manga_preview
Boruto TBV 08

Kaeri 11 - navždy v mém srdci

„Fíha ty jsou velký.“ Koukal anshin na Škorpióna velikého asi tak jako je on.
„Jsou 3 jako vy, schválně jak si s nimi poradíte.“ Ušklíbla se Babizna a zmizela.

„Je dobrá, umí počítat.“ Ušklíbla se Niki a rozběhla se vstříc obřímu škorpiónovi. Její týmový kolegové se nenechali zahanbit a rozběhli se též. Jak všichni 3 brzo poznali obyčejné útoky kunaemi a shurikenem byli k ničemu. Škorpióni bránili svá těla obřím ocasem dobře, a i když se náhodou někomu podařilo projít přes obranu pavoukovitce, útok neměl sebemenší účinky. Skoro jako by měli brnění.
„Takhle to nepude.“ Řekl zadejchaně Anshin, když se mu ani na potřetí nepodařilo vyvolanému soupeři uštědřit většího zranění.
„Jo, máš pravdu.“ Přikývla Mikon. Niki stojící opodál je neposlouchala a hleděla si svého protivníka.
Anshin začal na skalnatém povrchu hromadit svou chakru a zanedlouho vykřikl.
„Kuroigan!“ Na chvíli se Mikon ztratil z očích.
„Katon: Housenka no Jutsu.“ Ozval se šmoulovský hlásek a za chvíli se škorpión “topil“ v plamenech, jenž lítali na zrůdu ze všech stran.
„Už nemůžu.“ Usmál se Anshin při pohledu na smažící se pokrm gurmánů. Mikon to bohužel tak dobře nešlo. I přes použití tajných technik klanu hyuuga se jí nepodařilo škorpióna smrtelně zranit. Nějaké ty šrámy mu uštědřila, ale na to aby zdolala tak velké zvíře neměla dost chakry. K tomu taky přispěl fakt že pavoukovitec nemá chakrovou soustavu a tak byli Mikon techniky určené na boj s shinobi takřka k ničemu. Taijutsu taky nemohla použít. Anshin se jí i přes vypotřebování většiny chakry pokusil pomoct. Bohužel neměl dost energie na opětovné použití Kuroiganu a tak nemohl škorpióna v ohni utopit. Dřív než se stačil oheň rozhořet, potvůrka ho uhasila.
Niki se opodál nedařilo o nic líp. Ona jakožto bojovník na blízko a uživatel taijutsu nedokázala prozatím nic. Měla ale pořád své stínové klony.
„S těmi by to mohlo jít.“ Pomyslela si. „Kage bunshin no jutsu!“ Zařvala a 6 jejích klonů zachytilo pavoukovitce za všechny nohy a ta pravá se proti němu rozběhla s jekotem.
„Rasengan!!!!“ Zařvala a běžela vstříc potvoře. Dříve než stihnula do protivníka udeřit, škorpión z ocasu vystřelil nějaký obláček. Niki do něho v běhula a strnula. S rukou napřaženou před sebou úplně zkoprněla. Nemohla se ani pohnout. Všechny její klony se rozplynuli, to samé se stalo s modrou koulí, kterou svírala v ruce. Škorpión jí ocasem odhodil několik metrů před sebe. Blondýna narazila v letu na kámen. Potom jí škorpión vzal do svých klepet a znovu odhodil. Hrál si s ní jak s panenkou. Při tom Niki upustila krabičku. Ta odlítla někam do neznáma.

„Kashiho jak to vypadá? Už tě doběhli?“ Ptala se kolegy Itai po vysílačce.
„Ne, zastavil sem na konci skal, ale ještě tu nejsou.“
„Něco se muselo stát!“
„Jo.Mám se vrátit nebo počkat na místě?.“
„Počkej tam.“
„Dobře.“
Itai doběhla na vrchol hory, něco se jí nezdálo. Obloha zčervenala. Něčí krev byla prolita.
„Sakra!“ Zařvala a přidala do kroku.

