manga_preview
Boruto TBV 08

V Orocháčově doupěti 002 – Ropáci xD

Jsme tu zpátky, to jste rádi, co? *ďábelský pohled* Muhehehe! xD No prostě nás tu máte a hned tak se nás nezbavíte, jelikož nás posedla neovládnutelná touha podělit se o další nevšední zážitky s naší "chata-partou". Tentokrát se ovšem hlásíme z opačné strany barikády... z "naruto-světa".
Tak se pohodlně usaďte a snažte se nezešílet. Vaše Danieeru a hAnko.

-------------------

Niya se vyhrabala z hromady hlíny a zadívala se na strop: „Mohu mít dotaz, stavbyvedoucí?“
„Ano?“ zeptala se Danieeru, která něco študovala v plánech, co si nechala nakreslit jinými povolanými, aby náhodou nepřecenila své kreslířské schopnosti.
„Jak hodláme zabránit sesuvům hlíny?“
„To je skvělej dotaz, můj plášť je víc od hlíny než vyválenej divočák,“ prskla Konan a opřela se o krumpáč.
„Tak si ho sundej a vyper,“ zareagovala hAnko a listovala katalogem s dlaždičkama.
Kachničky ne, kočárky taky ne, z hadů může mít někdo fobii... hele, ryba v kimonu, to by mohlo být zajímavé... velké překvapení? hAnko nasadila výraz „blonďatého-aktivisty-bojujícího-za-ochranu-lišek-který-nezůstane-deset-vteřin-na-jednom-místě“ když dostane poukázku na doživotní ramen a hned běžela na chodbu, že právě tohle objedná.
„Dělání, dělání...“ broukala si tiše Ivča, zaryla krumpáč do země...
...a všechny polil proud něčeho černého.
Nejhůř na tom byla Ivča, protože byla hned u zdroje. Konan vypadala, jako by ji poslintal dinosaurus, Niya s Danieeru na tom byly docela dobře a hAnko skončila čistá. Když pak stály před doupětem a vydýchávaly se, Konan se zeptala: „Co to, sakra, bylo?“
„Tohle byla ropa,“ odpověděla suše hAnko a pomyslela si, že má po velkém překvapení.
Asi deset minut nato vyletěl z doupěte i zbytek, s Oroušem v čele, a dožadovali se vysvětlení. Když jim byla situace náležitě vyložena, objasněno, co je ropa, proč se používá a spoustu dalších věcí (jako třeba jak stavět draka), trochu se zklidnili.
„A kde je vůbec Danieeru?“ dožadoval se majitel nemovitosti viníka.

Zatímco všichni se vydali hledat do lesů, polí, luk, Konohy a možná i na Měsíc (ve FF přece není nic nemožné), kdesi v hlubinách sídla hrála televize. Před televizí na pohovce sedělo cosi hnědovlasého a cosi rezavovlasého a hrabalo se v nějaké krabici.
„Koukej na ty lístečky...,“ bručela Niya a vytáhla zpod gauče obrovskou krabici s nápisem „HORORY“. Danieeru si ji k sobě přitáhla a otevřela ji.
„Bože...no Němcová, ten jich má víc než Karel Gott Zlatejch slavíků!“ vyhrkla a hned se v krabici začala hrabat.
Niyu by zajímalo, kdo je Karel Gott, co je to Zlatý slavík a kolik jich onen Karel má. Ale to už hnědovláska vyhrabala pět filmů a naštvaně na ně koukala. Pak je hned sbalila pod triko a hrabala v krabici dál, rozhodnutá, že k těm dvěma hororům, co doposud viděla, musí přidat ještě pár dalších.
„Hele, co třeba tohle?“ zeptala se zrzka a vytáhla film s názvem Záhada Blair Witch.
Danieeru obal sjela zkoumavým pohledem. Pak ještě jednou. A znova. No aby se neřeklo, tak aji po čtvrté. Takže u prohlížení a zvažování strávila půl hodiny, pak teprve řekla: „Jseš si jistá, že potom budeme spát?“
Nakonec se teda Blair Witch nekonalo, naštěstí pro Danieeru, která je, co se hororů týče, vážně začátečník.
„Nepůjdeme ven? Je tu nějaká moc velká tma...“
„Co myslíš tou tmou? Jakože zapadá sluníčko, nebo jakože sem teče ropa?“
„Jakože asi oboje.“
Za pomoci speciálního jutsu, vyvinutého právě pro okamžiky zběsilého úprku, jménem „zdrhej-jak-Naruto-za-ramenem no Jutsu“ se dívkám (po pár špatných odbočkách, několika pádech na obličej nebo ruce, jednom vymknutém kotníku a pár dalších drobnostech) povedlo utéct na denní světlo.

„Tady je!“ vyvřísknul Konohamaru, když zmerčil Dani s Niyou, kterak vybíhají z Oroúkrytu.
Všici se seběhli z blízka i zdáli, kde právě tuhle hnědovlasou osobu zrovna hledali. Fialové háďátko soptilo vzteky, že je jeho domeček zalit hrozným hořlavým, nechutným a nebezpečným sajrajtem, ostatní byli na střídačku rozezleni tím, že museli běhat po lese a tím, jak Orinko strašně ječí. Jen Kakuzu se tvářil šťastně (alespoň co se za jeho maskou dalo rozpoznat), mnul si ručičky a v očích mu svítily symboly dolaru při představě, kterak tu ropu zpeněží. Hopkal kolem Hidana, až se málem podřezal jeho kosou a u toho si zpíval: „Jó, vždyť víš, štěstí je krásná věc... Štěstí je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš!“
Oro se na něj podíval tak, že kdyby pohled uměl zabíjet, zbyla by z Kakuza hromádka prachu: „Na to zapomeň, ty střevo! Nedovolím ti zničit můj dokonalý příbytek, chrám krásy a nadpřirozené geniality, svatyni klidu, míru, pohody a...“ zarazil se, neboť na mýtině se rozhostilo podivné ticho.
Když mu došlo, že všichni významně mlčí, aby mu připomněli, že by neměl tak okatě lhát, zklamaně povzdechl a pokračoval: „Prostě a jednoduše mi tady nebudeš bagrovat, stavět ropný vrty a kdovíco! Běžte, laskavě, někdo ten humus zastavit, ať můžem dodělat tu koupelnu! Nebo už tady z toho bordelu a hroznýho kraválu zešílím!“
Holky zajásaly a upalovaly do obchoďáku pro ty senza kachličky se žralokem, následovány Kisamem, který to bral jako útok na svou osobu a chtěl se pokusit je překecat k nákupu kachlí s obrázkem masožravky. Zetsovi to bylo jedno, stejně do té koupelky ani nepáchne, on se radši zaleje v blízké studánce.
Mistr majitel nemovitosti mezitím nahnal na tu spoušť zbytek Akatsuki ve složení Hidan – odčerpání ropy starým hnusným rezavým čerpadlem, které každou chvíli hrozilo rozsypáním. Deidí alias zedník, jež měl za úkol poslepovat všechny díry, kterými by snad ta odporná mastná věc chtěla znova vtékat do Orosídla. Itachínek a Sasorík – úklidová četa. A Peiňule, coby absolutně neužitečný skřet, který akorát tak běhal kolem a pěl: „Ten dělá to a ta zas tohle a všichni dohromady udělají moc!“
Kakuzu se bohužel nemohl zúčastnit společných prací utužujících kolektiv, protože se nervově zhroutil, když mu zatrhli jeho obchodní záměr a musel se jít vyzpovídat psychologovi Sakonovi...
Ostatní se zabavili podle svého – Konohamaru s Udonem šmejdili v Orochimarově ložnici, kde nacházeli samé zajímavé věci jako *censored*, *censored* a *censored*... Zbytek výpravy z Listové hrál kolem svých stanů vybíjenou, tedy všichni až na Kakashiho s Ero-senninem, kteří se jako obvykle usadili někde ve stínu a četli ty svoje pra... tu svou typickou literaturu. Kabutínek zapadl do knihovny, kde hodlal počkat na Danieeru s Niyou; byli totiž domluvení, že se večer mrknou na ty horory. A co dělal náš milý Orochimaru? Posadil se na pařez a věnoval se manikúře...

Danieeru vykoukla z křoví a přeměřila si vzdálenost, která dělila skupinku, co šla nakoupit kachle, od vlezu do nyní vyškatulkovaného Orosídla. S Niyou celou cestu plánovaly, jak z téhle škatulky vyrobí kůlničku na dříví, kterou budou závidět i roztoči.
„Co tam vidíš?“ ozvalo se z hlubin křoviska, hlas nejspíš patřil hAnko.
„Projímadlo z muchomůrek to určitě nebude,“ ušklíbla se Niya a pořád nechápala, proč nekoupili kachličky se žraloky, ale s motivem západu Slunce.
Možná je Kisame až moc dobrý v přesvědčování, nebo je ta dokonalá souhra rudé, zlaté a pár dalších barev naprosto uchvátila. Zrzka však nikdy romantická duše nebyla.
„Vidím...,“ začalo hnědovlasé stvoření, ovšem okamžitě ho přes oči práskla větev, „absolutně nic nevidím.“
S řečmi jako „moje oči, jau to pálí“, „kde je optik když ho jeden potřebuje“ a „nenávidím všechno zelený“, zase vystrčila hlavu z křoví.
„No tak dobře, vidím polohada, co se věnuje manikúře, partu šílenců, co po sobě hází míčem...“
Cosi bílého srazilo Kisameho do blízké tůňky...
„...a taky lidičky v županech, kteří asi dokončili rekonstrukci sídla.“
„Závěr?“ optala se Ivča.
„Když poběžíme rychle, možná si nás nikdo nevšimne.“
Ovšem co si představuje pod pojmem „běžet rychle“, to nikomu nesdělila. Nakonec se tedy děvčata bez Kisameho (tůňka se mu začala líbit, ovšem když se přišel zalít Zetsu, byl nucen najít si jinou vanu) vydaly rovnou do koupelny.
Ovšem když tam došly, nevěřily svým očím. Danieeru se poroučela k zemi nehledě na to, že se tam zrovna plazil had a nebyla tam deka nebo polštář, takže dopad byl velice tvrdý; Niya skočila hAnko kolem krku a rozbrečela se, jako kdyby viděla tu scénu z Titanicu, kde se Leonardo di Caprio topí; Konan si zděšením servala svou růži z hlavy a Ivča jen valila oči... Koupelna už totiž vykachlíkovaná byla... a její barva byla... poněkud... růžová?!?!?!

Poznámky: 

A co se stane příště? Vzpamatuje se Kakuzu z emocionálního šoku? A co teprve chudinky děvčata? Bude doktor Sakon zvládat tak velký příliv pacientů...?

Varování - další díl naší ságy může způsobit zdravotní riziko: zranění v důsledku pádu ze židle, zhoršené dýchání a podobně.
Ano, souhlasím s rizikem.
Ne, nesouhlasím s rizikem.

5
Průměr: 5 (53 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-01-21 22:14 | Ninja už: 2679 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

„Misia 3S:“ Zdá sa, že stavebné práce sú v plnom prúde, len obkladačky sú problém. Jémine, Ivča narazila na ropu – zaryješ krompáčom a zabezpečíš niekoľko generácií Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Ooo, Oro má viac hororov ako: “Karel Gott Zlatejch slavíků!“ hihihi A máme novú záchrannú techniku pre postihnutých živelnou katastrofou: „Za pomoci speciálního jutsu, vyvinutého právě pro okamžiky zběsilého úprku, jménem „zdrhej-jak-Naruto-za-ramenem no Jutsu.“ Naruto Chudák náš hadík sa asi nedosprchuje z takého smradu Takový trapas... Kakuzu hneď zaňuchal doláriky a dokonca začal od šťastia hopkať okolo Hidana, a tiež vyspevuje: „Jó, vždyť víš, štěstí je krásná věc... Štěstí je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš!“ [url=https://www.youtube.com/watch?v=cB4TUza4Fs0] Nya! Orova reakcia na situáciu je na popukanie hihihi Najmä sa domáha svojej kúpeľne Orochimaru ^.^ Ja sa zmyším, keď chceli urobiť radosť Zetsuovi, že kúpia obkladačky s motívom mäsožravej rastliny: „Zetsovi to bylo jedno, stejně do té koupelky ani nepáchne, on se radši zaleje v blízké studánce.“ hihihi Orík je geniálny organizátor, všetkých zapojil do práce a sám si robí manikúru Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud No toto, ženské osadenstvo dostalo šok, lebo ktosi iniciatívne rekonštruoval kúpeľňu v ružovej farbe Shocked Kto asi spáchal tento hanebný čin? Snáď sa dozvieme v pokračovaní. Počet nervových zrútení narastá, ešteže MUDr.Sakon je dva v jednom Laughing out loud Skvelý humor, vynikajúce čítanie Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Čt, 2008-12-25 14:32 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

Netušila jsem , že to riziko, na který upozorňujete bude tak velký! Jsem se málem udusila větrníčkem! Jste fakt borky! a...ehm...růůůžová koupelna..no z toho bych se asi po*** xD

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-11-15 10:26 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Fůj růžová koupelna xD no blééé! Laughing out loud a ropa? kde se tam proboha vzala? xD ty bláho to bych taky chtěl Laughing out loud je to skvělý!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Pá, 2008-09-19 20:19 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Ropa?hh s toho Orochac asi neni moc nadsenej...nj:DFuuuuuuuj ruzova koupelna?!?brrr...Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-09-12 11:45 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ropu? No brala by som xD Človek by mal potom nadosmrti pokoj od všetkého xDD
Ale ružovú? Nieee xDD
No pokračuje to naozaj skvele Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Pá, 2008-08-29 10:32 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Růžová?? Proboha, to je krutýý. To jim ani trochu nezávidimXDD. Rychle pokráčko Laughing out loud !

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Čt, 2008-08-28 18:36 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Moc hezké.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-24 16:05 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Wow, tak tohle je geniální Laughing out loud Jsem zvědavá na další Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., So, 2008-08-23 20:47 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

heheh, doteraz sa neviem spamatat z prveho dielu.... a uz je tu dalsi.... baby, az umrem, budete ma mat na svedomi

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, So, 2008-08-23 17:14 | Ninja už: 5801 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Co se týče humoru, to jste nezklamaly Laughing out loud ta záležitost s ropou a růžová koupelna, ale zajímá mě, jak si povede v práci náš psycholog MUDr. Sakon Laughing out loud

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, So, 2008-08-23 10:37 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

woooww kedy bude pokracko.nemala som to ani videt ze uz je tu druha seria aaaaaaaaaaaaaaaaa ja sa toho nedockam

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-08-23 07:14 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Růžová koupelna? xDD omg...*Rika padá...padá....padá pod stůl a je jí úplně jasný, že Dani s hAnko se tomu jenom zákařně smějí*...Máte to peckovýýý!!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele gigantol
Vložil gigantol, Pá, 2008-08-22 21:56 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

Dokonalý.... Opět jste mě dokázaly několikrát přivedli na pokraj smrti smíchem.... Opět jsem se dozvěděl pár novejch výrazú(například jsem do dneška netušil kolik názvů má Oribunkr:D).... Opět jsem utržil pár novejch boulí, modřin, odřenin, zlomenin a naraženin.... No prostě nic novího pod sluncem:D

OMJ mesiíc budu bez PC asi zešílim... Takže až se vrátim bojte se!
Nakrm mě prosím

Obrázek uživatele Lajlushka
Vložil Lajlushka, Pá, 2008-08-22 21:42 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 294 | Autor je: Prostý občan

tak to brutalita =D „Ten dělá to a ta zas tohle a všichni dohromady udělají moc!“
kde na ty nápady chodíte ? =D

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-08-22 21:47 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

K pánům Werichovi s Voskovcem Laughing out loud Tedy pro ten kousek, cos ocitovala. Ale jinak nevím, jsou to bezedné studnice skvělého humoru Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Pá, 2008-08-22 21:24 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Nemám slov, protože se dusím smíchy Laughing out loud !!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Pá, 2008-08-22 19:41 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Tak to je mazec xD.......ostatně jako vždy Smiling
Mi už došly nápady na nové komentáře, ale ještě že vám nedošly nápady na další veledílo a doufám že i budoucí veledíla... Laughing out loud
Takže klasický-Jen tak dál (bo už se nemůžu teďka dočkat co zas vymyslíte...x) )