manga_preview
Boruto TBV 09

Poslední přání - 14. kapitola - Skutečný velitel Akatsuki

Akatsuki své vítězství náležitě oslavili. Konan se musela uculovat při pohledu na zdrceného Peina, který od hnědovlásky neochotně přijímal lahev saké, načež si z ní důkladně přihnul, ale mračit se nepřestal.
„Jen klid, Šéfe. Však cy si na mě zvyknete,“ chlácholila ho Shenai.
„Itachi! Vem si tu svou rebelku pryč, nebo jí aspoň vysvětli, že nepotřebuju utěšovat,“ škytl Pein.
„Ale vy fakt vypadáte, že je vám mizerně,“ neodpustil si Deidara. Zetsu přemítal, zda má blonďáčkův výrok okomentovat, nebo raději dělat, že se přeslechl.
„No jo, náš umělec má pravdu! Fakt vypadá, jako by už mlel z posledního!“ chechtal se Hidan.
Vůdce se rozhodl pro diplomatický únik. Zabavil ninjům alkohol a zamkl se s ním v pracovně.
„No to si z nás dělá srandu!“ namíchl se nesmrtelný. „Co teďka budem jako pít?“
„Nejspíš vás nechá o chlebu a vodě.“ Modrovláska se pořád ještě nepřestala usmívat.
„Moc vtipný, Konan!“ okřikl ji Hidan, ke kterému se ihned přidal Kakuzu a kupodivu i Itachi.
„Nevíte, kam se zas ztratil Tobi?“
„A koho to zajímá, Deidaro?!“
Rozhodli se oslavu přerušit a rozejít se. Shenai se přitočila ke Kisamemu. „Nebude ti vadit, když ti ho zas dnes ukradnu, že ne?“
„Kdepak, Shenai. Je tvůj manžel a já ti ho milerád přenechám,“ zubil se žralok. Itachi uraženě prohlásil, že určitě nemohlo být soužití s ním až tak hrozné, ale oba dobře věděli, že to myslí v žertu.

Ráno byl už Velký šéf zas ve své kůži. Zatvářil se důležitě, vydal rozkazy a oznámil, že se s Konan vrací až k večeru. „Kdo nesplní rozkaz, dostane trest, který bude hodně bolet,“ vypustil z pusy ještě drobnou výhružku, než za ním konečně zapadly dveře.

„Cos dostal za úkol?“ zajímala se Shenai.
„Uklidit sklepení po minulé akci,“ prohlásil věcně, ale bylo vidět, že se o tom nechce bavit.
„Pomůžu ti,“ nabídla mu okamžitě. Chvíli se rozmýšlel, ale pak svolil.
„Tak sestřičko, mizím. Uvidíme se až večer!“ Deidara už byl přichystaný na cestu. „Tobi! Kde zas vězíš?“ Když ani po deseti minutách hlasitého vyvolávání neviděl ve své blízkosti čupřinu černých vlasů a velké oranžové kolečko s otvorem pro jedno oko, které už prošmejdilo každý kout sídla, zkusil to po zlém. „Tobi! Jestli se okamžitě nepřestaneš schovávat, tak to už doopravdy pořádně schytáš!“ Nic, žádná odpověď, dokonce ani náznak pohybu. „Kde je?“ Už mu to začínalo vrtat hlavou.
„Úklid počká. Seženem ostatní a budem hledat to naše oranžový neštěstí,“ ušklíbl se Itachi.
„Šéf řek, že čas máme do večera. Snad se objeví, aby tady bráška nedostal ten slíbený trest,“ mínila Shenai.
„A tobě nějaký úkol dal?“
„Ne, já nic nedostala,“ přiznala hnědovláska. „Ale na co čekáme? Jdem pro Tobiho!“

