manga_preview
Boruto TBV 09

CHAKRY SE SPOJILY, 10. část, Boj démonů

Meč se rychle přibližoval a nabral rychlost. Naruto pocítil, že vše se zase zrychluje. Pak uslyšel ten příšerný čvachtavý zvuk, když meč projede masem, kupodivu žádnou bolest necítil. Uslyšel jen překvapené výkřiky všech okolo. Odvážil se a otevřel oči. Před ním stála Takari v bojovném postoji. Měla před sebou napřaženou ruku, kterou meč doslova projel jako máslem. Krev z ní lila, ale nevypadalo to, že by pociťovala bolest.
„Nech ho být!!!“ zakřičela z plna hrdla a oči se jí změnili. „Vy šmejdi! Táhněte do pekel!“ vykřikla znovu a čakra vzplála. Kov, ze kterého byl Sasukeho meč ukován, začal žhnout rudou barvou. Sasuke ho vytáhl z její ruky a upustil ho na zem. Tam se meč roztavil. Sasuke stále ustupoval dozadu v bázni před rozčílenou Takari. Z její ruky začala stoupat pára, až se jí ruka znovu uzdravila. Pak zvoala
„Naruto.“
„A-ano?“ odpověděl Naruto, stále ještě v šoku
Takari se chvíli vzpamatovala a vypadala zase normálně. Otočila se k Narutovi a sáhla si na krk. Odvázala si čelenku a podala ji Narutovi.
„Pohlídej jí, a nezasahuj prosím do mého boje. Je ti to jasné?“ řekla příkře a podívala se na něj.
„C-co? To tedy ne, Takari. Sama bojovat nebudeš.“ protestoval Naruto.
„Ale ano, budu. A ty mi teď slib, že mě necháš být. Chystám se udělat něco, co možná nebudu moct vzít zpátky a...“
„Takari, to nesmíš! Nemůžu připustit, aby tě to ovládlo. Pak bys mohla jít proti vesnici.“
„Já vím, proto chci, abys mě zabil, kdyby se mi to vymklo z rukou.“ řekla Takari vážně
„To po mě přece nemůžeš chtít!“ zakřičel Naruto.
„Ty jediný to dokážeš.“ řekla Takari a šibalsky na něj mrkla. Pak ho políbila. Když otevřela oči, byli zase dračí, plné nenávisti a zloby. Odvrátila se od něj. Naruto pořád svíral její čelenku. Bylo to jako noční můra. Takari se s křikem rozeběhla na nepřátelské ninji.
„Ne! Takari!!!!“ zařval Naruto, a chtěl jít za ní, ale Takarina čelenka kolem něj utvořila silové pole, které nemohl projít.
„Zatracená holka!“ zaklel Naruto a jen přihlížel zběsilému boji.

Takari znovu zavřískla a znovu jí obklopila zářivá čakra.
„Tak, pánové, rozjedem to!“
Z čakry se utvořila křídla a vyrostl jí ocas. Hned se na ni vrhlo několik ninjů. Dva odrovnala ocasem, dalšího kunaiem. Na další tři použila své výborné taijutsu. Pak se proti ní rozeběhlo asi pět chlapů. Znásobila svou čakru a vytvořila okolo sebe tlakovou vlnu, která zabila všechny v její blízkosti. Pak přišel na řadu Kabuto. Dal si do pusy nějaké lékařské pilulky pro znásobení čakry a aktivoval čakrový skalpel.
„Je ti to na nic, když se ke mně nedostaneš!“ vykřikla Takari a rychle se na Kabuta rozletěla, těsně před ním se zastavila ve vzduchu a odhodila ho ocasem. Stačil jí ale na něm poškodit svaly. Vytvořila proto další dva ocasy. Pak se strhl boj. Takari Kabutovi ochromila levou ruku a probodla stehno. Kabuto jí ale zneškodnil další dva ocasy.
„Začínáš mě štvát!“ zařvala Takari silným hlasem. Čakra kolem ní náhle udělala obrovskou kouli. Její tělo se změnilo. Její kůži pokryly tvrdé šupiny, narostla jí normální křídla a ruce a nohy se proměnili v dračí pařáty. Pak se ale stala ještě jedna věc, a to s jejími vlasy, svázanými v culíku. Čakra je změnila a prodloužila. Vypadalo to, jakoby se slepili dohromady a celí culík tvořil jen jeden jediný pramen. Vlastně to celkem vypadalo jako dlouhý úzký ocas, vyrůstající z hlavy, v tom rozdíle, že byl úplně hladký. Tenhle ocas se pak Takari zabodl do páteře. Z ní vyrazili opravdu dlouhé ostny a z kříže pak devět ocasů. Ty tři poškozené se rozsypali a utvořili se nové a zdravé. Pak čakra zmizela. Kabuto málem dostal infarkt, ale statečně se bil dál, dokud nevydechl naposledy v momentě, kdy mu tři ocasy proletěli hrudí.

Pak se Takari ohlédla na Sasukeho. Ten polkl a v jeho očích byl vidět strach. Na Takarině tváři se objevil zvláštní úšklebek. Rozeběhla se, pak jí ale popadla křeč, klopýtla a spadla na zem. Zařvala bolestí a byl slyšet praskot kostí. Její tělo se měnilo na tělo démona. Sasuke nevěděl co má dělat, nerozhodně postával a pak se náhle zahájila proměna.
„Zatracený Orochimaru, sám se jí bojí, tak použije aspoň svojí loutku!“ zasyčel Sasuke, pak se nerozhodně rozeběhl směrem k Takari, v ruce utvořené Chidori. Takari se akorát zvedla, když jí zasáhla silná technika, odletěla daleko od Sasukeho, ovšem nic jí to neudělalo, její tělo se pomalu začalo měnit v nestvůru a její silné šupiny pohlcovali energii ze Sasukeho Jutsu jako nic. Takari se znovu postavila.
„Ty ubohá loutko, Oroxicht ti řekne skoč z okna a ty to uděláš. Podívej se na sebe, klepeš se jako osika.“ Zařvala na něj a démonicky se rozřechtala.

„Takari, ne! Už jí to začíná ovládat.“ zaúpěl Naruto a všiml si, že silové pole čelenky začíná slábnout. Až zmizí úplně, je jasné, že je Takari nenávratně pryč.

„Já se tě přece nebojím!“ zakřičel sebevědomě Sasuke, po souboji s Narutem, ze kterého se rychle sebral jen díky Orochimarově záhadném jutsu už věděl, co asi použije, ale Takari byla úplně jiný kalibr. Přeci jen trénovala s démonem už od začátku jejího života.
Takari se znovu rozřechtala, než se znovu ozval zvláštní praskot.
„Áááááááááááááááárgh!“ zaúpěla a padla na kolena, praskot nepřestával, z obou loktů jí vystřelili další dva ostny a obličej získal úplně jinou, zrůdnou podobu. Takari chvíli hlasitě oddechovala, ale pak se zvedla a znovu se postavila. Sasuke se hned nadechl, potom z jeho úst vyletěl obrovský plamen ohně. Takari neváhala a udělala pár pečetí. Pak z jejích rukou vyšla obrovská tlaková vlna, která oheň obrátila na druhou stranu, směrem k Sasukemu. Ten vyletěl vzhůru k tmavé obloze. Takari neváhala a vydala se za ním.
„Vzdej se, a umřeš rychle!“ zařvala směrem k Sasukemu „Jsi jako malá sýkorka a já jsem Orel!“ zavolala ještě opovržlivě
„Housenka no Jutsu!“ vykřikl Sasuke a několik ohnivých koulí letělo přímo na Takari. Všechny jí zasáhly, avšak s Takari to vůbec nic neudělalo.
„Zajímavé, zkoušíš zabít oheň ohněm.“ zvolala „Zkusíme, jestli zabiju já tebe, tohle je moje speciální Jutsu, tak se kochej!“
Na to vyslala ze svých rukou obrovské množství čakry, ze kterých se nejdříve utvořilo asi šedesát koulí, které se zformovali na čakrové zářící modré shurikeny. Ty se rozletěli na Sasukeho. Sasuke se jim však všem vyhnul.
„Tse, to se teda koch...“ zarazil se, když se mu jeden shuriken zabodl do zad.
„Kua!“ zakřičel, když se ohlédl za sebe, všechny shurikeny se na něj řítili zpět. Takari se ušklíbla. Sasuke nabral rychlost, aby shurikeny setřásl, to se mu ovšem nedařilo, všude, kam se hnul, ho pronásledovali.
„Hm, zkusíme je setřást v lese.“ řekl si sám pro sebe a stočil se střemhlav dolů. Prosvištěl si to mezi stromy.
„Tady by se měli zasekat do stromů.“ a ohlédl se. Shurikeny už se dostali mezi stromy. Prudce zatočil za jeden velký strom a pokračoval dál. Pak se ohlédl znovu. Více než polovina se řítila na strom, ovšem když se k němu dostala, jednoduše ho prolítla. Pak se do Sasukeho zapíchl další, a další.
„Dobře, to stačí...“ zašeptala Takari a v rychlosti udělala více jak 24 pečetí.. Pak něco vykřikla. V ten moment se tři shurikeny, zabodnuté do těla Sasukeho doslova roztekli.
„Co to...“
A Takarina čakra se pak dostala do krevního oběhu Sasukeho.
„Ghrrrrrrrrrrrrmgl.“ kuckal se Sasuke. Pak ho to ovládlo.
„Poleť ke mně.“ Zašeptala Takari. Sasuke se náhle obrátil. Ostatní shurikeny zmizeli. Pak se Sasuke vydal zpět k Takari a zastavil se ve vzduchu.
„Já, c-co to dělám.“ zavřískal, když si uvědomil, že ho tělo neposlouchá.
„Říkám tomu zrcadlové jutsu.“ řekla s pýchou Takari. „Teď...“ řekla a udělala další tři pečetě „Budeš dělat úplně to samé, co já.“ řekla a zasmála se
„A k čemu ti to b-bude.“ řekl s vypětím všech sil Sasuke.
„Hned uvidíš.“ zachechtala se Takari a začala rychle mávat křídly. Letěla rychle směrem vzhůru a Sasuke musel letět s ní. Za okamžik byli hodně vysoko, v té chvíli se Takari spustila střemhlav dolů, Sasuke jí následoval. Padali dlouze a nabírali rychlost. Už zbývalo jen pár metrů nad zemí, Takari udělala několik pečetí.
„Kai!“ vykřikla, v tom okamžiku byl Sasuke zase volný, ale nebylo mu to platné, už nedokázal zastavit zběsilý pád. S žuchnutím dopadl na zem. Pod ním se utvořil velký kráter. Přeměna vyprchala a na dně ležel Sasuke. Byl ještě živý, ale moc času mu už asi nezbývalo. Za chvilku na zem dopadla i Takari, té se ale, díky tvrdým šupinám a speciálnímu jutsu, nic nestalo. Za okamžik se zvedla na nohy a došla ke kráteru, který byl v zemi, a pohlédla na Sasukeho. Pak se pomalu vydala k jeho tělu. Otočila ho k sobě zády. Na chvíli se jí zase na tváři objevil normální výraz.
„Umři jako člověk, ne jako loutka.“ zašeptala a udělala zvláštní pečeť. Pak přiložila jednu ruku na Sasukeho rameno s proklatou pečetí. Něco sykla. Dlouho se nic nedělo, pak se ale náhle Orochimarova prokletá pečeť začínala rozpouštět, po pár chvílích zmizela úplně. Sasuke vykřikl a pak už jen slabě dýchal. Takari se odvrátila a vyšplhala zpátky nahoru.

Rozhlédla se po krajině, ve stínech stromů stál už jen Orochimaru. Takarin obličej se zase změnil,se zvláštním úšklebkem se rozeběhla na Orochimara...

...“Ááááááárgh!“ zařval Orochimaru, když ho po dlouhém boji Takari zasáhla ocasem, ten mu probodl břicho. Pak ho Takari druhým ocasem odmrštila několik metrů daleko. Z několika míst na jejím těle lila krev. I přes všechny ty tvrdé šupiny jí Orochimaru uštědřil pár těžkých ran s katastrofálními následky. Takari zařvala. Ten řev už nebyl lidský, byl to řev zvířete. Řev démona. V ten okamžik jí vyrostl poslední, desátý ocas.

Silové pole zmizelo.
„To ne...“ zašeptal Naruto a zvedl pohled před sebe. Ve prostřed mýtiny žhnula stříbrná čakra a ozýval se strašlivý řev.
„Takari, já... Tě... nemůžu zabít. Můj život by ztratil cenu, vždyť... Co je mi po tom, být Hokage, když si každý den budu připomínat, že jsem tě zabil? Ne, přivedu tě zpátky!“ a rozběhl se k Takari. I jeho obklopila rudá čakra. Vrhl se na Takari, ta ho ovšem rychle srazila ocasem.
„Teď se můžu ovládat do šesti ocasů i u Kyuubiho.“
Okamžitě vyvolal mocnou čakru. Šest ocasů se objevilo, jakoby nic. Jeho kůže začala praskat. Znovu se rozeběhl na Takari. Ta se ho snažila znovu odrazit, Naruto se ale bleskurychle vyhnul všem jejím útokům, pak jí praštil do břicha. Takari odletěla.
„Kage bunshin no jutsu!“ zvolal a vyvolal čtyři své klony. Společně se rozeběhli na Takari. Ta je zablokovala ocasy. Pravý Naruto se k ní ale dostal zezadu a začal k ní mluvit.
„Takari, vrať se sem, ke mně! Slyšíš?“
Takari ho ale odmrštila dalším ocasem. Pak všechny klony zlikvidovala a znovu se otočila na Naruta. Naruto se zvedal ze země. Utřel si koutek úst a znovu k ní šel.
„Takari, vrať se zpět!“ zaječel. Neposlouchala ho, měla nepřítomný výraz, ani nevěděla, kdo to je.
„Dobře, Taju Kage bunshin no jutsu!“ vykřikl Naruto. Na mýtině se objevilo asi 80 klonů. Rozeběhli se na Takari a srazili jí k zemi. Spousta z klonů držela ocasy a pravý Naruto se dostal až k jejímu obličeji.
„Takari, no tak... Ghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmlb......“ zarazil se, když mu ocas proletěl zády a objevil se na druhé straně. V tom okamžiku se Takari pod ním rozplynula.
„K-klon.“ zašeptal užasle Naruto a musel se usmát. Pak se ocas uvolnil. Naruto se otočil. Uviděl pravý obličej Takari s krvelačným výrazem. Všechny Narutovi klony se náhle rozplynuli. Naruto padl na kolena. Pak vyprskl krev. Pár kapek doletělo až na démonickou tvář Takari. Té se okamžitě změnil výraz ve tváři na udivený. Z deseti ocasů se začal sypat písek, ostny mizeli a křídla se rozplynula. Její obličej byl zase normální. Šupiny byly také pryč. Takari zvedla ruku a otřela si kapky krve. Pak, jakoby ji někdo probudil ze sna.
„Naruto!!!!!!!!!!!!“ zakřičela z plna hrdla a vrhla se k němu. Naruto už mezitím dopadl na záda na tvrdou, vlhkou zem.
„T-takari, to je v pohodě.“ zašeptal.
„Ne! Ne,to já. J-já jsem tohle udělala! To já!“ vzlykala Takari, držíce Naruta v náručích.
„Ty nesmíš umřít Naruto, nesmíš!“ křičela dál a líbala Naruta na čelo. Pak jí Naruto chytil za ruku.
„Takari, mysli na mě!.“ zašeptal a pořád jí hleděl do očí. Takari se znovu rozplakala a naklonila se blíž k Narutovi. Chtěla něco říct, ale z jejích úst se ozvalo jen:
„Ghrmmmmmmmbl.......“

Orochimarův meč jí probodl plíce.
„Ne!“ vykřikl teď pro změnu Naruto. Takari ještě jednou naposledy vyvolala ocas. Tím probodla Orochimara znovu a pak ho opět odmrštila. Zemřel dříve, než dopadl na zem. Svitek přestal zářit, Jutsu se zlomilo.

„Ne, Takari, ty ne! Já jsem měl umřít!“ zakřičel Naruto. Takari padla vedle něj na zem, z úst jí tekla krev, jak se dusila.
„N-na-ruto. O-od-pusť mi.“ zašeptala. Narutovi tekli slzy po tvářích. Chytil jí za ruku.
„Odpouštím.“ zašeptal. Takari se usmála a … zemřela. Teprve teď se pořádně rozpršelo. Naruto cítil chladné kapky deště na svém obličeji. Pak také zavřel oči.
„Za chvíli jsem u tebe.“ zašeptal nakonec...

Poznámky: 

Uh... Tak tohle je mega deprimující díl, ale překvapivě není poslední. 8-O ptáte se proč? Uvidíte :-P

MNo, jinak doufám, že se vám dnešní dílek líbil a určitě si nezapomeňte pustit nějakou veselou písničku:)

4.979165
Průměr: 5 (48 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2020-10-14 12:04 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: Není to vůbec špatná série, jen jsem se v tomhle dílku malinko ztrácela. Hlavně na konci. Tam mi to přišlo takové nejednoznačné. Možná to pochopím časem nebo v dalším dílu, na který jsem poměrně zvědavá. Hezky odrovnala ty tři slizáky. Asi nejvíc jsem se bavila u Sasukeho. Jak si s ním hrála. Taky si to zmetek zasloužil.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2009-07-03 19:34 | Ninja už: 6187 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

jdu na další

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, Ne, 2009-04-19 02:48 | Ninja už: 5643 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

*fňuk*... to je smutný ... Sad
ale povedený Smiling

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Út, 2008-10-28 21:41 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Ach jo Takari! Nemůžeš je nechat umřít! xD a ten nápad s těma kunajema, jak se mu pak rozlili a vnikli do těla, to bylo super xD ale pravda, už jsem to někde viděl xD Laughing out loud akorád tam to nebyly kunaje z chakry, ale z pravý krve xD no nic, dílek byl fantastickej! Smiling

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Takari
Vložil Takari, Pá, 2008-10-17 21:45 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 200 | Autor je: Prostý občan

Další díleček čeká jen na schválení Smiling

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Pá, 2009-04-17 15:58 | Ninja už: 5600 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Super diel

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele merlinX
Vložil merlinX, Pá, 2008-10-17 21:35 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Utírač Udonova nosu

super povidka, kdy bude dalsi?

[URL=http://www.***/profile/merlin556/][IMG]http://www.***/images/myplayercard/1624755.jpg[/IMG][/URL]
Join The Naruto Online Multiplayer Game [URL=http://www.***]Naruto[/URL] - [URL=http://***]Arena.com[/URL]

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-10-13 19:22 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Skvělej díl!! Moc se ti povedl!!

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Út, 2008-10-07 15:53 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

pěkný Smiling a šupky na další díl ať už tu je Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-10-06 21:58 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Už aby jsme si ten další díl mohli přečíst Smiling

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Ne, 2008-10-05 21:05 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

moc pěkné a zároveň smutné...nechci hádat ale tuším že to rozhodnutí je rozdělí Sad a to bude škoda Sad

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Ne, 2008-10-05 20:13 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Strašne smutný diel dúfam, že skončia spolu nakoniec. Len tak ďalej si úžasná autorka.