manga_preview
Boruto TBV 11

Mise Ananas 7

Sakura zrudla. Poté zfialověla, zežloutla, zmodrala, zčernala (??) a zahleděla se na Kakashiho, který si momentálně rychle oblizoval ze rtů lesk na rty s borůvkovou příchutí.
,,O-ou...‘‘ pravila a nešťastně pozorovala, jak si Kakashi začal pomalu uvědomovat, co se vlastně stalo.
,,O-ou!‘‘ odvětil zhrozeně a vykulil oko.
,,O-ou?‘‘ nechápala růžovovlásku. Kakashi se bezmocně svalil na podlahu a jal se předvádět raněnou lamu.
,,Oh...eh...uch má maska! Má drahá maska! Kdo ti dovolil zneuctít ji svými...nosními výměšky!!‘‘ ječel na nebohou Sakuřinku, která ho nechápavě sledovala.
,,Vy?‘‘ odpověděla mu váhavě, což ho donutilo zavřít tlamu. Vstal, upravil si kravatu (čistě imaginární kravatu...chce být jako Brad Pitt) a zatvářil se chladně. (Taky ho ten výraz Sasuke učil čtyři hodiny!) Po chvilce vyšel ze tmy, jeho tvář zaplavilo světlo (Tsunade si s tou baterku prostě nedá pokoj!) a Sakura zalapala po dechu.
,,Uhm....!!!!! Kakashi-sensei!! Proč máte na tváři vytetovanou-‘‘
,,To není jak to vypadá!‘‘ přerušil ji Kakashi a zuřivě před sebou mával rukama.
,,Vy perverzní úchyle!‘‘ ječela dál siréna, ale našemu náruživému čtenáři se podařilo brutálně ji nakopnout do holeně, načež spadla na zem a vyrazila si dech.
,,Já nejsem úchyl! To je značka Tří sester!....Víš jak mají kvalitní hudbu?! Já prostě neodolal....ale nikdo to nesmí vědět nebo by tohle tetování chtěli všichni. Je to děsně originální, cool, in a váu!‘‘ vypískl nadšeně.
,,Jashine můj....co mi to děláš?‘‘ vzlykla Sakura a pomalu se sbírala ze země.
,,Ber to z té lepší stránky...konečně víš, co má temný a děsivý Kakashi pod maskou. Jestli to někomu vyzradíš...budu nucen provést ti něco krutého.‘‘
,,Ne!!‘‘ křikla Sakča a zakousla se mu do nohy.
,,Seberu ti....všechny tvoje plyšáky!!‘‘ zařval hrozivě a Sakura si zakryla oči.
,,Nééé!‘‘
,,Co se to tu děje?‘‘
Oba dva se otočili ke dveřím a zadívali se na temnou siluetu stojící ve dveřích. Vypadala, jako by měla kolem pasu......
,,Sasuke?‘‘

O několik hodin dříve

,,Hmmpf....mám plán!‘‘
Sasuke se otočil a vrhl pochybovačný pohled Hinatě, které nad hlavou plápolala pochodeň.
,,Už zase?‘‘
,,Ano...a je krutě geniální!‘‘ kývla Hinata a tvářila se přinejmenším stejně nadšeně a pyšně jako Ino, které se konečně podařilo otevřít dveře. Sasuke se znovu otočil a zadíval se ven z okna. Chvílemi nic neviděl (přes tu vrstvu plivanců....holt Hyuugy má každý rád xD), ale pak se mu naskytl nádherný výhled na dvě radioaktivní veverky, které vesele skákaly po větvích. Připomínaly mu jeho a Sakuru.
Ach....budeme jako ony dvě....budeme pobíhat venku a-
Jedna z veverek právě spadla ze stromu, napíchla se na špičatý kámen a už se nehýbala. Shodou okolností měla ta veverka černou paruku a fialovou mašličku kolem ocásku.
,,Ach...‘‘ povzdechl si Sasuke a raději se otočil zpět na Hinatu, která se s velkým zaujetím dloubala v nose.
,,Tak jaký je ten tvůj plán?‘‘ otázal se nedbale a rychle zamrkal. Poté se sklonil a začal hledat nalepovací řasy, které mu bohužel spadly.
Hinata nejdřív upravila Narutovi poklopec (perverzní Lee), poté ho učesala, otřela mu slinu u koutku úst a zkontrolovala mumifikovanou Ino v zácloně, načež se nadechla a usmála se.
,,Hned teď se sebereš a půjdeš za Sakurou do nemocnice. Nakukáš jí, že jsi se právě vyškolil profesionálním detektivem a budeš jí pomáhat s hledáním Naruta. Samozřejmě jen naoko. Klidně si jí zatáhni někam do lesa a tam ji pro mě za mě třeba...ostříhej, ale hlavně už vypadni. Smrdíš.‘‘ seznámila ho něžná dívka s plánem a nenápadně vykoukla z téhož okna, jako předtím Sasuke. Spatřila dvě malá bílá koťátka, jedno s modrou a druhé s blonďatou kšticí, jak se o sebe opírají a společně se vyhřívají na sluníčku. Spokojeně se zašklebila a odvrátila se. Naštěstí už neviděla, že koťátka zajel kočár.
,,A co Kakashi? Ten přece teď pomáhá s hledáním.‘‘ namítl Sasuke.
,,O toho se postaráme. S Leem a Ino....i když s Ino asi ne, když si hraje na Imhotepa. Nevadí....neboj. Odklidíme ti ho z cesty. Odpadkáč se díky Shinovi osvědčil (Shino byl totiž recyklován společně s odpadky)....Kakashiho čeká podobný osud muhehe!!‘‘ zasmála se a shodila konsternovaného Sasukeho poklopem dolů, na záchod.
,,A zkus se tvářit alespoň trochu inteligentně!‘‘ dala mu poslední radu na cestu. Kývl, vykročil a narazil do futra. Hinata raději zavřela poklop a zamnula si ruce.
,,Tak to bychom měli chichichi.‘‘

Vdova a fanoušek Sester
„Sasuke?!“ zaječela Sak.
„Ale… u Jashinovejch nevypranej trenek, co ty tady?!“
Avenger odfouknul imaginární kouř z imaginární cigarety, načež se vzápětí začal dusit a válet se po zemi v předsmrtných křečích. Toho využil Kakashi a okamžitě si oslizlou masku vrazil, bohužel obráceně, zpět na obličej.
Sasánek s obtížemi vyskočil a okamžitě se rádoby ležérně opřel o čerstvě natřenou zeď. „Já,“ pravil temně a přimhouřil oči, „jsem vám…“ natočil hlavu a téměř zašilhal, „přišel,“ nadechl se, „pomoci!“ zařval a prudce otevřel oči, čočky se jen tak tak udržely na místě.
„Wtf?!“
Mstitel se zhluboka nadechnul. „Jsi dáma v nebezpečí, bo ne? Přišel jsem tě zachránit,“ poznamenal ledabyle.
Sakura vytřeštila oči. „Ty jsi přece antiNaruSaku! Nějak ten příběh motáš!“
AntiNaruSaku?! Kolečka v Sasuově mozku začala hlasitě šrotovat. „Ne! Já jsem… mstitel, zachránce krásných dam, a se spolkem Ananas, o kterém ani nic nevím, nemám nic společnýho!“
To Sakuru moc neuklidnilo. „Ale já už pomocníka mám,“ ukázala na nebohého Kakashiho, který se snažil zdrhnout oknem. Ve čtvrtém patře, pánové.
„Ne, já tu vůbec nejsem! Já jsem… se učil u eLa! A tohle má bejt sakra kšeft hodnej mě? Já… dávám výpověď!“ zahysterčil si Kakashi a hodil šipku z okna, jen za ním maska zavlála.
*lamentování zničené vdovy (heh, ta dělá jak kdyby už byl mrtvej xD) , a následné přijetí Sasukeho, několik výhružek, a zděšené ujišťování že vše bude v pořádku - vše je příliš nudné a zdlouhavé na to abychom to popisovali*

Sasuke se v duchu ďábelsky rozchechtal. A má to! To, o čem snil! Jsem prostě génius, uzavřel to samolibě a spokojeně vrazil do pouliční lampy.
Když odmávl všechny hvězdičky, dal čelem vzad – zpět do nemocnice!
Cílevědomě hledal pokoj. A po několika zuřivých vyhozeních , brutálním útoku papučemi a dalších milých nehod konečně našel!
„Sakura-chan?“ zeptal se opatrně.
Vyjevená dívka přerušila svou důležitou činnost – fetování Narutova pyžama a přemýšlení, jestli by mu tu pojistku přece jen nemohla nějak udělat, a nadšeně se rytířskému avengerovi vrhla do náruče.
„Naaaaruuutooooo!“ vřískla něžně, což doprovázelo prasknutí další okenní tabulky. Síla hlasu! (mno jo… pije Magnésku xD)
„Já nejsem ten smra… ehm, tvůjmilovanýbudoucísnadnenikdychoť!“
„Co? Sasuke? Ty nejsi Naru-bééé!“
“Neřeš! Já to vezmu do svých rukou! Všechno! Neboj, se má milá, v lese skončíš shnilá!“
„CO?!“
„Ehm… nic! Prostě… Miluju tě moc, moc a moc! Jen pojď, krásná je noc!“
„COO??!“
„Láska rozkvétá jako růže mezi námi, rozdávejme ji na všechny strany! Já tě miluji, Sakura-chan!“
„COOO???!“
„Naruta prostě zabiju, tebe unesu! A vezmem se hned po jeho funusu!“ blekotal dál nadšeně.
„COOOO????!“
„Už nikdy více mstitel, už jen být tvůj přítel! Že tě miluji je pravda, takže… kua, co se rýmuje na slovo pravda?“ poškrábal se na zadku. (viz první díl xD)
„Vražda?“ napověděla mu mile.
„Ne, to je špatně… ehm… Sakura-chan? Co to děláš? Ne.. to ne! Sakura-chan… dej tu pánev pryč! Tu injekci taky! Nééé!“
Temný večerní vzduch naplnily hrůzyplné skřeky temného mstitele… temného mstitele, kterému zřejmě hráblo…

Mezitím u Hinaty

„Tak, můj milovaný Narutínku… můj krásný chlapče… utřu ti slinu, a budeme žít šťastně až na věky,“ usmála se spokojeně.
„Tak vstávej, můj malinkatý…“ lehce dupla blonďatou mumii občanským jménem Ino, a namířila zahradní hadici, o které opravdu nebudeme přemýšlet kde ji vzala, na tu oranžovou věc.
Věc se s prskáním (gejzíry, kterým může slavný Strokkur jen závidět) probudila. Posadil se.
Zmáčená fialová věc se na ni ve stylu Batmana nadšeně vrhla.
„S-Sakura-chan?!“ zamžoural vyděšeně, načež opět lehl.
„Žádná Sakura! Sakura fuj! Tady být Hinata a Ananas, s. r. o.“ oznámila spokojeně.
„Ananas?!“
„AntiNaruAndSakuSpolek,“ vyprskla. „A ty jsi moje oběť. Naše láska bude věčná, čistá a jedinečná,“ svěřila se mu.
„Ale já nechci,“ zaprotestoval.
„Ptal se tě někdo na něco? Ne. Tak mlč.“ doporučila.
„Říkalas že ta láska bude čistá! Ale tohle je totálně špinavá hra…“ bránil se zoufale Naruto. Pod chomout by se mu nechtělo, lenochovi…
„Detaily… zní to dobře, ne?“ odfrkla si. „Takže… zítra je svatba. Zkus říct ne a Neji tě vykastruje.“
„Wtf? Já ani nevím, co tu dělám! Kde to vlastně jsme?!“ rozhlédl se. Tedy rozhlédl by se, kdyby na sobě neměl šedesát kilo živé váhy.
„Jsme-“
Nedořekla. Přerušil ji podivný zvuk zdola…

Poznámky: 

Po delší době...chápejte, technika sklamala xDD

4.9375
Průměr: 4.9 (64 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2016-08-25 23:55 | Ninja už: 4256 dní, Příspěvků: 5856 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise L: Koukám, že povídka zůstala nedokončená, ale chápu to, zásoby LSD jednoho dne dojdou. Vaše verze Kakašiho obličeje je rozhodně originální. A scéna s veverkami a koťátky je zajímavá, zavání jiným stylem... magický realismus? Sasukeho básnění pobavilo. A Narutova hláška o čistotě a špinavosti se mi líbí. Dokonce mi přijde, že má hlubší význam, než většina ostatních vtípků. Škoda, že už nezjistíme, co to bylo za podivný zvuk zdola. Ale aspoň na těch sedmi dílech jsem se pobaila Laughing out loud

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Lucien Uchiha
Vložil Lucien Uchiha, Út, 2014-03-25 20:36 | Ninja už: 4037 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Konohamarova chůva

Jsem geniální, uzavřel to a vrazil do pouliční lampy. Bože, z toho jsem fakt nemohla. Jste borky, holky Smiling Smiling Smiling Kakashi YES

*Best nee-san 4ever*
#Kdo jednou opustí smutného přítele, není hoden, aby někdy více sdílel jeho radost #
Lidé často říkají: "Seš borec!" Ale kdo je opravdu borcem? Ten, kdo narýsuje vnitřní úhel víc jak 180° Laughing out loud
FF:
Dattebayo!... (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107586)

Říkali mi jinchuuriki (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107536)
Děti ohně (první díl-http://147.32.8.168/?q=node/107657)
Omlouvám se, jestli nejde otevřít, asi se nějak po...rouchal počítač Sad Naruto smutny (vzdávám pokusy o opravu✞)

Lucien Uchiha podpis

Obrázek uživatele Faileen
Vložil Faileen, Po, 2011-02-28 20:09 | Ninja už: 4977 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tatsuri
Vložil Tatsuri, So, 2011-02-05 15:06 | Ninja už: 5346 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

odfoukl imaginární kouř z imaginární cigarety a začal se dusit
okamžitě se rádoby ležérně opřel o čerstvě natřenou zeď
na tomto sa teda fakt zasmejem xDDDDD
ale pokračujeme jasné?
toto je príliš dobré nato aby ste to nechali tak!

Hovorí sa: Múdrejší ustúpi.
Ale keby múdrejší vždy ustupovali, svet by patril hlupákom.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2011-02-05 15:07 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Bohužel ani jedna z autorek si toho komentáře nevšimla tudíž nemohou zareagovat, eh... xD

Obrázek uživatele Tatsuri
Vložil Tatsuri, St, 2011-03-02 15:19 | Ninja už: 5346 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

no už si si všimla... Sad
tak?

Hovorí sa: Múdrejší ustúpi.
Ale keby múdrejší vždy ustupovali, svet by patril hlupákom.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2011-03-02 15:44 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Nic, tahle záležitost zůstane už navždy bohužel/naštěstí (nehodící se škrtněte) nevyřešena. xD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2011-03-02 23:22 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

škrtám bohužel xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele wewunka
Vložil wewunka, So, 2010-02-27 00:35 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Ježiši!!Laughing out loudLaughing out loud Takhle sem se dlouuho nad žádnou povídkou nezasmála!!Laughing out loudLaughing out loud Výborná práce!!Ale proč,tak dlouho pauza??A dopíšete to vůbec???Shocked

Obrázek uživatele Ropucha
Vložil Ropucha, Po, 2009-11-16 12:51 | Ninja už: 5611 dní, Příspěvků: 325 | Autor je: Prostý občan

no já nevím.. upřímně, že bych se zrovna válel smíchy se říct nedá.. no vlastně jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Já sice absurdní nesmyslenej humor miluju, ale čeho je moc, toho je příliš. I ty největší nesmyly by na sebe měly navazovat a určitej smysl dávat měly a to u téhle série bohužel chybí což je škoda, páč několik vtípků mi na tváři úsměv skutečně vykouzlilo. Bohužel se ně prakticky vzápětí nabalilo tolik s prominutím blbostí, že to ten vtip totálně zabilo. Prostě místo aby jste slibně vypadající fór dál rozvinuly, hned jste ho vzápětí zadusily pitomostma, promiňte mi to ale fakt to tak na mě působilo. A chování postav... Nevadí mi když si někdo utahuje z jakékoliv postavy, já to v mých povídkách taky dělám a dokonce i mým nejoblíbenějších postav. Nevadí mi ani když se něktará postava chová jako z léčebny pro duševně choré, jenže tady se tak chovají všichni a to dost podle mě nevybíravým způsobem a v konečném důsledku to působí až neskutečně stereotypně a chování postav se zdá naprosto stejné. Jak jsem řek všeho moc škodí a přece jen by měla být určitá hranice.
Já opravdu nejsem žádnej kritik a pokud povídka není zrovna můj šálek čaje, tak k ní jednoduše nepíšu nic a je mi to jedno, shazovat ostatní zapotřebí fakt nemám. Tady jsem však udělal výjimku a to z jednoho důvodu. Pár povídek jsem od vás četl a dost se mi líbily, i když mi třeba zas tolik neříkaly a podobný normálně nečtu. Prostě jsem očekával o dost víc, ale nakonec se tímhle mojím výlevem moc trápit nemusíte, fanoušků téhle série máte opravdu hodně Eye-wink



FUCK THE SYSTEM, SASUKE FOR MULTIKAGE!
Fekál yaoi pornoherec. Takového označení se vám dostane, když se vám chce příšerně na velkou a přitom se vás Eros s Randaalem snaží znásilnit ve vlakovým kupé.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-11-16 12:59 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Gamakichi.san - ne, myslím, že se vážně trápit nebudem Laughing out loud
Hádám, že ani já ani Rika jsme tuhle sérii dvakrát supervážně nebraly a nemyslím, že je to zrovna ukázka našich nejlepších schopností xD Protože ten "můj styl" taky už dávno není zrova tohle. Většinou Smiling
Jop, je to prostě něco jako narvi-tam-co-nejvíc-rádoby-vtipných-hlášek-a-tvař-se-že-je-to-vtipný xD Musím říct, že já se zasmála, jak při čtení, tak při psaní xD
Jasně, překonávat hranice, dělat co největší blbosti - to u Ananasu ani není chyba, ale normální stav.
Prostě, tohle je taková blbost, co nás (snad můžu mluvit i za Riku xD) bavila. A pár lidí taky. Takže svůj jednoduchý účel splnila Laughing out loud

Btw, děkuji za názor Smiling Je vidět, že jsi to opravdu četl xD

Obrázek uživatele Ropucha
Vložil Ropucha, Po, 2009-11-16 13:23 | Ninja už: 5611 dní, Příspěvků: 325 | Autor je: Prostý občan

však jasný. Eye-wink Myslím, že nobelovku za literaturu tady asi fakt nikdo neočekává. Já jen myslelím, že kdyby jste se místo jen hromadného zaplavování papíru vtipnýma hláškama pořádně vybrousily, tak z toho mohla být fakt zajímavá povídka. (samozřejmě věc jiného vkusu Eye-wink )



FUCK THE SYSTEM, SASUKE FOR MULTIKAGE!
Fekál yaoi pornoherec. Takového označení se vám dostane, když se vám chce příšerně na velkou a přitom se vás Eros s Randaalem snaží znásilnit ve vlakovým kupé.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-11-16 13:25 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Mno, ale to by to musel být úplně jiný žánr xD Konec humoru - alespoň s většinou a úplně pryč s parodií xD

Obrázek uživatele Ropucha
Vložil Ropucha, Po, 2009-11-16 13:31 | Ninja už: 5611 dní, Příspěvků: 325 | Autor je: Prostý občan

ale nemuselo by se pryč s parodií, jen některý fóry dát pryč a další naopak zvýraznit Eye-wink Ale to už je věc vašeho vkusu a názoru, tohle už mi může bejt volný a nemám vám do toho co kecat.. ale počkat, já to vlastně dělám Laughing out loud někdy mě schizofrennost mých komentářů fakt vytáčí =,=



FUCK THE SYSTEM, SASUKE FOR MULTIKAGE!
Fekál yaoi pornoherec. Takového označení se vám dostane, když se vám chce příšerně na velkou a přitom se vás Eros s Randaalem snaží znásilnit ve vlakovým kupé.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-11-16 13:43 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Bez schizofrennosti to občas není ono Laughing out loud
No, vkus a názor... vzhledem k tomu, že si nejsem zrovna dvakrát jistá, jestli bude vůbec někdy tahle věc dokončená? (Éto... jak je to dlouho od posledního dílu?), tak mě to už zase tolik taky netrápí xD
EDIT - už to byl rok xD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2009-11-16 15:49 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jojo už to byl rok a mám takový neblahý pocit, že se tahle série už nerozjede (jo, může za to Rika xD)
Btw. Gamakichi: v poho, tvůj komentář mi fakt žíly netrhá a popravdě - aspoň někdo konečně napsal pravdu xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2009-11-16 20:21 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Asi tak nějak Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-07-26 03:40 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jak vidno vy neznáte hranice normálnosti Eye-wink už se těším na další dílek Laughing out loud máte to holky moc vydařený...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2009-07-24 13:58 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Muaha, to veršování bylo dobrý. xD A drsná Hinata je prostě... drsná. XD
A ten název je naprosto originální... navíc si sou ananas a Naruto strašně podobní. x) (jak v ksichtě tak i... vlasama xD)
Dobrý dobrý, těšim se až bude někdy pokračování. ^^

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2009-07-24 14:03 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Když my na tuhle povídku tak nějak zapomněly... Laughing out loud no, ještě se uvidí x) Děkuju za komentáře Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2009-07-24 14:25 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

My se rozpomeneme xD To akorát jeden baka (Rika xD) měl trochu krizi xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2009-07-24 14:26 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

A druhej (nettiex xD) byl na tom podobně a ještě měl moc velkou dávku lenosti v krvi xD

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2009-07-24 14:37 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Holkyyy!!! xS Tohle se nedělá! x( To já mám patent na mučení ostatních! xP
Takže pěkně odkrizovat, odkrvit (tak fajn, odlenit xD) a šupky dupky do práce! ^^
Ne, my si počkáme, hlavně ať to pak stojí za to! x)
*flák hlávkou o noťas, tady se zásadně nečeká!*
*honééém!!!*
xD xD xD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2009-07-24 14:39 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Všák...jenom se nejdřív musíme vrátit ze srazu Sticking out tongue *páč Rika pochybuje, že tam bude čas na nějaký psaní xD*...*nééé, jde pryč, protože zase spamuje kde nemá xD*

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Missa
Vložil Missa, Ne, 2009-02-08 17:56 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Nejvíc smích ...nejvíc povidka moc se vám to holky povedlo děkuju že píšete tak skvěle jen tak dállll ...

Obrázek uživatele Izumi Hitari
Vložil Izumi Hitari, Pá, 2009-01-30 00:02 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

nejvíc povídka doufám že naru bude se saku Laughing out loud a nebo nakonec hinasaku a narusasu Laughing out loud nejvíc bylo todle Neboj, se má milá, v lese skončíš shnilá Laughing out loud

Obrázek uživatele Rasha
Vložil Rasha, Pá, 2008-11-21 20:47 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

/píšu později, nevadííí xD/
heh, masox jako vždycky, dobře vy xD

naruto test

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-10-29 13:55 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Jojo, taky děkuju! xD a znovu omluvu za ty... ehm... technické potíže xD

Obrázek uživatele flee
Vložil flee, St, 2008-10-29 12:19 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

ou...tak tomu se rika talent...fakt best... Eye-wink

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-10-29 12:16 | Ninja už: 6061 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ták...posílám vám sem to největší arigatou v historii...dnešního dne xDD Jste moooc hodný, že jste nás po takové době nevypískali xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”