Pein a Konan dorazili na místo. Velitel Akatsuki celou cestu polohlasně nadával, že se musí trmácet na takováhle nepřístupná místa, a jeho věrná modrovláska ho šeptem povzbuzovala.
Ocitli se na místě, kde kdysi musela stát kamenná pevnost. Něčí postava k nim byla otočená zády, stála s nohama mírně rozkročenýma a měla černou kápi přes hlavu, aby dotyčný nebyl hned poznán. Pein si cizince prohlížel. Je živý, nebo před nimi stojí socha? Neznámý se totiž vůbec nepohnul.
Oba strnuli, když se k nim obrátil čelem. „Co ten tu dělá?“ sykl Vůdce Konan do ucha. I ona zaraženě hleděla na… Tobiho, který stál a díval se na ně.
„Buďte tu vítáni!“ Zdálo se, že se mužíček pod maskou usmívá.
„Ty zmetku! Snad si nemyslíš, že ti doopravdy skočíme na takový laciný trik!“ rozčílil se Pein.
„Jo, přestaň si z nás utahovat, Tobi!“ přidala se Konan.
„Nejsem ten, za koho mě považujete. Mé jméno zní… Uchiha Madara.“ Poté shodil z hlavy kápi a opět strnul.
„Vykládat mi tady takový pohádky! Ale jen počkej, to si vyřídíme!“ Chtěl se rozběhnout proti němu a vytrestat ho jedním ze svých jutsu. Uviděl, že se mužíček zasmál a jeho oko zasvítilo tak jasně, až v něm Vůdce postřehl červené skvrnky. Sharingan! Ale to znamená, že…

Konan se atmosféra nelíbila. Viděla jen rozšířené zorničky svého přítele, ten vyděšený pohled, který nezakryl ani Rinnegan. Muž se zastavil uprostřed pohybu, jen třeštil zrak před sebe.
„Peine?“ špitla. „Tak Peine!“ Silně ho udeřila do zad, aby ho probrala. Mohlo se zdát, že se jí to podařilo, ale pravda byla taková, že Tobi odvolal iluzi, do níž byl Vůdce chycen.

Zrzek se stále ještě vzpamatovával. Popravdě jen sípal. Pak se však vzchopil. „Konan! Teď ustup!“ zavrčel, ještě nikdy ho neviděla tak rozzlobeného. Bez odmlouvání popošla o pár kroků dozadu. Pein se rozběhl a rozmáchl, avšak ninja s maskou obratně uhnul a ještě ho pořádně udeřil pěstí do ramene. Dopadl na zem, kde se překulil. Zůstal ležet na boku, ale vražedný pohled z jeho rinneganových očí nezmizel.
„Kdo u všech čertů jsi?“ sykl a třel si rameno.
„Jak jsem již řekl, asi tak před deseti minutami, mé jméno zní Uchiha Madara!“ Sejmul masku. Konan se musela přidržet zdiva, aby neomdlela, zatímco zrzek nepřestával nevěřícně zírat na muže, který stál nad ním a vítězoslavně se šklebil. „Už je to tak, Peine, mě neporazíš. Já jsem totiž nejstarší potomek Uchiha klanu.“ Vychutnával si ten pohled na ležícího a znovu pokořeného velitele ninjů zabijáků.
Modrovláska si nakonec musela sednout na zem. Muž, který se jim přestavil jako Madara, se nepřestával šklebit.
„Pověz, Peine… jaké to je během jediného dne přijít o svou moc i postavení? Zjistit, že největší otloukánek je silnější než samozvaný Vůdce? Protože to já jsem založil Akatsuki! A tys byl jen hračkou v mých rukách a nechal ses tahat za nos. Jak smutné, milý Peine.“ Vychutnával si, že může svého dlouhodobého zaměstnavatele ponížit způsobem, na který nikdy nezapomene.
„Ale... proč až teď?“ nechápal Pein.
„Přestáváš svou roli zvládat a já musím zajistit, aby Akatsuki pochytali všechny Bijuu a mohli ovládnout svět. A teď…“ Madara se k muži sklonil a něco mu pošeptal. Když se opět zvedal, neodpustil si Pein, aby ho nezkusil udeřit, jenže jeho oběť to zpozorovala a zrzek dostal pořádnou ránu do břicha.
„Ani tuhle radost mi nedopřeje,“ zasípal, ale neodolal, aby se na něj alespoň neušklíbl.
Konan už vstala, ale teď se mračila. Že si nedáš pokoj, Peine! Přece vidíš, že jsme byli oklamáni! A v duchu se moc divila, že je nehodlá potrestat za to, jak se v posledních letech k němu chovali.

Akatsuki už byli celí ochraptělí. „Tobi! Kde jsi?“ Deidara prohledával horní patra.
„Hej prcku! Mám lízátko!“ volal Hidan.
„Pche! Na sladký ti nepoleze, neni to včela,“ řehnil se Kakuzu.
„Nevíte, kam se poděl Zetsu?“ zajímal se Kisame.
„Já jsem tady!“ zamlaskalo to přímo za žralokem, který se příšerně lekl a nechtěně udeřil Hidana Samehadou do hlavy, což mělo za následek další výbuch smíchu pocházejícího od Kakuzy.
„Ty jedna zatracená zelenino!“ Hidan popadl kosu a hnal se za Zetsuem, jehož poloviny se během jedné vteřiny shodly na tom, že je čas hodně rychle zmizet.

V hale se ozvaly kroky, které naznačovaly, že se někdo pokouší nenápadně plížit. Akatsuki, kteří už přestali s marným hledáním, polehávali v obývajícím pokoji. Ninja, který se hodlal skrýt, byl velmi brzy odhalen. Deidara po nebohém Tobim skočil, v obličeji rudý jako rak. „A teď tě zmlátím tak, že na to nezapomeneš! Dostali jsme misi a ty se celej den někde flákáš!“
To už k nim ale dobíhala Shenai. „Nech ho, Deidaro!“ Vrhla se k mužíčkovi v masce. „Copak nevidíš, v jakém je stavu?“
Teprve teď si všimli, že jejich Tobi je zamazaný od hlavy až k patě a od něčeho poškrábaný. Blonďatý ninja ho pustil a zvedl se, zatímco hnědovláska pomáhala Tobimu vstát.
„Tak fajn, kdepak jsi byl?“ Deidara nasadil svůj obvyklý tón, doprovázený povzdechem a v duchu si říkal, že horší už to být nemůže.
„Tobi za to nemůže, Deidaro-senpai! On zkoušel jen hledat tu tříocasou příšeru“
Shenai zpozorněla a zamračila se, blonďáček se shovívavě usmál. „Tobi, ty jsi ale trdlo! Přece se nemůžeš za tím démonem pouštět sám! Vždyť by tě slupl jako malinu!“
To už se Akatsuki smáli zplna hrdla. Myšlenky na Tobiho výprask byly rázem zapomenuty. Když dorazil i Uchiha, který mezitím skrčka hledal v nejzapadlejším koutě sídla, rozchechtali se zabijáci podruhé. Itachi nad tím mávl rukou a prohlásil, že si nehodlá kazit náladu. Ani Vůdce ani modrovláska se zatím ještě nevrátili.

Poznámky: 

Kdo jsou Jinchuuriki a Bijuu a jaké s nimi Akatsuki mají úmysly? To se má Shenai všechno teprve dozvědět.

4.962965
Průměr: 5 (54 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Misuki Masakra
Vložil Misuki Masakra, So, 2011-07-09 14:10 | Ninja už: 5212 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

já tušila že se ten Madara jednou ukáže. jináč, pěkný dílek Smiling

Obrázek uživatele Shelly Stinson Rodriguez Cooper
Vložil Shelly Stinson ..., St, 2010-02-24 13:46 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Néééé, Peine, neumírej!!! Sad jinak suprový Eye-wink

Nová Shelly přichází, asi tak...nestačím se divit, jak jiná jsem tehdy byla, a za pár let jistě budu valit oči stejně. Takže jestli někde uvidíte můj starý komentář, nelekejte se, okay? ^^
Podpis nijak řešit nebudu, stejně by ho nikdo nečetl :'D
+ Smazala jsem většinu povídek a začínám od začátku, ačkoliv na konoze už nestraším tak často.

