manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho pomsta část 6

Tak a je tu konečně poslední díl! Už jsem myslel, že ho snad nikdy nedopíšu... Laughing out loud No nic nebudu zdržovat, tady ho máte:

Temari brečela. Po tvářích jí stékaly proudy slz. Nevěděla proč, vždyť Hinatu skoro ani neznala. Možná to bylo proto, že jí její smrt připomněla jejího uhořelého bratra. Jiraiya jen šokovaně sledoval červenou hladinu vody. Do této chvíle si pořád myslel, že to všechno může být pouhá hra, pouhý sen. Ale okamžikem Hinatiny smrti mu konečně došla celá pravda. Zato Sakura necítila nic. Neuronila pro Hinatu ani jednu jedinou slzu. Neuronila by jí pro nikoho. V hloubi duše už se rozloučila se všemi a nyní už jen čekala na okamžik, kdy zemře.
"Pojďme dál," promluvila chadným hlasem, který Temari bodl u srdce. Nechápala, jak může být Sakura tak lhostejná k tomu, co se právě stalo. Snažila se však tón jejího hlasu ignorovat a přikývla. Zlehka otevřela křiklavě zelené dveře a opatrně nahlédla do další místnosti. Hned na první pohled poznala, že pro ně Sasuke přichystal něco nového. Za dveřmi se nacházela rozlehlá kruhová místnost. Od začátku se k druhým dveřím asi tři metry nad zemí klikatil ostnatý drát. Podlaha místnosti byla tvořena šachovými kostkami zhruba tak velkými, aby na jedné mohl stát člověk. Na dlaždicích byla napsaná různá písmena. Temari se na to tázavě dívala. Mezitím už Sakura pomalu začala chápat, co je to za past. Nevěděla jak, ale bylo jí to celkem jedno.
"Mistře Jiraiyo, položte mě prosím na zem," poprosila Sakura a Jiraiya zaváhal.
"Jsi si jistá, že se udržíš?" Sakura přikývla a bájný sanin jí opět postavil na zem. Temari cstoupila na první dlaždici. Bylo na ní písmenko s.
"Nééé!!!" vykřikla Sakura. Temari se otočila.
"Co se děje? Vždyť se nic nestalo! Dívej." Aby prokázala, co právě řekla, šlápla na vedlejší dlaždici s písmenkem o. To byla její chyba. Dlaždice se propadla a Temari ztratila svou rovnováhu. Chvilinku balancovala na pokraji jámy, která se před ní právě objevila a nakonec do ní spadla. Ozval se krátký výkřik a hned na to následovala dutá rána. Temari dopadla.
"Není ti nic?" rychle zareagoval Jiraiya a přiskočil k jámě. Neviděl však do ní. Uvnitř byla naprostá tma.
"Jo, jasně. Jen jsem se malinko uhodila do hlavy." ozvalo se ze tmy. Hned jak to Temari dořekla, uvědomila si, že v místnosti není sama.
"Pomoc!" dostala náhle strach, když zjistila, že kvůli neprostupné tmě nemůže nepřítele vidět.
"Panebože, vytáhněte mně odsud!" Temari začala propadat panice. Kousek od ní se ozvalo zavrčení a hned poté lehké kroky.
"Temari, co se tam proboha děje?" zavolal Jiraiya do jámy, ale odpovědi se nedočkal. Temari se sunula dozadu, dál od blížících se kroků.
"Neee..." zašeptala, ale najednou na ní něco skočilo a povalilo jí to na zem. Na tvář jí dopadla něčí slina. Snažila se bránit a toho netvora od sebe odtrhnout, ale šelma byla moc těžká. Pak ucítila, jak se jí krku zahryzly čísi čelisti a ona začala krvácet. Rudá tekutina dostříkla až nahoru Jiraiyovi do tváře.
"Co to proboha..." Větu však nedokončil. Z jámy se ozval srdceryvný řev a po něm následovalo dlouhé ticho, při kterém bylo slyšet jakési srkání. Srkání a mlaskání. Jiraiya si uvědomil pravdu. Tam dole si momentálně něco pochutnávalo na Temařině těle.
"Sakra!" zaklel a posmutněl.
"Musíme jít dál," promluvila Sakura do ticha, které nastalo. Jiraiya se na ní udiveně podíval. Sakuře bylo jedno, že Temari zemřela. Čekala to. Měla jí poslechnout, tohle se jí nemuselo stát.
"Ty snad víš, jak touhle zatracenou místností projít, aniž by jsi nebyla zaživa roztrhána nebo sežraná nějakou bestií?!!" Jiraiyovi praskly nervy. Bylo toho na něj moc. Nedokázal jen tak překousnout smrt dvou půvabných dívek. Kdyby chlapců.. to jo... ale dívek? Laughing out loud
"Pochopila jsem, co Sasuke chce, abychom udělali," odpověděla Sakura. Tentokrát se na ní bájný sanin podíval se zájmem. "Opravdu?" ujistil se. Sakura přikývla.
"Můžete mě vyzvednout k těm ostnatým drátům?" zeptala se nakonec a vysvětlila, co se musí udělat. Zprvu s tím Jiraiya nesouhlasil, ale nakonec za velkého nátlaku musel přikývnout. Zvedl Sakuru k drátům. Sakura zatla zuby a přichystala se na následující bolest. Její ruce sevřely drát. Ostny se jí dostaly téměř o skrz kosti, ale nakonec vydržely. Sakura málem znovu bolestí omdlela.
"Dobrý?" ujistil se Jiraiya a znovu se nesouhlasně na visící Sakuru podíval.
"Nějak to... snad zvládnu," procedila mezi zuby a začal ručkovat. Bolest se jí šířila po celém těle a brzy přestala Sakura své ruce cítit. Krev jí stékala na tělo a kapala na dlaždice. A to byl hlavní úkol. Červená tekutina ukazovala Jiraiyovi správnou cestu. Postupně našlapoval na všechna možná písmenka a snažil se je zapamatovat. Zjistil, že tvoří slova. Sakura mezitím prudce oddychovala, ale i přesto, že měla takřka proděravělé ruce, ručkovala dál. Kdyby tu byla sama, vzdala by to a dobrovolně by skočila do jedné z jam, ale když ví, že stále může zachránit nějaký život, neváhala a snažila se dělat co nejvíc. Brzy bylo celé její tělo pokryté tekoucími proudy krve a Sakura musela vkládat stále víc a víc úsilí do toho, aby pokračovala. Byla už vyčerpaná.
"Vydrž, Sakuro, už budeme u konce," prohlásil nakonec Jiraiya a Sakuřě se vlila do těla jakási nová energie, která jí rychle popohnala. A pak se konečně dostala na poslední dlaždici a s radostí se pustila. Tvrdě dopadla na jednu z dlaždic. V prstech jí nepříjemně škubalo. Bála se na ně podívat. Věděla, co přijde. Z prstů jí visely cáry kůže a všude možně šly vidět i kosti.
"Do háje!" zaklela Sakura a v agónii se rozbrečela. Nesnášela Sasukeho. Nesnášela celý svět.
"No tak, Sakuro, nebreč přeci," konejšil jí Jiraiya a jemně se dotkl jejích prstů. Sakura se přestala třást a utřela si slzy. Pak pohlédla na sanina.
"Víš, ty dlaždice, po kterých jsem šel, vytvářely slova." Sakuře se na tváři objevil překvapený výraz.
"Co?" zeptala se šokovaně a zahleděla se na zkrvavené dlaždičky. A pak si to také přečetla. Smrt je nekonečným koncem, stálo tam.
"Co to má znamenat?" podivila se a hledala odpověď v Jiraiyově tváři.
"Nevím, možná to bude nějaké vodítko při záchraně dalšího ubožáka, kterého si Sasuke vybral." Sakura se zamyslela. Možná, že má Jiraiya pravdu, ale ona sama si myslela, že v tom bude něco jiného. Už zase nevěděla proč si to myslela- jako-by jí to někdo vnutil do hlavy.
"Jsi schopná jít nebo tě mám nést?" optal se věcně Jiraiya.
"Snad to nějak zvládnu sama," usmála se Sakura a snažila se nemyslet na příšernou bolest v jejích rukách. Sanin otevřel dveře a oba dva vstoupili do další místnosti. Byla to vcelku malá místnost. Uprostřed stál jakýsi stroj a na něm byl připoutaný- Naruto! Sakra se zasekla. Nevěřícně na něj koukala.
"Vidím, že jste přežili dva, to bude problém," ozvalo se z rohu a ze stínů vyšel Sasuke. Sakura po něm hodila vražedný pohled, ale na nic víc se nezmohla. Jediného Jiraiyu napadlo na Sasukeho zaútočit, ale nakonec si uvědomil, že stejně nemůže použít svou chakru, a tak to raději vzdal. Sasuke vyndal kunaj a mrštil ho po jednom z legendárních saninů. Ten se snažil uhnout, ale jak brzy zjistil, nemůže se pohnout. Uvědomil si proč. To všechno Sasukeho oči. Vražedně se na něj dívaly a doslova ho spoutaly na místě. Jiraiya se v duchu rozloučil se svým životem a vteřinku nato vše kolem něj zčernalo...
"Nééé!!! Sakra, Sasuke!" vyjekla Sakura a přiskočila k mrtvému tělu Jiraiyi. Kunaj mu probodl oko a dostal se dál- do mozku. Z rány vytékala krev, ale spolu s ní ještě jakási tuhá bílá látka. Sakura znechucením otočila hlavu.
"Copak, Sakuro, příčí se ti pohled na mrtvé?" ušklíbl se Sasuke.
"Drž hubu," odvětila naštvaná Sakura.
"No dobře," odvětil pobavený Sasuke. "Vysvětlím ti tvou poslední zkoušku. Musíš zachránit Naruta, který bude pomalu a bolestně umírat. K tomu, aby jsi ho z těch řetězů dostala, potřebuješ klíč. A ten klíč je v mé hrudi. Nyní si vyber... zabiješ mě, nebo raději necháš umřít svého přítele?" Sakura pozvedla obočí.
"Ty nejsi klon?" Sasuke zavrtěl hlavou a nastavil hruď. Čekal, až ho Sakura zabije.
"No tak, Sakuro, zab ho! Zato, co udělal!" vykřikl Naruto, protože v tu chvíli se stroj, na kterém ležel, dal do pohybu. Jeho horní polovina se začala pomalu točit do prava. Zato ta spodní přesně na opačnou stranu. Sakura vyběhla k Sasukemu a napřáhla ruku. Pak se však zarazila. Nedokáže to udělat. I přes to, že Sasuke zabil tolik lidí, stále k němu cítila náklonost, která jí znemožňovala udělat ten zásadní krok. Narutovo tělo se mezitím ocitlo v dost bolestné poloze.
"Sakuro, zab ho!" vykřikl Naruto, a aby nezačal bolestí řvát, zatl zuby. Sakuře začaly z očí téct slzy. Upadla na kolena a nechala téct slzy po jejích tvářích. Sasuke se ušklíbl. Nevěděl sice, že se Sakura takhle zachová, nicméně to alespoň tušil.
"Do háje!!!" nevydržel to Naruto. Začaly se ozývat zvláštní zvuky. Kosti v Narutově těle praskaly. Zanedlouho se začala trhat i jeho kůže a odhalila krvavý výjev. Naruto svěsil hlavu a jeho srdce přestalo bít. Stroj se zastavil. Na podlahu kromě krve dopadaly i orgány. Sasuke zaměřil pohled na zuboženou, klečící Sakuru.
"Neuspěla jsi. Konec hry." A s těmito slovy jí jednou ranou zabil. Opravdu... vše to skončilo... nebo snad ne?

Probudila se. Ještě dříve, než otevřela oči, ucítila ten hrozný pach. Pokrčila nos. Pomalu a opatrně pozvedla hlavu. Rozhlédla se po místě, kde se nacházela. Byla to čtvercová místnost s jedněmi dveřmi a rozměry zhruba 10 X 10 metrů. Na stropě poblikávala malá žárovka. I přes toto osvětlení dívka neviděla do vzdálených koutů místnosti.
"Nééé!!!" Místností se rozlehl Sakuřin řev. Uvědomila si, co se stalo. A pak jí to došlo. Ta slova. Smrt je nekonečným koncem. Sasuke jí zabil a tím to skončilo. A přesto se opět objevila na začátku. Tahle krvavá hra nikdy nekončí! Už jen pomyšlení, že tu hrůzu bude muset Sakura podstupovat znova, s ní zatřáslo. Pak uslyšela z rohu místnosti Sasukeho tichý smích...

Poznámky: 

Tak a je to... ještě proim vám omluvte ty chyby, který tam určitě jsou Laughing out loud

4.615385
Průměr: 4.6 (26 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, Po, 2016-10-24 19:15 | Ninja už: 5645 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Mise H: Ohoho! Tak konec tohle mě dostalo! Sice jsem nečekal, že by Sakura Sasukemu ublížila, ale konec mě opravdu dostal! Opravdu krásně jsi to zaonačil a vytvořil tak nekonečnou smyčku utrpení. Tleskám! Přiznám se, že jsem nečekal valný konec, ale tohle bylo osvěžující a velice příjemné překvapení!
Kakashi YES

Obrázek uživatele TerraWhitethorn
Vložil TerraWhitethorn, Ne, 2016-10-23 21:26 | Ninja už: 3165 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Recepční v lázních

Brutal...

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!!


"Sumo zápasník opravdu přišel do mého bytu a střelil bazukou do zdi.

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Po, 2015-12-28 10:14 | Ninja už: 4603 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Je to skvělé dílo hodně mi to připomíná SAW hra o přežití
Jinak se ti to moc povedlo

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Amras Tasartir
Vložil Amras Tasartir, St, 2012-07-18 13:45 | Ninja už: 4516 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Pěstitel rýže

Dobrý.

Obrázek uživatele RooneR-Starn
Vložil RooneR-Starn, Ne, 2011-05-01 14:37 | Ninja už: 4908 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

No do PR.... ty jsi FAKT PSYCHOPAT ( nemyšleno urážlivě ).... Číst toto v noci za bouřky a být ještě ke všemu sám doma tak nevím v jakým stavu bych byl.... parádní dílo pokud chystáš někdy něco podobného tak se budu těšit...

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-11-10 22:45 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no to tedy bylo, opravdu nezávidím sakure, ale je zajimave ze to musela podstoupit ona a ne treba naruto ale jinak tesim se na dalsi tvoje vytvory

Obrázek uživatele sakura-chan-uchiha
Vložil sakura-chan-uchiha, St, 2010-11-10 21:42 | Ninja už: 5036 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

ksooo tak to som fakt necakala ze to takto skonci... nechcela by som byt na Sakurynom mieste a to uz vobec nie na Hinatinom.... ale je to dobre a dost dobry krvak =)

Obrázek uživatele Luchiaka-sama
Vložil Luchiaka-sama, St, 2010-07-14 15:57 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

Ta Sakur(v)a je úplně vymaštěná.Já bych Sasukeho zabila bez váhání,i kdyby byl obětí jen Naruto a nikdo jinej.A ještě k tomu když zabil všechny.Nejiho,Shikamara,Kakashiho,Tsunade,Hinatu,Temari,Jiraiyu.Naruta až potom.
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad X(

Obrázek uživatele Hachiko_Urameshi
Vložil Hachiko_Urameshi, So, 2010-06-19 23:09 | Ninja už: 5087 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Som z toho troškuu otrasená a môj žalúdok nie je v dobrom rozpoložení...ale bola to super poviedka...až na to že zomrel môj Naruto Sad
Je mi trošken zle ale to prejde Sticking out tongue
Súúper,úúúža Laughing out loud
a ten koniec...fuu nechcela by som Laughing out loud ale zaslúžila si to za to,že nechala zomrieť Naruta Laughing out loud

-Hate is baggage. Life is too short to be pissed of all the time-

Obrázek uživatele Bonboonek
Vložil Bonboonek, Čt, 2010-04-22 19:29 | Ninja už: 5212 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

uaaaaaaaaaa...to byl hnus.. tada chudak sakura jinak povidka skvela ")

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Ne, 2009-05-10 14:57 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

brutálne a sadistické... ale dobré

_____________________________________

Obrázek uživatele Nowe10
Vložil Nowe10, Út, 2008-12-16 15:22 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

tak podruhy sabije sasukeho no

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, Ne, 2008-11-30 19:27 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

OMG!!!! ja.. ja... je to SUPER!! to bolo jak uz niekto povedal skoro ako SAW... len neviem, jaka cast, no to je jedno Laughing out loud

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Hlavinka
Vložil Hlavinka, Út, 2008-11-25 21:30 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

krev - tak akorát
strach - přiměřeně
rozhodnutí - 2 polévkové lžíce
cool konec - 1 malá lžička
a teď to všechno dohromady protřepat, nemíchat.
Jinak saw styl je nej!(mozna i jiny)

Obrázek uživatele Nowe10
Vložil Nowe10, Út, 2008-12-16 15:24 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

spis
krev-nesnesitelne moc

strach-hroznej

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Krikolka
Vložil Krikolka, Út, 2008-11-25 12:13 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 610 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle je jedna z nejlepších povídek!! Laughing out loud fakt že jo!! Laughing out loud krása!! Kakashi YES

Tak a jdeme na to.... xD

Obrázek uživatele Hedwig chan
Vložil Hedwig chan, St, 2008-11-19 21:47 | Ninja už: 5761 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

to je lae krava!!!mohla ho zabit a zachranila by tak sebe i naruta...

Obrázek uživatele Shion-himesama
Vložil Shion-himesama, Ne, 2008-11-09 20:59 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

tak to byl jedním slovem.....KRVÁK nebo taky úplný HOROR,teda nechtěla bych být na sakuřině místě..

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-09-22 19:03 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Totálně úžasný masakr. Kam se hrabe "originální saw" tam aspoň mohli umřít...

Naprosto úžasné

Obrázek uživatele Takari
Vložil Takari, So, 2008-08-16 15:36 | Ninja už: 5757 dní, Příspěvků: 200 | Autor je: Prostý občan

To je jak Saw:D Měl bys to poslat režisérovi. Teda ale byl to hnus!!! Já bych Sasukeho zabila s úplnym klidem

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-07-22 16:54 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělý! Vážně geniální konec...

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Út, 2008-07-22 16:45 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

no...teda...taký...krvavý...no...prostě...bylo to super...! jen jsem u toho asi neměla jíst tu broskev...!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Po, 2008-06-30 20:25 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Děkuju všem moc za povzbudivé komentáře! Moc jste mě potěšily. Díky! Smiling

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Po, 2008-06-30 18:00 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

uaaaaaaaaa chuda sakura a neodpustim ze sasu zabil Gaaru fnuuuuuuuuk ale inak to bol uzasny pribeh

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Po, 2008-06-30 11:31 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

nádhernej konec... ae něco mi to připomíná... nějakej film... nicméně sem to přečetla na jeden dech... opravdu... smekám Smiling

Obrázek uživatele Haya
Vložil Haya, Pá, 2008-06-27 10:34 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

Supeer....ten konec byl fakt geniální...já bych asi nedokázala to co Sakura...fakt super...miluju krváky Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-06-22 19:22 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

áá geniální konec!! fakt...tohle jsem teda nečekala xD a povedlo se ti to!!...a žádný do očí bijící chyby jsem nenašla xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele tennie
Vložil tennie, Ne, 2008-06-22 11:35 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

skoda ze ho nezabila za to co urobil..ja by som o hned spravila...a ta predstava ze to musi prezivat znova a znova ...chuda

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-06-21 22:13 | Ninja už: 6056 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

teda to je ale záver Laughing out loud je to skvelé, jaaaj škoda, že ho nezabila, ale aj tak by to mala si za jedno Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, So, 2008-06-21 22:04 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Hustý... krásnej konec a co se týče těch chyb... mno, neviděla jsem je Laughing out loud

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem