manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho pomsta část 5

Sakura se propadla do hlubokého spánku. Do spánku, ve kterém znovu prožívala ty hrozné chvíle, které se jí před chvílí staly. Nejprve se ocitla v jakési pustině, celá svázaná, takže sebou nemohla vůbec pohnou. V tom se všude kolem ní objevily plameny a přibližovaly se k ní. Sakura příšerně řičela, jak jí oheň pomalu upaloval, jako-by věděl, jak jí to bude nejvíce bolet. Muka nepřestávala ani po době, která Sakuře připadala jako celé hodiny.
Konečně se však kolem ní setmělo a ona se objevila na malé lávce. Ta visela ve vzduchu a ať se Sakura dívala sebevíc, nikde nemohla najít její konec ani začátek. Pod lávkou se tyčily do výše špičaté stalakmity. Sakuře se udělalo mdlo, ale rozhodla se zkusit po lávce jít. Ovšem hned po několika prvních krocích uklouzla. Z prvu držela celkem balanc, ale najednou se její tělo prudce naklonilo na levou stranu a něž si Sakura stačila cokoliv uvědomit, už padala vstříc blýskajícím se bodákům. Myslela si, že Kakashi měl tehdy alespoň rychlou a bezbolestnou smrt, ael jak brzy zjistila, příšerně se mýlila. Pád na stalakmity jí připadal strašně pomalý, ale její dopad ještě pomalejší. Tělem jí pomalu prostupovaly špičky nabroušených bodáků a Sakuře se chtělo křičet. Jenže jí v té chvíli projel jeden ze stalakmitů i krkem a Sakura vydala jen tlumené zachrčení. Všude kolem ní se rozlila krev a Sakura už téměř ani necítila bolest.
Nastalo další setmění a hned na to už Sakura uhýbala rychlým kunajům, které na ní létaly ze všech stran. Pár sekund se to Sakuře dařilo, ale pak se do ní zaryly první kunaje a hned po nich další a další. Sakuře projížděla tělem ochromující bolest a krev jí cršela téměř odevšad. Dokonce ani oči se nevyhli obrovské dávce tmavě červené tekutiny. Sakura se cítila zoufale. Nedokázala s tím nijak bojovat.
Následovalo další setmění, po kterém se Sakura ocitla v bazénu plném vařící vody. Sakura přestala vnímat bolest, která jí pulzovala snad v každé žíle, v každém koutku těla. Měla toho dost. Raději by umřela, než aby toto musela prožít znovu. A pak jí z vroucí vody začala tahat jakási obrovská ruka. Kolem ní se ozývaly hlasy...

Sakura konečně otevřela oči. První, čeho si všimla, bylo to, že se opět nachází v kruhovité místnosti a vedle ní leží zahradnické nůžky.
"Neni ti nic, Sakuro?" uslyšela a otočila se. Spatřila Temari.
"Dostala si jakýsi záchvat, nevěděli jsme , co máme dělat," ozval se druhý, mužský hlas. Sakura se usmála. Takže Temari nakonec toho nešťastníka zachránila. Navíc ho i poznala podle hlasu. Otočila k němu hlavu a zadívala se na něj.
"Mistře Jiraiyo," pronesla do vzduchu a jeden s legendárních saninů se musel usmát. Ta holka je silná. Jiraiya měl po celém těle několik škrábanců a zranění od mečů, ale nic se nemohlo vyrovnat tomu, co měla ma sobě Sakura. Jiraiya jí zvedl ze země a uchopil do náručí.
"Můžeme jít dál, Temari?" zeptal se. Temari přikývla a pba se vydali k druhým dveřím, které se v místosti nacházely. Temari otevřela dveře a nechala vejít Jiraiyu jako prvního. Tentokrát vstoupili do místnosti, velikostí a tvarem podobnou té, ve které skládala svou "zkoušku" Temari. Nebylo zde však žádné sklo, přes které by se dívali na budoucí oběť Sasukeho krvavé msty. Dokonce tu ani nebyl samotný Sasuke. To bylo pro Sakuru největším překvapením. Na každé straně místnosti byla jakási lávka. Temari s Jiraiyou stáli na té pravé. Mezi lávkami byla voda. Vzduch byl teda přirozeně dost vlhký. Hned vedle Temari stáli dveře, natřené křiklavě zelenou barvou. Na levé lávce se tiše pohybovala jakási postava. Kydž Jiraiya zaostřil zrak, poznal postavu a musel vypoulit oči. Stála tam totiž Hinata. Poté, co si toho všimla i Temari, začali na ní společně pokříkovat.
"Hinato! Tady jsme! Vidíš nás?" začal Temari a vskutku, po chvilce si jich Hinata všimla. Podle jejího chování měla velkou radost.
"Přejdi k nám po vodě!" zvolal Jiraiya a Hinata uposlechla. Ale Sakuře se to pořád nějak nezdálo. Nevěřila, že by Sasuke nechal jednu ze svých obětí proklouznout, aniž by na ní nastražil nějakou past. Rychle se teda dívala ze strany na stranu, dívala se i po stěnách, ale nikde žádné nebezpečí nezpozorovala. Hinata dopadla nohama na vodu, ale místo aby se o ní zastavila, se do ní ponořila. S kuckáním se rychle vynořila a vyplivávala ven z úst vodu.
"Co to..." ptala se sama sebe jemným hláskem. Jiraiya se zamračil. Letmo ponořil ruku do vody.
"Zdá se, že nemůžeme používat svoji chakru." Temari se vytřeštěně na Jiraiyu podívala.
"Ale vždyť já jsem se s ní uzdravila!" namítla Sakura.
"To možná, ale to jsi jí nepoužila k žádnému běžnému užití chakry. Myslím, že Sasuke nás svým způsobem vidí a kontroluje." Hinata se dál plácala ve vodě, ale nakonec se rychlými tempy začala k trojici přibližovat. A pak se objevilo ono skryté nebezpečí. První ho spatřila Sakura.
"Ne..." vydechla, ale na víc se nezmohla, nedokázala na něj ani upozornit. O Hinatu ve vodě něco škrtlo. Něco velikého. Hinata se zastavila a vyděšeně kolem sebe pátrala. Nedaleko od ní se nad hladinou objevila černá ploutev. Ploutev naznačující všechno.
"Žralok." promluvil Jiraiya a šokovaně se na scénu odehrávající se před ním díval.
"Hinato rychle! Pospěš!" začala křičet Temari a tělem jí projížděla beznaděj. Nemohla nic dělat... jen se dívat. Hinata plavala, jak nejvíc mohla, a přesto byly čelisti vodního predátora rychlejší. Tělem jí projela ostrá bolest. Cítila, jak se od ní doslova odtrhuje její pravá noha. Všechna voda kolem ní se okamžitě zbarvila do červena.
"Nééé!!!" zakřičela Temari, ale bylo již moc pozdě. Hinata byla bolestí tak ochromena, že ani nedokázala promluvit či vykřiknout. Přestala plavat. Její tělo se začalo potápět a Hinata i nadále koukala do prázdna. Voda se za ní uzavřela. Poslední bublinky vypluly nad hladinu a Hinatino bezmocné tělo dopadlo na písčité dno. Poslední, co Hinata viděla, bylo, jak k ní rychle plave obrovský netvor s hrozyvými čelistmi a chladnokrevně se ní dívá černýma očima... pak už přišla jen bolest... bolest tak ukrutná, že ani sama Sakura by si jí nedokázala představit...

Poznámky: 

UUUUUUUUf , takovej trapnej díl a tolik času mi zabral! To je hruuuuuuuza.... omlouvám se za to, že se vám tenhle díl možná nelíbil, ale tak nějak jsem neměl čas... Smiling

4.4
Průměr: 4.4 (25 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, Po, 2016-10-24 18:40 | Ninja už: 5645 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Mise H: Hihihi Laughing out loud Tak tahle past se mi neskutečně líbila. Žraloka bych zde opravdu nečekal. Správně bych měl postavy litovat, ale tohle mě neskutečně pobavilo. Proč? netuším! Každopádně jsem rád, že se k Sakuře přidala další postava a když už to nemohl být její mentor (Tsunade), je to Jirayia Smiling

Obrázek uživatele TerraWhitethorn
Vložil TerraWhitethorn, Ne, 2016-10-23 20:15 | Ninja už: 3166 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Recepční v lázních

...

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!!


"Sumo zápasník opravdu přišel do mého bytu a střelil bazukou do zdi.

Obrázek uživatele RaRix
Vložil RaRix, Čt, 2012-07-19 15:21 | Ninja už: 5243 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Tak Hinátka umře a Sakura žije..?? Tse..!! Laughing out loud

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-11-10 22:33 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no tak to tedy bylo

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Ne, 2009-05-10 14:49 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

brutaal

_____________________________________

Obrázek uživatele Nowe10
Vložil Nowe10, Út, 2008-12-16 15:11 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

neeeee ty ha... (promiň) jak se opovažuješ zabít mojí Hinatu?

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-06-15 23:09 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

mhehéé xD mě se líbil xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), Ne, 2008-06-15 19:01 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

wwooow sadisti smeee xD ale preco posledny? meee maam rada sadizmus Sticking out tongue

Obrázek uživatele Takara
Vložil Takara, Ne, 2008-06-15 14:00 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeer tesim sa na posledny diel...juhuuuu

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Ne, 2008-06-15 11:30 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

Sasu sa zrejme inspiroval itachiho partakom. fnuuuuuuuuk preco to tak trvalo kedy bude dalsie????????

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, So, 2008-06-14 23:48 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

COŽE?! NO TO SNAD NE! Jak si mohl zabít Hinatku? Jasně, já jí zabila taky, ale... béé! xD
Hustýý, ale!

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Felliss
Vložil Felliss, Ne, 2008-06-15 21:51 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 246 | Autor je: Prostý občan

prečo som pri tvojom komentári dostala záchvat smiechu? XD XD XD

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-06-14 22:39 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Žralok? Kde sa tam zjavil? hehe teda, no to by som chcela vidieť, kde ho len Sasan vyhrabal Sticking out tongue
no inak pekne, pekne, takže už sú traja... ktorí možno prežijú, ak niekto prežije... Smiling
inak, trochu mi to pripomína Kocku, vojdeš do nejakej miestnosti a nevieš, čo za smrť ťa tam čaká Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.