manga_preview
Boruto TBV 09

Pod nadvládou Yin 16: Pátrání po minulosti

"Naruto... myslim že si objevil svůj kekkei genkai!"

Šestý na ni zůstal čučet jako bobr do výlohy s kožichy. Docela směšně měl pokleslou spodní čelist a značně si tím ubíral na své autoritě (heh on ňákou měl?! Laughing out loud). Yoshino začala mít obavy, jestli při té větě omylem nezahubila nějaké jeho šedé buňky, které se už beztak chabě držely při životě.
"Ehm... neni ti nic?" zeptala se opatrně.
Naruto zběsile zamrkal a začal podivně cvakat zuby.
"C-c-c-co... kdy... jak?! Počkej počkej... nenene to je blbost!!! O čem... o čem to mluvíš???!!!" blekotal nesrozumitelně.
Dívka pozvedla jedno obočí.
"Máš kekkei genkai je na tom snad něco divnýho?" pronesla nezaujatě.
Blonďák tam ještě chvilku nečinně stál. Pak vítězoslavně sevřel ruce v pěsti, načež začal kolem dokola běhat jako blbeček.
"Já mám kekkei genkai!!!!! Já mám kekkei genkai!!!!!" řval neustále.
Všichni přítomní v aréně na něj koukali jako na zjevení. Asi nevěděli jestli je skutečně možné, aby měl Naruto dědičnou schopnost nebo jestli je tak mentálně retardovaný jak se doposud zdálo. Černovláska si založila ruce na prsou.
"A jinak seš úplně v pořádku?! Tvůj klan vznikl z toho našeho je jasný že musíš mít kekkei genkai! Byla jen otázka času kdy ho objevíš to je vše," řekla pohoršeně, vzhledem k jeho nevhodnému chování.
Chuuniská zkouška mohla pokračovat. Za tu dobu co byla Yoshino s Narutem si všimla, že je jeho oční technika docela vyvinutá, protože dokázal odhadnout všechny Justu, které byly dole v aréně použity. Výsledky dopadly takto: Moegi i Choko vypadly a Udon proti Dangovi prohrál.
"Nuže, máme tu zbývající dva finalisty. Konečný duel Konohamaru a Dango se bude konat za dva měsíce. Do té doby doufám, že se naši chlapci zlepší, bude to velmi napínavý boj, který rozhodne o definitivním vítězi! Tak hodně štěstí při tréningu!" pronesl Hokage.
Pro oba Geniny se ozval povzbuzující potlesk. Poté šli všichni domů.

Naruto se už nemohl dočkat, až mu Yoshino řekne něco o jeho nově nabité schopnosti. Zavedla ho na své tajné místo.
"Kde to jsme?" zeptal se, zvědavě se rozhlížejíc.
"Tohle místo sem sama vytvořila. Je tu klid a můžu se víc soustředit. Ví o něm už jenom Gaara," odpověděla klidně.
Posadili se do trávy, dívka vzala do rukou jeho dlaně a zavřela oko. Když ho zase otevřela, měla bělmo úplně celé černé. Narutovi z toho přeběhl mráz po zádech. Vzhledem k tomu, že má pravé oko normálně také černé, teď jako by koukal do hrozivé temnoty, než do oka.
"Klan Uzumaki byl vytvořen vůdcem klanu Nazuki 48. generace a poslední členkou jednoho menšího vymřelého klanu. Specializací je zhmotňování chakry, která může posloužit jak k obraně tak i k útoku. Ovšem může se to naučit i ten, který do něj nepatří, ale musí být manželsky spojen s Uzumakim. Znakem je černá spirála v červeném kruhu. Kekkei genkai se jmenuje Hirekigan, také jako Odhalovací oko. Má schopnost jakýkoliv útok obrátit ve svůj prospěch a tudíž proti nepříteli. Dále může odhalit protivníkovy schopnosti, slabiny nebo i budoucí činy. Jeho nejvyšší stupeň umožní nadobro převzít soupeřovy techniky, avšak získá se jedině zabitím člena rodiny. Slabý článek Hirekiganu se nachází mezi nosičem a čepovcem (1. a 2. krční obratel, latinsky atlas a axis).
Z klanu jednou utekli 2 vyvrženci, dvojčata. Jeden z nich, muž, založil s jistou mistryní taijutsu klan Hyuuga. Jeho sestra utekla do Země vodních vírů a později si vzala za muže Minata Namikazeho, známého jako Yondaime Hokage (Čtvrtý Hokage). Celý klan byl vyvražděn při Kyuubiho útoku na Konohu. Naživu jsou už jen 2 členové tohoto klanu."
Yoshino opět zavřela oko. Když se probrala z tranzu, byla už zase normální. Naruto na ni zíral šokovaným pohledem. Černovlásce se v obličeji zračil provinilý výraz.
"T-to znamená, že... " koktal nevěřícně.
"Správně Naruto... nejsi posledním ze svýho klanu," dopověděla za něj s očima upřenýma do země.
"Ale... kdo je ten druhý?" zeptal se, ještě trochu mimo.
Dívka se zhluboka nadechla a pohlédla mu do očí.
"Je to... je to tvoje matka... Kushina Uzumaki."

Poznámky: 

Co dodat... jen že to vymýšlení vzniku klanů mi dalo pořádně zabrat!!! Laughing out loud Ještě teď se mi kouří z uší!!! Sticking out tongue Pokráčko? Možná už pozítří... a možná ne uvidíme!!! Eye-wink

4.857145
Průměr: 4.9 (28 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2016-09-02 02:32 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise L
To propojeni klanu je tak padle na hlavu ze nevim kde zacit... Stejne jako tech 48 generaci, vzdyt jen Tsunade je treti generaci Senju kteri zalozili Konohu. A Hirekigan se takrka nelisi od Sharinganu.

Obrázek uživatele Kitaka Inuzuka-sama
Vložil Kitaka Inuzuka-sama, Čt, 2009-08-13 20:50 | Ninja už: 5452 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

To je super!!!!!!!!!!Kushina žije!!!! Jupíííííííííí Sticking out tongue °skáká po pokoji jako šílenec alias Naruto Laughing out loud Sticking out tongue a vyje -že by jako Yoshino????? Smiling ° Super!!!! Nejlepší FF na světě (aspoň pro mě Sticking out tongue )

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Po, 2008-08-25 13:15 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

jooo! Kushina je živá! Joooo! jejda já už šílím jako ten Naruto... XDD no doufám, že tam někdy bude... Laughing out loud

Můj Valenth

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Po, 2008-07-21 21:32 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

hehe výborný díl ten Naruto musel teda vypadat Laughing out loud
(jo a promin že sem se nato podíval až tet) Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-09 19:10 | Ninja už: 19844 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ufff... na nic víc se nezmůžu vaše komenty mi totálně vzaly všechen dech!!! Laughing out loud
l.i.ch.: Jako 1. mě napadlo: Jiraiya na Pamelu Anderson xDDD ae to by spíš slintal než šokovaně koukal!!! Laughing out loud Jj setkání těch dvou bude skutečně zážitek věř mi!!! Eye-wink


Ailen Shinestar Sakuro: Děkuju moooooooc!!! Laughing out loud Taková pochvala strašně potěší ae já osobně si nemyslim že se zlepšuju!!! Sad (jj sebekritika je sv*ňa!!! Laughing out loud) A skončí to... neřeknu!!! Sticking out tongue
Sakura 007: Závislost na mých FF???!!! Shocked Heh z tohohle se budu tlemit ještě do snídaně!!! Laughing out loud Arigatou!!! Eye-wink
Yamata no Orochi: xDDD děkuju za příklad hned sem o něco moudřejší!!! Laughing out loud Mno Kushina bude... ae pak mě nejspíš budete chtít stáhnout z kůže!!! Laughing out loud I z tý vlčí!!! Sticking out tongue

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2008-07-07 23:52 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Dobrý tah, tohle větvení klanů, námaha se vyplatila Laughing out loud Takže je to vlastně jako na Slovácku - zkřížili se Horňané s Dolňanama a super výsledek Laughing out loud
A bude Kushina Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Sharutoka
Vložil Sharutoka, Po, 2008-07-07 22:16 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 323 | Autor je: Pěstitel rýže

Krásný Smiling moc Smiling
Áchjo... příští 3 týdny bez internetu, jak já to bez těch FF přežiju? Sad
(začínám u sebe pozorovat jistou závislost na těchto stránkách a především na této FF... Laughing out loud)

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Po, 2008-07-07 21:52 | Ninja už: 5844 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

San, tohle bylo naprosto suprový. Smiling Celkem by mě zajímalo, když se tak galaktickou rychlostí zlepšuješ, jak tohle skončí. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele l.i.ch.
Vložil l.i.ch., Po, 2008-07-07 21:13 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Tak tenhle díl by dobrej.Šestý na ni zůstal čučet jako bobr do výlohy s kožichy.Málem jsem spadl ze židle.Už sem zvědavej na setkání Naruta a jeho mámy.To určitě bude něco.