manga_preview
Boruto TBV 08

Čekání ve tmě! - 12 Čekala jsem ...

Když Naruto, Itachi a Sasuke vešli k Tsunade do kanceláře, právě dostávala zprávu od Hatake Kakashiho z jeho mise.
„Tsunade, jsem zpátky." oznámil ji Naruto, jako by se nechumelilo a naprosto ignoroval vykulené pohled jeho senseie a bloňdaté Hokage. Ta sice už o Itachim věděla, ale o mladším Uchihovi neměla zatím ani páru.
„Naruto. Zdá se mi to, nebo jsi zase přivedl dalšího Uchihu?" zeptala se ho Tsunade opatrně a začala si masírovat spánky. Naruto se zazubyl.
„Nezdá." ubezpečil ji, a pak se otočil na Kakashiho. „Kakashi-sensei! Rád vás zase vidím."
„Naruto! To je doba. Už jsem myslel, že se tě nikdy nedočkáme." usmál se na něj Kakashi.
„Heh, trénink zabral trochu delší dobu než jsem si myslel. Nakonec se však vyplatil, že Sasuke?" zasmál se Naruto a obrátil se na mladšího Uchihu, co stál za jeho zády. Sasuke trochu nešikovně vylezl zpoza jeho zad.
„Moc se nenaparuj." zašeptal Sasuke, ale nepodíval se na něj. Svou pozornost přesměroval na jeho bývalého senseie a Hokage.
„Ehm, chtěl bych se vrátit zpět do vesnice. Samozdřejmě přijmu každý trest, který mu dáte." vyhrkl ze sebe rychle, a jako kdyby mu někdo svázal jazyk, stichnul. Tsunade se v duchu usmála.
„Zvážím tvoji zádost, ale do té doby zůstaneš ve vězení. Zároveň tě prověří." řekla Tsunade a ukázala si na hlavu. „Jistě chápete, že si jen tak do vesnice nenechám vstoupit hledané shinobi, jako jsi ty. To stejné platí pro tebe Itachi. Věřím všemu, co jsi mi řekl, ale musím tě i tak nechat prověřit. Navíc vězení je také pro vaše dobro. Kdyby se vesnice, nebo kdokoliv z těch starých páprdů doslechl, že sem vás jen tak pustila do vesnice, tak vám i mě utrhnou hlavu." Svůj proslov zakončila přísným pohledem. Ani jeden z obžalovaných se neodvážil cokoliv namítat.
„Dobře. Jsem ráda, že si rozumíme, teď by jste měli jít." Okamžitě na to, se v místnosti objevila skupina ANBU. Na Tsunadin rozkaz spoutali Uchihy a odvedli do věznice. Ani Itachi, ani Sasuke nedělali žádné problémy, až všem ANBU z toho šla hlava kolem.

Po odchodu Uchihů se pozornost opět obrátila na Naruta. „Jak dopadla mise?"
„Úspěchem. Svitek jsem získal bez větších potíží. Těch se zbavila Hinata s Itachim. Navíc se nám povedlo zabít dva členy Akatsuki." vysvětlil Naruto stručně průběh mise a sundal si ze zad velký svitek. Podal ho Tsunade.
„Výborně." pochválila ho Hokage a svitek si vzala. Položila ho před sebe na stůl, složila několik početí a konečně zašeptala nějaké podivné jutsu. Svitek se v mžiku zmenšil na pětinu své velikosti, až vypadal jako všechny obyčejné svitky.
„Páni." pomyslel si Naruto a obdivoval šikovné jutsu Hokage.
„Tak to by jsme měli." Tsunade se podívala po Narutovi. „Vidím, že jsi unavený, takže bež domů se vyspat. Ale zítra mi přineseš kompletní zprávu o misi."
„Eeh! No ták, Tsunade. Vždyť to nebyla ani oficiální mise, ne?" snažil se ze zprávy vykroutit Naruto. Tsunade po něm střelila opravdu ošklivý pohled.
„Žádné odmlouvání! Zítra chcu vidět tu zprávu, tady na stole! Je to jasný?!" okřikla ho naštvaně Hokage.
„Hai!" souhlasil okamžitě Naruto. Nerad by skončil v nemocnici s proraženou lebkou.
„Dobře. Můžeš jít." vykázala ho Tsunade a samolibě se při tom usmívala. Naruto se začal šourat ke dveřím. Pak si ale vzpomněl na Kakashiho, který byl celou tu dobu zticha. Se zájmem se podíval, co ho přimělo být tak potichu.
„Ach bože." pomyslel si okamžitě, když uviděl jak je jeho sensei naprosto ponořený do nového vydání knížky od Ero-senina.
„Kakashi-senseie, nechcete jít na ramen?" zkusil to Naruto, ale Kakashi nereagoval. Uzumaki tedy jen pokrčil rameny a odešel. Po Narutově odchodu se musela Tsunade uchýlil k trochu drsnějším metodám, jak přivést Kakashiho do reality a hodila po něm první knihu co měla poruce. Metoda se okamžitě osvětčila.

