manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a bůh Smrti 7.:První část bitvy

,,Tak silnou léčící techniku jsem ještě neviděla,“ žasla Tsunade.
Týmy, už stáli na nohou a ptaly se, co se děje a jak se tam dostaly. Tsunade jen ukázala před sebe, na toho nově příchozího. Nebyla schopná slova. Nepřátelské vojsko to už nebavilo a začali po Narutovi metat techniky. Letělo na něj několik Katon: Goukakyuu no Jutsu. Naruto použil na ochranu Suiton: Suijinheki Jutsu. Vodní stěna byla stejná, jako předtím Mizukageho, ale měl ji velkou, jako oni dva dohromady. Ohnivé techniky se uhasily vodou. Teď na něj letělo několik větrných tornád. Tentokrát použil Doton: Doryuu heki. Objevila se zemní zeď a zase všechno odrazila. To ho už přestalo bavit a vytvořil tornádo, do kterého přimíchal i oheň a poslal ho na nepřítele. Byla to první technika ze strany ninjů, která měla nějaký účinek. Tornádo se prohnalo nepřítelem a několik jich usmrtilo. Naruto ještě stihl použít bleskovou techniku. Přivolal bleskovou smrt. Nad nepřítelem se zatáhlo a bombardovaly je blesky. Opět se tomu nemohly ubránit.
To už velitel nepřátelských vojsk nevydržel a přenesl se před Naruta: ,,Já se jmenuji Fuujivara a vedu tohle vojsko. Kdo jsi a co tu chceš?“
,,Já jsem posel boha Smrti a přišel jsem sem ochránit všechny ninji,“ odpověděl mu Naruto. Víc už nemusel říkat, protože Fujiwara už věděl, o co jde a jen se ho zeptal:
,,Tak to mění situaci. Necháš nám chvíli na přípravu?“
Naruto mu svolil a Fujiwara zase zmizel.
Armádou ninjů se ozval šum. A místy i posměšné úšklebky typu: ,,Jeden proti padesáti tisícům? Je blázen? Takhle si z nás střílet? Vždyť nás bylo tolik a nedokázali jsme ani jednoho zabít!“
Tsunade a ostatní na to koukali jako na zjevení.
,,Všimli jste si? Teď právě použil všech pět elementů,“ vydechl překvapeně Kakashi.
,,Vyhráli jsme. Už vím kdo to je,“ řekl Kage z Travnaté.
,,A kdo?“ zeptala se Tsunade. Všichni nastavili uši a poslouchali, co řekne.
,,Existuje jedna legenda o nejsilnějším klanu všech dob. Tento klan existuje od počátku shinobi. Byl to tak silný klan, že nesměl být v žádné vesnici, protože by to byla jasná bojová výhoda. Ten klan byl neporazitelný. Měli Hiden jutsu. Byla to vrozená schopnost pro tvorbu technik. Vytvořili přes sedmdesát procent všech technik. Ze všech vesnic tam chodili a nechávali si vytvořit techniky. Ten klan si za to nechával platit. Dávali i techniky jako dárky na narozeninách přátelům i na nějakých jiných akcích. Byli u nich i ze všech klanů v Listové. Ten klan byl zapomenut, protože se ztratila poloha jeho domu,“ dokončil vyprávění Kage.
,,I Uchihové?“ zeptal se Sasuke.
,,Ano i oni,“ odpověděl Kage.
,,A jak jste to poznal?“ zeptala se Sakura.
,,Podle toho znaku na zádech. Vidíte to? To jsou křídla překrytá pěstí. To je ten znak, který byl popsán v té legendě,“ opět jí odpověděl.
,,A na název toho klanu si nevzpomenete?“ zeptala se, už trochu netrpělivě Tsunade, jelikož tušila, co přijde.
Kage se nadechl a řekl: ,,Jakpak by ne? To si pamatuji nejvíce. Ten klan se jmenuje Uzumaki.“ Nastalo ticho. Nikdo nepobíral, co to řekl.
,,Uzumaki? Může to být Naruto?“ pomysleli si všichni.
,,Naruto?“ vykřikla Sakura na tu postavu, co tam stála. Naruto se otočil usmál se na ni.
,,Ale jak?“ zavolal teď Sasuke, který stále nechápal. Díval se do očí o deset let staršímu mladíkovi, než byl on sám. Podíval se mu do očí a poznal, že to je fakt Naruto. Už nepotřeboval, žádnou odpověď a řekl: „Je to naozaj Naruto.“
Tsunade začala reagovat. Podívala se na Nejiho a zeptala se: „Neji, mohl by ses podívat na chakru nepřítele, naši a pak na tu Narutovu?“
,,Hai,“ odvětil jí a zapnul Byakugan. Rozhlédl se po svých cílech. Nebyl chopen slova. Po chvíli koukání do blba, a to doslova, řekl: ,,Naše společná chakra je tak z jedné čtvrtiny taková, jako u nepřítele. A nepřítelova je stejně velká, jako Narutova prozatímní chakra, protože ještě nepoužil Kyuubiho. A na to všechno, co udělal, spotřeboval jen tři procenta svojí chakry.“ Díky tomu se všem rozvalily ústa. Tohle nečekali ani ti největší optimisti. Všichni se dívali na Naruta a čekali, co bude.
Jeho přátelé to však nevydrželi a běželi za ním, že mu pomohou. Udělali několik kroků, ale zastavil je jeho hlas: „Vy mi nemůžete pomoct. Ani nesmíte. Nechci, aby někdo z vás zemřel a navíc by jste se mi tady jenom pletli do cesty.“ A než stačili zareagovat, tak stáli zase tam, kde před tím, než vyběhli.
,,Naruto ví, co dělá. Má proto asi své důvody. Necháme ho dělat, co umí,“ řekl všem Kakashi. Nikdo se, už nesnažil mu jít na pomoc.
Naruto, už nechtěl riskovat podobnou věc a tak se kousl do prstu, udělal nutné pečetě a vykřikl:
,,Gogyou, Kuchiyose no Jutsu(přivolání pěti elementů).“ Kolem něho se zvedl bílí kouř, ze kterého vystoupilo pět postav.
,,Opravdu jsme se dlouho neviděli,“ poznamenal s úsměvem Čtvrtý.
,,To ano. Mám na vás prosbu. Běžte si za nimi stoupnout. Podejte jim všechny potřebné informace a braňte je, kdybych všechno neuhlídal,“ požádal je Naruto. Všichni jen přikývli a šli k armádě ninjů.
V armádě se ozýval šum. Všichni je poznali, ale nevěřili svým očím. První, Druhý, Třetí, Čtvrtý Hokage a Jiraia stáli před Tsunade a spol. Tsunade si chvíli prohlížela Prvního a Druhého a pak vykřikla: ,,Dědečkové,“ a šla je obejmout.
Podobně to fungovalo i u Kanohamara, který se šel přivítat se Třetím.
A Kakashi s hlasitým: „Sensei,“ se šel přivítat se Čtvrtým.
Za Jiraiou šli Sakura se Sasukem. Aby ho také pozdravili. A hned ho začali zpovídat.
Všichni poslouchali jejich rozhovor i vítající skupinky byli zticha.
Začal Sasuke: ,,Jak to, že vás sem poslal? Má ještě něco silnějšího v rukávu?“
,,Jasně, že má. Vždyť je to poslední žijící člen klanu Uzumaki,“ odpověděl mu.
,,Ale to není možné. Nikdy žádný talent na tvoření technik neměl. To musí být nějaký žvást,“ odbyla ho rázně Sakura a čekala, co jí na to řekne.
,,Tu schopnost potlačoval Kyuubi. Musel ho prvně plně ovládnout, aby se u něj objevila jeho vrozená schopnost,“ odpověděl jí. Ta, už neměla na co se zeptat a čekala, na co zeptá někdo jiný.
,,Jaké ovládá techniky?“ zajímalo Kakashiho.
,,Ovládá všechno co my, plus několik set svých vlastních vytvořených technik,“ reagoval na to První.
,,Ano. Ale nejen to. Můj syn všechny naše techniky zdokonalil podle sebe,“ řekl Čtvrtý a tím skoro všechny uvedl do šoku. Chvíli si je nechápavě prohlížel, a pak mu došlo, že skoro nikdo neví o tom, čí byl Naruto syn. Když se všichni podívali na Čtvrtého, a potom na Naruta, tak museli uznat, že mezi nimi je podoba.
,,Takže Naruto konečně poznal svoji rodinu,“ vydechla šťastně Hinata.
,,Rád bych si s vámi tady povídal, ale vypadá to, že se do sebe konečně pustí,“ poznámenal Druhý. Všichni si přestali povídat a dívali se co bude.
Naruto tam tak stál a díval se na své nepřátele. Sklonil se a vzal do ruky trochu hlíny ze zemně.
,,Je pěkně jílovitá, takže to půjde,“ pomyslel si. V tom se ozval hlas Fujiwary:
,,Jsme připraveni. Začneme to tady!“ Naruto na nic nečekal a udělal pečetě a vykřikl:
„Nendo Bushin no Jutsu(jílové klony).“ Okolo něho se objevilo asi dvě stě stejných postav jako byl on sám. A rozeběhlo se na nepřítele.

,,Tuhle techniku mám nejradši,“ poznamenal Druhý s úšklebkem na tváři.
,,Jsi nechutnej. Ty jsi vždycky měl na bojišti rád krev,“ odpověděl na to První a zakroutil hlavou.
,,Co je to za techniku?“ zeptal se Kakashi.
,,Počkej a uvidíš,“ řekl Jiraiya a díval se na klony dobíhající k nepříteli.

Klony, už byli u nepřátelského vojska. Nepřátelé se jen připravili odrazit klony, ale zatím ničím neútočili. Klony těsně před první linií vyskočili a probíhali vojskem. Zastavili se tam, kde bylo nejvíce nepřátel a začali bojovat, aby si přilákali do své pasti co nejvíce útočníků. Když se tak stalo, tak pravý Naruto vykřikl z prostřed pláně:
,,Katsu.“ Ozvala se velká rána. Všechny klony naráz vybuchly. Po nich zůstal jen prach a mrtvá těla nepřátel. Každý výbuch sebou vzal sto nepřátel. Tímto jediným útokem zemřelo dvacet tisíce nepřátel. Čímž trochu zmenšil převahu nepřítele.

Druhý se usmíval: ,,Tak to je bitva podle mě!“ Ostatní byli ohromeni z toho co se stalo.
,,Výbušné klony?“ nechápal Kakashi.
,,Tak to je s výbuchy ještě na lepší úrovni, než byl ten z Akatsuky,“ doplnil do Yamato.
,,Od kdy má takovou sílu?“ nechápal Sasuke.
,,To udělalo těch deset let,“ řekl První a zase se díval na probíhající boj.

V řadách nepřítele se rozsíval strach spojený s posvátnou úctou. Naruto zrovna použil Kage Bushin no Jutsu a přivolal si čtyři klony.
„Vy víte, co dělat,“ řekl klonům. Ty si stoupnuli okolo něho do kolečka. Každý Naruto ve své pravé ruce soustředil jiný element chakry. Poskládali ruce na sebe a druhou volnou rukou začali dělat pečetě. Po té co udělali potřebné pečetě vykřikli všichni svorně:
,,Gogyou bushin no jutsu(elementární klonovaní technika).“ Okolo Naruta se objevil bílí kouř. Stínové klony zmizeli a objevili se deset elementárních. Naruto začal hnedka rozkazovat:
,,Vy jste velitelé skupin. Rozdělíte se po dvou do skupin a vytvoříte, každá skupina pět tisíc klonů a seřadíte se následovně. Ty, s podstatou větrnou a bleskovou, si stoupnou do dvojstupu a s ohnivou, vodní a zemní, si stoupnou za ně.“ Všichni přikývli a šli dělat to, co měli nařízeno. Zvedl se bílí kouř, který zakryl část pláně. Až se rozptýlil kouř, tak na pláni stála dvaceti pěti tisícová armáda.

„To je nějaká další klonující technika?“ Podivil se Kakashi.
,,Ano, je to něco úplně unikátního. Na použití téhle techniky musíš sloučit všechny elementy,“ odpověděl mu Čtvrtý.
,,Rozdíl je v tom, že stínové klony rozdělí uživatelovu chakru rovnoměrně a po zásahu zmizí, ale elementární zkopírují přesnou výši chakry, u Naruta i Kuubiho, a vytvoří klony s touto chakrou. Klony nezmizí po zásahu. Začnou třeba i krvácet, ale dokud je uživatel neodvolá, tak zůstanou tady a navíc každý může dělat úplně něco jiného“ vysvětlil všem Třetí.
,,Tak to bude pěkná bitka,“ pronesl Gaara a sledoval co se bude dít.

Obě armády si byli rovny. Nepřítel se již chystal na rozhodující bitvu a připravoval svoje nejsilnější techniky. Chtěli Naruta a jeho klony zasypat do země. Jejich techniky se spojili a letěli proti Narutovi. Ten neváhal a spojil ruce do pečetí a vykřikl: ,,Mokutun: Odda Mokujou Heki.“ Objevil se před jeho armádou obrovský dřevěný kryt. Hlína na něj dorážela, ale nemohla se dostat dovnitř.
Nepřátelské jednotky důmyslně vytvořili ještě jednu vlnu, která obešla kryt a zasypala Naruta i s jeho armádou. Nepřítel použil další techniku, kterou zhustil a stvrdil tu hlínu, co je zasypala.

Poznámky: 

Takže lidi tady je první část bitvy. Snad se vám bude líbyt....

4.972975
Průměr: 5 (74 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-04-17 21:35 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

píšeš opravdu úžasně není co dodat

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 20:59 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

nemám slov .....


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2009-04-18 18:57 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Jednoznačne skvelé Laughing out loud
toľko pocitov naraz, fíííííííííha, to málokto dokáže tak dobre vyjadriť, aj ja mávam občas problémy XD
nanešťastie, toto nie je tvoj prípad Smiling

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2009-04-18 19:07 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

tak co by jsi chtěla psát ke každýmu dílu Laughing out loud ale stejně díky Eye-wink

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Pá, 2009-04-10 22:57 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

vyborné...k tomu niet viac čo dodávať

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-02-14 14:19 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Jo...konečně bitka a pěkně krvavá jak vydím.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2008-12-11 23:56 | Ninja už: 6187 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super super super super super super super

Obrázek uživatele Zumaki
Vložil Zumaki, Po, 2008-11-03 18:05 | Ninja už: 5825 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

Hltám a hltám, snad se neudusim! Laughing out loud

Podpis byl upraven z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2008-10-14 21:57 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jashinovo oko, tohle mě dostává. A ty popsaný techniky.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-06-27 16:34 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud toje skvělá bitka Smiling

Obrázek uživatele Tomino_SK
Vložil Tomino_SK, Čt, 2008-06-26 10:47 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Ďalšia výborná práca. Na toto sa ani nemusím vyjadrovať...proste "Naruto Rules" Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-06-26 10:18 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Vážně jsi dobrý, přečetla jsem to jedním dechem.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Čt, 2008-06-26 14:56 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

mno máš recht, ale bohužel nemám...ale tady sorafay mi to trošku opravila a tímto bych jí chtěl taky moc poděkovat:-D

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-26 10:06 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je skvelý diel... Tá bitka je úžasná, teda, Naruto pekne zosilnel Laughing out loud
No som zvedavá, ako sa dostane spod tej kopy zeme Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.