manga_preview
Boruto TBV 09

Lhát - Závěr

Začátek - Tady

Závěr

Dorazil na konec lesa. Na posledním stromě se zastavil a chvíli se díval dopředu. Jakoby pozoroval neviditelný příběh, promítaný před jeho očima. Příběh o tom, co teď asi přijde. Nadechl se a seskočil. Nohy se mu zabořily do trávy a okamžitě pocítil vlhkost země. Začalo jemně pršet. Rozběhl se a dával pozor, aby neupadl. Těch pár kroků mu připadalo jako maraton. Maraton bez konce.
Dorazil k ležící dívce. Celá její hruď byla zakrvácená. Nevydávala ani hlásku. Kakashi začal panikařit. Mlčky se k ní sklonil a poslouchal, jestli její srdce bije. Byl sice potichu, jeho duše však řvala. Řvala úzkostí, stísněností, ztrátou. Necítil žádný tep. Kakashimu unikla slza. Slza, která dopadla přímo na Rininu tvář. Chvíli pozoroval, jak stéká dolů, po chvíli však jeho pozornost upoutalo něco jiného. Její víčka se s námahou zvedaly. Srdce se znovu, sice pomalu, rozběhlo.
„Žiješ? Rin!“ zašeptal do ticha společně s padajícím deštěm. „Rin!“ Zoufalství v jeho hlase ji přimělo obrátit hlavu jeho směrem. Začala vnímat okolí. Její oči se zaleskly a rty se na něj usmívaly. Zase.
„Nemůžu jenom tak odejít.“ řekla s námahou. Vykašlala trochu krve. „Odejít beze slova…“
Bylo vidět, že se Kakashi pod maskou usmívá. „Jsi v pořádku?“ zeptal se jí.
„Mám rozdrcené vnitřní orgány …“ zakašlala těžce, „už se sama nedokážu vyléčit. Už … Už doopravdy odejdu.“ Tato slova v Kakashim vyvolala další vlny bolesti. Vlny, zoufalé jako mořský příboj narážející na vysokou skálu. I když vědí, že tím nic nezmůžou, naráží stále dál, poháněny zlomyslným větrem. Až se den vyjasní a vítr ustane, budou moct pokračovat na své cestě po moři. Alespoň prozatím.
„Odeješ?“ zeptal se. Jeho hlas však už zněl smířeněji. Pochopil. Pochopil, že to nezmění. Ničím. Ačkoli by se pro ni upsal všem možným zlým silám, které vládnou lidským osudům, a obětoval by tím pro ni svůj vlastní život, síly nepřicházely. Možná proto, že mu byly souzeny vykonat větší skutky, než jí.
„Tobě … Tobě na mě záleží?“ zasípala Rin. Vykašlala další krev. Kakashi vzal její hlavu a položil si ji na klín. Chytl její ruku do své.
„Miluju tě!“ Už to musel říct. Musel se přiznat.
Rin se zatvářila nechápavě. „Miluješ?“
„Celým … Celým svým srdcem! Promiň … Promiň …“ zašeptal v slzách. Přišel čas všechno vysvětlit. Všechno, proč se celý ten rok tak moc trápil. „Já tě miluju už od první chvíle, co jsem tě viděl. Jako malý kluk, byla jsi má vysněná dívka. Ale milovala … Milovala jsi Obita. Už jenom pro to, už jenom pro něj jsem se tehdy nemohl přiznat …“
„Ale Obito je … On je mrtvý!“ šeptla zoufale. Z očí se jí také začaly řinout slzy. Zoufalostí. Z pravdy.
„Já vím. Ale není to jediný důvod …“ řekl pomalu a sundal si masku. Usmál se na ni. Ačkoli ho Rin znala už od svých osmi let, poprvé dnes spatřila jeho obličej. Byl takový, jakého si ho představovala. Líbil se jí.
„Já ti to neřekl,“ pokračoval Kakashi, „protože jsem postupně ztrácel všechny, které jsem měl rád. Bál jsem se, že kdybych se přiznal, ztratil bych tě. Tak jako ty ostatní. Omlouvám se … Omlouvám se, že jsem to tajil. Ale i přes to, že jsem to neřekl, tak tě ztrácím. I přes to, není mi souzeno být s tebou. Tak moc to bolí! A o to víc když vím, že jsem s tebou mohl alespoň strávit nějaký čas! Promiň mi to …“ Stiskl její ruku ještě víc. Rin se mu zahleděla do očí.
„Alespoň vím, že jsem měla pravdu. Myslela … Myslela jsem si to. Bylo to ve hvězdách. Stejně jako to, co se teď děje,“ usmála se. Kakashi se k ní sehnul a jemně jí políbil. Pohladil ji po tváři.
„Miluju tě. Teď to říkám, teď se přiznávám. Miluju tě strašně moc.“
Ale její uši už to neslyšely. Její oči, ty už neviděly, že pro ni pláče. Hlava jí spadla na stranu. Zorničky ztratily lesk. Kakashi si ji přitáhl ještě víc ke hrudi. Zemřela s úsměvem na rtech. Chlapec mačkal její ruku ze zoufalství čím dál víc. Jakoby ji tím mohl oživit. Když ruku pustil, ta spadla na zem. Bez citu. Jenom měsíc dával Kakashiho slzám třpyt. Odrážel se v nich. Shinobi se podíval nahoru.
„Hvězdy … Tam to prý bylo napsané. Doopravdy je ve vás osud všech lidí?“ zašeptal obloze. „Doopravdy každá z vás symbolizuje něčí život? Támhle … Támhle jedna zhasla. Rin …“

Jednotka ANBU ho našla ležet vedle ní. Držel ji za ruku s díval se na nebe. Když přišli, zvedl se a utekl do lesa. Týden ho nikdo neviděl. Vyplakával svůj žal. Až po té se vrátil do Konohy. Vrátil se, připraven nedat šanci žádné další lásce, která by ho chtěla oklamat. Už nikdy nechtěl zažít tu bolest. Byl ale připraven, že jednou nějaká příjde. Nějaká, která bude podobná Rin. A on, on zapomene na to, co se stalo. Toho, toho se bál.

***
Rin ... Kampak se poděla Rin?
Děkuju za přečtění Smiling

4.95122
Průměr: 5 (41 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aideilisa
Vložil Aideilisa, Út, 2012-02-28 14:43 | Ninja už: 4497 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

nádhera až se mi z toho chce brečet tak krásná povídka no nevim přesně jaký slova mám vybírat dál prostě famozní povídka o kakashim....

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2009-12-28 21:20 | Ninja už: 5546 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ne... Oo To ne... Počkat, počkat! Žádnej happy end?! OO C-cože...! OO
Hej, zrada. - - ... Ach jo. xD
No dobře, prvotina... Budu dělat že se nic nestalo. x) *v hlavě řve a brečí* Je to tak trošku vidět - pár chybiček, do očí mě bodla jedna neshoda přísudku s podmětem... xD Ae jinak pěkný. x)
Původně sem komentář psát nechtěla ae... Za tak tragickej konec sem tě prostě musela sprdnout. xP xD *a stejně co? nic, na řev nemá sílu... x/ xD*
Sehr gut. ^^ (nemělas mi řikat o tý němčině, teď totiž přijde... poněmčovánííí!!!!!!! XD)

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Po, 2009-09-14 10:32 | Ninja už: 5422 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Kráááásne.. žiadny happyend, jupí Smiling Ale vážne, bolo to krásne... obdivujem to, ako vyberáš slová, všetky výrazy, číta sa to krásne a dá so presne predstaviť... veľmi sa mi to páčilo, rada si ešte od teba niečo prečítam Smiling

Obrázek uživatele Memph
Vložil Memph, So, 2009-04-04 16:20 | Ninja už: 5655 dní, Příspěvků: 242 | Autor je: Prostý občan

Naprosto parádní Smiling skvělá jednorázovka na dva díly Laughing out loud
Čte se to náramně, je to krásně plynulé s pěknými slovnímy obraty, moc se mi líbí rozmanitost slov a přirovnání.
Další oblíbený autor a hned po první povídce ? ... vypadá to, že jo Smiling

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2009-02-05 20:49 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Ďakujem veľmi pekně, eště raz Smiling Ale... Tohle si nečtěte! Je to vošklivý, fakt že jo xDD (Jedna z prvotin! Brrrrr....)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2009-02-05 22:55 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

ake vosklivy, mne sa to velmi pacia a prvotiny su pekne v tom ze clovek si este len hlada svoj styl nie je taky vypisany atd atd atd(a to ja mam velmi rada)

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2009-02-05 23:26 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jéé Smiling Tak to moc a moc děkuju Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Tracey
Vložil Tracey, Čt, 2009-02-05 20:32 | Ninja už: 5616 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

tak toto je fantasticke!!!!!!!!!!!!!!!!!Naozaj bomba vies perfektne spajat slova tvoje pribehy maju nieco zvlastne ako keby sa to naozaj dialo,ked som to citala tak som bola do toho uplne zazrat naozaj extra Laughing out loud

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., St, 2009-01-28 14:04 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

ako som mohla zabudnut na toto FFecko *zufaly vyraz* ja krava... *brusi si noze a chysta sa prebodnut*...

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Pá, 2008-11-07 17:13 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

nevím co mám napsat,no prostě se mi to líbí a zbytek asi znáš...No jo asi fakt nemám žádnou slovní bzásobu Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Rin n_n
Vložil Rin n_n, St, 2008-11-12 19:09 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Wow...nemam slov Smiling velmi pekne Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Po, 2008-11-03 22:39 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Nádherný...
*nemám více slov*

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, St, 2008-10-15 23:05 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

dala bych všechno na světě abych mohla být na místě Rin Cry ale jo, příjde, já Laughing out loud ale bude muset hodně hledat Laughing out loud ehm, zamyšleně se drbu na hlavě a nemůžu přijít na to, co ti napsat, aby to aspoň z poloviny vyjádřilo všechny moje pocity. prostě, arigato za tak překrásnou povídku Smiling




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Samr
Vložil Samr, Po, 2008-08-25 06:10 | Ninja už: 5846 dní, Příspěvků: 718 | Autor je: Prostý občan

hmm no v skutku vynikajici vykon ve skvelem podani Smiling bylo to napsane tak ze sem popotahoval. no verim c to ze by se u toho hodne lidi rozbrecelo a to je skvele protoze tak to ma byt. a zase se prokazalo ze jednorazovky mas lepsi nez ty dlouho ktere maji dily.

Obrázek uživatele Ramengirl
Vložil Ramengirl, Po, 2008-08-04 16:59 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

tento pribeh bol ozaj božský Minatka,to jak si popisala všetky tie najhlbšie pocity,no maš moj najväčší obdiv.ty si proste slečna SPISOVATELKA Kakashi YES

Obrázek uživatele Sajuri_chan
Vložil Sajuri_chan, Čt, 2008-06-26 17:15 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

Ako kazdy tvoj pribeh aj tento bol jednoducho famozny! Som clovek ktory casto neplace radsej zuri ako place ale tak pri tomto pribehu som musela z vypetim vsetkych sil drzat slzy na uzde fakt krasa!

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, Út, 2008-06-17 17:12 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

já němám slov...jak píšeš...je to prostě nádherný...plný pocitu a...a...*hledá kapesník...nadává že žadnej neni* prostě nemám slov...uronila sem krokodýlý slzičku

Obrázek uživatele Fibinnka
Vložil Fibinnka, Pá, 2008-06-06 21:40 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

úžasné, prostě skvělé Smiling

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., St, 2008-06-04 09:39 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Ať žijou suply na Ájinu. Laughing out loud Jsem strašně ráda, že jsem si to přečetla, jen se obávám , že teď nebudu myslet na jic jinýho.


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, Čt, 2008-05-29 02:46 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Co tady dodat? A jde vůbec něco dodat? Možná jen, že mám hodně ráda příběhy, které se odehrávají ještě před hlavním dějem Naruta. Prostě krásný příběh.

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Ne, 2008-05-18 12:30 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Je radost si přečíst něco od tak dobrého autora, jako jsi ty, Minato-san Smiling

Obrázek uživatele Dantuška
Vložil Dantuška, Čt, 2008-05-15 17:42 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

oooooooooooo Minato, málem jsem se u toho dojetím skoro rozbrečela! to... to je.. to je prostě nádherný, úplně mě to pohltilo! *běduje, že dneska zase neusne* máš obrovský talent, tvoje povídky jsou prostě KAWAAAAII! nejlepší na konoze, bych řekla! Eye-wink

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2008-05-15 19:14 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

To určitě ne Laughing out loud xD Ale děkuju ti strašně strašně moooc Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Čt, 2008-05-08 16:31 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

bezvadný!!! líp by to nikdo nenapsal!!!! a našel jsem tu inspiraci...díky Smiling


Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Pá, 2008-05-02 13:37 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jéé děkuju vám strašně moc Smiling Taková romantická blbost xD Ale příště se vylepšim v žánrech:D

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-05-02 13:40 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Jen ať žijou romantický blbosti Smiling

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Pá, 2008-05-02 14:06 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

No jo ... Hlavně když si u toho může člověk pořádně užít s popisováním pocitů xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, Pá, 2008-05-02 13:12 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

100000000/10 Smiling lepší hodnocení neumim

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-05-01 13:16 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Juj... to je krásné.

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-04-29 21:07 | Ninja už: 6013 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ty emoce....to pohrávání se slovy...celý je to strašně..krásný? dojemný?....prostě nemůžu najít ten správný výraz...nádherné...famózní...už nevím

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”