manga_preview
Boruto TBV 07

Dvojčata 4- Večerní únos

Začala se mu cloumat z jeho sevření, ale ten ji obváděl pryč, vešel do místnost, která bylo osvícená měsíčním světlem. Když už byli v tě místnosti pohledla na svého únosce, měl na sobě černý plášť s červenými mraky a na hlavě klobouk s třásněmi.
„Akatsuki.‘‘ Špitla potichu.
Kdysi dávno jí Sakura o nich vyprávěla, věděla, jejich cílem bylo pozbírat všech démonů a jejich silou ovládnout svět. Bylo jí to divné máma ji taky vyprávěla, že už nikdo několik let neviděl, tak proč tak najednou proč brali ji ona přece není démon.
„Ale co po mě chtějí?!‘‘ Pomyslela si z hrůzou. Začala se znovu cloumat z jeho sevření, ale marně. Vztekle s ní hodil o zem, tiše zasténala a pohladila si poraněné místo. Zmateně se rozhlédla po místnosti, vypadala kromě nic dvou prázdná, ale zdání klamalo, někdo se skrýval ze stínu zdi.
„Neměli bychom ji přeci jen uříznout nohy nebo ruce ty potřebovat nebudeme.‘‘ Otázal se z posměškem na svého kolegu, který mezitím vyšel ze stínu pohledl na ni. Byl trochu menší než ten co ji sem vlekl stejný plášť i klobouk, udivila ji jeho katana byla ještě od krve. Pomalu k ní přistoupil, začala se třást, začala couvat až se ocitla u stěny, teď byla v pasti. Stál od ni jen dva metry a stále s přibližoval, zastavil se těsně u ni povedl svou katanu.
Věděla co bude následovat přála si aby to měla rychle za sebou, vystrašeně zavřela oči, nechtěla to vidět. Podivila čekala už dlouho, ale ni pomaličku otevřela trochu se lekla, katanu měla pod svou bradou. Ten muž teď čupěl u ní a hleděl jí do obličeje. Netušila co s ní chtějí dělat.
„Nech mě!!'' Zakřičela, chtěla mu jednu vrazit, ale dřív než to udělala pohladil jí pi tváři.
„Tak krásná a tak hloupá.'' Pronesl a dál ji hladil po tváři. Začal se třást, teď už trochu tušila co s ní mají v plánu.
„Myslím, že je určitě ona, pod šéfova popisu.‘‘ Řekl ten menší v plášti a pohlédl na svého kolegu, který souhlasně kývl. Ten větší se k ní naklonil a přehodil si jí přes rameno, začala sebou házet, přece se nechá jen tak odnést. Tak asi potřebují něco jiného než se jen tak pobavit. Začal sebou házet ještě víc.
Vypadalo to, že toho menšího už to začalo nudit, přistoupil k ní a ona se zadívala do očí. Udělala však obrovskou chybu, jeho oči zrudli, zamotala se hlava a upadla do bezvěmí.
„Jdeme.‘‘ Pobídl ho a vyrazily.

Itachi a Kisame blížili k sídlu Akatsuki, kde na ne čekal Pein.
„Tak máte ji??‘‘ Otázal je. Stál před vchodem do nějaké obrovské budovy, jediné co na ní bylo zajímavého bylo to, že neměla dveře.
„Ano.‘‘ Odpověděl Kisame pohodili mu k nohou Rain, která byla stále v bezvědomí. Pein si k ní čupnul a zadíval se ji tváře, pousmál se nad svou kořistí a stoupl si otočil se k zdi domu.
Udělal pár znamení rukou a přiložil je na stěnu, i hned se objevil vchod. Kisame popadl Rain a vydali se dal otvorem, jakmile prošly otvor se uzavřel, zas tam byla jen prázdná zeď.
Hned za ní se Pein otočil na Itachiho.
„Postarej se o ni, ať je schopna nám něco zítra říct.‘‘ Přikázal mu a už se o ně nezajímal, odešel někam pryč. Itachi a Kiame se taky rozdělili, Kisame mířil do společenské místnosti, kde posedávali ostatní.
Itachi se vydal nahoru k sobě do pokoje. Na svou postel položil Rain a zakryl ji, pořád byla v bezvědomí. Neměl chuť jít dolů za ostatními a poslouchat jejich připomínky, rozhodl si trochu od odpočinout.
Jeho postel byla však obsazená a jiný pokoj tu nebyl. Vydal se tedy na menší procházku.
Rain po několika hodinách, kdy se Itachi snaštěstí ještě nevrátil, začala probouzet, pomalu se posadila, stále se jí motala hlava, nic si nepamatovala. Chvíli tam seděla, vzpomínala si co s v posledních hodinách stalo.
Pomalu si začala vzpomínat, setkala se svou sestrou, pak šla tou uličkou, někdo jí někam odvedl a pak ty rudě očí. V ostatním měla ještě zmatek. Ani jí nezajímalo kde se nachází, ale lehla si a za chvíli usnula.

Rain začali probouzet raní paprsky, uvědomila si leží ve vyhřáté posteli a tak si myslela, že co se včera odehrálo byl jen hrozný sen, že ji Akatsuki neunesla. Z falešným pocitem bezpečí se zatulila se do peřiny a začal ji zmocňovat spánek.
„Už jsi vzhůru.‘‘ Promluvil někdo z kouta pokoje, ale nebyl to Sakuřin hlas. Ulekla a zvedla nebyla doma e svém pokoji jak si myslela. Její pokoj určitě neobsahoval jen postel a skříň a něco divného v koutě.
„Takže to nebyl sen.‘‘ Pomyslela si z hrůzou a pomalu odcouvala do kouta. Pohledla na toho kdo ji probudil.
„Už jsem si myslel ze neprobudíš.‘‘ Řekl Itachi tak něžným hlasem až jí to málem vyrazilo dech. Byl tak milí až se ho bála.
Tohle snad není ten samý člověk co mně včera unesl.
„Počkej tu na mě hned se vrátím.‘‘ Řekl tak sladce až se začala střást strachy.

4.90476
Průměr: 4.9 (42 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Maydira
Vložil Maydira, Ne, 2016-02-07 21:12 | Ninja už: 3639 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Misia V: Dobře, tak to bylo hodně nečekané. Miluju povídky které mě překvapí a téhle se to povedlo. Itachi je moje druhá oblíbená postava a jsem ráda že jsi ji tam dala. Doufám, že se u dalšího dílu zase nudit nebudu.

My fantasy is my life ^^ Imagine...
Never more! Just be bad...

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-10-20 16:27 | Ninja už: 5298 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

To je bordel xD No nic du na další

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-08-23 08:26 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Začíná v těch holkách začíná být pěkný zmatek Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Uchiha_Itami
Vložil Uchiha_Itami, Po, 2009-01-12 21:08 | Ninja už: 5624 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

sugoiiiii

Obrázek uživatele Rainy
Vložil Rainy, Po, 2008-12-29 16:50 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 275 | Autor je: Prostý občan

Další moc krásný dílek...

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Ne, 2008-09-21 16:34 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

to by bolo super!


Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, So, 2008-09-20 18:59 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

pokracko!!!ak s nich spravis par tak koncim. to by bolo tak nadherne! uplne sa to k sebe hodi. vsak to pre mna urobis, ze. aj ked ty si autorka.tesim sa tak cim skor to napis a nec je to dlhsie Smiling


Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2008-09-20 19:13 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Nejspíš budu pokračovat, tahle série bude mít 13 dilů, a pak jestli tu zůstanou tak bude i druhá série.