Obrázek uživatele Demonic_Angel
Vložil Demonic_Angel, Ne, 2008-12-07 17:39 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

Mňo po dlouhé době sem se dala zase do čtení a vídím žhe to není na škoduuu Laughing out loud tvé povídky stále dokonalé xD a nwm co bych ještě měla psát :)prostě Mňamóznost...

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2010-02-24 14:05 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Demonic_Angel: No, až zjistíš, co všechno přibylo, budeš se asi divit Laughing out loud

EvanaxDmka: Já ho nechám ještě žít Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Ne, 2008-11-30 18:33 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Tobi is a bad boy!
no ale to už víme...a teď to máme potvrzeno i v tvé FF .)
Chudák Hidan, Samehadou do hlavy...to muselo ***** bolet xD

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, Ne, 2008-11-30 18:27 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

„Ty jedna zatracená zelenino!“ Zetsu nedopadne dobre Laughing out loud Sticking out tongue Eh,ale žeby bol Nagato skutočne taký slabý oproti Madarovi,to sa mi nezdá...

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2008-11-23 19:26 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

To na Shenai čekají novinky

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-11-30 18:36 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kaze19: Ano, to je pravda Smiling

Frid: No... brala jsem to podle mangy, nevím, jestli je fakt tak slabý... Smiling

Temari.II.: Jo, už je to potvrzený Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., So, 2008-11-15 22:40 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

No, Uchihovci sa nekontrolovateľne rozrastajú Laughing out loud a Peinovi sa všetko vymyká z rúk... Pekne zamotané Smiling

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2008-11-15 22:42 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

goforit: No jo, je mi ho chudáčka hrozně líto Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, St, 2008-11-05 18:58 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

ehm... čtu to jako obvykle pozdě xDD
ale je to dokonalý, musim na další dílek Eye-wink

Můj Valenth

Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Po, 2008-11-03 13:40 | Ninja už: 5693 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Tak to vypadá, že Tobi/Madara studoval herectví a zvládl to dost dobře... Opravdu super díl, prosím další... Smiling (Ale extra spěchat nemusíš, dobře vim, jaký to je, když člověk nestíhá...)

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-11-05 19:02 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sea: Jo, to musel mít za sebou nějakej takovej kurz, když celou dobu hrál tupýho a nikdo ho nepodezíral, že tomu tak není. PS: Máš štěstí, patnáctá kapitola byla sepsaná včera, tudíž bude dneska Smiling

Ketsueki_Gaara: Však uvidíš, co bude dál Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2008-11-02 23:18 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Jeeeej tak ja osm sa konečne dočkala! Laughing out loud No zhrniem to do jedného slovíčka : DOKONALÉ

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Ne, 2008-11-02 22:29 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

KRÁSA, ale to už jsem ti říkala. Eye-wink

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Ne, 2008-11-02 22:01 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Skvělý díl.. I když ten Tobi/Madara mě vážně moc štve Smiling


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele _kisame
Vložil _kisame, Ne, 2008-11-02 22:00 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

pein asi skoncil ne? Laughing out loud

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Ne, 2008-11-02 20:59 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Pěkné, to setkání mezi Peinem a Tobim bylo fakt dobré Laughing out loud

Obrázek uživatele Rin n_n
Vložil Rin n_n, Ne, 2008-11-02 20:51 | Ninja už: 5696 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Wow Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-11-02 23:45 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Rin-chan: Výstižné Smiling

Lenura: Jo, o to mi šlo především Eye-wink

_kisame: Na to nespoléhej Eye-wink

Lalija: I mě docela štve

mollyhana: Jo, vím, žes už mi to říkala.

Deisaku: Jsem ráda, že se ti povídka líbí Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink