manga_preview
Boruto TBV 08

Jak jsme vyháněli Naruťáky - 4. kapitola - Nemám tucha, co je EMO

Leonyda buší na dveře koupelny

„To tam tak nutně potřebuješ?“ ptám se našeho mstitele.
„Ale vůbec ne! To já schválně!“ zní odpověď.
Přesně, jak jsem si myslela. Ale to máš smůlu, panáčku, v baráku je totiž ještě jeden záchod. Proženu se obývacím pokojem a na bráchovu otázku odpovím spěšně: „Sasan blokuje koupelnu a já fakt musím…“ Když se pak vracím po schodech nahoru, uvidím Sasukeho sedícího na bratrově posteli a Johnnyho vycházejícího z koupelny.
„Jak se ti povedlo…?“ vyzvídám, protože mi to prostě nejde na rozum.
„Obyčejnou domluvou,“ zazubil se na mě bráška. Nerozumím už vůbec ničemu.

Uplynulo pár dní. Od jisté doby s sebou všude nosím tmavě fialový zápisníček. Kdyby viděl, co si do něj píšu, nejspíš by mě vážně zabil. Poznatky o jeho chování, vtipný momentky, prostě věci, co se dají použít do budoucích fanfiction. A všechno to odstartovala taková nevinná sázka…

„Ještě jsem neviděl holku, co by přede mnou neměla respekt. Já jsem totiž dost silný ninja.“ Na důkaz svých slov mne sjel Sharinganem. Pár dní totiž trvalo, než ho mohl začít zas ovládat.
„Aby ti nevypadly voči,“ zabručela jsem a najela myší na Konohu.cz. Okamžitě mě upoutala zpráva, že mé fanfiction a příběhy řady dalších autorů jsou zablokovány a vše nasvědčuje tomu, že se zde něco semlelo. Zaspamovaná fóra, přeházené obrázky a po některých lidech není ani stopa, přestože jsou evidováni jako ON-LINE. Zpráva od Minaty všechno vysvětlila. Je logické, že jsem se jí také pochlubila se svým „malým“ problémem. Když jsem si znovu přečetla, že jí z monitoru vylezl Čtvrtý, v duchu jsem se usmála. Koneckonců, mohla jsem dopadnout mnohem hůř. Třeba takový Itachi… anebo Jiraiya s Kakashim, to bych asi vážně nevydejchala.
Sasuke mi celou dobu zvědavě nakukoval přes rameno. „Co je to za téma: Proč nenávidíte Sasukeho?“
„Neděs se. Máš tu taky fanclub.“ Udělala jsem s myší pár kliků a ukázala mu ho.
Maličko nakrabatil čelo. „Jak dlouho už mě vlastně sleduješ?“
„To by bylo na dlouho,“ mávla jsem nad tím rukou.
„Chci to vědět.“
„Pravda by tě porazila! Takže si ji nechám pro sebe.“
Přece mu nemůžu říct, že je kreslená postavička. Vždyť by to neunesl.
Brzy přišel na to, že jeho škemrání a posléze vyhrožování se mnou ani trochu nehnulo. „A proč mě teda nemají rádi?“
„No…“ Zarazila jsem se a pak mě napadlo trochu si z něj vystřelit. „Oni… tvrdí o tobě, že jsi EMO.“
„Nemám tucha, co to je!“ opáčil okamžitě.
„Sepsali tady spoustu teorií, které když vyvrátíš, nejsi EMO a lidi tě budou mít rádi, alespoň tady u nás.“
„To zavání nějakou složitou prací,“ zabručel.
„Já to tušila!“ protáhla jsem znuděně a čekala, jak zareaguje.
„Když splním ty věci na tom zatraceném seznamu, řekneš mi pravdu!“
„Tohle bys teda rozhodně nezvlád,“ pousmála jsem se.
„Znamená to snad sázku?“
„Vážně bys do toho šel?“ podivila jsem se.
„Řekneš mi pravdu, začneš mě respektovat a vrátíš mi katanu a to poslední si nechám jako překvápko,“ ušklíbl se.
„Chceš toho trochu moc, ne? Ale tak fajn. Ale když půlku těch věcí nesplníš, tak… mi budeš tejden sloužit, odpustíš si všechny ty blbý poznámky a… chvíle napětí… pošleš Sakuře omluvnej dopis, protože je to hodná holka a nezaslouží si, abys jí takhle ubližoval,“ rozhodla jsem.
„Už teďka vidím, že ho psát nebudu,“ zajásal.
„Ještě se uvidí.“

A tím to vlastně celé začalo. Bratr se snaží najít způsob, jak dostat Uchihu zpátky domů a jak dny plynou, snažíme se zjistit, jak dlouho Sasuke vydrží s nervama. Už teď vám musí být naprosto jasné, že ten EMO seznam jsem si doslova vycucala z prstu. Ale co, aspoň bude sranda.

Pravidlo první: Uchihové neumí vařit

V kuchyni máme rozdělenou práci, to znamená, že se v ní s mámou střídáme. Když o tom tak přemýšlím, je divné, že si zatím zbytek obyvatel domu nevšiml, že už pár dní spí u nás cizí kluk. Jídla sníme dost, takže z toho se to rozhodně odvodit nedá.

Sasuke se pokouší skamarádit s pánvičkou, ale už teď je jasné, že budu sundávat vajíčka ze zdi. Balancuje s tím jak provazochodec na tenkým laně. Po očku ho pozoruju a přitom krájím zeleninu.
„Chi chi.“ Tetelím se radostí, což se vůbec neshoduje s tím, že zrovna mám pod nožem cibuli. Netrvalo dlouho a začala jsem si utírat oči.
„Ty brečíš? Co je?“
„To já ne,“ pípla jsem. „To ta cibule.“
„Ona brečí?“
„Ale ne, baka! Já brečím kvůli tomu, že krájím cibuli.“
Sasuke se rozesmál. „To je hloupost.“
„Klidně si to zkus. Ale ještě se musí připravit maso a někdo by měl dodělat ta vajíčka.“
„Jsem ninja. Sleduj…“ Ruce mu rychle kmitaly, když prováděl klonovací techniku. Jeho druhé já pochytalo letící vajíčka, já se vrhla na maso a Avenger se pustil do boje s cibulí.
„Na kostičky,“ upozornila jsem ho pro jistotu. Něco zabručel a uchopil nůž do ruky. Prostě nešlo zachovat vážnou tvář. Bylo vidět, jak krčí nos a oči už pomalu vlhnou. Přemáhá se, ale dlouho to nemůže vydržet, určitě ne do konce téhle krájecí akce. Možná je to poslední příležitost vidět Sasukeho brečet. To by se mělo zvěčnit! Pak si ale všimnu toho, co mi předtím unikalo…
„Jdi od toho! Řekla jsem na kostičky a ty mi z toho děláš kaši!“ Rychle jsem ho vyhnala od rozdělané práce, v té chvíli zmizel i klon a já musela zachraňovat pánev i s vajíčky.
„Prostě přiznej, že ti vaření nejde!“
„Příští pokus bude lepší,“ prohlásil.
„Na to zapomeň! Do kuchyně už tě znovu nepustím!“ Chvíli jsme na sebe štěkali, ale mé rozhodnutí bylo neochvějné. „Jestli budeš ještě chvíli naléhat, přetáhnu tě támhle tím!“ Významně jsem pohlédla na obrovskou cuketu, která ze všeho nejvíc připomínala kyj pravěkého člověka. Udělalo to na něj dojem.

Pravidlo druhé: Sasuke nikdy nikomu nepomůže (ani nespolupracuje)

Tohle vymyšlené tvrzení jsem se rozhodla uplatnit ve chvíli, kdy jsem měla uklízet pokoj.
„Já jsem jako stvořenej pro týmovou práci!“ naparoval se Sasuke. Bylo mu jasné, že si musí vylepšit hodnocení, protože „kuchyňský test“ dopadl v jeho neprospěch.
„Jak myslíš…“ Jeden hadr jsem měla v ruce já, druhý jsem strčila jemu.
Kbelík s vodou jsme měli jen jeden. Poodešla jsem na druhou stranu pokoje, s úklidem už mám docela dost velký zkušenosti. Vše bylo dobré, dokud Sasuke omylem nezakopl o kýbl plný vody a nepřevrátil ho. Chtěla jsem rychle běžet pro ručník, než voda zaleze do všech koutů, ale Uchiha dostal daleko bláznivější nápad. Ve chvíli, kdy se nadechoval (a rozhodně neměl v úmyslu mi něco nehezkého říct) jsem mu strčila ruku před pusu.
„Zbláznil ses? Dyť bysme vyhořeli!“ Vzápětí jsem musela ponořit dlaň do té pořád ještě tekoucí vody. „Ty hajzlíku… sis uplivl.“ (A moje ruka to schytala.) Během vytírání mokrého koberce škodolibě utrousím: „To bude další bod dolů, Uchiho.“
„Grr…!“

Momentka: S Orochimarem nemám nic společného

Teploty venku už zase značně stouply. Okno otevřené, ale já musím zatáhnout závěs. Přiblížím se k oknu a sahám po tmavé látce. Praží do mě sluneční paprsky…
„Hej! Nemáš ty náhodou prokletou pečeť?“ zeptal se Sasuke.
„Já? Ne. Jak tě to napadlo?“ otřepu se.
„Že máš na rukou spoustu červených skvrnek.“
Zatáhnu závěsy a sednu si na postel. „Jo, ty myslíš tohle… jenom vyrážka, alergie na sluneční světlo. Proto jsem taky tahle bílá.“ Přejela jsem si rukou přes paži. „I když přiznávám, že to může působit dojmem, že je to… ale zatímco tvoje pruhy jsou pod kůži, moje tečky z ní vystupují, můžeš je nahmatat.“ S pocitem náhlé bezmoci jsem si objala rukama kolena a položila na ně hlavu. „Jestli nevěříš, klidně si sáhni.“
Byla jsem zvědavá, co udělá. Nedalo mu to a já ucítila jeho ruku na své paži. Z těch doteků mě příjemně mrazilo, ale vzniklou depresi to zahnat nedokázalo.
„Máš pravdu,“ řekl jen.

Pravidlo třetí: Sasuke si dovede poradit v každé situaci

Avenger dostal za úkol utkat se s tou nejpodivnější věcí na světě… s vysavačem. Bratr i já jsme se při pohledu na něj nepřestávali hlasitě smát. Nejdříve ohmatání stroje, pak zkoušení jednotlivých tlačítek a nakonec zápolení se samotnou hadicí. Ale… dalo by se říct, že úkol nakonec splnil. Ukázala jsem mu zdvižený palec. S úlevou si vydechl.

Momentka: Nejsem jako Shino

Mívám poslední dobou pocit, že mě začínají vyhledávat brouci a jiná havěť. Nacházím je totiž všude, kam se podívám. U postele, na stěně, běhají po podlaze. Broučci mi nevadí, ale…
„Í! Pavouk!“ ječím a nejsem k utišení.
„Kde to máš?“ zeptal se znuděně.
„U postele! Je velkej, se spoustu nožiček.“ Bez dalšího vyptávání sahá po nejbližších novinách a ubíjí osminohou potvoru. „Za tohle chci bod.“ S těmi slovy se vytratil.

Pravidlo čtvrté: Sasuke Uchiha je stoprocentní chlap

„Dost se spekuluje o tom, jestli jsi vážně kluk… čím dál víc se totiž objevujou příběhy a obrázky, kde tě ukazují jako… homosexuála.“
„Cože?“ zařval pohoršeně.
„No, ale jelikož tu není žádnej vhodnej pokusnej králík, tohle pravidlo nebudeme ověřovat…“
„Já tu ale jednoho vidím.“
„Kde?“ Neměla jsem se ptát, protože už na mě míří prstem. „Ani nápad! Tohle teda nikdy!“
Vzdychne a zamíří k záchodovým dveřím. Za malou chvíli už se ozývá nezaměnitelný splachovací zvuk. Vklouznu do koupelny hned po něm.
„To se ti tak hrozně chce?“
„Ne, jen si jdu něco ověřit.“ S úsměvem za sebou zavírám dveře.
„Tak co?“ zeptal se, jakmile jsem zas vystrčila hlavu ze dveří.
„Už je to jasný, že seš úplnej chlap. Prkýnko zůstalo zvednutý!“ Začala jsem se smát.

