manga_preview
Boruto TBV 13

Umí Kisame plavat? 01 - Vypadá jako ryba

Naruto vstal, sundal si čepici, vykonal potřebu a šel do kuchyně. Usadil se ke stolu a připravil si kelímek s instantním rámenem. Zalil ho horkou vodou a začal jako obvykle nadávat: “Jak už jsem říkal! NES-NÁ-ŠÍM těch pět minut, co musím čekat na rámen, mám hlad.” Bouchl jídelními hůlkami o stůl a snažil se zhypnotizovat kelímek, načež se místností rozlehlo hlasité kručení. Naruto se naštval a popadl hůlky a rámen. Jídlo ještě nebylo hotové a tak si hladový Naruto vylámal tři zuby na tvrdých a poněkud nezvykle zelených nudlích…
Vydal se napříč Konohou, když si začal všímat vylepených plakátů, na kterých bylo růžovým textem napsáno:
‘Maškarní bál in Konohagakure no Sato. Přijďte zvaní i nezvaní, staří i mrtví, místní i cizí, chrochtající či vrčící… V neděli, 32.8.2008 v 12:00 v nově postavené hale Ushi-arena 112.com! Výherce soutěže o nejlepší kostým čeká deset rámenů zdarma ve zdejším podniku Ichiraku ramen. Všichni jsou vřele vítáni a každý účastník v masce získá malý dárek.’
Naruto při pomyšlení na ramen zdarma uháněl domů k šicímu stroji. Ale zarazil se, při pomyšlení na datum konání: “Počkat, 32.8.… to není možný. V neděli je přece 35.8.! No nic, připravte se! Vítěz už se blíží.” S těmito slovy svolal klony na válečnou poradu ohledně námětu na převlek.
Tomuto tématu se věnovala celá vesnice a každý už měl vymyšlený i ušitý převlek(tedy krom Naruta samozřejmě Eye-wink ). Maškarní bál se měl konat už zítra a v Konoze se začali slézat i lidé a ninjové z jiných zemí. Příjemným potěšením byli zejména Akatsuki, kteří vytasili své zbraně na kteréhokoliv králíčka, co prohupkal kolem.
Naruto seděl v Ichiraku a právě pojídal své páté Miso, když v tu ránu ho napadlo, za co by mohl jít. Za sebe!! Tedy ne přesně za sebe, ale za Kyuubiho. Urychleně letěl domů a zasedl k šití. Ze starého oranžového oblečení si spíchl ocasy a vycpal si je spodním prádlem, které dostával každý pátek od Sakury k svátku. Poté roztrhal chlupatou deku, provlékl nit a už to jelo. Za chvíli měl i kožich. Z kelímků od rámenu si udělal uši a čumák a vše pečlivě složil do skříně.
Bylo ráno a celá Konoha se probouzela s jistým spokojeným a nadšeným výrazem. O půl dvanácté se sešli všichni občané i cizinci před obří arénou, připomínající kraví vemeno. Už tam stála velká fronta a všichni dostávali dárečky na uvítenou. Pro muže tanga a pro ženy trenýrky. Jiraiya měl obrovskou radost a ihned se vydal za Tsunade, poděkovat jí. Všichni se nacpali dovnitř a vzájemně si prohlíželi své převleky. Naruto poznal Kibu, který šel za vlka, Sakuru-Sasukeho, Shiku jako osla a Sasukeho, který byl za punkera… Rozběhl se k nim a všechny malé děti začaly vřeštět a plakat, že je chce napadnout Kyuubi. Všichni usedli ke stolu, v čemž Narutovi vadily jeho ohony, ale přesto se mu to nějak podařilo.
Napravo od nich seděl hlouček Akatsuki. Sasori a Deidara šli za gaye (očividně se jim to líbilo, ale předstírali to nějak moc…), Tobi za mandarinku, Itachi za Orochimara, Konan s Hidanem hráli zamilovaný pár v jednom rohu, Pein si na sebe vzal svou novou podobu, která se až neuvěřitelně podobala Narutovu Oiroke no jutsu, Zetsu šel za ochránce přírody-ale jenom rostlinek, protože zvířátka má až moc rád, Kakuzu se šel podívat pod stoly po nějakých ztraceným mincích. Jedinný Kisame byl bez převleku.
Doprostřed arény vkročila Tsunade s mikrofonem v ruce a zkoumavým pohledem si projela všechny účastníky. Poté spustila: “Předem bych se chtěla omluvit za způsobené potíže, při rozdělování dárků… Zřejmě mí věrní Kotetsu s Izumem nějakou velmi podivnou náhodou popletli krabice…” *vražedný pohled* …”poprosím vás, aby jste je povraceli!”
“NEEEEE!” ozývaly se mužské hlasy ze všech stran. Všichni chlapi byly pro, dárky si nechat. Ženy se jen usmály a něco si šuškaly.
“Tak a teď vás všechny raději poprosím na plac a užijte si tu jízdu!!” zakřičela pátá z plna hrdla. Ihned se ozvala hudba a všichni se roztančili. Hidan všechny oslňoval svým disko tancem a Zetsu mu v pozadí dělal dokonalé křoví.
Po cca jedné hodině různých tanců, při kterých své umění předvedl zejména Itachi - jak v lidovkách, tak v hip-hopu - se všichni zase rozutekli ke svým stolům.
“A teď je na čase vyhlásit vítěze maškarního bálu in Konohagakure no Sato 2008!!” promluvila znovu Tsunade, načež se síní rozlehl ohromný dupot a jásot. “A poté, přijdou nějaké hry a opět diskotéka s míchanými nápoji a sakém do půlnoci!! A teď poprosím všechny účastníky, aby přišli sem, na plac…”
Všichni v maskách se radostně zvedali ze židlí a podívali se na Pátou, ke které přistoupila Shizune se svitkem v ruce. Tsunade na ni děkovně kývla a ona zase odkráčela pryč.
“Takže: ehmehm… na třetím místě se umístili Sasori s Deidarou za jejich originální kostým teplých módních návrhářů!” Ozval se potlesk a hvízdot a dotyční se chytili za ruce a dokráčeli k Tsunade. Ta jim předala plyšová zvířátka a nějaké žvýkačky Hnusná Huba. Zase odešli pryč.
“Na druhém místě:Uzumaki Naruto za Nadrženou lišku!!” Naruto zčervenal, ale jásot jeho myšlenky odváděl jinam. Ale i tak nechápal, proč nadržená liška… otočil se a spatřil své vztyčené liščí ocasy, které se mu zřejmě pochroumaly od židle. I on získal svou cenu a už se čekalo jen a jen na vítěze.
“A na prvním místě se umístil:Hoshigaki Kisame za svůj nezvyklý a dokonalý kostým žraloka!” Hala se otřásala jekotem a potleskem jako nikdy předtím. Kisame získal poukázku do Ichiraku a několik praktických věciček, mezi kterými byl i holící strojek… Naruto jen zamručel: “No to je jasný, že je ten kostým dokonalej, když on doopravdy VYPADÁ JAKO RYBA!!!“
Kisame se mezitím nechal zmateně unášet potleskem a celý zbytek večera nadšeně protančil se svými přáteli…

Příště: Smrdí jako ryba

Poznámky: 

no tak tohle mě napadlo jednou, když jsem nemohla usnout... bude to mít pět kapitol... no teda ani nevím jestli má cenu psát to dál... mno pište názory, připomínky, hodnoťte, já snesu všechno!! Eye-wink

4.925925
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kitaka Inuzuka-sama
Vložil Kitaka Inuzuka-sama, Čt, 2009-08-27 23:43 | Ninja už: 5601 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Týýý jo....To je dost zábavný!!! Eye-wink Ještě teď mě bolí zadek z pádu xDDDDD Sticking out tongue .Super jdu dáál!!!

Obrázek uživatele cyberHoof
Vložil cyberHoof, Ne, 2009-02-15 18:25 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 2927 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Pane Kajo Laughing out loud nabuduce pridat upozornenie *nejest hrozi udusenie* Laughing out loud nemozem s tohoto Laughing out loud WTF a zas je Dejo za tepleho Laughing out loud ksa Laughing out loud

caw caw motherfuckers



Klik na moju najnovšiu patlaniCHu a neCHať lamu na Deve alebo keď CHCHete môžete ma prenasledovať aj na tumblr!(/w^)

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-11-09 13:53 | Ninja už: 19993 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Joj, konečně jsem si našla čas a pustila se do jediné série kterou ještě nemám. Smiling A musím říct Ketie... žjova, to je bombový!!! Laughing out loud Z kravího vemena a nadržené lišky jsem se málem zardousila! Sticking out tongue Paráda, zajímalo by mě jak vypadá další díl. Eye-wink

Obrázek uživatele Ayanne
Vložil Ayanne, Út, 2008-09-30 21:41 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Pěstitel rýže

chachaa, chechee, chichii... to je husty! Laughing out loud
musim si honem precist dalsi dily, jestli sou stejne tak dobry, no potes jashin!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Po, 2008-09-29 10:20 | Ninja už: 6112 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

Vrahůů Laughing out loud
ty víš Laughing out loud
žeru tvoje povídky..tohle je sice teprv druhá kterou čtu ale žeru je Laughing out loud

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, So, 2008-09-20 17:33 | Ninja už: 6113 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

perfektné, bežím na ďalší diel

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Ne, 2008-09-14 17:04 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

Styron: *čumí a nedýchá-Styron čte její FFku!?* arigatou a tam jde právě o to datum...
Katotoka:: hehe... díky Eye-wink

Můj Valenth

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2008-09-14 16:40 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Hezky! Hnusná Huba jo? Laughing out loud Fkt jsem se smála Laughing out loud
A pak ještě s tím datem, bezvadný! Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-09-14 16:31 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tohle je... wow, něco neskutečnýho. Koukám jak z jara Laughing out loud Moc hezký a dost vtipný.
Jo, ale rejpnu si - 35. 8. ? To je příběh z budoucnosti? Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Sajuri
Vložil Sajuri, Út, 2008-08-26 21:42 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

Hnusná Huba 4ever Laughing out loud

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Út, 2008-08-26 21:08 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

arigatou Eye-wink

Můj Valenth

Obrázek uživatele Fizz
Vložil Fizz, Út, 2008-08-26 21:01 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Laughing out loud to se povedlo Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Út, 2008-08-26 20:58 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

nadrzena liska?jeste doted me boli nos z padu ze zidleXDDDDje to bezva,pokracuj!!