manga_preview
Boruto TBV 07

A jak to bylo s Jiraiyou? 5

Najednou však uslyšel nářek dětí, který se nesl z chodby napravo. Neváhal ani chvilku a vydal se tím směrem. Stihl ale udělat jen pár kroků a už se vezl po zadku do nějaký jámy. „Vuaááááááá … áááááá…“ Snažil se soustředit všechnu svou chakru do rukou a nohou, aby zastavil pád, ale nedařilo se mu to. Sice zpomalil, ale to bylo vše. Náhle „Žbluňk“ a už se koupal ve vodě. Teda zpočátku to byla konzistence vody, ale pochvičce, se to začalo zhušťovat, až to byla konzistence blízká betonu.
„Sakra další past.“ Nedalo se téměř nic dělat. Byl od paty až po krk v něčem, co mu bránilo v pohybu, jediné co měl volné byla jeho hlava.
„Už mě to tu přestává bavit, je čas přestat blbnout a jít nakopat zadek tomu, co mi tady působí ty problémy…“, ale nešlo to. Z ničeho nic uslyšel nepříjemný zvuk, jako by o sebe třeli dvě kovové tyče. Vlastně nebyl daleko od pravdy. Ve skutečnosti se zvedali kovové mříže, zpoza který šlo slyšet vrnění koček. No, né tak koček, jako spíš šelem.
„To není dobrý, to není vůbec dobrý. Musím se odsud rychle dostat.“ Říkal si trochu nervózně. Ale to už bylo pozdě tři dostatečně velcí tygři se na něj vrhli.
„Hari Jizou“ zakřičel. Jeho vlasy se naježili a pokryli celou jeho hlavu. Vypadal jako ježek, který se skulil do klubíčka. Ale bylo v celku jedno jak vypadal, hlavně že to bylo účinné. Tygři se k němu nemohli ani přiblížit. A někde zevnitř tohle jehelníčku se ozvalo „RASENGAN!!!!“ Celá zem se najednou začala třást a praskat, tygři okamžitě ustoupili zpět do svých úkrytů. A ozvalo se ještě jednou.
„Rasengáám!!“ to už zem nevydržela a Jiraiya se uvolnil na tolik, aby z ní mohl vylézt. „Tak teď ještě, jak z téhle díry?“ Porozhlédl se a viděl jen jedny dveře.
„Doufám že to není další past…“ Vzal za kliku a… nic. Bylo ticho. Otevřel dveře a vše bylo opět v pořádku. Že by obyvatel této skrýše nepočítal s tím, že někdo může přežit to, co přežil Jiraiya? Začal si hlavou promítat to co vlastně přežil. Byly to kunaie ještě před vstupem do jeskyně, jedno genjutsu, pak pád do nějaký jámy, kde zatvrdl až po hlavu a na konec ještě pár tygrů, kteří mu chtěli ukousnout hlavu. Nebylo toho málo, ale ani dost. Proto nepřestával polevovat v ostražitosti a šel hlouběji do chodby, která vedla jen jedním směrem. Došel až ke schodům, které vedly směrem nahoru. Říkal si že když padal dolů, tak by měl jít asi nahoru. Vydal se pomaličku nahoru. Našlapoval velmi zlehka, aby snad nespustil další past. Byl už nahoře. Další dveře. Znovu opatrně vzal za kliku, otevřel…
„Ááááááá prosím neubližujte mi.“
„Prosím já nic neudělal. Prosím pusťte mě ven..“
„Mami kde jsi…“
Jiraiya se nestačil divit. Právě naše děti, které byly uneseny minulou noc. Slyšel jejich nářek. Naštěstí byly v pořádku, ale bohužel nebyly všechny. Tři děti mezi nimi nebyly. „Ne nebojte to je v pořádku. Já sem vás přišel odvést domů“ říkal milým a klidným hlasem.
„Panebože, děkuji ti“
„Joooooo“
„Rychle pryč, prosím nebo si zas pro nás zase přijde.“ Plakalo jedno z dětí.
„Kdo si pro vás příjde…“ Nedokázal to ani doříct a už cítil jak se mu kunai zaryl do zad. Byla to palčivá bolest. Pomaličku upadal do tmy. Po chvíli už byla úplně všude. Mohl pouze slyšet nářek dětí, těch dětí, které přišel zachránit. Ale zklamal. Věděl, že ještě neumře, rána byla dost hluboká, aby ho vyřadila z boje, ale ne dost hluboká na to, aby ho ihned zabila. Jediné co dělal a co mohl dělat bylo ležet.

Po chvíli neslyšel, ani křik dětí. Bylo tam úplně ticho, bylo to, to nejhorší mučení jaké kdy zažil. Věděl, že nemůže nic dělat a při tom se něco o kousek dál dělo těm nevinným dětem. Stále vnímal čas, ale přišlo mu, jakoby se minuty táhly celé hodiny až dny. Stále bylo všude ticho. Myšlenky byly z vteřiny na vteřinu horší. Přemítal si snad všechny možné scénáře, co se tam, za tou zdí může odehrávat. Nechtěl na to myslet, ale nešlo to potlačit. Byl to jeden horší scénář za druhým. Už to nemohl vydržet, přál si, aby se mohl aspoň trochu hýbat, aby tu nestvůru co unáší děti, mohl ukousat k smrti. Nešlo to. Po chvíli si přál umřít, ale prosba nebyla vyslyšena.
“Prosím, přijďte někdo a zachraňte je.“ Snažil se křičet, ale ani na toto neměl dost sil.
„Tady někdo je!“ uslyšel najednou „a je stále živý! Rychle lákaře… Panebože to je Jiraiya-kun“ ozýval se hlas, který už stál za ním. „Rychle Tsunade-san, potřebuji vaši pomoc…“
„O můj bože…Co ti to ten hajzl udělal…“ Jiraiya ihned poznal známý hlas, slyšel v něm strach o jeho život a zároveň nenávist k osobě, co mu tohle udělala.
„Tss… Tsunade…“ vypravil ze sebe.
„Ne Jiraiyo, nemluv jen by se ti přitížilo…“
„Co… co je s … s nimi?...“
„Říkala jsem ti, abys nemluvil…!“
„Co … je s dětmi…?“
„Děti jsme odsud už dostali, neboj …“ ale nedopověděla to.
Jiraiya se chtěl zeptat na to, čeho se nemá bát, ale neměl na to už dost sil. Prostě začal jen odpočívat a usínat.
„NEEEEE JIRAIYO NEUSÍNEJ… NE TEĎ NE KDYŽ JSME TĚ UŽ NAŠLI…. VYDRŽ!!“
Tato slova k Jiraiyovi doznívala jen utlumeně z dálky. „VYDRŽ, SLYŠÍŠ MĚ JIRAIYO… VYDRŽ“ Cítil se mnohem lépe, nic ho nebolelo.

4.866665
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2008-10-28 14:56 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

To je neuvěřitelný, jak si dokázal udělat tak nervydrásající děj!

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, Út, 2008-10-14 17:35 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

mi hovor.... toto je vazne skvele prepracovana ff. vazne je to the best ff

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Fuzzy_eyebrow
Vložil Fuzzy_eyebrow, Út, 2008-10-14 18:56 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Editor ve výslužbě, Utírač Udonova nosu

jaj děkuji za uznání Smiling

Obrázek uživatele skauter1
Vložil skauter1, Čt, 2008-06-05 16:18 | Ninja už: 6146 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Prostý občan

omg toto je navykove !!!!

Moja poviedka čierny drak dakujem za komenty : http://konoha.cz/?q=node/29165

[img]http://***/images/myplayercard/295491.jpg[/img]

Obrázek uživatele kanaru
Vložil kanaru, Ne, 2008-04-27 16:44 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

GREAT JOB!

Obrázek uživatele Fuzzy_eyebrow
Vložil Fuzzy_eyebrow, Čt, 2008-04-24 18:47 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Editor ve výslužbě, Utírač Udonova nosu

tak je tu další dílek o tom co se stalo mezi Jiraiyou a Orochimarem Laughing out loud příjemné čtení přeji