manga_preview
Boruto TBV 10

Tichá hrozba - 13.díl

,,Carmen...to nemůžeš."Zašeptala dívka a stoupla si do bojové pozice. Smutně jsem na ni pohlédla. Nevním okolo sebe zděšené výkřiky lidí, kteří si snaží zachránit holý život.
,,Je to rozkaz." Odůvodním své počínání a pohlédnu na členy Akatsuki, kteří jsou rozmístěni po celé vesnici, podle Peinova plánu.
,,Carmen, tak už na ni zaútoč!" Vykřikne Sasuke a dál útočí na Sousukeho. Jen si povzdechnu nad celou situací.
Aki si taky povzdechne, ale nad ironii osudu. Ještě asi před hodinu se přivítala se starými přáteli.
Pohlédla jsem na Aki a v očích jsem měla ocelovou modř. Zvedla jsem ruce a začala dělat pečetě.
,,Porazím tě." Řekla Aki, jakoby nic. Na to jsem neodpovídala a dál se soutředila na jutsu. Aki vytáhla katanu a rozběhla se na mě. Otevřela jsem oči a na vtřeinku zahlídla záplavu tmavých vlasů. Pak se ale moje tělo rozptýlilo na tisíce dribným okvětným lístků a jisker.Aki se zastavila a rozhlížela se kolem sebe. Viděla ale jen plno lístku a jisker. Taky bojujícího Sasukeho a Sousukeho. Najednou se na Akině tváři udělal hluboký škrbanec. Malý proužek krve jí stékal po tváři. Než se Aki stačila vzpamatovat, udělali se jí rány na rukou, nohách, břichu a zádech.
,,Genjustsu." Zašeptala. Složila ruce k sobě a po chvilce zastavila tok chakry. Otevřela oči, ale stěna, která jí obklopila ze všech stran, nezmizela. Část lístků se schmulila a vytvořila obrys postavy.Trvalo to pár vtřein a já se znova objevila.
,,Netvrdím, žemi Genjutsu nejde. Ale tohle je moje speciální Kekkei Genkai." Řeknu a sleduji dívku, která se všemožně rozhlíží.
,,Carmen, proč útočíte?"Zeptala se Aki. Pohlédnu na ni mám co dělat, abych se udržela a nepomohla ji.
,,To není po tvoje uši."Usměju se a udělám další pečetě.
,,Teď ti předvedu Genjutsu." Řeknu a dokončím jutsu. Aki stačí vytřeštit oči, ale pak jí jen klesnou víčka. Před očima se mi objeví její vzpomínky. Útržky z dětství, kde si jako malá hraje s jinou holčičkou. Jak studuje na akademii nebo jak pilně trénuje.Pak ale spatřím nějakou velkou budovu. Všude zmateně pobíhají lidé. Ve dveřích se objeví nějaká postava. Zadržím dech a sleduji ho. Dostatečně jsem ho poznala. Osoba, co mnoha lidem zničila životy. Orochimaru útočil na každého a zabíjel lidi na potkání. Pohlédla jsem do koutka a spatřila tam malé dítko, které se klepalo strachy. Bylo promrzlé na kost a vyděšené na smrt. Orochimaru k ní přišel a pohlédl na ni. Neslyšela jsem co říkali. Možná to bylo proto,že to Aki chtěla zapomenout. Ale stalo se to, co jsem důvěrně znala. Malé dítě se nechalo zlákat a pomalými kručky se vadalo za Orochimarem. Něco takového se stalo i mě.
,,Kai."Řeknu a zruším Genjutsu. Aki otevře oči a pohlédne na mě.
,,Tak...už to víš." Řekne rezignovaně.
,,Vím, ale ty nevíš nic o mě."Řeknu naopak rezignovaně já.
,,Co se stalo?"Zeptala se Aki a zahleděla se na mě zvědavým pohledem. Nadechovala jsem se k odpovědi.
,,Na co čekáš? Zab ji." Ozval se za zdí Sasuke.
,,Cože? Sousuke je mrtví?" Zeptala se zděšeně Aki a rozběhla se proti zdi. Ikdyž byla z lístkua jisker, Aki do ní tvrdě narazila.
,,To nevím." Zašeptám. Aki padne na kolena a začně potichounku brečet.
,,Možná ještě žije."Ozvu se a hledím na dívku, která nechá téct slzy po tváři.
* Možná ji jednou řeknu, co se mi stalo. *Pomyslím si. Vytáhnu kunai a silně jí bodnu do zad. Aki dopadla na zem a ztěžka oddychovala.
,,Netefila jsem životní orgány."Zašeptala jsem a zrušila jsem justu. Lístky zmizeli. Pohlédla jsem na Sasukeho. Pak jsme se ale oba rozběhli za ostatníma členama. Ohlédla jsem se a spatřila jsem medici, kteří přiběhli k oné dvojci. Oddychla jsem si a pokračovala v cestě.

Poznámky: 

Tenhle díl se mi nepovedl a navíc je krátky ...nevím jak sem měla navazovat =D.

4
Průměr: 4 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2009-07-13 17:24 | Ninja už: 5589 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Dobrý... Jen mě trochu zaskočilo to nenadálý bojiště. xP Mohlas ještě trochu popsat cestu. x)
No nic, sem zvědavá na konec. ^^