T.a.r.a.n.e.e přestává bušit do Pána mnoha divných technik

Dívka odhodila věc, kterou zrovna držela v ruce, a ztuhla hrůzou. Proboha! Já uhodila Orochimara, svou oblíbenou postavu. Co jsem to provedla? Ach ne, že se zase projevilo mé „dvojčátko“? Natáhla po něm ruku, chtěla se omluvit, ale ninja pro jistotu uskočil.
„Ku… ku… kua, co to děláš?“ zakoktal se.
„To bych taky ráda věděla. Tohle místo se mi nelíbí,“ opáčila.
„Já se ale ptal na důvod toho nesmyslného mlácení!“ protestoval hadí ninja.
„Ale to já bych se měla ptát. Sedím doma, odpočívám a pak mě zatáhneš sem. Co si mám teda myslet?“
Začal se pochichtávat. Jejich hovor přerušil Kabuto, který děvče zaregistroval na první pohled. „Kde jste sebral tak pěknou mladou ženu?“
Orochimaru se zachechtal. „Závidíš, Kabuto? Tahle holka je moje.“
T.a.r.a.n.e.e měla pocit, že po něm opět něco hodí.
Brýlatý mladík napřed upozornil svého pána, že byla hloupost hrát si s jeho počítačem, protože teď už možná nepůjde spravit, načež prohlásil, že Orochimaru má rozhodně vynikající vkus.
„Já nejsem ničí!“ dopálila se hnědovlasá, sladce se usmála a v příští chvíli se sehnula, zula jednu botu a mrskla ji po klukovi ve fialovém. Mušku měla dobrou. „A máš to!“ zachechtala se spokojeně.

Obrázek spáchala T.a.r.a.n.e.e

Poznámky: 

Ehm... nekamenujte, fakt nehorázně si vymýšlím ty nejhrůznější scénáře Laughing out loud Příště nás čeká... výslech Aley, objeví se Mirindaaa-chan a někdo navštíví Lilithku. Smiling

4.972975
Průměr: 5 (74 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Pá, 2016-07-15 14:20 | Ninja už: 4247 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

Misia L:

Uuuu cítim vo vzduchu romantiku Laughing out loud no uvidím ako sa to bude vyvíjať ale nejaké tie momenty by som brala Laughing out loud a ten Sasuke a vysávač... to by som si teda pozrela xD vyzerá to zatiaľ, že T.a.r.a.n.e.e to bude mať u Orochimara veľmi veselé Laughing out loud

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, Po, 2012-06-25 22:09 | Ninja už: 4588 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

tak jde vidět že moji chlapy v rodině jsou opravdu chlapy, postaryjste se mi o další výgeb XDDD

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Shinigami
Vložil Shinigami, Po, 2012-06-25 21:12 | Ninja už: 4348 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

XDD sasuke zabil pavouka? co si to vymýšlíte, v jedné FF jsem četla že se jich bojí (pavouci útočí XD)

Obrázek uživatele Judar
Vložil Judar, Čt, 2010-07-08 14:02 | Ninja už: 5154 dní, Příspěvků: 977 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

sasuke rozpučil pavúka z novináma lollllllllll kkso tie tvoje záderi v tvojich ff ma dokážu ale riadne pobaviť


SHARINGANOVÝ OHYZD A JEHO 9 CIBUĽČIAT = ÚTOK! :D


Naivní malíři jsou dospělé děti, které najednou vzali tužku nebo štětec a tím prvním pohybem ruky na čistou plochu zjistili, že obrazy jsou nejen jejich dětským hřištěm, ale i obranou proti nudě, hojivou krásou, prostou jak léčivé byliny.

[/URL]

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, Čt, 2009-12-31 16:53 | Ninja už: 5472 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

huh, super: Kakashi YES som zvedavá, čo si ešte na Sasana vymyslíš Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2013-10-08 17:18 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Laitte: To uvidíš Eye-wink

xai_chan: No, kde bysme to byli, kdyby si autor ze sebe neuměl dělat srandu Eye-wink Vždyť tyhle povídky máte nejradši Smiling

Shinigami: Co my víme, jak je to ve skutečnosti Eye-wink Můj Sasánek je hrdý hubitel hmyzu Eye-wink

Sakura Sayuri Midori: Tak oni jsou některý chlapi fakt takový Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, St, 2009-10-14 16:17 | Ninja už: 6026 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Ten Sasu si to pěkně vyžírá Laughing out loud Je fakt že s ním by byla v reálným světě největší p***l.. a pak taky s narutem.. ten má taky snahu všem dokazovat jak je dobrej Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2008-12-06 23:17 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Super kapitola a ten Sasuke Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Čt, 2008-11-20 13:57 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

Ne opravdu emo nejsem Laughing out loud ale jak by řekla má drahá kamarádka: A i kdyby byl Sasuke emo pořád by byl strašně hezký Laughing out loud ne mě se Sasuke nelíbí.. je velice no jak to říct nesympatický. ale co piš dále Laughing out loud

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2009-10-14 18:59 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kameko-sama: No, tahle povídka je o humoru Laughing out loud

Kaze19: Jo a bude hůř Laughing out loud

Luchia_Uzumaki: To máš tedy pravdu Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Alchemi-chan
Vložil Alchemi-chan, So, 2008-11-08 23:10 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

bože já tady z toho mám výtlemy na entou:DTo se ti zas něco podařilo!:DDDu na další díl:P

Jsem naivní a zasněná holka.
Ale ta naivita je sladká. Smiling
Z láskyZ láskyZ lásky By the way... SasuSaku & NaruHina fan! Z láskyZ láskyZ lásky

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, So, 2008-11-01 23:50 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Drsný Laughing out loud
Teď už opravdu začínám chudáky Narutíky vážně litovat.. tohle je přesila Laughing out loud
Sasuke vyzerá na opravdovýho idiota a Kabutínek s Oroxichtíkem na naprostý pervezáky. Laughing out loud
Moc hustý, super díl Smiling


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2008-11-08 23:15 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Lalija: Taková nespravedlnost! Ty lituješ je, přitom bys měla litovat nás Laughing out loud Jelikož nejsme vybavený žádnými jutsu ani jinou tajnou zbraní, kdyby se rozzlobili, dopadne to hodně blbě Laughing out loud

Tenten-girl: No... jo, výtlem by se z toho chytat měl Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Ne, 2008-09-28 11:49 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Tak to fórum :Proč nenávidíte Sasukeho?me fakt dostalo!:DHaha chudáček...Laughing out loud

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Demonic_Angel
Vložil Demonic_Angel, St, 2008-09-24 13:23 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 321 | Autor je: Prostý občan

týjo Laughing out loud žeru tuhle povídku upe moooc Laughing out loud no vlastně kterou tvojí povídku nežeru Laughing out loudLaughing out loud Sasan a vysavač to mě pobavilo Laughing out loudLaughing out loud když si ho představím mňo prostě lol Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-09-28 12:25 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Demonic_Angel: No, když si to představíš, je to rozhodně úsměvné Laughing out loud

lady_anjelik: Ale to jsem si nevymyslela. To fórum tu fakticky je Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Po, 2008-09-22 19:42 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

jo to by šlo *co to mluví?:D*
tuhle eFeF začínám milovat Smiling
a neradči čtu věci se Sasuem a Minatem :)né že by se mi to ostatní nelíbilo..ale tohle mě prostě bere nejvíc Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-09-22 19:57 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Buuublinka: No, tak těch si ještě užiješ Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Út, 2008-09-23 12:32 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

ježišku Laughing out loud
předpokládám že tahle eFeF mě už konečně zabije Laughing out loud já si pořád myslím bůhví co mě zabije a nakonec to bude asi tahle eFeF Laughing out loud

P.S.: jestli to zní divně tak je to úplně v pořádku páč já nevím jak to zformulovat Laughing out loud

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2008-09-21 14:04 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

tak k tomu už snad není co dodávat!!!!!

Obrázek uživatele Linhe-san
Vložil Linhe-san, Čt, 2008-08-28 20:41 | Ninja už: 6246 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

Sasan to naozaj schytáva! Už si predstavujem čo by som robila, keby sa objavil u nás Laughing out loud!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-09-21 14:23 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Linhe-san: To by mi docela zajímalo Laughing out loud

Aneko: Taky bych řekla Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 11:09 | Ninja už: 19831 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Miharu-chan
Vložil Miharu-chan, St, 2008-08-20 10:54 | Ninja už: 6075 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

"záchodové prkýnko" ma dostalo XDD, idem na ďalší diel Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-08-21 20:20 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Miharu 美晴: Jo, to prkýnko zabírá Laughing out loud

Minnato: Tak to jsem moc ráda Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Po, 2008-08-11 21:58 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

heheh... to so Sasukem bolo uuuuzasne, len skoda ze Ori tam nebol troxu dlhsie

Obrázek uživatele Takara
Vložil Takara, Po, 2008-08-11 21:40 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Prostý občan

SKvelý dielik :DD mooooc vydarený

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-08-11 22:00 | Ninja už: 5768 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Takara: Je to taková blbinka... na přání členů Konohy.cz Eye-wink

Uchiha Yumi: Ori bude někdy dýl, neboj se Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Ne, 2008-08-10 18:18 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

tak to je drsný... totální lolec. s tím záchodovým prkýnkem... jj pokračuje to fakt skvěle Laughing out loud

Můj Valenth

Obrázek uživatele Rasha
Vložil Rasha, So, 2008-08-09 18:42 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

masox díl a těším se na další =) název kapitoly a posléze situace vztahující se k ní nemá chybu xD

naruto test