Niki se postavil, víc nedokázala. Stála tváří v tvář obřímu Škorpiónovi. Nemohla se hýbat. Byla paralyzována. Její tělo jako by se postavilo samo od sebe.
„Orion?“ Pomyslela si.
„Sakra co tam dělá? Proč nebojuje?“ vykřikl Anshin v zápalu boje s pavoukovitcem, když si všimnul nehýbající se Niki.
„To není dobrý.“ Koukala na Niki Mikon. „To vůbec není dobrý.“ Zatvářila se všelijak. „Niki sakra dělej něco!“ Zařvala.
„Něco se děje“ Řekl Anshin.
„Musím něco udělat.“ Vykřikla Mikon a rozběhla se k Niki.
Škorpión se napřáhl svým obřím ocasem, a namířil si to přímo na Nikinu hruď.
„Chunin je velitelem týmu. Nese odpovědnost za všechny ninji pod jeho velením. Pokud mise selže je většina odpovědnosti na selhání připsána nejvýše postavenému shinobi v týmu. Zněla Mikon slova Hokage, když jí sděloval co všechno obnáší být chuninem.
„Ne!!! Tentokrát nenechám misi selhat, nenechám kamaráda padnout. Nikdy už!!!“
(abyste si nemysleli, tady na tom řádku začínám brečet.)
Zařvala Mikon a skočila přímo do dráhy škorpiónova ocasu. Skočila přímo před paralyzovanou Niki, ta tam jen tak stála, bez sebemenšího pohnutí okem. Její tělo ostříkla krev, krev její kamarádky. Niki všechno kolem sebe vnímala, nemohla však nic dělat. Mikon zaúpěla bolestí. Škorpión se po úderu trochu vzdálil. Mikon spadla na zem. Měla roztrhnuté břicho. Všude kolem byla její krev.
„Nééééé!“ Zařval Anshin když to uviděl a upadl zděšením na zem. Škorpión stojící proti němu se náhle stáhl a zaútočil na škorpióna ohrožující Niki. Ta se chvíli poté co byla zachráněna svou kamarádkou probrala.Padlá Mikon Nevěřícně koukala na její tělo. Niki se posadila vedle Mikon a chytila jí za ruku a druhou rukou jí podpírala tvář. Kapky jejích slz začali dopadat na zem. Mikon se ale tvářila šťastně.
„Dokázala jsem to, ochránit tě…. Dlužila jsem ti to…“ Vydechla z posledního . Niki přestala vnímat okolí. Nezajímalo jí co se děje kolem. Zhroutil se jí svět. Její nejlepší kamarádka, ač se to možná nezdálo, jí zemřela v náručí. Nevšimla si ani toho že za nimi doběhl Anshin a začal taky plakat, ani toho že se tam objevila Itai a že škorpióni se zabili navzájem. Tenhle okamžik se jí vryl do paměti. Mikon zemřela, už nikdy to nebude jako dřív. Už nikdy se spolu nepohádají. Přesto že to není nejlepší náznak přátelství, k nim to patřilo. Už nikdy nebudou moci špehovat Anshin v posilovně. Už nikdy spolu nebudou trénovat, jíst rámen nebo provozovat ty holčičí věci o kterých nemám ani páru. Niki se pláč z očí přímo valil. Nechtěla svou kamarádku pustit z rukou. Nechtěla si ani připustit že zemřela. Byla celá od krve. Její a Mikonina krev se mísili v jednu. Nikina zranění nebyla však tolik vážná.
„Niki, je mi to líto.“ Skláněla se nad smutnou blondýnou Itai.
„Ne…ona…ona ne…nemůže být ….mr…mrtvá.“ Linuli se slzy z Nikiných očí. Anshin tam jen smutně přihlížel a brečel taky.
„Je mi to líto.“ Hleděla Itai na proud slz valících se kamenným povrchem země. Bylo jih víc než od normálního člověka.
„Ne ona není mrtvá.“ Odmítala Niki pustit mrtvé tělo. Pořád jí musela držet. Pořád jí musela hledět do tváře. Ona přece obětovala svůj život pro ní. Obětovala se proto že to byla její kamarádka, protože… protože jí věřila, měla…měla jí ráda.
„Kde je pečeť?“ Zděsila se Itai zanedlouho když si uvědomila že nikde kolem truchlících dětí nevidí krabici.
„Tady.“ Popotáhl smutně Anshin a vytáhl zlatou pečeť ze své kapsy.
„Niki, ty se bojíš že Mikon opravdu zemřela?“ Podívala se Itai na Niki, ta pokývala. Anshin nevěděl co si má myslet. Podle něho to byla opravdu blbá otázka.
„Niki polož Mikon.“ Dívka se nejdříve zdráhala, po chvíli ale Mikon položila na zem. Itai začala nad jejím tělem dělat několik pečetí, její ruce se stříbrně ozářili. Pak je přesunula na Nikiný čelo. Niki nevěděla co se stalo ale trochu se jí ulevilo. Anshinovi se zdálo že na malinkou vteřinku na Nikiným čele zahlídl pečeť.
„Co jste udělala Sensei?“ Podivil se a utřel si slzy. Pořád se ale tvářil nešťastně.
„Vyplnila díru v jejím srdci, kterou v dnešním boji obdržela.“ Odpověděla Itai a pomohla Niki na nohy. Blondýna vzala tělo padlé Mikon do náručí a otočila se čelem ke slunci, ozářenému načervenalou oblohou.
„Budeš navždy v mém srdci.“ Prohlásila smutně.

Poznámky: 

Dřív než budu ukamenován chci ještě jednou říct že sem opravdu proti Mikon nic neměl. Na druhou stranu nebudu říkat že to byla další z věcí co přišla za jízdy, ba naopak. Nebyl to ale můj nápad, nýbrž Reazon. Po celou dobu co jsem tenhle díl psal jsem neměl moc dobrou náladu a ukáplo mi i pár slziček Sad .
PS: říká se že se má všechno zkusit, po dopsání tohohle dílu musím oponovat…

4.921055
Průměr: 4.9 (38 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2009-12-10 17:59 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

byl to smutnej skvělej díl .. ale co tvoje pravidlo ?

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-07-14 23:55 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Tak teď jsi mě nas*al,páč jsi porušil svoje pravidla FF,že hlavní postava nemá umřít. Tohle ošklivej díl.

Obrázek uživatele Reazon
Vložil Reazon, Ne, 2008-07-13 19:19 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

KDYZ JSME VYMEJSLELI postavy...uz od zacatku jsem chtela mit Mikon za jednicku.Snazila jsem se aby vypadala lip nez Niki(na obr.) chtela jsem aby byla silnejsi nez niki.Ale tady rejza Pary to cely brzdil-nechtel...Chtelo to udelat neco aby se ji uz nekdo vsimnul(tedy jinak aby slo skoro jen o ni)Sticking out tongue

Cela MIKON kdyz se vymejslela-od jmena az po detaily obleceni.Jsem to brala mnohem vaznej nez u tech 2 dalsich!!!

tak zadny kill U...Ja MIKON RADA to Pary MIKON NERAD:P

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Ne, 2008-07-13 19:53 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

že se o ní nemluvilo ? heh. si piš že se o ní ještě mluvit bude! Laughing out loud
a já jí měl rád! Sad , to jenom někteří neviděli

[img][/img]

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-07-12 10:35 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Nééé Mikon néé!! Proč zrovna ji?? Ať se tam objeví brzo, nebo....!!! *potřebuje nejmíň stovku cvokařů!!* Sad

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, So, 2008-07-12 10:36 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

jak to myslíš objeví brzo ?

[img][/img]

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-09 20:11 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

............. Shocked... P-počkat to je jako fakt???!!! Puzzled Deť si řikal že hlavní postavy nezabíjíš tak c-co to je???!!! Shocked Nenenenene tohle nejde to nemůžeš tohle ne Mikon ne žádný z týmu 13 ne a vůbec tohle je jenom vtip že jo?????!!!!! Sad Já-já... JÁ TĚ ZABIJU!!!!! TEBE ZABIJU A REAZON TAKY!!!!!!! Asi budu brečet!!! Sad

Chachá!!! Ona natáhla brka!!! Laughing out loud
Teď mi do toho sakra NELEZ!!!
Proč? Sem tvou součástí klidně ti do toho budu lízt!!!
Sklapni ty vlku pitomej!!!
Neřikej mi pitomej nemůžu za to že mám rád krev!!!
ZABIJU TĚ!!!!!!!
Jůůů koukej na tom obrázku je krev!!! HODNĚ krve!!! Evil
Zavři tlamu!!! Svou dávku morfinu si už dostal tak di do ř**ě!!!
... Počkej v noci zas tě nenechám spát to uvidíš ten T/tanec s vlky!!!

Tak abych to shrnula... kvůli TOMUHLE sem teď zcela vnitřně nestabilní takže mě máš na svědomí!!! Jestli nebude příští dílek úpe senza skvělej dech beroucí galatvorba tak... tak nic přidám si dávku navíc!!! Sticking out tongue PROOOSÍÍÍM!!! Sad Že já sem to ae blbá hlavně žes mě u minulýho dílu varoval!!! Sad Laughing out loud Asi sem mag*r mag*rovitej ae za neznámých okolností dávám za 5!!! Puzzled Smiling

Démone!!!!!
Anooo???!!!

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-07-09 20:16 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

ne vtip to není Sad. ale mikon sem i přes to že se to dá čekat tolik neodepsal Smiling a tady máš nápovědu.


nechtěl sem to říkat ale při tvém stavu ti říkám že se mikon ještě objeví. Původně jsem to neměl v plánu ale po menším uvažování u ICQ mě to ještě před napsáním tohodle dílu napadlo a ulehčilo mi to trochu jeho psaní.
ps: to chce klid a možná zajít k veterináři. Kakashi YES

[img][/img]

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-09 20:46 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

... Shocked já čumim jak umim a nevim jestli se začít smát nebo zase brečet!!! Puzzled Sad Laughing out loud Heh já tušim něco nekalýho!!! Sticking out tongue Ae můj názor si stejně nezměnil... ZABIJU TĚ!!! Takhle mě děsit!!! Laughing out loud Navíc u mě veterinář nepomůže to chce 7 cvokařů 13 ANBU 100 kg morfinu a 30 stříbrných kulek!!!!!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-07-09 20:47 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

a řekneš mi co tušíš ??? Smiling , hele ty se předávkuješ Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-07-09 09:18 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

uraa shakra jo, já jí měl taky rád Sad a mrzí mě že to odnesla ona.
sorafay proč? byla správnej velitel, ochraňovala podřízený i za cenu vlastního života Sad. Niki se hold dostala do situace, kde musela spoléhat na kamarády a mikon se pro ni obětovala.
nettizemřít pro přítele (myslim že je to i název nějaký povídky tady) je během mise podle mě pro ninju ta největší čest. Ona udělala něco co jí niki nikdy nezapomene, jak by taky mohla. musim říct že po pocitech z tohodle dílu sem i za 4 rád.
rika nee, oživování nebude Sad pokud si ale pozorně přečteš poslední větu předposledního odstavce tak tě možná něco napadne.
kubby proč takto? radši bys aby umřela Niki??? neni pěkné, s tím souhlasím, ale život jde dál. Sad

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, St, 2008-07-09 09:27 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Protestujem!!!Neprotestjem!!!Neviem čo mám robiť
Len sa mi zdá že Kearin malo málo dielou nato aby ešte zomrela,ale čo sa stalo,to sa stalo a nechám to už tak
Nechcel som aby vôbec niekdo zomrel Sad

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-07-09 09:32 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

mě to připadá že v tom de o vteřiny. kdyby se domluvili třeba jen na 15ti minutovém intervau tak by se to nestalo a itai tam byla dřív Sad nevím co ti říct. málo dílů, hmm snažil sem se to natahovat co nejvíc to šlo ale moc to nešlo Sad.

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, St, 2008-07-09 09:02 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Ja som to vedel!!!Ja som to vedeeeeel!!!!!! *smrk*Prečo??Prečo To muselo skončiť takto???
Pekný diel to určite nebol...lebo vňom niekdo zomrel...a ked zomre niaky hrdina tak to automaticky u mňa neni pekné
Bolo to dojemné,smutné,výborne napísané...vážne úžasné,len keby neumrela Sad

Reazon kill you!!!!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-07-08 23:35 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Tys ji zabil...fakt zabil....néé!! Oživ jí!! Je mi jedno, že to neděláš, prostě ji oživ!! Hej já bulím taky..

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-07-08 22:52 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Jo, zlá Reazon... Sad tys ji fakt zabil... poprvé za celou dobu dobu dávám jen 4 hvězdičky...
No, alespoň zemřela... no, nedá se říct pěkně, ale... důstojně.

Všechno se má zkusit... to jsem už párkrát taky řekla... máš pravdu, všechno ne...

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-07-08 22:22 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ty, ty, ty, ty si ju zabil... Mikon... Prečo? Sad
Zlá Reazon, zlá, že ťa na také veci navádza... Smiling
Mno ale čo už sa dá robiť, asi nič... Ale aspoň umrela pekne Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Uraa Shakra
Vložil Uraa Shakra, Út, 2008-07-08 21:29 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

pěknej díl... škoda je Mikon.. já ji měla ráda..Sad