manga_preview
Boruto TBV 08

Elite six - Kapitola 14. - Karlos-sama

Elite Six
Kapitola čtrnáctá

Celá Orochimarova armáda se stáhla a v Konoze byl zase klid. Bylo slyšet jen sténání zraněních a naříkání příbuzných padlých shinobi. Ichigo se rozběhl směrem, kde měl být Revan.
„Revane, kde jsi.“ volal kolem sebe Ichigo a snažil se ho pomocí své moci najít.
„Tady jsem.“ řekl Revan a vylezl z baráku, který byl napůl zdemolovaný.
„Kam jsi to dostal?“
„Ten hadi s**č mě dostal tím jeho otráveným hadem někam do prsou.“ odpověděl mu a vyhrnul si všechno co měl na hrudi. Ichigo se lekl, protože uviděl velkou modřinu a dva fleky. Modřina hrála všemi barvy, na které si jen vzpomněl.
„Nevypadá to dobře.“ poznamenal Revan a vydal se k Ichigovi. Ušel jen pár kroků a už padal k zemi. Ichigo rychle přiskočil a chytnul ho.
„Kde je nějaký medik, který je specializovaný na jedy?“ řval kolem sebe Ichigo. Sasuke a Naruto stále držíce se za ruky se kolem sebe rozhlíželi. Sakura se vrhla k Revanovi a studovala jeho ránu.
„Revane-sama, dokážu udělat protijed na všechno, ale proti tomuhle to nepůjde. Orochimaru používá jedy, které mají protijedy ještě horší. Navíc nepochybuji, že by k jeho vytvoření nemusel být někdo obětován.“ řekla zklamán Sakura a dívala se mu do očí.
„Počkejte. Tady pomohu já.“ řekl Sasuke a běžel k nim.
„Co?“ divili se.
„Tady je protilátka proti všem jedům Orochimara.“ řekl Sasuke a natáhl k nim ruku s několika lahvičkami. Sakura je okamžitě zabavila a jednu dala Revanovi. Ten si její obsah vylil na a kolem rány. Účinek byl okamžitý. Modřina byla už jen tmavě modrá od nárazu a rána se zacelila.
„To bylo teda rychlé. Hned se cítím jako rybička.“ řekl s úsměvem Revan. Vyskočil na nohy a byl zase plný energie.
„Děkuji ti Sasuke. Věděl jsem, že jsi přítel v hlouby duše.“
„Revane, pokud je Uchiha s námi, tak Oroksicht znovu potřebuje Sharinagan?“ otázala se Kotatko, která se k nim přidala i s Morituri.
„Sasuke, podařilo se ti zabít svého bratra? Nebo ještě běhá po světě stejně jako Uchiha Madara?“ otázal se Revan. Sasuke sklonil hlavu.
„Nezabil a od teď je mi jedno, kdo ho zabije, já chci být s přáteli a pomsta je mi putna.“
„Kdybys požádal o pomoc, tak bych ti pomohl i s celou mou démoní silou.“ zazubil se Naruto.
„Revane, kolik těch Uchihu tu ještě běhá?“ otázala se Morituri.
„Uchiha Itachi vyvraždil celý klan Uchiha, ale pomáhal mu Uchiha Marada, který tento klan zase založil a poslal na Konohu Kyuubiho. A pak tady Uchiha Sasuke.“
„Cože? Můj bratr měl komplice?“ divil se Sasuke.
„Ano měl a toho nejsilnějšího. I Kyuubi se ho bál. Madara svedl souboj s Prvním tam, kde jste ty a Naruto bojovali, před tvým odchodem k Orochimarovi. Ale hlavní je, že Sharingan a Byakugan je buď u Akatsuki nebo v Konoze.“ řekl Revan.
„Abys to nezakřikl.“ prohodil Ichigo a v tom se ozval křik a hlukot boje ve čtvrti klanu Hyuuga.
„Dělejte všichni.“ řekl Revan a už se hnal na pomoc s ostatními v patách.

„Satake, co se to tu děje?“ optalo se hned několik vysoce postavených členů klanu Hyuuga.
„Orochimaru získal informace jak získat obrovskou moc, která pochází z jiné sféry nebo dimenze jak chcete, ale k jejímu získání potřebuje pohromadě pět různých kekkei genkai.“ vysvětlil jim Satake a všichni se zamysleli co to znamená pro ně.
„Kolik jich už má?“ otázal se jeden z nich.
„Předpokládáme, že by mohl mít Hyoton, Shikotsu Myaku, Mokuton a Sharingan. Má možnost získat Byakugan a Rinnegan. Protože jediným vlastníkem Rinneganu je Pain a ten je střežen celou Akatsuki, kde se nachází hned dva Mangekyou Saharingany. Byakugan je stále tady v Konoze a je u všech z klanu a proto je pro něj snadné se sem dostat a někoho zajmout.“
„Tak to je velmi zlé, ale aby mohl získat Byakugan, musí získat někoho z hlavní rodiny.“
„Stačí mu když zajme kohokoliv, protože ho nezabije, ale jen zajme a i přes jeho jakékoliv bránění ho použije.“
„Musíme zajistit dokonalou obranu všech z klanu. Všechny děti a ženy pošlete do tajného sklepa v mém domě a ten budeme střežit. Když budeme všichni pohromadě, bude to lehčí.“ rozhodli se všichni a rychle se přesouvali do jednoho domu.
Když bylo všechno hotovo, tak se před domem objevilo několik desítek zvučných shinobi v čele s Orochimarem. Muži klanu Hyuuga se proti nim vrhli do boje a nikoho si nepustili k tělu.
„Nikdo se nesmí oddělit od skupinky jinak jsme prohráli.“ křikl Satake a odrazil několik zvučňáků. Najednou se ozval výkřik nějakých žen a Satake Byakuganem zjistil, že to jsou ženy ve sklepení. Několik zvučných se dostalo k nim a teď je tam obtěžovali. Satake se tam hned vydal, ale než tam došel, zjistil, že Hinata a několik dětí s Byakuganem tyhle útočníky porazili. Satake bojoval teďka u vchodu so sklepa, aby zabránil dalšímu průniku.
Všichni bojovali jak jen mohli, ale docházeli jim síly a Zvučných nijak neubývalo. Navíc Orochimaru se smál jako blázen a jen čekal na příležitost někoho polapit. Všiml si osamoceného Satakeho a vydal se k němu. Poslal k němu svůj hadí jazyk, ale byl překvapen. Ucítil obrovskou bolest a všiml si, že jeho jazyk je v půlce přepůlen.
„Co to?“ divil se a pak uviděl chechtajícího se Naruta.
„Aha naše malá liška se ukázala.“ řekl a tu už měl v zádech meč obklopený blesky.
„Sasuke-kun.“ hlesl a z jeho úst vyšel dávivý zvuk. Ústa se mu rozevřela v nepřirozeném rozpětí a z nich vyletěl Orochimaru. Než něco stihnul udělat dostal jednu velkou čenichovku přímo do hadího frňáku. Když se zvedl co to bylo, tak si všiml Tsunade.
„Ten je můj. Vy se postarejte o zbytek.“ křikla a vrhla se na něj.
Ichigo si stoupl zády k Satakemu a byla to nádherná bojující dvojka. Naruto a Sasuke udělali to samé a efekt košení nepřítel byl poznat. Morituri poletovala kolem a ze vzduchu kryla své přátele před těmi, kterých si nestihli všimnout. Kotatko a Luchia byli nepřítelem podceněny a taky na to doplatili.
„Orochimaru, potřebuješ pět kekkei genkai a máš jen tři. Co s tím uděláš?“ řvala na něj Tsunade a dávala mu rány a zároveň se kryla před těmi jeho.
„Pleteš se. Mám jich pět, ale chci mít všechny, protože s každým dalším získám dvojnásobek síly než u předešlého počtu.“ machroval Orochimaru.
„Jakože jich máš pět?“
„Jednoduše řečeno jsem se spojil s Akatsuki.“ pronesl.
„A kde jsou ti tvoji přátelé z Akatsuki?“
„Neboj se. Už jsou tady.“ řekl a zmizel. Jakmile zmizel, tak zmizeli i všichni Zvuční. Všichni se rozhlíželi kolem sebe, ale nic neviděli. Vyšli před dům a rozmlouvali.
„Revane, máme tu problém, protože Orochimaru má už všech kekkei genkai co potřebuje, ale prý s každým dalším bude síla zdvojnásobena.“ řekla Tsunade. Revanovi se ztratil úsměv z obličeje.
„Revane, o tom se v papírech nepsalo a věděl si to jen ty a já, pokud vím.“ divil se Ichigo.
„Musel s ním už mluvit.“ řekl Revan a nikdo nechápal.
„Takže posel se s ním setkal. A pokud tu byl posel, tak byli obdařeni silou, která je tady nepřemožitelná.“ řekl Ichigo.
„Tady je nepřemožitelná? Jak je teda porazíme?“ divil se Satake.
„Ichigo, jsi nejlepší.“ řekla Morituri.
„V čem zase?“ usmál se Ichigo.
„Jak jsi řekl, tady jsou nepřemožitelní, ale co je dostat do nějakého jiného světa? Já jsem z jiného světa a ty taky, takže kdybychom je tam nějak dostali, tak je porazíme ne?“
„Nás neporazíte nikde.“ ozvalo se a na střeše domu stálo několik postav v černých pláštích s červenými obláčky. Dokonce i Orochimaru měl tenhle plášť.
„Orochimaru zase změnil image?“ uchechtla se Tsunade. Ichigo udělal pár pečetí, které nikdo až na Revana neznal. Všichni na něj koukali udiveně a čekali co se stane. Dokončil pečetě a nic se nestalo.
„Haha, sis chtěl hrát na shinobi?“ ozval se Pain, který byl se vším seznámen i s tím, kdo jsou jejich protivníci. Ichigo se jen ušklíbl a zmizel. Naráz se objevil za členy Akatsuki a dlaní se dotkl střechy. Pod nimi se otevřela obrovská vrata a všichni do nich propadli.
„Hueco Mundo čeká.“ řekl Ichigo a skočil dovnitř vrat. Revan na nic nečekal.
„Morituri, Kotatko, Luchio, Satake, jdeme. Zbytek se postarejte o bezpečí klanu Hyuuga a za chvíli i posledního právoplatného nositele Sharinagnu.“ řekl a skočil do portálu vytvořeném na střeše domu. Ostatní ho následovali a jako poslední do něj vletěla Morituri. Za ní se obrovské vrata zavřela a v Konoze nastalo ticho.

„Kde to jsme?“ divili se všichni z Akatsuki a mnozí i z naších hrdinů.
„Všechny vás vítám na poušti v Hueco Mundo. Tohle je svět ztracených duší, které se zde pohybují jako Hollow.“ řekl Ichigo.
„Hahaha.“ smálo se pár členů Akatsuki.
„Co je k smíchu?“ rozčiloval se Satake.
„Jen se podívejte na své počty a pak na naše.“ řekl Madara. Všichni to přepočítali a bylo to 6 na 11. Orochimaru, Kakuzu, Hidan, Madara, Itachi, Kisame, Pain, Konan, Deidara, Sasori a Zetsu stáli vedle sebe. Proti nim se postavili Revan, Ichigo, Satake, Luchia, Kotatko a Morituri.
„Tak to bude zajímavé. Luchio, vyber si jednoho a ostatní budou mít potěšení si zabít dva v jednom boji.“ řekl Revan. Luchia sice chvíli protestovala, ale pak přiznala, že má Revan pravdu, protože měla strašně málo chakry, ale tady cítila nějakou další sílu, která se v ní probouzela.
Revan se kousl do palce a začal dělat pečetě. Morituri a Kotatko se přidali. V obrovském dýmu se objevil Kerberos a Mufík. Luchia to zkusila taky podle instrukcí co jí dal Naruto. V oblaku kouře se ukázal Gamabunta. Satake se kolem sebe rozhlédl a zamyslel se. Udělal to samé jako jeho kolegové a ukázal světu summona s Byakuganem. Stál na rameni obrovského okřídleného chlapa s Byakuganem.
„Docela slušné.“ uchechtl se Orochimaru a vyvolal Mandu. Pain se nenechal zahanbit a vyvolal nějakého chameleóna.
„Itachi, jdeme na to. Doufejme, že budou stačit jen dva vládci Mangekyou Sharinganu.“ řekl Madara a společně vyvolali krále Tengu. Nebyl v plné síle a ani to nebyl on sám osobně, byl to jen jeho obraz s třetinovou mocí. Kisame se ušklíbl a pod ním se objevil obrovský žralok, který dokázal plavat v písku. Zetsu stál na nějakém obrovském křáku bo co to bylo, ale dalo se všimnout štítku s názvem „Giga velké Aloe Vera“. Deidara si naskočil na svůj nejdokonalejší lítající prostředek z jílu a své chakry. Sasori byl obklopen svými loutkami a ostatní zůstali bez summona nebo pomocníků.
„Si děláte p***l ne? Jako jediný z Elite Six jsem bez summona? No tak to budu bojovat asi s těma bez summona od nich co?“ rozčiloval se Ichigo.
Stalo se to v okamžiku. Itachi s Madarou na Tengovi se vrhli na Satakeho. Jediný kdo stihl zareagovat byli Morituri, Kotatko s Mufíkem.
„A sakra, to bude asi dosti tvrdé.“ prohodil Satake a vrhl se mezi Akatsuki. Ichigo se rozběhl za ním a odrážel útoky pozemních sil. Nikdo neměl nijak stálého protivníka, protože se rychle měnili podle toho kdo potřeboval pomoci. Kdyby to sledoval někdo z dálky, tak by si myslel, že tento boj je všichni proti všem. Jako první ucítili ztráty Akatsuki a to byl Kisame a jeho žralok. Nějak mu nesedělo to vedro a chcípnul na dehydrataci. Všichni utržili nějaké to zranění, ale nejhůře na tom byl Satake. Deidara ho bombardoval letadýlkami, které nechal bouchat. Painův chameleón jeho summonovi omotával jazykem nohy. Konan ho řezala v podobě papírků, na které se změnila. Satake to nějak přestal stíhat a díval se kolem sebe jak na tom jsou ostatní. Nebyli na tom o nic lépe, ale přece na tom byl nejhůře. Ichigo bojoval pod ním s Hidanem a Kakuzou zároveň. Sem tam na něj naletěla Konana a Deidara poslal pár letadýlek, ale jakžtakž to zvládal. Mufík s pasažérkami si to soupeřil s králem Tengu a Uchiha muži. Gamabunta byl soupeřem pro Mandu jako tomu odjakživa bylo. Revan se šel postarat o Sasoriho a Kerberos nechal ať pomáhá, kde je třeba.
„Satake, tvůj Byakugan dnes padne do našich rukou.“ smál se mu Pain.
„To nedovolím a sleduj jak.“ řekl Satake a dělal složité pečetě. Dělal je tak rychle a bylo jich tolik, že Pain jen udiveně sledoval a zapomněl útočit. Satake skončil a obklopilo ho bílé světlo, které na malý okamžik všechny zaslepilo.
„Jak? Už musí být příliš pozdě.“ divil se Pain.
„Je to moje speciální technika.“ pronesl Satake a na čele mu svítila pečeť ptáka v kleci.
Teď už nezískáte Byakugan kdybych zemřel.“ řekl a vrhl se na Paina. Byl připraven mu zasadit smrtelný úder, ale do cesty se mu postavila Konan a přijala smrtelnou ránu za svého milovaného přítele.
„Paine, miluji tě.“ řekla a svalila se k zemi lehká jako papír. Letěla přímo na Ichiga a ten v obraném reflexu jí přesekl vejpůl a dál osekával Kakuza, který ztratil už několik životů. Hidan nemohl nijak získat jeho krev a proto na něj stále dorážel. Pain sledoval co se s Konan stalo a v tu chvíli ho popadl maximální bersekr. Pustil se do Satakeho tak, že mu sotva stačil. Byl to pro všechny strašně namáhavý boj. Po další půlhodině padl Deidara, když se omylem odpráskl na svém lítajícím příteli.
Satake už nemohl a věděl, že v příštích několik okamžicích padne. Všiml si ještě boje pod sebou a lekl se. Ichigo byl chycen nějakým monstrem a Hidan se napřahoval kosou. Rozhodnul se v okamžiku. Pain na něj vyslal svou nejsilnější techniku, ale Satake zmizel. Místo něho strefil jeho summona, který se odporoučel v šedém dýmu. Satake v jednom okamžiku osvobodil Ichigo a chránil jeho tělo svým a dostal zásah kosou přímo do srdce. Hidan se divil kde se tu vzal.
„Satake nééééé.“ zařval Ichigo a vrhl se na jeho mrtvé tělo. Satake měl na tváři usměv a jeho oči neměli Byakugan, ale byly krásně a jasně hnědé.
„Příteli, já tě pomstím a splatím ti dluh za záchranu mého života.“ řekl, rukou mu zatlačil oči a zavřel mu víčka. Ukáplo mu několik slz. Postavil se a jeho výraz nevěstil nic dobrého.
„Teď vám ukážu pravou sílu hollow Shinigami v kombinaci s bankai.“ řekl nasraně a na to zařval. „BAN-KAI.“ kolem se objevil dým a v něm stál úplně jinak oblečený Ichigo.
„A teď Hollow mask.“ řekl, máchl rukou přes obličej a na něm se objevila maska. Celé okolí zavalila černo červené reiatsu. Než Hidan něco stihl říci, skácel se k zemi mrtev.
„Héj Ichigo, neblázni zase tolik.“ zavolal někdo a všichni se otočili. Stála tam dívka v černém kimonu jako měl Ichigo.
„Co tu děláš Jidus-chan?“ otázal se Ichigo překrásné dívky a jeho Hollow maska se mu rozpadla.

4.92857
Průměr: 4.9 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-13 18:45 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

je to něco úžasného, nemá to chybu

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, St, 2008-06-04 21:45 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

je to celé super,

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, So, 2008-05-31 20:45 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Chudáček Kisame a Deidarka XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Po, 2008-05-26 20:01 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDDDD je to celé super, ale nejlepší věta z celéh odílu : ,,Chcípl na dehydrataci" XDDDDDDDDDDDDD