manga_preview
Boruto TBV 09

Můj život změnil Naruto - 26. kapitola - Zádrhel

Ráno se Kimberly cítila přece jen o něco lépe. Jakmile se probrala, nechtěně drcla do spícího Naruta a polohlasem si ulevila: „Seš pěknej šmejd, Jiraiyo. Jenom jsi hledal způsob, jak se před ostatními blýsknout.“

Včerejší boj byl skutečně náročný a neobešel se bez zranění. Kabuto měl plné ruce práce a Sakura už konečně změnila názor a vrátila se k dodržování lékařské etikety.

„Kim, naši už jsou pryč! Uděláš snídani?“
„Pst, Janett, nekřič tolik. Naruto ještě spí,“ zamumlala černovláska a vyšla ven z pokoje.
„Táta ráno hrozně zadával. O něco se zakopl,“ hlásila její mladší sestřička.
„To spíš o někoho. Já se poptám, jo?“
Ninjové už byli dávno vzhůru, obzvlášť Hidan hlasitě hartusil, a jelikož měl na hlavě obrovskou bouli, Kim si ihned domyslela, o co že to její otec zakopl.
„Já vám říkala, ať nespíte uprostřed pokoje. Že vy jste v noci zapomněli vypnout televizi?“
„Řekněte tomu chlapovi, ať příště dává bacha, kam šlape!“
„To těžko. Nezapomínej, že tě nevidí, a kdybych svému otci ukázala, kdo se schovává v jeho domě, vykopu si hrob, jasný?“

Černovláska se rychle nasnídala a očima hledala Ashley. Nakonec si domyslela, že bude v garáži, kterou její otec vždy nechával otevřenou.
„Vzali to celkem dobře. Spíš bylo těžší uklidit ty naše Shinobi. I když Lee už se z té zlomené nohy snad vzpamatoval.“
„Kam že to napálil?“ ptala se Kimberly, které díky boji s Gamabuntou plno věcí uniklo.
„Do stromu. Zkoušel své setsakra rychlé taijutsu a špatně si to vypočítal. Ještě, že to byl velikán, kterého jen tak něco nezlomí.“
„To víš, já vůbec nevím, co se tam dole dělo. Měla jsem docela jiný starosti.“
„Jasně. Například dráždit obří žábu.“
„Jestli si ze mě hodláš utahovat…“
„Ne, to vážně nechci. Když jsem ti běžela na pomoc, naši Shinobi si to vyložili jako pobídku k útoku a opět začali bojovat s těmi cizími ninji. Přitom taky došlo ke spoustě zranění. O Leem víš, do Sasukeho někdo pořádně vrazil, a jak narazil do jinýho stromu, zablokoval si páteř a teď chodí v předklonu. V noci nadával na Kabuta, že od něj masáž nechce, když se večer nemoh pomalu ani hnout.“
„A jéje! Nějaký další nehody?“ Kim čekala ledacos.
„Jo, jeden z našich zajatců má nejspíš otřes mozku. Kisame…“
„To přehnal se Samehadou,“ doplnila ji černovláska. „A co teda ti z Mlžné?“
„Nechceš se jich zeptat sama? Raději jsme je ještě nepouštěli. Nemáme jistotu… vždyť víš.“
„Tak jo, zajdu do garáže. Stejně nevím, co jste s nima včera vyvedli.“
„Řeknu ti to takhle,“ Ashley se ušklíbla. „Akatsuki odnosili náklad a Kabuto použil svou specialitu, chakrová vlákna.“
„Je mi to jasný.“ Kimberly se vydala za zajatci. „Ahoj. Já jsem jedna z těch, které můžou za to, že jste se sem dostali a za to se vám skutečně hluboce omlouvám. Nechceme vás tu v žádném případě držet, ale… zaútočili jste na nás, takže musíme být opatrní. Pokud slíbíte, že se budete chovat vzorně, nikoho dalšího nenapadnete a pomůžete nám odchytit posledního ninju, který chybí do počtu, pustíme vás. Jediné co bychom si přáli, je dostat vás všechny zas domů. Protože vy sem nepatříte, váš domov je jinde.“ Nadechla se zhluboka a vydechla. Nikdy nebyla na dlouhé proslovy.
Shinobi z Mlžné se mezi sebou začali polohlasem radit. „Vaše požadavky jsou rozumné,“ prohlásil nakonec ten, který celou skupinu vedl. „Pokud je to skutečně tak, jak tvrdíš, přizpůsobíme se. V tomhle zapadákově nehodláme zůstat už ani minutu!“
Kim se rozesmála, nemohla jinak. Jedno z největších měst Evropy a oni ho nazvou zapadákovem. „Promiňte, neměla bych se smát.“
Pošeptala něco Ashley, ta odběhla, přivedla Kabuta a během několika okamžiků byli ninjové volní. Vešli s dívkami do obývacího pokoje, dva podpírali svého kamaráda. Jak se brzy přesvědčili, panovaly tu skutečně podivné poměry. Akatsuki, ninjové z Konohy a Písečné a přitom si povídali jako ti nejlepší přátelé. Jeden z ninjů se odvážil tuto myšlenku vyslovit nahlas.
„Jsme tu na dovolené, víte?“ prohlásil Deidara s úsměvem a prohrábl Tobimu vlasy, což ještě nikdy neudělal. Kdyby byli v sídle, nejspíš by mu jednu vrazil.
„Můžeme se chovat úplně nenormálně, protože naši se to nedozví,“ přidal se Kisame.
Shinobi z Mlžné se zatvářil rozpačitě. „Aha, tak tedy… nemáte čaj?“

Rotující koule vyhodila Tsunade na místo obecně známé jako chodník. Přímo naproti ní se nacházela herna. Velmi rychle se v novém světě zorientovala. Pár dní se pokoušela vyhrát nějaké peníze, než zjistila, že jelikož je neviditelná, nemůže s nimi platit. Kdykoli se pak nudila, stačilo vejít do herny, posunout kuličku na točící se ruletě, promíchat hráčům karty a užívat si pocit, že nemůže být načapána a muži se nebudou pozastavovat nad jejími vnady. Život plný radovánek a nikým nerušené pohody. Až do té doby, než… potkala Jiraiyu.

V duchu se proklínala, že ten den nastal. Byla tak ráda, že se ho zbavila. Procházela se po ulici a pak ho spatřila, jak slintá při pohledu na mladá děvčata, která kráčela kolem něj.
„Prasáku!“ zaječela, co mohla nehlasitěji, a třískla ho pěstí po hlavě.
„To jsi ty?“
„Ne, duch Třetího, ty tupče. Co si myslíš, že tu provádíš? Přece víš, že tě nemůžou vidět!“ běsnila.
„Právě proto…,“ zamumlal si pro sebe a schytal za to od Tsunade další ránu. „Naruto a ostatní se chovali přátelštěji…,“ prohlásil ublíženě.
„Kde?“ zpozorněla a chytila Jiraiyu za límec a začala s ním cloumat. „Kdes je viděl? Kam zmizeli ostatní?“
Když Žabí poustevník vypověděl rozlícené Tsunade, čeho byl přednedávnem svědkem, povzdychla si: „A takhle se chová Sannin.“

Od té doby putovali společně. Neměli ponětí, že dvě dívky a dost početná skupinka ninjů po nich zuřivě a zatím bezúspěšně pátrají už pár dní. A vůbec by je nenapadlo, že se proti nim spolčili Akatsuki, Písečná a jejich vlastní Shinobiové. Londýn je velkým městem a ztratit se v něm je celkem snadné, zatímco hledat někoho víc než obtížné. Není tedy divu, že ty dvě skupiny na sebe dosud nenarazily.

Zamířili do jednoho baru. Tsunade putování s Jiraiyou vyčerpávalo, on si zas v její přítomnosti nesměl užívat. Žena s blond vlasy si všimla něčeho, co jejímu ostřížímu zraku předtím unikalo. „Co je to za znak?“ S těmi slovy si sáhla na předloktí.

Zábava v domě Grantových byla v plném proudu. Dívky učily ninji nejrůznější logické a slovní hry, většina byla pro.
„Teď musíš vymyslet něco na N, Tobi,“ usmívala se Ashley a nenápadně přitom ukazovala na Naruta sedícího vedle ní.
Mužíček přemýšlel několik dalších minut. „Nekňuba!“ Vypadlo z něj nakonec. Akatsuki se hlasitě rozesmáli.
„Teď jsem na řadě já,“ prohlásila Kim s úsměvem a poškrábala se na krku. „Takže… Ach, můj bože!“ Zkoprněla, když se přímo před ní zhmotnila Tsunade.
„Sensei!“ zvolala radostně Sakura.
„Babča Tsunade!“ zaradoval se Naruto.
Pátá Hokage se nevěřícně rozhlédla po pokoji. „Akatsuki… Kazekage… Kabuto?“
„Jsme tu na dovolené,“ ušklíbl se Deidara.
„To nebylo jedno slovo!“ ohradil se ninja v oranžové masce.
„Už nehrajeme, Tobi,“ vzdychla Kimberly a začala s Tsunade hovořit. Ta jim ochotně řekla o Jiraiyovi a o přibližném místně pobytu. „Tam to znám!“ zaradovala se černovláska. „Jdeme si pro vás.“ Ještě se k Hokage sklonila a něco jí zašeptala do ucha.
„Mohla byste mu to prosím vyřídit, Tsunade-sama?“ Udělala pohled nevinného andílka.
Hokage se ušklíbla. „S radostí.“
Kimberly využila své moci, aby dostala vládkyni Konohy zpět na místo, kde byla, než se s nimi spojila. „Zvedejte se! Jdeme si pro Sanniny!“

Jiraiya byl dosti překvapen, když mu Tsuande vylíčila vše, co se stalo, zatímco on seděl vedle ní a upíjel nějakému chlápkovi z půllitru pivo. Znenadání od ní dostal opět pěstí.
„Za co?“
„Pozdrav od děvčete, kterému jsi zničil život.“ Na to už ninja neřekl nic, protože to absolutně nechápal. Ten houf lidí, který ho přišel přivítat, ho vyděsil, pak však našel ztracenou sebedůvěru a opět se začal naparovat, jako by byl někdo s velkým N.

Všechno to vypadalo skvěle. Večer nastalo loučení, protože Ashley se vracela domů. „Vezmu k nám Mlžňáky, když si necháš Jiraiyu. Tři šmíráci, to je moc i na mě,“ ušklíbla se zrzka.
„V tom případě tu musí zůstat Tsunade, protože já ho sama nezvládnu.“ Kimberly byla ráda, že už jsou opravdu všichni „pochytaní“.
„Sasuke ještě nezměnil názor?“
„Ne, pořád ještě nechce se Sakurou nic mít.“
„Ještě bych ráda, abys mi přenechala Kabuta. Stav toho ninji se sice lepší, ale lékař by měl být po ruce.“
„Domluveno, Ash. A zítra to skoncujeme!“

Zdálo se, že vše vychází podle plánu. Noc přežili všichni ve zdraví. Ráno Ashley zjišťovala, jak je na tom jejich pacient.
„Bude v pořádku. Ta rána byla silná, ale pokud bude ještě pár dní ležet, dostane se z toho,“ mínil Kabuto.
„Díky. To moc ráda slyším.“ Zrzka si úlevně vydechla.
„Temari!“ ozvalo se z chodby. Okamžitě se rozběhla za hlasem. „No a co? Jsem dospělá, Gaaro!“ zaslechla, když se přibližovala ke dveřím.
„Já jsem nejmladší z rodiny. Copak mám zapotřebí oba vás hlídat?“
Ashley se rozesmála, když to uviděla. „Pak to tu ukliďte, než mamka zjistí, že se jí někdo rozvaloval v posteli.“
Gaara odešel s připomínkou, ať si užije společné chvíle, protože dnes se vrací domů, a opustil ložnici. Chichotající se zrzka se vytratila za Kankurouem.

Odpoledne bylo ve znamení radovánek, dokud se neozval ze dvorku strašlivý výkřik. „Mami!“ zděsila se rusovláska a hnala před dům.
Uviděla něco otřesného. Matka ležící na trávě, omdlela z šoku, to Ashley ihned pochopila. Měla co dělat, aby to ustála. Na větvi naproti ní se houpal… oběšenec.
„Zaslechli jsme křik. Co se stalo?“ Dobíhal k ní Deidara.
„On… ten ninja…“ Vzápětí si uvědomila další znepokojivou zprávu. „Mamka ho viděla, to znamená že… že jste prozrazeni.“ Ztěžka polkla. „A teďka musíme rychle odstranit to tělo, než ho uvidí sousedé!“

Akatsuki se jali sundávat ninju, který si sám vzal život. Gaara s Deidarou odnesli paní Sommersovou do ložnice.
Ashley seděla na schodech s hlavou v dlaních. „Jak… Co to mohlo způsobit?“
Kabuto si k ní přisedl. „Nejspíš dočasné pominutí smyslů. Je to vzácnost, ale stává se to.“
„Musím zavolat Kim!“ Rázem se zvedla a běžela k telefonu. Vytáčela číslo. „No tak, zvedni to, prosím…“
„Grantová, u telefonu!“
„Kim… já ti musím říct něco hroznýho.“
„Proč brečíš, Ash?“ zděsila se černovláska.
„Kisame… praštil toho ninju moc silně a… přeskočilo mu. Oběsil se nám na zahradě za pomoci tátova horolezeckýho náčiní. Nechal ho tu, že prý už ho nebude potřebovat.“
O Kim se pokoušel záchvat. „A co jste udělali s tím tělem?“ řekla, když se trochu uklidnila.
„V… vážně to chceš vědět? Z…“
„Jasně, rozumím.“ Černovláska se rychle rozloučila.
„Jé! Já je vidím!“ rozkřikla se Janett.
Kim se chytila za hlavu. „Tohle se nemělo stát!“

KONEC

Poznámky: 

Než začnete svolávat hromy a blesky na mou hlavu, chci říct: Pokráčko bude! Jen bude chvíli trvat, než ho sepíšu Eye-wink

5
Průměr: 5 (37 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, Po, 2021-03-22 23:26 | Ninja už: 1723 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise Pro V: Vypadá to, že na šťastný konec si budou muset ještě chvíli počkat. Ještě že už si všichni více méně rozumí, nemusel by to být takový problém, jen to, že teď už jsou viditelní. Hold, otřesy mozku nejsou žádná legrace a je to i důkaz toho, že i Kabuto se občas sekne. A vzkaz pro Jiraiyu pobavil hihihi

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, St, 2010-07-07 21:14 | Ninja už: 5168 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

napálil si to do stromu lolllll chudák lee


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, So, 2010-01-23 23:26 | Ninja už: 5423 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Krása krásoucí, zítra se s radostí vrhnu na další sérii Smiling Kakashi YES

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2010-07-12 12:03 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Nairobi-chan: Ta je sice nedokončená, ale snad se ti bude líbit Eye-wink

xai_chan: No jo, to jsem si prostě nemohla odpustit Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Út, 2009-07-07 22:29 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tak tohle byl perfektní závěr! x) Úžasná série!!! ^^
Seznam lidí kerý mám sto chutí zabít: bába Peabodyová, z**d Goldberg a... ten zatracenej Jiraiya!!!!!!! xP
Jinak... zdá se že maj naši hrdivoné problém. A velkej jako vrata! xS No, nebudu tu zdržovat a du na další sérii. x)
P.S.: Znovu opakuju že je to moc dobře napsaný! ^^

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2008-12-26 18:42 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

jujky,oni nepujdou domu?hmm,tak to je problem....xD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2008-12-02 23:01 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No páni to se pěkně zamotalo, ale pkráčko zítra, alespoň budu přemýšlet jak to bude dál Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2009-07-12 20:13 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kaze19: To budeš hodně napnutá, protože pokráčko má pouhé 2 díly, zatím.

ajima: Jo, je pokračování Smiling

himiTsume: Ano, to je opravdu velký problém Laughing out loud A budou se dít věci...

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-09-14 09:04 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

„Jsme tu na dovolené.“ Tak táto veta je tam dosť obľúbená xDd
A čo sa to dozvedám? Oni ich vďaka tomu obeseniu vidia? A jeejda, vetrím problémy xDD
Výborné, Styronka, jaaj idem na pokračovanie, lebo chcem rýchlo vedieť, čo sa stalo potom Laughing out loud
Je fakt skvelé, že ťa napadla takáto poviedka. Človek má čo dobrého čítať Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-09-14 09:05 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

sorafay: No, pokračování se teprve rozjíždí Laughing out loud Tak jsem zvědavá, co na ni řekneš Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele petricka-chan
Vložil petricka-chan, So, 2008-09-13 17:23 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 798 | Autor je: Prostý občan

Tývado....ty teda umíš překvapit to bylo nejelpšíííí!Smiling Skvělá povídka...!Eye-wink

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Pá, 2008-09-05 17:26 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasný!!! Takže Naruťáci jsou teďka vidět...? Juj...
A úpokráčko...! Moc se těším...!!! Smiling

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2008-09-13 17:27 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

T.a.r.a.n.e.e: A tím, že jsou vidět, se vyskytují další komplikace Eye-wink Jo, pokráčko už jsem načala Smiling

petricka-chan: Hihi, no jo, v tomhle jsem jak Naruto - neustále překvapuju okolí.

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Út, 2008-09-02 17:10 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Tak teď to začne být opravdu zajímavé Smiling

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Út, 2008-09-02 17:09 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Eh... KONEC???
Co mi to děláš? Já si tu poklidně (no, dobrá, každou chvíli jsem vyskakovala ze židle, ale i tak) čtu a ty to přesekneš v nejlepším!
Už se moc těším na pokráčko. Tahle série se ti vážně povedla!

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2008-09-02 15:56 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Celá tahle série mě nesmírně bavila a já vždycky vyhlížel další díl s očekáváním. Musím říct že lepší přenesení postav z Naruta do našeho světa jsem nečetl. Navíc jsi udělala překvapivý konec což je skoro vždycky plus. Teda nikdy by mě nenapadlo že zabiješ OC. Každopádně se těším na další sérii.(i když musím uznat že Děti Suny mě zaujali ještě víc)

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Po, 2008-09-01 21:53 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Zajímaví konec...

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-09-03 16:00 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

mollyhana: Děkuju Smiling

Tall: Jsem moc ráda, že se ti tenhle příběh líbil. Nápad přišel tak jako náhle z... co by kdyby... Laughing out loud

Ten_Ten: Na pokračování už se pilně pracuje

Tomon: Jo, to máš teda pravdu Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Po, 2008-09-01 21:23 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten konec se povedl, trochu tragický, ale bez toho by to nešlo dál Laughing out loud
Jak si holky poradí nyní, na to si počkám Smiling

Obrázek uživatele Astrid
Vložil Astrid, Po, 2008-09-01 20:02 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Supeeer, takže je to otvorený koniec, našťastie bude pokračovanie tak až tak otvorený nebude Laughing out loud Rozhodne sa na to pokračko veeeľmi teším

Obrázek uživatele klasna
Vložil klasna (bez ověření), Po, 2008-09-01 19:27 | Ninja už: 19844 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

zase další suprový díl.Líbilo se mi to,a to moc.
Kolik dílu to bude přibližně mít???***mno jo další inteligentní komentář od strany klasny ale co naděláš Laughing out loud ***

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Po, 2008-09-01 19:05 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

jů, to bylo skvělý zakončení první série (a samozřejmě opět v tom nejnapínavějším, ach jo).
já věděla, že Tsunade vyrazí nejdřív do putiky Laughing out loud a Jiraiya bude nerušeně a hlavně nepozorovaně šmírovat. Abych to shrnula...všechny díly byly úplně úžasný, parádní, nenapodobitelný a moc, opravdu moc, se těším na pokračování Eye-wink (ráda si počkám a nebudu naléhat, ať spěcháš *i když má takové nutkání* Laughing out loud)

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-09-01 21:28 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Alalinka: Mockrát děkuju za všechna ta krásná slova. Budu se snažit psát rychle, ale momentálně se přetrhla nit, to znamená, že není ještě rozvržená úplně celá kapitola k pokračování. Jo, Tsunade a putyka Laughing out loud

klasna: Kolik dílů? To se ptáš moc brzo. Zatím vůbec nevím

Mitsuki: Jsem ráda, že se těšíš.

Lenura: Já jsem tu vraždu ohlašovala Eye-wink Ale to byste nečekali, že to odnese OC postava Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink