manga_preview
Boruto TBV 09

Cizinci v cizí zemi - část čtvrtá

„Tak to by bylo, přítelíčku,“ ozval se za Kibou hluboký hlas. „Teďka žádný prudký pohyby, jestli nechceš, aby ti tohle vylezlo břichem ven.“ Kiba se nehýbal, jen sledoval, jak světlovlasý ninja s ulehčením schovává poslední sadu jehlic, popochází vpřed a zvedá Akamarua ze země.
„Kde jsou tvoji kamarádi?“ zeptal se hlas zezadu.
„Nevím,“ odpověděl Kiba po pravdě a přitom přemýšlel o tom, jak se mohl dostat do takhle nešťastné situace dvakrát v tak krátké době. Ucítil, jak mu kovová čepel tlačí na záda.
„Nelži,“ řekl hluboký hlas. „Kdo jste? Co tu hledáte?“
„Jsou to nějací špiclové,“ prohodil přicházející světlovlasý ninja a zatřásl Akamaruem, kterého držel v náručí. „Podívej, vzali si i stopovacího psa.“
„Tohle štěně?“ zapochyboval hluboký hlas. „Kdybych neviděl toho holobrádka bojovat, myslel bych si, že sem jenom zabloudil. Ale ti druzí dva, to bude jiný kafe. Ať je to jak chce, jestli si něco zkusí, tenhle jejich kamarádíček půjde pod kytičky.“
„Pokud jim za to stojí,“ řekl světlovlasý ninja. „Podívej - někam se vypařili a celkem klidně ho tu nechali.“
„Můžou se ještě schovávat okolo,“ řekl hluboký hlas. „Hele, neztrácej ostražitost.“
„Copak ostražitost,“ namítl světlovlasý ninja, rozhlížeje se po zamlžených obrysech lesa kolem. „Ale co když mezitím někam zdrhnou. Třeba je jich tu víc a mohli by si přivést posily. Kromě toho bychom v každém případě měli informovat vesnici, že se nám tu někdo ometá kolem.“
Teprve teď si Kiba povšiml symbolu na ninjově čele. V kovové destičce byly vyryty čtyři šikmé vlnky, znak Skryté vesnice Mlhy. Takže TOHLE je patrola, pomyslel si Kiba. Výtečně. Mise je ztracena. A kromě toho ti dva, ta dívka z Písečné a ten zvláštní mladík, vědí o jeho poslání. Ještěže jim neřekl o misi všechno, ale i tak, vědí, že Konoha má zájem posílat zvědy do vesnice Mlhy. A to ještě kdo ví, co s Kibou udělají tihle dva.

„Možná bychom měli tohohle otrapu vzít a odnést s sebou do vesnice,“ navrhl hluboký hlas. „A při tom upozornit ostatní hlídky, aby pátraly po těch dvou.“
„To zní dobře,“ řekl druhý ninja. „Ale takhle se nám bude špatně převážet,“ pokývl směrem ke Kibovi.
„Tak ho svaž,“ řekl ninja, který stál za Kibou. „Já ho budu hlídat, aby neudělal nějakou nepředloženost.“ Kiba ucítil, jak se něco dotklo zezadu jeho hlavy.
„Ani se nehni,“ zahučel hlas těsně u jeho ucha. „Jestli se hneš, propíchnu tě skrz naskrz jako roštěnku.“
Kiba se nehýbal. Světlovlasý ninja položil Akamarua opatrně na zem za sebe a otočil se čelem ke Kibovi. Měl jemné, šedé oči. Kiba viděl, jak si sahá jednou rukou na zápěstí a v ruce se mu objevuje pruh ocelového lana, které předtím omotalo falešnou Temari a téměř zasáhlo Kibu. Ninja se tak soustředil na vymotávání lana, že si nepovšiml, že se za jeho zády něco děje.

„Pozor,“ varoval ho jeho společník hlubokým hlasem. Ale už bylo pozdě. Chlupatý stín zezadu narazil do překvapeného ninji, ten se zapotácel a ztratil rovnováhu. Kiba ucítil, jak se čepel dotýkající se jeho zad zachvěla. Jenže v témže okamžiku už byl chlupatý stín u něj, otřel se Kibovi o nohu a mýtinou otřásl bolestný řev hlubokého hlasu. Kiba se vrhl vpřed, jak nejrychleji mohl; ucítil, jak ostrá čepel pročísla vzduch a lehce se otřela o jeho týl. Dopadl plnou vahou na světlovlasého ninju, který právě popadal ztracenou rovnováhu, a srazil ho pod sebe do trávy. Na krku cítil teplo a vlhko.

Vzadu se ozvalo zaštěkání.
„Tyyy...“ zařval hluboký hlas a čepel znovu projela vzduchem.
„Akamaru!“ vykřikl Kiba, ale najednou ho povalený ninja chytil za ruku a Kiba viděl, jak druhou rukou sahá k pasu. Zazmítal se ve snaze se vytrhnout, ale světlovlasý ninja ho držel pevně. V jeho šedých očích se zablesklo, jak vytasil nabroušenou kunai. Kiba rychle hrábl rukou a zachytil protivníkovu paži. Nepřítel byl ale silnější. Pomalu, píď za pídí, přibližoval kunai ke Kibově krku. „Zab ho!“ ozvalo se vzadu hlubokým hlasem; podle štěkání a svištění čepele se tam rovněž odehrával souboj. Akamaru nenechával protivníka vydechnout a přiblížit se k ležícím zápasníkům, jeho mrštnost mu pomáhala vyhýbat se ranám soupeře a rozptylovat ho natolik, že nemohl svou pozornost obrátit jinam.
Jenom zdržení ale nepomáhalo. Světlovlasý ninja byl jednoznačně silnější a bylo jen otázkou času, kdy se kunai zaboří Kibovi do těla. Jenže Kiba se nehodlal jen tak vzdát. Věděl, co dělat. Potřeboval jenom na okamžik volný prostor.
„Akamaru,“ procedil skrze zuby. Někde vzadu se mezi svištěním čepele ozvalo souhlasné ňafnutí. Kiba se soustředil; byl to risk, ale doufal, že vše vyjde. Najednou to tu bylo, kolem se prohnal bílý blesk a vystříkla krev. Světlovlasý ninja vykřikl bolestí, jak ho Akamaru hryzl do ruky. Pustil Kibu. To pomohlo.

Ne dostatečně.

Čepel meče zasvištěla vzduchem a dopadla přesně na místo, kde měl Kiba před chvílí hlavu. Rozzuřený ninja s dlouhými zrzavými vlasy, tmavýma očima a nohavicí natrženou od Akamaruova kousnutí se rozmáchl k dalšímu úderu. Kiba se odkutálel stranou, ale přece ne dostatečně rychle. Ucítil, jak mu rána natrhla kabát, ucítil krev na levém boku. Protivník zaútočil znovu. Nebylo moc času. Koutkem oka Kiba zahlédl, jak se světlovlasý ninja zvedá ze země a zdravou rukou se rozmachuje k hodu.

Kiba skočil do pokleku. Sepjal ruce.
„Shikyaku no jutsu!“
Kunai vržená světlovlasým zasvištěla vzduchem. Minula. Kolem zrzavého ninji s mečem proletěl Akamaru, odváděje na okamžik jeho pozornost. Kiba na sobě ucítil, jak se mu nehty na rukou prodlužují v drápy, ucítil také náhlý příval síly. Skočil. Byl rychlý. Čepel zrzavého prosvištěla v bezpečné vzdálenosti od Kibovy hlavy; vyhnul se další kunaii světlovlasého. Po čtyřech se rozeběhl obloukem podél okraje mýtiny, vytvářeje odstup mezi sebou a protivníky. Z druhé strany se k němu přiřítil běžící Akamaru.
„Dobrá práce, kamaráde,“ pousmál se vlčími tesáky Kiba. „Teď jim ukážeme, co dovedeme.“
Rychle sáhl k pasu a vytáhl dvě drobné pilulky. Jednu hodil psíkovi. Sám zchroupal druhou.
„Teď se teprve ukáže, kdo z koho,“ zazubil se. Oba nepřátelští ninjové se zastavili. Ninja s mečem se postavil do obranné pozice a po očku pohlédl na svého spolubojovníka. Světlovlasý protáhl prsty zraněné ruky a položil si druhou ruku na zápěstí.
„Dobře,“ řekl Kiba nahlas, když uslyšel, jak Akamaruovo vrčení vedle něho sílí.
„Co to je?“ vykřikl překvapeným hlasem zrzek.
„To je můj Akamaru,“ pousmál se Kiba. „A vy budete litovat, že jste ho kdy takhle viděli...“
Kiba se dotkl Akamarua, nyní sršícího rudou srstí.
„Jyuujin bunshin!“
„Zpropadeně,“ pronesl překvapeně zrzavý ninja. „Teď jsou tu dva!“
„Nebude to tak slabý protivník, jak vypadal,“ řekl světlovlasý, nespouštěje oči ze dvou Kibů, kteří nyní přikrčeni stáli na okraji mýtiny. „Ale musíme ho zneškodnit, jestliže máme včas upozornit vesnici na ty druhé dva.“
„Tak ať přijde,“ zahučel nyní o něco jistějším hlasem jeho společník a zdvihl meč.

Oba Kibové se vrhli vpřed. Ohromnou rychlostí přeletěli mýtinu; pravý Kiba naproti zrzavému ninjovi, levý Kiba proti světlovlasému. Před skokem zuřivého útočníka světlovlasý ninja mrštně uskočil, a když jeho Kiba proletěl kolem, z ninjova zápěstí vyletěla stříbřitá lana. Ale Kiba byl přespříliš rychlý.
Druhý z Mlžných ninjů stál rozkročen s napřaženým mečem až do chvíle, kdy se jeho Kiba ocitl těsně před ním. Pak bleskurychle zaútočil. Kiba se ale nesnažil k němu přiblížit; obloukem se otočil a po čtyřech odbíhal pryč. Zrzek se ušklíbl, ale v tu chvíli uslyšel varovný výkřik svého spolubojovníka. Bylo však pozdě. Druhý Kiba do něj plnou rychlostí narazil zezadu, a než se zrzek z otřesu vzpamatoval, první Kiba se otočil a dlouhým skokem se ocitl přímo před ním. Sekl drápy. Nepřátelský ninja zavyl, když se mu dlouhé nehty zaryly do masa.
Zuřivý útok dvou polo-šelem protivníka na okamžik naprosto vyřadil z provozu. Snažil se krýt mečem, ale proti dvěma tak silným a rychlým protivníkům neměl šanci. Několikrát ho do tváře nebo do břicha šlehla drápatá paže. Ubíjen nepřáteli, potácel se pozadu směrem k nejbližšímu okraji mýtiny.

Byl tu ovšem ještě jeho společník. Najednou se objevil, vpadl přímo doprostřed boje. Kiba na něj v euforii nad úspěšným útokem na zrzavého na okamžik skoro zapomněl; proto ho jeho objevení vyvedlo z míry. Oba Kibové odskočili stranou; světlovlasý ninja, s jednou kunaií v každé ruce, stanul mezi nimi s rozepjatýma pažema. Kiba se ale jen ušklíbl. Vyskočil do výše, jeho protějšek také, a společně dopadli shora na stojícího ninju.

Vystříkla voda.

Tam, kde ještě před chvílí stál světlovlasý ninja, se nyní pomalu roztékala postava tvořená vodou, jako kdyby se vosková figurína náhle ocitla v rozžhavené peci; její rysy se ztrácely a ona mizela, až nebylo nic, jen kaluž čiré tekutiny na zemi.

Kiba rozevřel oči doširoka. Taková technika? Jistě, vzpomněl si, na to ho přece upozorňovali. Vodní klony; technika, kterou s oblibou používají ninjové z Mlžné vesnice. Stejně jako stínové klony, které používal s takovou oblibou ten blázen Naruto.

Stříbrné smyčky zasvištěly vzduchem. Kiba vzhlédl. Uviděl, jak světlovlasý ninja opodál vrhá svou lesklou síť jeho směrem. Jeho kumpán s mečem mezitím ustoupil o několik kroků, stál teď v bezpečné vzdálenosti od obou Kibů i od prostoru zasaženého ocelovými lany.

„Tak to ne!“ Oba Kibové se vznesli do vzduchu, předvedli parádní přemet a současně přistáli vedle zrzavého ninji. Ten se k nim ale hned vrhl, s mečem napřaženým vletěl mezi ně; byl však rychle zneškodněn. Zatímco první Kiba se vyhnul jeho seknutí, druhý na něj vpadl z boku a podrazil mu nohy; v tom okamžiku na něj první Kiba skočil a přirazil ho k zemi. Ještě ani nedopadli, když vzduchem znovu zasvištěly ocelové smyčky. Druhý Kiba se rychle vrhl pryč, obloukem směřuje ke kraji mýtiny, aby se vyhnul útoku světlovlasého. První Kiba se jen pevně přitiskl k zrzavému, vědom si toho, že světlovlasý nezaútočí provazy na svého vlastního komplice.

Jaké bylo jeho překvapení, když spatřil, že se stříbrné smyčky kolem něj omotávají a utahují.

„Co to...“ vyhrkl, ale pak ucítil na tváři a na břiše vlhko. Zrzavý, kterého držel, se roztekl do beztvaré vodní masy. Stříbrná lana se utáhla; Kiba byl chycen. Zase.

„Troška smůly, přítelíčku,“ ozval se hluboký hlas. Zrzavý, který se objevil neznámo odkud, stál nad ním a v napřažené ruce držel meč. Zatraceně, pomyslel si Kiba. Musel vytvořit svůj vodní klon ve chvíli, kdy mezi nás vpadnul ten jeho kumpán... nebo vlastně klon toho jeho kumpána.

Jenže tu byl pořád ještě druhý Kiba. Světlovlasý uvolnil provazy - teď už je nemusel držet, zajatec se sám vyprostit nemohl – a obrátil svou pozornost k Akamaruovi, který se v lidské podobě, ale po čtyřech hnal na zrzavého ve snaze chránit svého pána. Světlovlasý po něm vrhl kunai. Minul, protivník byl moc daleko. Rozeběhl se tedy proti němu a hodil druhou kunai. Minul, protivník byl moc rychlý. Už doběhl k zrzavému, který se kryl za ostřím meče. Kibovo dvojče zaváhalo, když mu nabroušené ostří vyrazilo vstříc. Veden psím instinktem se však vyhnul; podběhl pod letící čepelí, chňapnul protivníkovu nohu a strhl ho k zemi. Ninjův meč se odkutálel stranou. Akamaru-Kiba na něj nalehl celou vahou svého těla a zvedl své drápy do výšky. Jenže v tu chvíli už světlovlasý ninja skokem přistál vedle, na dosah ruky za jeho zády; sáhl po kunaii, aby ji zabořil do nechráněného týla protivníka.

Jenže žádnou kunai už neměl.

Vystříkla krev, ne voda. Zrzavý ninja na zemi se zazmítal a znehybněl. Světlovlasý se s úlekem v očích obrátil a rychle se rozběhl k lesu. Akamaru-Kiba se za ním obrátil.
„Dostaň ho, Akamaru!“ křikl na něj svázaný Kiba. Jeho přítel poslechl a po čtyřech se vrhl za prchajícím protivníkem. Ten se ohlédl přes rameno a když spatřil, jak se na něj pronásledovatel žene, obrátil se a složil prsty do znamení. A zmizel. Prostě zmizel.

Na místě, kde ještě před malou chviličkou stál, se vznášel jen lehounký obláček páry.

Poznámky: 

Čtvrtý díl je na světě! Jak vidíte, dostal jsem se tu trošku do větší bitevní řeže. Doufám, že na pátý díl nebudete muset čekat dlouho, protože teď se konečně dostáváme do fáze, kdy ho ještě nemám napsaný. Alespoň ne celý. Ale záleží na tom, jak budu mít inspiraci - a spíš to bude možná o čase. Kdyby ne, zatněte zuby... a držte Kibovi palce Smiling (tedy za předpokladu, že fandíte jemu Eye-wink ) Ještě to pro něj zdaleka neskončilo (a nejen pro něj...)

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 19:15 | Ninja už: 2708 dní, Příspěvků: 3018 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ A zas sme v trabloch Sad Ten s hlbokým hlasom uvažuje správne, že Itík s Temari sú oveľa nebezpečnejší ako Kiba a svetlovlasý, že tam Kibu spokojne nechali napospas osudu. Ale svetlovlasý má u mňa bod, lebo je jemný k Akamaruovi, čo sa mu teda moc nevyplatilo, lebo naše zlatíčko sa tuším prebralo z Itačiho techniky. Konečne máme Kibu v akcii aj so svojimi džucu Jump! A fajnové pilulky tiež nie sú na škodu. Páni, pravý nindža boj v plnej paráde Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Fuuuha, úplne som sa spotila z toho napätia Hehe... Možno Itík s Temari videli, že Kiba nie je žiadna nula a spoluprácu si rozmyslia Puzzled Fakt škoda, že príbeh ostal nedokončený Hrozná tragédie... Mooožno s odstupom času sa dočkáme aj pokračovania Mrk Perfektný námet, osoby a obsadenie, dva preklepy, čo je zázrak, tempo a švih, no proste si parádny pisateľ, vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Uchiha Luther
Vložil Uchiha Luther, St, 2020-09-16 19:35 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Těší mě, že to poskytuje zábavu i po tak dlouhé době. Smiling A o to víc mě mrzí, že to skončilo nedokončené. Nebudu nic slibovat, ale mám ještě kdesi náčrty pár věcí, co se tam měly odehrát do budoucna. Takže, třeba až dokončím v první řadě současné projekty - nikdy se nemá říkat nikdy, že? Smiling V každém případě ještě jednou moc děkuji - moc mě baví číst tvoje komentáře a postřehy, takže i proto jsem moc rád, že ses rozhodla si to přečíst!

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 20:16 | Ninja už: 2708 dní, Příspěvků: 3018 | Autor je: Metař Gaarova písku

Priznám sa, že keď ma niekto alebo niečo zaujme, tak sa ho/to snažím lepšie poznať Smiling Som taký bádateľ, ako Akamaru sa chytím a nepustím Laughing out loud Písomný prejav veľa naznačuje, ako človek myslí a možno sa veľa poučiť, porovnať svoje videnie sveta s inými. Tiež si vážim tvoju ochotu komentovať, čo je v súčasnosti veľká bieda a ja si dosť potrpím na sekciu FF, aby nám načisto nezakapala, tak sa aspoň komentátorsky usilujem Angel Jasné, že teraz si sa pustil do nášho Ora, tak sa nemôžeš roztrhať, ale mooožno raz... Prosím/promiň.

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2016-09-01 13:25 | Ninja už: 4212 dní, Příspěvků: 5858 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise L: Je vážně škoda, že to zůstalo nedokončené. Celou dobu jsem Kibovi a Akamaruovi fandila, bylo to vážně napínavé. U soubojů v jiných povídkách člověk často předem tuší, jak to dopadne, ale tady ne. I kdyby to mělo tolik kapitol, kolik tezí tvůj jmenovec přibil na vrata, tak bych si to ráda přečetla. Ale i ty čtyři byly hezké, jen je mi líto, že nevím, jak to bude dál.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Uchiha Luther
Vložil Uchiha Luther, So, 2019-02-23 20:46 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Strašně mě mrzí, že to zůstalo takhle nedokončeno. Bylo by super, kdyby se mi to někdy podařilo dopsat, tenkrát jsem měl celkem solidní představu, kam se to mělo vyvíjet. Ale nemůžu nic slíbit. Každopádně tahle pochvala i po tak strašně dlouhé době potěší Smiling

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Po, 2019-03-04 05:15 | Ninja už: 4212 dní, Příspěvků: 5858 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Já jsem ráda, že jsem tvoji povídku kvůli misi našla. Přišla mi hodně kvalitní, v porovnání s tím, co jsem jinak nacházela, ale bohužel i trochu zapadená. Kdyby vyšlo pokračování, ráda si ho přečtu.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Uchiha Luther
Vložil Uchiha Luther, Ne, 2008-06-15 20:05 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Óoo, děkuji, děkuji... Smiling No, jsem rád, že se líbí, snad bude pokračování brzy... (neměl jsem teď na to moc času, ale doufám, že budu mít!)

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-13 18:31 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Krásné ... lépe bych boj popsat neumlěla ! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-06-13 17:20 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Takhle krásně popsanou dlouhou bojovou scénu jsem už dlouho nečetla. Klobouk dolů, jsi vážně dobrý Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-06-13 17:12 | Ninja už: 6058 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Kiba a Akamaru do toho! skvelý dielik, teším sa na pokračovanie Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.