O týden později
„Hin, nechceš jít na rámen?" zeptal se mírně červený Naruto. S očekáváním na ni hleděl a čekal na odpověď. Hinata po jeho slovech lechce zrůžověla.
„Moc ráda." souhlasila potichu.
Naruto v duchu zajásal. „Bože, ona je tak roztomilá, když se červená." Společně se pak vydali po známé cestě k Ichiraku ramen.
„Á, Naruto a Hinata-san!" zajásal stařík hned jak je uviděl. „Jako obvykle?"
„Jasnačka." přikývl Naruto. Stařík kývl a odkráčel pryč. Hinata se zamyšleně podívala z okna.
„Děje se něco, Hin?“ zeptal se starostlivě Naruto. Hinata sklopila pohled.
„Víš, už velmi dlouho jsem nebyla doma, ale to mě teď tolik netíží! Spíš mám chuť se pomstít! Teprve pak bych měla klid.“ řekla smutně Hinata.
„Pomsta.“ zašeptal neslyšně Naruto a bolestivě se na ni podíval. Zvedl ruku a položil ji na tu její. Hinata sebou při tom doteku trhla a podívala se překvapeně na Naruta.
„Pomůžu ti! Pokud ho budeš chtít zabít sama, klidně, ale nech mě jít s tebou!“ požádal ji Naruto a upřímně se na ni usmál. Hinata otevřela pusu, aby něco řekla, ale žádný zvuk nebyl slyšet, jen jí začali po tváři stékat slzy. Naruto ji okamžitě obejmul a Hinata ho pevně sevřela.
„Děkuji, Naruto-kun!“ zašeptala neslyšně Hinata a trochu se od něj odtáhla. Naruto se slabounce usmál a jejich rty splynuly v jeden dlouhý polibek. Oba se na sebe široce usmáli a už v lepší náladě čekali na jídlo.

„Tak jsem tady ,Itachi!“ ozvalo se za Itachim. On se otočil.
„Jdeš pozdě!“ vynadal mu Itachi.
„Promiň, ale nikde jsem nemohl Hin sehnat!“ vysvětlil. Itachi si povzdechl.
„Ty ji máš opravdu rád, co?“ řekl s usměvem Itachi.
„Ano mám! A můžu říct, že ona je to nejlepší, co mě kdy v životě potkalo! Miluji ji, jako nikoho jiného!“ řekl s jistotou.
„Naruto-kun!“ zašeptal se ním někdo. Naruto se se škubnutím otočil a za ním uviděl stát Hinatu, které zase tekly slzy.
„Hin! Prořpak zase brečíš?!“ zeptal se ji udiveně Naruto. Hinata mu beze slova padla kolem krku.
„No, myslím, že vás tu nechám o samotě, probereme tu věc zítra!“ řekl najednou Itachi. Naruto děkovně kývl a Itachi v momentě zmizel. Naruto se znovu otočil na Hinatu a pohladil ji po vlasech. Trochu se uklidnila.
„Naruto-kun! Děkuji za to co jsi právě řekl!“ řekla vzlykavě Hinata. Naruto se usmál.
„Řekl jsem pouze pravdu.“ řekl prostě Naruto.
„O tomhle okamžiku jsem dlouho snila. Chci ti jenom říct, že celou dobu jsem na tebe čekala! Čekala jsem až ...“
„Až tě znovu vytáhnu z tvé tmy!“ dokončil větu Naruto. Hinata se podivila.
„Tsunade mi o tom řekla. Já jsem jen doufal, že bych tím šťastlivým mohl být já.“ vysvětlil Naruto.
„Taky, že jsi! Strašně moc tě miluji, Uzumaki Naruto!“ zašeptala Hinata a políbila ho. Naruto ji polibky opětoval, nakonec se od sebe odtrhli. Naruto beze slova udělal pár pečetí a oba dva se přenesli na nějaké místo. Když se Hinata rozhlédla, nemohla uvěřit svým očím. Stáli vysoko na skále nad celou Konohou a viděli nádherný západ slunce.
„To je nádhera!“ zašeptala Hinata. Naruto kývl.
„Tohle je moje tajné místo, o kterém nikdo neví. Našel jsem h,o když jsem byl ještě malý a často jsem se toulal sám.“ vysvětlil zasněně Naruto. Hinata se pousmála a společně si sedli metr před okraj. Naruto objal Hinatu kolem ramen a přitáhl si ji k sobě.
„Kéž by tato chvíle nikdy neskončila!“ pomyslela si Hinata a celým tělem ji projelo nádherné teplo. Ale nejvíce tam nahoře. Nejvíce ji tento pocit zahřál u srdce!

4.900765
Průměr: 4.9 (131 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2021-02-12 23:02 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise pro V: Já myslím, že by Naruto neskončil s proraženou lebkou zrovna v nemocnici, ale rovnou na patologii. Laughing out loud Chudáci ANBU, spolupracující Uchihové jim dali zabrat. Laughing out loud Tohle je zas parádní díl. A sláva, ofico už jsou spolu. Smiling Fakt, krásný dílek.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-08-06 17:36 | Ninja už: 2679 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Tsunade dá uväzniť aj Sasana, aby ju Rada nezožrala, že Uchihovia behajú voľne po dedine. Potom ju Naruto musel oboznámiť s priebehom misie. Prítomný a zároveň duchom neprítomný Kakashi by nebol on bez Icha Icha Laughing out loud V tomto príbehu je zatiaľ iba ako stafáž. Kakashi na ramen ísť nechcel, ale Hin sa nechala Narutom uhovoriť celá šťastná Smiling Tak aj z Hin sa vykľula pomstiteľka a Naruto sa ponúkol ako asistent, asi na pomstu zmenil názor Puzzled Už sú scuckaní, láska prekvitá Smiling A tu sa dozvedáme ešte explicitnejšie, prečo má séria taký názov: "Čekala jsem až ...“ „Až tě znovu vytáhnu z tvé tmy!“ dokončil větu Naruto." Táto kapitola je hlavne o NaruHina a ich vzájomnom vyznávaní lásky Smiling

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Ne, 2011-07-31 20:26 | Ninja už: 4649 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

naozaj prekrasne, toto je uz posledny diel vsak? chcela som napisat ze to bol naozaj dobry napad...prekrasny pribeh... vdaka. Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Čt, 2009-12-17 22:50 | Ninja už: 5319 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Krááása....fakt nádhera

Jsem fanda:

Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, So, 2009-05-09 21:57 | Ninja už: 5508 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

To je krásná povídka! NaruHina patří k sobě!



Obrázek uživatele KaoriDD
Vložil KaoriDD, So, 2009-04-04 20:01 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

ůpně dokonalí těšim se na další dílek

Obrázek uživatele Johnatan44
Vložil Johnatan44, Pá, 2009-02-06 16:14 | Ninja už: 5621 dní, Příspěvků: 85 | Autor je: Pěstitel rýže

Jaj.. tak přesně za tohle tě miluju... tohle by prostě normální člověk vymyslet nemohl!! to je prostě úžasný dík... a jen tak dál Eye-wink

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-01-05 17:51 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

nadherný díl

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-11-09 18:16 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Skvělý dílek, jeden z nejoblíbenějších pro mě.

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, St, 2008-10-15 20:41 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Ježišku to je vážně nádhera, ještě že jsem na tvoje FFka narazila Smiling

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, St, 2008-10-15 20:35 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Prostě nádhera. Nic jinýho se k tomu nedá říc Smiling

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Čt, 2008-08-21 12:02 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

užasné krásné nádherné ..

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-08-16 14:46 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jezusky...romantika jak má být, co?? XDD!! No nefim, co mám psát, jak mi to vyrazilo dech, a proto napíšu už jenom tohle: Je to naprosto úúúúúža, těšim se na pokráčko!!! Kakashi YES !!

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Pá, 2008-08-15 10:21 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

hmm, uz ostava len Itachi, saaaam, chudacik Eye-wink

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Čt, 2008-08-14 19:19 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

jeeeej takeee pekneeee paaarikyyyyyy

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-08-05 21:28 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

ne budou další jen není inspirace!

Obrázek uživatele Fuburo
Vložil Fuburo, Út, 2008-08-05 15:26 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

totim dilem to konci nebo co??

Obrázek uživatele nika.nikule
Vložil nika.nikule, So, 2008-08-02 17:08 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Prostý občan

užžžaasnýý fakttt Smiling jen takk dáál Smiling

Ima koko ni iru jibun wo shinjitai...Chci věřit sám v sebe tady a teď

Obrázek uživatele Naruťák111
Vložil Naruťák111, St, 2008-07-30 13:40 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Konecne Naruto a Hinata spolu to je super len tak ďalej už sa nemozem dočkať dalšího dílu Laughing out loud

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Út, 2008-07-29 08:03 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

no WaW jo vážne SUPER Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Po, 2008-07-28 22:39 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

....vypadol net Sticking out tongue 5 bodov.....a keby nahodou bol dalsi diel tak mam pripravenu dalsiu vyhvorku Laughing out loud

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-07-28 14:33 | Ninja už: 5758 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

prostě čím dál nádhernější ač si myslím že už to ani nejde

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Ne, 2008-07-27 15:46 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

No tak jak se dalo čekat nezklamala jsi zase jeden úžasný díl od tebe moc se ti to daří!

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-07-27 12:55 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak konečně jsou Hinata a Naruto spolu, to je moc dobře Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Ne, 2008-07-27 12:50 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

JOOOP! ty brdo tobylo upeee uzasny!! rychle chcu nášup!! vážne boži Eye-wink Kakashi YES

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, So, 2008-07-26 20:55 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

WaaaW SUPER jo je to GooD Laughing out loud

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, So, 2008-07-26 20:53 | Ninja už: 6143 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

velmi pekny dil.nemam slov

Obrázek uživatele Naruťák111
Vložil Naruťák111, So, 2008-07-26 20:14 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

to je proste úžasné, nádherné, skvelé .... aš mně to chytlo za srdce, píšeš čím dal tím lepšie mas ohromný talent už se mocinky teším na dalsí díl Smiling :DDD dávam 5 bodú

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, So, 2008-07-26 20:03 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

nádherná nádhera... konieckoncov ako vždy Smiling


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud