manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a bůh Smrti 6.:Návrat

U Tsunade v kanceláři:
Tsunade si zrovna povídala se Shizune:
,,Takže všechny zprávy jsme odeslaly. Teď musíme jen čekat na odpověď.“
,,Máte pravdu Tsunade-sama. Uvidíme co mám řeknou týmy pod vedením Kakashiho.“ Když to Shizune dořekla, tak se na stole objevil opět ten dobře známý bílí kouř, ze kterého vystoupil Gamakichi.. Tsunade na nic nečekala a převzala vzkaz. Poděkovala žabákovi a on opět zmizel. Tsunade začala polohlasně číst, co tam bylo. Tentokrát vzkaz byl kratší: ,,Tsunade, týmy co jsi poslala na záchranu týmu Kurenai byli poraženy jediným protivníkem a zajaty. Co vím, tak jsou všichni v bezvědomí. Neposílej tam, žádné další lidi. Jen bys o ně přišla. Nepřítel jim neublíží dokud nebude po bitvě!“ Tsunade i Shizune nebyli schopné slova.
,,Takže jsme prozatím přišly o nejlepší týmy co máme. Tak to je fakt pěkný,“poznamenala Shizune.
,,Kdybys tu byl, tak by se to nestalo Naruto,“ řekla smutně Tsunade a vydala nařízení, že všichni musí šest dní trénovat na nadcházející bitvu. A že ten šestý den vyrazí na cestu. Shizune vyběhla z pracovny Hokageho a všechny šla informovat o jejich situaci.

Všichni pilně trénovali a šestý den ráno vyrazili. V čele s jejich Hokagem. Nasadili podobné tempo, jako Kakashi s jeho týmy a cesta jim trvala dva dny s jednou zastávkou. Na místo boje se dostali ráno kolem desáté hodiny. Přišli jako poslední. Zařadili se mezi vojska Písečné a Travnaté. Když se Tsunade rozhlédla, tak uviděla ohromné vojsko. Byli tu opravdu ze všech vesnic, i z Hvězdné a Nano země. Vojsko čítalo padesát tisíc jedinců, kteří byli odhodláni položit svoje životy za obranu jejich vesnice. Tsunade se šla přivítat se všemi vůdci vesnic. Byli mladí i staří. Všichni se přišly postavit jednoznačné smrti. Stáli tam, povídali si a čekali na nepřítele.
,,Tsunade, není vás nějak málo?“ zeptal se Mizukage.
,,Víš oni nám zajali čtyři týmy,“odvětila mu.
,,A Shikamaru?“zeptala se Temary
,,On je mezi nimi. Všichni naši nadějní mladí jsou zajati a s nimi i jejich sensaiové,“přiblížila jim jejich situaci. Z toho byla Temary hodně skleslá, že jí vzali jejího Shikamara. Nikdo neměl moc dobrou náladu.
,,Kde jsou? Už se mi nechce čekat,“řekl znuděně Mizukage. A než se stihli vzpamatovat, tak se objevila obrovská černá díra, která měla na okraji znaky. Začal zní vystupovat nepřítel. Trvalo deset minut, než vystoupil poslední voják. Ale to bylo dost času, aby se ninjové připravili k boji. Tsunade ještě rozkázala, aby se za jejich armádou postavila nemocnice.
Vojáci se začali vyrovnávat vedle sebe s Kagy v čele. A čekali co bude. Když se nepřítel jakž takž zformoval, tak se tam objevili od někudy ještě lučištníci, kteří se začali chystat vystřelit šípy svými luky. Na druhé straně měli také lučištníky a to ze země Démona. I oni začali natahovat luky. Z obou stran se ve stejnou chvíli ozvalo:,,Palte!!“ Lučištníci vystřelili. Šípy letěly vzduchem ke svému cíly. V tu chvíli, když se oba dva proudy potkaly, tak nebe potemnělo. Sluneční svit neměl kudy procházet, protože nebe bylo plné šípů. Vlny šípů se minuli a mířili ke svým cílům. Ani jedna vlna šípů nedorazila ke svému cíly. U ninjů se zvedla obrovská vodní stěna, která byla vytvořena dvěmi menšími vlna, které se spojili. A to od Tsunade a Mizukageho. A na druhé straně to odrazili obrovskou zemní stěnou. Obě dvě strany pochopily, že to takhle nepůjde a rozeběhli se na sebe. Zhruba ve prostřed se srazili a začala tuhá bitva. Ač se ninjové snažili jak mohli, tak byli poráženi po tisících a nepřítel neměl sebemenší ztráty. Vůbec nic jako by byli nesmrtelní. Tsunade pochopila, jak jsou silní, a že nemají sebemenší šanci.

V zemi boha Smrti:
Naruto se za těch 8 let co jsme ho neviděli hodně změnil.Stal se zněj, už pětadvacetiletý mladý muž. Vyrostl o pár centimetrů, nechal si narůst dlouhé vlasy po ramena. V jeho obličeji byla jediná věc, podle které by jste ho poznali a to: jeho modré oči. Byla to pravdu jediná věc co zůstala. Strašně moc zesílil od té doby, co v sobě probudil dědictví jeho klanu. Jeho učitelé byli rádi, za to, co z něho vychovali. Naruto seděl u trůnu a čekal, až se otevře průchod. Nemusel ani dlouho čekat. Než by napočítal do deseti, tak se objevila jeho vytoužená brána. Naruto věděl co bude následovat, a tak se šel rozloučit se svými učiteli,otce a i matkou. Jiraia a První, Druhý a Třetí Hokage mu radili co a jak. ,
,Hlavně musíš zachránit své přátelé!“ poradil mu Třetí.
,,Jasně, to bych udělal tak i tak,“ odvětil mu Naruto a dodal:
,,Však se ještě uvidíme.“
Všichni souhlasně přikývli a Naruto šel za matkou. Ta mu jen popřála hodně štěstí a objala ho. Jeho otec mu řekl:
,,Synu, hlavně je musíš porazit. Budeš jako já a zachráníš všechny, ale nesmíš u toho zemřít!“ Naruto v duchu souhlasil, protože věděl, že nesmí zklamat. Chystal se, už odejít, když ho ještě zastavila jeho máma a zeptala se:
,,Naruto, to chceš odejít v těchto rozbitých hadrech?“ Naruto se na sebe podíval a usoudil, že má pravdu. Jeho oblečení bylo všude potrhané a místy i popálené. Už chtěl jít k trůnu, když ho zastavila jeho matka a něco mu dávala:
,,Naruto vezmi si tohle.“
Vzal si to a prohlížel. Byla to nádherná souprava. Kalhoty byli černé a mikina byla bílá. Na zádech měla nějaký znak. A to byli ptačí křídla, přes které byla zatnutá pěst. Naruto jen nechápavě vzhlédl a podíval se mámě do očí. Ona to zpozorovala a řekla mu:
,,Tohle je znak našeho klanu. Má signalizovat svobodu (to sou ty křídla) a nezměrnou sílu (pěst).“ Naruto byl rád, že odejde ve věcech svého klanu a tak si to začal oblékat. Opravdu mu to v tom slušelo. Poděkoval a odcházel od svých nejbližších k bráně. Tam ho zastavil ještě hlas boha Smrti:
,,Hodně štěstí. A nezlob se na Mizukageho. Byl to můj posel. Já tě sem potřeboval poslat. Jo a za to, že jsem domluvil z bohem Války, to že nechá tvé přátele žít dokud nebude po bitvě, tak ti mám vzkázat, že se tam objeví dvě překvapení. Neřekl mi co. Musíš čekat všechno.“ ,,Dobře, děkuji za všechno. A někdy se potkáme,“ rozloučil se s bohem Smrti. Ještě jednou se ohlédl, bylo pro něj tak těžké zase ode všech odejít, ale věděl, že ho ve skutečném světě potřebují více. Opět se otočil a prošel bránou.

Bitva ve skutečném světě:
Ninjové, už byli skoro rozdrceni. Nemohli se rovnat síle nepřítele. Všichni ten marný boj, už chtěli vzdát, když tu se najednou uprostřed bojiště zvedl vítr. Než se obě strany nadály, tak už stály, každá na jiné straně pláně. Ninjové byli rozděleni do dvou skupin, a to na zdravé a další byla zranění, umírající a mrtví. Mezi oběmi armádami se objevila nějaká postava v černo-bílém oblečení a nějakým znakem na zádech, který nikdo neznal. Ani jedna strana nevěděla s kým je ten příchozí. Jak se objevil, tak i zmizel. Na malou chvíli byl slyšet řev ze zadních linií nepřítele, kde byl stan se zajatci. Než ustal řev, tak se ta postava zase objevila uprostřed armád a před Tsunade se objevili týmy Asuma, Gai, Kakashi a Kurenai. Tsunade nechápala co se to děje. Než se stačila vzpamatovat, tak se nad nimi a nad tou druhou skupinou, kde byli všichni zranění a mrtví, objevily zelená kopule. Chvíli se nic nedělo, ale potom se všem začali zvedat hrudníky a začali se jim hojit rány. Týmy ze zajetí jich měly také hodně. Byli to stopy po mučení. Trvalo to deset minut a všichni byli zdraví, při vědomí a rozhlíželi se okolo sebe co se děje. Kupodivu, tak i těm co měli za umírající i mrtvé.

Poznámky: 

takže tady je další pokračování, jen se omlouvám, že je tošku kratší....příště vám to vinahradím

4.945205
Průměr: 4.9 (73 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-04-17 21:25 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

zase to je bez chybičky jsem strašně nedočkavá a tak hned "valím" na další díl

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 20:49 | Ninja už: 5564 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

To mi připomíná wowko plošnej healing XD super super a ještě 1 super XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2009-04-18 18:42 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

pekne, pekne, je to dosť chytľavé XD
škoda len, že je to také kratučké, neznášam, keď vidím dokončená séria ...
ale tak máš tu toho celkom dosť, tak žiadny útok nehrozí, teda zatiaľ XD
pokiaľ budeš stále písať takto božsky Kakashi YES

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2009-04-18 18:56 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

heh díky Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-02-14 14:14 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

V Naruta máme fešáka, ale bude divné když se vrátí najednou o deset let starší. Laughing out loud

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2008-12-11 23:45 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

hustý naruto je drsňák a to se mi libi

Obrázek uživatele Zumaki
Vložil Zumaki, Po, 2008-11-03 17:57 | Ninja už: 5825 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

Umřu, umřu to byl úžasnej díl!!!!!
Jdu dál

Podpis byl upraven z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2008-10-14 21:48 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tohle mi nedělej. Takový MMEGA-ULTRA- VYNIKAJÍCÍ

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-06-27 16:22 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

nádhera hned du na další díl nádherné povídky Smiling

Obrázek uživatele Tomino_SK
Vložil Tomino_SK, St, 2008-06-25 19:36 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Moze mi niekto napisat, preco ma to nechce pustit na dalsi diel (7.)???? Sad

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2008-06-25 19:39 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

ještě ho neschválili....vždycky se ten díl pošle na schválení jestli to neobsahuje nějaké věci co tam nepatří. musíš si den, dva počkat...Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-06-25 19:41 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

a hlavne sa nepúšťajú z tej istej série dva diely v jeden deň Eye-wink
stačí si to prečítať v pravidlách Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, St, 2008-06-25 16:59 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Superné už sa strašne teším na pokračovanie.
Laughing out loud

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2008-06-25 12:32 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

Arigatou....přidal jsem právě další díl

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Tomino_SK
Vložil Tomino_SK, St, 2008-06-25 12:28 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Bože, ja sa už neviem dočkať ďalšieho dielu. Ale práve tá chtivosť po pokračovaní je úžasná. Ja som človek ktorý miluje skvelo prepracované príbehy a tento medzi ne určite patrí. Jobku len tak ďalej.

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2008-06-25 12:18 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

díky....ale když já se do toho vždycky tak zažeru a nedávám bacha na nic Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2008-06-25 12:16 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Paráda, jen nenechej svoje myšlenky utíkat rychleji než prsty po klávesnici, ty chybky jsou tam zbytečně. Pravopis ti kazí skvělý příběh Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-06-25 12:01 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvelý dielik, takže bitka začala a Naruto sa už zapojil Laughing out loud

len pozor na úpravu: medzierky a tak Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.