manga_preview
Boruto TBV 10

Narutova severní mise,kapitola 02-Rouška plná genjutsu

Další část je na světe, tak se vám snad bude líbit.

Už to byly dva dny co naše skupina vyrazila, vyrazili nadšení a vzrušení z toho, že poznají velmi vzdálenou zemi, daleko na severu, že by je trápilo pomyšlení na zimu, kterou tam mají, je ani nenapadlo, protože se radši zabývali přemýšlením o dracích a dalších věcech.

"Dobrá, uděláme si menší pauzu." zavelel Kakashi.
"Uummm...Ůž zasé?To se tam vážně musíme tak vlíct Kakashi-sensei?" reptal Naruto, který chtěl mermomocí zjistit, jetli tam opravdu žijí ještě nějací draci, jak se tvrdilo.
"Máme spoustu času Naruto, není důvod se tam hnát jak smyslů zbavení." odpověděl mu Kakashi.

Opravdu nebylo kam spěchat, do přístavu už to měli jen pár hodin a mimo to musel Kakashi s Shikamarem dořešit spor o výhru v piškvorkách. (Holt si zapomněl shougi no Smiling) Ale bylo poznat, že mu piškvorky jdou o něco hůř, ikdyž měli velké pole, čili velký prostor pro taktiku, i tak mu to proti Kakashimu moc dobře nešlo, dokonce ho to bavilo, byl rád, že našel dobrého soupeře.

"Hmm....co uděláš teď Kakashi, nemáš jinou možnost.."Říkal si v duchu Shikamaru.

Když v tom se jeho tok myšlenek zastavil nad kakashiho nečekaným pohybem.

"Hmm...sem." A rýpl nožem kamsi do stromu.
"To si děláte srandu, že jo?" zeptal se Shikamaru zírajicí na kakashiho pět koleček.
"No tak zase příště." dodal Shikamaru s vyzívavým pohledem.

"Dobrá vyrážíme." opět zavelel Kakashi a všichni opět vyrazili.
"Z toho kopce už by měl být dobrý výhled na přístav." a ukázal na kopec před nimi, který za chvíly zakryly koruny stromů.

Po pár hodinách cesty bylo všem jasné, že je něco špatně, už tam přeci měli dávno být.

"Stát!" rozkázal Kakashi a vyskočil na korunu jednoho stromu, aby se podíval, kde jsou, ale kde nic tu nic, kopec tam nebyl jako kdyby ho někdo srovnal se zemí. Když se podíval do dálky, viděl jak se obraz nad korunami stromů silně vlnil a to vlnění pokračovalo výš a výš do nebe, kde nebylo kvůli slunci tak znatelné.

Bylo to genjustsu, to poznal "Ale kde je ten, co jej vytváří?" přemýšlel Kakashi.

Seskočil ze stromu zpátky na zem, aby to se všemy probral, ale co viděl ho zarazilo. Všichni zmizeli, nikdo tam nebyl, kakashi se je rozhodl hledat, když mu do toho najednou skočil hlas:

"Mezitím co si se kochal tím krásným výhledem, tak jsem si s tvými přáteli malinko pohrál. Snad ti to nevadí?" ozval se z lesa ironický hlas.
"Jen se neschovávej a vylez." vyřkl Kakashi velmi chladně.
"Dobrá, už jsi tu stejně sám!" a zároveň se zdůrazněním posledního slova se zjevil.

Celý v červeném, přes hlavu měl kapucu a pod ní kuklu se zlatem obšitými otvory pro oči, která mu schovávala obličej, pod levým okem měl diamant ve tvaru slzy, také obšitý zlatem.

"Kai!" Kakashi se vysvobodil z genjutsu a celá krajina se kolem něj zmněnila, byli na útesu, moře nelístostně bičovalo kameny pod útesem a mraky s hlasitým bouřením ohlašovaly příchod bouře.Vítr ovíval jejich těla, začalo se blízkat a jemně poprchávat.

Kakashi se okamžitě ohlédl po jeho spolucestovatelích, ale co viděl ho srazilo na kolena, hleděl jim do tváří a nevěřil, že by se něco takového mohlo stát "Všichni...umřeli." vypadlo z Kakashio velice těžce. Leželi tam nehnutě, vítr jim cuchal vlasy a kapky deště jim jedna po druhé smívaly krev z celého těla.

"Ne! To není pravda! Nemohli!" ten pohled rval Kakashiho uvnitř na kusy, cítil se neuvěritelně slabý a odpovědný za to co se jim stalo.

"Tak začneme, ať už tě mám z krku!" řekl opovrhovačně ten neznámý červený ninja, který stál teď těsně za Kakashim.

Kakashi se bleskurychle otočil s kunaiem v ruce, ale minul, tak zkusil v otočce ještě vykopnout nohou, ale jeho protivník naprosto ignoratsky nadskočil, vyhl se jeho kopu a oplatil mu to přímým kopem do hlavy. Kakashi se skácel na zem mezi mrtvoly svých přátel, jeho pohled na ně, ho oslabil ještě víc než minule.

"Tohle musí být genjutsu! Nevěřím, že by je tak snadno zabil, ještě k tomu tak, abych si toho nevšiml! Ne, to je nemožné!!" vykřikl Kakashi, přikrčil se, vytáhl svitek z vesty a prohodil pár pečetí: "Kuchiyose: Doton: Tsuiga no Jutsu!" náhle se kakashiho protivník ocitl v objetí několika psů, Kakashi se napřímil, opět prohodil pár pečetí: "Raikiri!" a vyšel směrem k onomu ninjovi.

"To se mě chceš tímhle zbavit?" řekl ninja pobaveně.
"Uvidíme jak se budeš bavit...potom co tě zabiju." po vyslechnutí této kakashiho věty se začal lapený ninja neuvěřitelně smát, jako by ho vůbec smrt netrápila.

Kakashi k němu přišel, podíval se na něj, jak se nesmyslně řechtá a beze slov mu vrazil raikiri do těla.

Vytryskla krev, psi se rozplynuli a řechtání ustalo, najednou se okolí zase zmněnilo, tentokrát na to původní. Kakashi se opět objevil v lese, chtěl se otočit na své přátele a konečně uzřít pravdu, ale jak jen malinko pohnul rukou, kterou měl zabořenou v protivníkově těle, chytil mu ji a řekl:

"Zabíjej to, co se dá zabít!"

A vyrazil pěstí přímo na kakashiho, ten to s přehledem vykryl a zasadil mu prudkou ránu do obličeje, ninja zakolísal. Po pár dalších výpadech přitlačil Kakashi svého soka na strom. Ninja se jen zasmál a jako by vtekl do stromu a zmizel.

"Sakra!" řekl si v duchu Kakashi "Takhle ho nedostanu. Věděl,že je to genjutsu a musel se z něj co nejrychleji dostat.
"Kai!" nic "Kai!" a zase nic "Je dobrej." pomyslel si Kakashi.
"Nechal jsem tě čekat?" ozvalo se zezadu.

Okamžitě se otočil s kunaiem v ruce, ale ninja mu ruku zastavil a kunai vyrazil. S hrozivým vrčením natlačil kakashiho ke stromu, sklonil hlavu a začal se třást a držel kakashiho čím dál pevněji. Kakashi jen zíral co se děje. Z jeho červených rukavic najendou vyjely vlčí drápy a zajeli mu hluboko do ramene. Červený ninja začal hrozně vrčet, už to ani nebyl člověk, jeho kuklu mu roztrhala vlčí tlama s temně modrou srstí a vůbec celé jeho oblečení se roztrhalo a nahradila ho temně modrá srst. Pár vteřin na to z něj zmizely poslední známky člověka.

To co ho teď drželo nebyl člověk, ale vlkodlak. Ten na něj teď hleděl svýma zvířecíma očima, bylo poznat co udělá. Kakashiho zamrazilo v zádech.

"VVVRRRAAAAAAAAA!!" zařval vlkodlak a zakousl se kakashimu do hlavy.
"PUF!"

Kakashiho tělo se rozpolynulo jako obláček, ale červeného ninju vyrušilo z genjutsu něco horšího. Kunai co se čepelí opíral o jeho krk ho přinutil genjutsu zrušit.

"Kdo jsi?" ozvalo se mu za zády.
"Kdy jsi to udělal?" tázal se.
"Byl to ten krátký okamžik, kdy jsem skákal z toho stromu. Pak jsem se z tvého genjutsu uvolnil a sledoval co se bude dít. Na to co umíš, mi to přijde jako dost trapná chyba." poznamenal Kakashi a při tom mu přitlačil kunai ke krku tak, že se lehce zařízl do kůže.
"Heh. No dobrá podcenil jsem tě, to se příště nestane." řekl
"Ty myslíš, že nějaké příště bude?"
"Pochybuješ o tom?" oplatil mu otázkou.
Náhle se ninja zmněnil v kouř a zmizel.
"Uf, no tak to bychom měli." a pohlédl na spící postavy, co leželi vedle něj a jednoho po druhém je vzbudil.

"Eh...co se to stalo? Byly jsme a najednou..." zmateně mumlal probouzejcí se Naruto. Zamrkal, před očima se mu rýsovala nějaká postava, ale nedokázal ji poznat, tak zamrkal znovu.
"Sakuro? Co se stalo?"
"Jen se posaď a moc se nehýbej, Kakashi-sensei nám to vysvětlí." řekla Sakura a opřela naruta o strom. Byl pořád trochu mimo, i v sedu neudržel rovnováhu a sjel hlavou na sakuřino rameno. Očekával ránu, ale nemohl s tím nic dělat, nemohl se pořádně hýbat. Ale místo rány ho Sakura opatrně narovnala, Naruto byl překvapen její reakcí, ale byl moc mimo, než aby to bylo vidět.

"Nebyl to žádný začátečník a ovládal dobře genjutsu, nevím proč se zaměřil jen na mně, ale to je teď jedno. Důležitější je, že nás zavedl dost daleko od přístavu, čili sebou budeme muset drobátko hodit, ale nejdřív se budeme muset všichni dát zase do kupy." vysvětloval Kakashi.
"Myslíte, že na nás znovu zaútočí?" zaptal se Lee.
"Ne, to si nemyslím, spíš nás jen zkoušel a čím dřív se dostaneme na loď, tím měnší bude šance, že by na nás mohl zaútočit znovu." řekl.

Když byli všichni schopni pohybu, vyrazili, ale daleko nedošli, všichni byli ještě vyčerpaní a omámení, tak se nakonec utábořili a vyrazili až další ráno. Byl to už třetí den cesty, tak museli malinko přidat. A Jak tak šli směrem k přístavu Kiba zavětřil:
"Hmm...cítím sůl, už jsme blízko. Naruto vsadím se, že budu u loďi dřív než ty." provokal naruta s úšklebkem.
"Jo a o co by ses chtěl vsaďit?" zeptal se ho Naruto připravený vyrazit.
"Poražený bude platit veškerý jídlo co vítěz na loďi sní. OK?"
"Dobře, doufám, že máš sebou dost peněz." rýpl do něj Naruto.
"Hlavně jestli ty máš dost peněz." oplatil mu to.

"Připravený Naruto?"
"To si piš."
"Dobrá tak teda VYRÁŽÍME!"

A oba vyběhli jak smyslů zbavení.

Poznámky: 

No tak to ohodnoťte a napiště něco do komentů. Příště už to bude kratší Smiling

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, St, 2008-06-04 13:27 | Ninja už: 5871 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Superneeeee ine slovo nato asi nieje

Obrázek uživatele pitis-sama
Vložil pitis-sama, Ne, 2008-05-18 20:53 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

jj mas to dobry tesim se na dalsi dil Eye-wink

Obrázek uživatele Kamitashi
Vložil Kamitashi, Ne, 2008-05-18 18:34 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

Všem dík, že si mě čtou, fakt, je to motivace.

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Ne, 2008-05-18 08:31 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

No super a to sem cekal, ze tady nenarazim na zadnej dobrej clanek a hle! tak sem se zmylil, kazdopadne uz se tesim na pokracko a doufam ze bude pekne dlouhy at si poctu! Smiling

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), So, 2008-05-17 20:59 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Kakashi je proste borec Kakashi YES jenom hezky pokracuj Eye-wink je to pekne

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-05-17 20:30 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ne, nezkracuj, je to dobrý! Smiling Kakashi je zkrátka machr, nejen na souboje, ale i na piškvorky. Laughing out loud Píšeš pěkně, chybek je míň než minule, chválím, chválím a moc se těším na pokráčko. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie