manga_preview
Boruto TBV 09

Pod nadvládou Yin 30: Minatovo znovuzrození

"Já... se nikdy nevzdávám!!!"

Okolní svět se ponořil do tmavěmodré barvy, jen osoba naproti němu byla v červené barvě. Ocel trčící z jejího těla měla barvu černou. Rozpažil a zeširoka roztáhl prsty, daleko od sebe. Na každém z nich mu zazářil jeden kunai tvořený z čisté chakry. Rozeběhl se a mrštil oběma rukama proti ženě. Avšak té se po celé délce jejího těla vynořily ty samé čepele, které tak zablokovaly všech deset kunaiů. Naruto kolem ní obíhal dokola, ve vzdálenosti šesti metrů, přičemž neustále házel jednu chakrovou zbraň za druhou. Avšak Kushina po celou tu dobu zůstala nezraněná, navíc se nemusela ani pohnout. Najednou blonďák vyskočil do vzduchu, načež mu z pravice vylétla světlemodrá šmouha a mířila jí přímo na hlavu. Opět se nehýbala. Naruto si už byl jistý trefou, když v tu ránu červenovlásce vyjel z temene hlavy ocelový meč, který přesekl chakrový kunai vejpůl. Hokage dopadl na zem za ní, ve tváři nevěřícný výraz. Kabuto se hlasitě rozchechtal.
"Vidíte, Hokage-sama? Ji už nikdo nikdy neporazí. Všechny snahy jsou marné, je to jen plýtvání sil a času."
Avšak on si ho nevšímal. Vtom se Kushina konečně otočila. Hned nato na blonďáka letěla čepel. Málem ho trefila, ale on se rozeběhl směrem vlevo, čímž donutil ženu se otáčet spolu s ním. Zastavil se, v ruce mu zazářila modrá koule.
"Rasengan!" zařval a napřáhl se.
Vymrštil paži vpřed a koule se nečekaně odlepila od jeho ruky. Neuvěřitelnou rychlostí mířila na její srdce. Ženě už z hrudi vylézala ocelová žebra. Narutova zbraň se o ně zastavila, ale nezmizela, dál se snažila dotlačit k tělu. Už už to vypadalo, že žebra podlehnou, když najednou se ozvalo: "Chakra kunai!"
Modrá koule se v tu chvíli rozprskla a místo ní se objevil další nůž, který se tentokrát zasekl Kushině do hrudi. Ucouvla pár kroků vzad, pod náporem tlaku. Hokage stál, prudce oddechujíc, a sledoval jak se kunai pomalu vypařuje. Ona taky zůstala stát, nepohnula ani brvou. Hirekiganem viděl, že ono zraněné místo přešlo z červené barvy do žluté. Vzpomněl si, co mu Yoshino o Hirekiganu říkala: "S jeho pomocí budeš neživý předměty vidět modře, ale ty živý v černý červený nebo žlutý barvě. Černá je to nejsilnější místo, žlutá naopak nejslabší. Tyhle tři barvy se můžou nepravidelně měnit podle stavu dotyčnýho. Hirekigan dokáže hodně věcí. Obrátí jakýkoliv protivníkův útok ve tvůj prospěch, kromě kekkei genkai. Taky může odhalit příští výpad, ovšem jenom v případě že je plánovaný. Nečekaný rozhodnutí u něj nefungují."
Bylo mu ihned jasné, že Kushina své útoky neplánuje. Bojuje improvizovaně, bez jakéhokoli plánování nebo strategie. Bylo proto nemožné předpovídat její činy. Zničehonic žebra vylétla z její hrudi. Byla až moc rychlá, aby Naruto mohl učinit protiútok. Vyhnul se skoro všem, dvě se mu zabodla do stehna a ramene, jedno zanechalo na jeho pravé ruce dlouhou hlubokou ránu. Bolestně sykl, načež se trochu zapotácel. Rychlým trhnutím vyrval nejdřív žebro z nohy, poté z ramene. Vyčerpaně sledoval, jak k němu červenovláska natahuje ruce, z kterých vyjely asi půlmetrové ostny. Začal rychle skládat další pečetě.
"Chakra shiirudo (Čakrový štít)!"
Z jeho dlaní vystřelila chakra, která se zformovala do podoby štítu. Ještě s ním ani nebyl hotov a už se do něj ostny zabodly. Jenže to nebyl konec, dál se tlačily skrz něj. Naruto vpustil do Jutsu větší množství energie, ale nestačilo to. Ocelové zbraně si stále razily cestu jeho ochranou. Pomalu začaly narušovat štít. Jeden se do něj zapíchl, načež začala z místa poškození unikat uvolněná chakra. Blonďák byl náporem stále tlačen dozadu, až zanechával hluboké rýhy v zemi, jak se zapíral v patách. Věděl moc dobře, že tohle již dlouho nevydrží. Štít praskl, čímž měly ostny volnou cestu a přišpendlily ho ke stěně. Z každé paže mu trčela jedna ocel, rány počaly krvácet. Žena k němu pomalu přistoupila. Pozvedla pravou ruku a už se na něj chystala poslat další zbraň, když ji Naruto zastavil.
"Ne tak rychle, já ještě neskončil!"
Vteřinu zaváhala. Znenadání ony ostny vystřelily z jeho paží, mířejíc zpátky na Kushinu. Ta před sebou rychle zkřížila ruce, čepele na nich odrazily ocel, která se nakonec odkutálela stranou. Pohlédla na mladíka. Ten začal podivně zářit a postupně ho obalila zlatá záře.
"To snad...!!!" zašeptal Kabuto nevěřícně.
Ze zlaté chakry se pomalu vytvořilo všech devět ocasů. Naruto stál v přikrčené poloze, z hrdla se mu dralo tiché vrčení. Červenovláska rychle odskočila, ještě ve vzduchu se otočila kolem své osy a švihla paží. Z té vystartovaly další zbraně, obrovskou rychlostí mířily na blonďáka. Avšak plášť je hravě odrazil. Hokage se najednou odrazil, načež po ní seknul pařátem. Vykryla ho, pak se po něm ohnala. Dlouhé břitvy neznámo jak poškodily část Narutova pláště. Ten hlasitě zavřeštěl, ale plášť se zase spojil. Jeden z jeho ocasů se ji chystal obtočit, ovšem ona s ním udělala to samé jako předtím. Náhle se ocel stáhla, načež vyjela z dlaně v nové formě. Kushininy prsty zajiskřily. Nepostřehnutelnou rychlostí po něm vrhla bleskové kopí, které přesně zasáhlo cíl. Naruto s bolestným řevem prorazil hned čtyři sloupy po sobě. Když dopadl na zem, zlatá chakra zmizela. Zůstal tam bezvládně ležet, jenže byl ještě při vědomí.
"Naruto!" uslyšel v hlavě Yoshinin vyčerpaný hlas. "Musíš... použít Chakra ransu (Čakrové kopí), jedině to... by ji... dokázalo... přemoct!"
"Já... nemůžu,"
pomyslel si. "Nemám dost sil na takové Jutsu. Navíc jsi říkala, že může být smrtelné, ale já ji nechci zabít!"
"Naruto... poslouchej mě. Jestli to neuděláš... všichni tady zemřeme... ty já i ostatní... copak... tohle bys chtěl?!"

Chvilku neodpovídal.
"Ne, nechci."
Pomalu a ztěžka se vyškrábal na nohy. Chvilku oddechoval, pak se pokusil soustředit chakru do pravé ruky. Nic, ani známka po známém modrém světlu.
"Už nemám žádnou chakru," zašeptal.
"Tak tohle je zřejmě tvůj konec," zachechtal se Kabuto. "Doraž ho!"
Žena proti němu nasměrovala další z čepelí. Ta vystřelila proti jeho srdci. Blížila se neuvěřitelnou rychlostí, Naruto jí rozhodně nemohl uhnout.
"Ne!!!" zařvala Yoshino z ochrané koule.
Blonďák zavřel oči. Vtom se před ním zjevila jakási podivná bílá záře v podobě malého světýlka. Zbraň se zastavila jen pár centimetrů od něj, načež se rozpadla na prachové částečky. Všichni zůstali stát jako opaření, i Zvuční ninjové na Yoshino přestali útočit, a Hokage oči zase otevřel. Najednou se světélko začalo zvětšovat, formovat do divné podoby. V tu ránu už před Narutem stál člověk, v matných bledých barvách, tvořený ze záře. Otočil k němu svou blonďatou střapatou hlavu, po tváři se mu roztáhl široký úsměv.
"Naruto... synu můj," promluvil dotyčný hřejivým hlasem.

Poznámky: 

Tenhle díl jsem měla dát už ve středu protože jsem to slíbila jednomu človíčku, ale z nedostatku času jsem tak neučinila!!! Sad Tímto extra dlouhým dílkem (Aspoň na můj vkus!!! Sticking out tongue) se mu tedy omlouvám!!! Eye-wink Jo, upozorňuju že pochopím když mě budete chtít zabít, uškrtit, rozdupat, rozsekat a pohřbít, naprosto to beru!!! Laughing out loud Tak, a kometíky by se hodily!!! Smiling

4.892855
Průměr: 4.9 (28 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2016-09-02 17:19 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise L
Tak tenhle dil se libil i mne a nekecam. Akce je proste povedena jen dialogy to trochu zabiji no a o hlavni hrdince pro jistotu ani nezacinam. Skoda jejiho charakteru jinak by ta ff byla nesrovnatelne lepsi.

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-10-03 18:25 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

vůbec ne san jeto úžasný a promin že sem ti nedal koment už dřív

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Pá, 2008-09-26 21:35 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

joooooo uuuzasny !! uz se tesim na dalis Smiling Eye-wink

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2008-09-22 18:43 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

to je supeeeeeer, teraz nwm ako sa to mohlo stat ae je to supiiiis.

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Po, 2008-09-22 15:04 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

gomen... čtu to až teď a moc toho lituju... Sad
tenhle dílek byl vážně super, těším se na Minátka... Sticking out tongue
a zase tak moc dlouhý to nebylo, jsou i o hodně delší povídky a navíc mě to vůbec nevadí, tohle je tak ideálně dlouhý Eye-wink
prostě budu stále opakovat, jak skvěle píšeš a nikdy nepřestanu Laughing out loud
bezvadný, sestři Smiling

Můj Valenth

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-09-22 14:48 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Vhůůů Minato na scéně!! To je skvělý! Doufám, že to všecko zachrání...Jasně, Minato vždycky všechno zachrání xDD
Tohle byl peckovej dílek San...ten boj jsem viděla před očima. Sice to čekání bylo grr ale vyplatilo se Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-09-22 14:03 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ja ti niečo urobím, jedine ak tu nebude nový diel moc skoro Sticking out tongue
Toto je naozaj skvelá poviedka, San, ty vieš tak strhnúť do deja Smiling
Ja chcem vedieť, čo sa stalo po Minatkovom príchode xD
Ale tento dielik mi príde dosť smutný. Matka so synom proti sebe musia bojovať Sad
No nič, si jednoducho naozaj dobrá Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Ne, 2008-09-21 20:56 | Ninja už: 6154 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

presne tak chci te rozdupat a zabit ale neudelam to protože jsi napsala zase pekny dil ktery se dobre čte.a dalsi vec proč te nezabiju je ta že musis napsat dalsi dil ve kerem se objevi narutuv tata.....

Obrázek uživatele Fistt
Vložil Fistt, Ne, 2008-09-21 20:52 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

ja te nechci ani jedno z toho neboj:) já tě chci ukamenovat!!!! Smiling

Ninja!