manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 07 - Šestý živel probuzen a smrt hrdiny

Dneska to začíná být krvavé. Prostě čtu knížky od mistra Kulhánka a tady se to začíná projevovat (kdo ho čte taky tak ví o čem mluvím). Snad se bude líbit.

„Zatím dobrý, ale zdá se mi, že to takhle dál nejde. Je jich hrozně moc.“
„Já vím. Počítám, že ostatní zabili už tak osm set vojáků a my dva skoro dva tisíce. To jsou skoro tři tisíce a vůbec jich neubývá! Musíme použít ten útok!“ dořekl Naruto a začal se připravovat na ultimátní útok. Nedalo se jinak, nepřátelských vojáků bylo zatím okolo dvaceti tisíc a na obzoru se objevovali další. Vybili co nejvíce ninjů v dosahu, aby měli dost času.
Sora a Naruto si stoupli daleko od sebe, směrem od vesnice. Nechali ze sebe uvolňovat chakru, potom jí stlačili do malé koule a polkli. Obránci Listové pobili všechny kteří ještě před chvílí prošli přes ty dva a tak nerušeně sledovali celou podívanou. Vyplivli obrovské množství žhavé chakry na nepřítele a tím jich spálili na prach asi patnáct tisíc. Z řad listové se ozval jásot.
„Dobře vy dva!“ ozval se Chouji.
„Pěkně jim to nandali.“ nechal se slyšet Sasuke.
„Dobře, Naruto-kun!“ zajásala Hin.
„Zdá se, že teď máme teprve co dohánět.“ poznamenal Kakashi a podíval se na Gaie, který to radši ignoroval.
„Kolik myslíš, že jich ještě bude?“ zeptal se Naruto Sory.
„Doufám, že moc ne. Už cítím, že mi trochu ubyla chakra.“

Akatsuki byli schovaní daleko v lese a pozorovali to z povzdálí. Hidan začínal být trochu nervózní z toho, že už pobili osmnáct tisíc bojovníků od jeho boha Jashina.
„Vypadá to, že se do toho budu muset taky zapojit.“ uvážil Deidara a začal tvarovat svůj jíl.
„Tak vám představím svůj další kousek!“ Vytvořil ostnatou kouli a nechal jí zvětšit tak, že měla průměr dva metry.
„Menší dárek z mé chakry C-čtyři s překvapením!“
Sebralo jí deset vojáků a šli tu zásilku doručit. Sora s Narutem vytvořili další dva ocasy, než se přiblížili další. Potom se do nich dali s ještě větší silou. Jejich chakra byla žhavá a když zasáhli člověka, tak ho spálili. Byli opravdu silní, ale nepřátel bylo najednou tolik, že už to pomalu přestali stíhat a chtě nechtě museli nějaké přenechat ostatním. Ninjové používali různé techniky, ale Naruto je vždy v pohodě vykryl některým ocasem.
Naruto si toho všiml první, ale už bylo pozdě. Balíček dorazil!
„Soro, bacha!“ Naruto ještě stihl Soru odhodit co nejdál.
„Už je pozdě. Katsu!“ zašklebil se Deidara.
Obrovská exploze všechny oslepila a následná tlaková vlna odhodila desítky metrů zpět. Nikdo nevěděl co se stalo a začali pomalu vstávat. Ti dva nebyli nikde vidět.
„Soro! Naruto!!“ začalo se ozývat z davu. Nikdo nechtěl uvěřit, že by byli mrtví.
„Naruto!“ křičela Hinata a začaly jí téct slzy.

Ve velkém okruhu od výbuchu byly zapíchány ostny z Deidarovy bomby. Na okraji kráteru po výbuchu se se něco pohnulo. Zpod kamení se vyhrabal Sora ve své normální podobě, dost otlučený a pořezaný od ostnů bomby. Měl štěstí, že ho všechny jenom škrábly. Začal hledat Naruta. Byl pohřbený někde pod vrstvou kamení a hlíny. Sora se přeměnil do podoby s šesti ocasy a udeřil pěstí do země. Kamení odlétlo a odhalilo Narutovo tělo. Měl v zádech napíchané ostny.
Hinata se rozběhla za Narutem, ale Kakashi jí zastavil.
„Nechoď tam. Je jich tam moc.“ ukázal na další vlnu armády, která se blížila k Sorovi. „Nechtěl by abys tam šla.“
Naruto pomalu otevřel oči.
„To byla šlupka. Zítra budu celý rozlámaný.“ promluvil Naruto i když mu to moc nešlo.
„Žiješ!“ oddechl si Sora a pomohl mu na nohy.
Celá Konoha si oddechla. Největší kámen ze srdce ale spadl Hinatě.
„On to přežil! Je dobrej.“ žasl Shikamaru.
Naruto si vytrhal všechny ostny a rozdýchával to. Nebýt toho, že ve chvíli výbuchu soustředil obrovské množství chakry na svou obranu, byl by mrtvý. Kyuubi mu začal léčit rány. Armáda se blížila a bylo jich ještě více než před tím. Oba se přeměnili se v sedmiocasé verze a vrhli se na věc. Jejich ocasy se prodloužily ještě víc a na máchnutí jedním ocasem zabili třicet lidí naráz.
„Jestli to takhle půjde dál, tak nevím!“ uklouzlo Narutovi, když sledoval, že nestíhají.
„Taky mě to napadlo. Je čas přidat!“ navrhl Sora a oba přidali jeden ocas. Tím pádem uč měli oba osm ocasů.
„Naruto, to co se chystáš udělat mi vezme hodně chakry. Asi už ti nebudu schopen žádnou dát. A už vůbec nemluvím o regeneraci. Na obranu před tím výbuchem jsem ti jí dal moc.“ upozornil ho Kyuubi.
„Beru to na vědomí.“ odpověděl a začal si s armádou hrát tak, aby jich soustředil hodně na jednom místě. Pak se Sora s Narutem rozběhli na vhodná místa tak, aby měli houf vojáků mezi sebou. Sora i naruto začali vypouštět chakru. Kakashi zavelel ústup, protože věděl co přijde. Oba lišáci už před sebou měli velikou kouli chakry. Tentokrát asi čtyřikrát větší než při prvním útoku. Naráz koule odhodili do vzduchu. Ty stoupaly víš a víš, pak začaly klesat až dopadly do jediného místa, přímo do středu vlny nepřátel. Jestliže při Deidarově umění popraskaly všechna okna v Listové, teď popraskaly i hlavy Hokagů vytesané ve skále nad Listovou. Obrana vesnice se naštěstí stačila ukrýt za hradby. Hlavní bránu to málem vytrhlo z pantů. Tím bylo zabito asi šedesát tisíc vojáků Akatsuki. Sora se zhroutil vyčerpáním už ve své normální podobě, Naruto také nabyl své normální podoby a těžce oddechoval. V okamžiku u nich byli všichni.
„Naruto, jsi v pořádku?“ ptala se Sakura.
„V pohodě. Podívej se na Soru.“
„Teda Naruto, to bylo úžasný.“ ohodnotil to Sasuke.
„To byla ta lehčí část. Kyuubimu už došla chakra, teď už mám jenom svou.“ vysvětlil.
„Sora bude v pořádku, jen musí do nemocnice.“ informovala ho Sakura a s dalším ninjou ho odnášela pryč.

U Akatsuki:

„Šéf nebude mít radost.“ dal o sobě vědět Kakuzu.
„Tak ať si to jde udělat sám sakra!“ odsekl Hidan.
„No jo. Kdo by si pomyslel, že má C-čtyřka nebude stačit. Potřebujeme víc lidí.“ povzdechl si Deidara.
„Tak ještě počkáme, ale myslím, že už je to jasné.“ zavrčel Kakuzu a sedl si na nejbližší pařez...

U Naruta:

Zbývalo posledních pět tisíc nepřátel a ti se blížili.
„Připravte se!“ zavelel Naruto. Vojáci se přiblížili a začala jatka.
„Rasengan!“ a už to jelo. Narutovi se to ale zdálo slabé, tak šel na něco jiného.
„Doton: Doryuudan!“ zkusil novou techniku, kterou mu jeho otec odkázal spolu s ostatními ze svitku a ze země se vynořila dračí hlava, která začala plivat oheň a pár desítek vojáků přismahla. Ostatní z Listové se taky činili. Naruto šel na další techniku ze svého nově nabytého repertoáru.
„Fuuton: Juuha Reppu Shou!“ odhodil okolo dvaceti ninjů takovou silou, že se zabili při dopadu. A už měl připravenou další.
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ vyfoukl oheň a opekl pár dalších. Netušil jak se to stalo, ale jeden z nepřátel se mu dostal za záda a ošklivě ho poranil mečem na ruce.
„Jau! Ty hajzle!“ zařval a začal dělat pečetě neuvěřitelnou rychlostí. Kdyby to viděl Kakashi tak by se šel zakopat. „Chidori!“ oplatil mu to s takovou silou, že ho pomocí té techniky přeřízl v pase. Chirori udržel i dál a tak se rozběhl s nataženou rukou s chidori před sebou do shluku nepřátel. Začínal ale mít problémy se zrakem. Ne že by ho snad někdo zasáhl do očí, to ne. Krev z nepřátel mu stříkala do očí a špatně se mu přes ní koukalo. Právě přemýšlel nad tím, že od doby co uvolnil Kyuubiho pečeť má daleko lepší kontrolu nad chakrou, když se mu do očí rozprskl mozek jednoho ninji.
„Fuj, to abych si předplatil lázně na měsíc než tohle ze sebe smyju.“
Podíval se na ostatní a zjistil, že si nevedou špatně, ale to stejně nestačí. Proběhla okolo něho Saiova malovaná zrůda a zakousla se do ninji, který se snažil Narutovi useknout hlavu kunaiem napuštěným chakrou. Ninja s řevem přišel o tu svou. Narutovi to dodalo adrenalin a šel do toho naplno. Vytvořil v každé ruce jedno chidori a započala dvojnásobná jatka. Jeden ninja asi nebyl tak hloupý jako jeho kolegové a použil proti Narutovi vodní stěnu. Ten to do ní napral v plné rychlosti, ale ještě stačil zrušit dvojité chidori. Ještě že to stihl, jinak by mu elektřina z chidori dala přes vodu pěknou ránu.
„Už mě to začíná štvát! Je čas zase na něco mojeho. Fuuton: Rasen Shuriken!“ roztrhal vodní stěnu, rozběhl se a začaly lítat střeva. Takhle jich zabil během chvíle asi padesát.
„Ještě to nějak není ono. A co tohle? Raiton: Rasen Raiu!“ konečně vyzkoušel své nové jutsu, které dostal kombinací Chidori a Rasenganu. Mělo ještě větší efekt než Rasen Shuriken. Tentokrát nelítaly střeva, ale už jen krvavá kouřící kaše. Na chvíli se podíval jak se vede ostatním. Kakashi a Sasuke právě používali Chidori na dalších zájemcích. Pomalu všem začaly docházet síly. A hlavně chakra. Naruto položil ruce na zem a vytvořil dvě zemní zdi z obou stran proudu zbývajících vojáků, který k nim směřoval. Potom jen srazil pěsti k sobě a vojáky to rozmačkalo. Na obzoru se objevilo posledních pět set. Než se přiblíží mají chvíli času.
„Naruto, kde ses naučil ty techniky?“ žasl Kakashi a všichni přítomní čekali na odpověď.
„Na to teď není čas. Došla mi skoro všechna chakra.“ svěřil se Naruto celý od krve a částí cizích orgánů.
„To jsme na tom všichni stejně.“ prohlásil Kakashi. Naruto si vzpomněl, že má na zádech ještě ten meč. Tasil katanu a za chvíli se s ostatními dal zase do boje. Meč prošel těly nepřátel jako nůž máslem. Kosil jednoho po druhém jak na běžícím pásu, ale už to nebylo tak rychlé jako s technikami, protože jeho rány občas některý z nepřátel vykryl. Cítil že ho i s ostatními začínají nepřátelé zatlačovat. Když to takhle půjde dál, tak vesnici neubrání.
„Jak to bylo? Tak si vzpomeň!“ snažil se na něco přijít „Meč šesti živlů. Tak do něj soustředím zbytek chakry.“ Jak řekl, tak udělal. Okolo meče začala rotovat chakra v malém tornádu. Do tornáda se přimíchaly částice hlíny. Potom tornádo chytilo plamenem. Přimíchala se voda a vznikla pára. V rotujících oblacích páry začaly létat blesky. Chakra meč prodloužila na dobré dva metry.

„Pět živlů. A co ten šestý? No nevadí, už tak to bude stát za to.“ říkal si Naruto. Než meč obalila chakra, tak stačil schytat ještě pár ran. Pak se ale rozběhl na nepřátele a začal je rozsekávat po desítkách. Už nikdo z nich neměl šanci jeho útoky vykrýt. Přesekával nepřátele i s jejich zbraněmi. Na zemi ležela kvanta mrtvol a tak se v tom všem špatně bojovalo. Jednou Naruto zakopl o něčí hlavu a díky tomu ho protivník sekl přes břicho. Naruto mu to rychle rozmluvil a šel na další. Ve zlomku vteřiny ucítil nutkání se otočit a podívat se. Otočil se a uviděl Hinatu jak bojuje se třemi naráz. Prvního odhodila, druhého zabila a třetího alespoň omráčila. To už ale Naruto viděl, že je zle. První se zase zvedl a rozběhl se na ní. Naruto věděl, že to bude její konec. Miloval jí, musel jí zachránit. Naruto se rozběhl na útočníka. A v tom se to stalo. Meč najednou k těm všem efektům chakry začal zlatě jiskřit. Chakra okolo meče teď dosahovala tří metrů. Díky tomu stihl útočníka zapíchnout. To už ale na Hinatu letěly tři normální shurikeny a jeden Fuuma shuriken, včechny obalené chakrou.
„Ne!“ zakřičel Naruto. Kdyby se je pokusil odrazit svými, tak by se mu to nepovedlo, protože tyhle měli chakru. On všechnu poslední chakru poslal do meče. Nešlo dělat nic jiného. Hinata věděla že už nestihne uhnout, tak jenom zavřela oči. Ozval se charakteristický zvuk. Hinata otevřela oči a před ní stál Naruto s shurikeny zabodanými hluboko v zádech.
„Už vím co je ten šestý.“ řekl, usmál se na ní, jeho katana přestala zářit, vyklouzla mu z ruky a on se zhroutil k zemi mrtvý.
„Byl to klon, byl to klon, musel to být klon.“ opakovala si a doufala, že to byl jen Narutův Kage Bunshin. Nebyl.
Ostatní už zabili posledního. Jen Kakuzu, Hidan a Deidara zdrhli ze svého úkrytu včas.
„Vyhráli jsme Naruto! Díky tobě jsme vyhráli!“začali jásat. Potom si všimli že leží celý od krve a s četnými ranami na zemi. Nastalo ticho. Všichni co přežili se k němu seběhli. Sakura, zjišťovala jestli dýchá. Nedýchal. Potom zkontrolovala tep. Taky nic. Hinata strnule stála a nemohla se ani pohnout. Začaly jí téct slzy.
„Jak je na tom?“ zeptal se Kakashi. Odpovědí mu bylo jen Sakuřino zakroucení hlavou. Nikdo tomu nemohl uvěřit. Jejich kamarád, který je zachránil před obrovskou armádou ležel na zemi mrtvý.
„Naruto, tak jsi měl pravdu. Splnilo se to.“ řekl Sai.
„Sakra, Naruto...“ klečel u jeho mrtvoly Sasuke a nějak se mu nedostávalo slov.

Poznámky: 

Říká se, že sedmička je šťastné číslo. Sedmý díl mé FF moc šťastný není. Ale nebojte, bude ještě hůř. Ne, dělám si srandu, to bych vám neudělal. Nevím, asi jsem tu bitvu ukončil moc brzo, ale mě to už nešlo natáhnout.

4.944445
Průměr: 4.9 (72 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Út, 2017-12-12 11:33 | Ninja už: 2353 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Ta to kapitola bola fakt špeciálne brutálna to mam raz ale naruto je naozaj mŕtvy?

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, St, 2011-08-03 12:11 | Ninja už: 4657 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

to je dost blbo vymyslene - kyuubi nemoze prist o vsetku chakru, ma jej tak strasne moc, ze to ani nemozem k nicomu inemu prirovnat.... aj ked dal nieco sorovi, urcite toho nebolo vela.... p.s. - dufam ze bude naruto v poho... Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, St, 2010-09-22 21:48 | Ninja už: 5213 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jaj, děkuju, děkuju, děkuju moc! Deprese je díky tobě pryč, jelikož... Naruto zhebl! Laughing out loud Jóó! Kakashi YES

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-09-22 21:39 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to děláš schválně??? Alke já si budu stát za svým a Naruto to prostě přežije a basta, bez komentářů.

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Ne, 2009-08-09 22:19 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

je to best.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-04-19 21:00 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

C-čtyři s překvapením Eye-wink Eye-wink ah už vim co chci od ježíška Laughing out loud
Kdyby to viděl Kakashi tak by se šel zakopat. njn tak už to je XD
No ale to je jistý že to nekončí pro vás co to čtete kyž to višlo tak možná ... ale já to čtu a je tam asi 31dílů XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele UchihaClanAreDead
Vložil UchihaClanAreDead, Čt, 2009-03-19 16:48 | Ninja už: 5588 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

Je to fakt famózní Smiling Strašně mě to chytlo Laughing out loud

Není důležité vyhrát, ale nasrat toho, kdo Vás porazil.

Free userbars

Free userbars

Nakrmte mi dráčka pls Smiling

Feed Me!Adopted from Valenth

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2009-02-27 20:39 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super jdu na další

Obrázek uživatele Najte
Vložil Najte, Út, 2008-10-28 21:32 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Prostý občan

super, už se těším na další

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Po, 2008-10-27 21:29 | Ninja už: 5773 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Je to super už sa teším na ďalší diel

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2008-10-27 21:27 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný ale ještě to není konec že ne? Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Út, 2008-10-28 18:36 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Neboj, konec je ještě daleko Smiling