manga_preview
Boruto TBV 09

Květ růže IV

S křikem jsem se probudila. Tělo jsem měla celé ztuhlé z celonočního spánku na balkóně. Ještě jsem nebyla dostatečně připravena ležet v té posteli. Sluneční paprsky mě lechtaly na obličeji a já se jen usmála. ‚Díky bohu, že to byl jen sen.‘ říkala jsem si a protáhla se. Pohled mi sklouzl k hodinkám na mé ruce. „To je teprve sedm? No, ale v osm mám být na nějakém hloupém cvičišti, to abych si radši pospíšila.“ Vlezla jsem dovnitř a začala jsem shánět kusy oblečení poházených po bytě. Dala jsem si v rychlosti sprchu, snědla jsem misku cereálií a pak jsem vyrazila k bráně, protože jak jsem doufala, mohli by tam být Kotetsu a Izumo a poradit mi jako včera.

„Jsou tam,“ řekla jsem si trošku víc nahlas než jsem zamýšlela a oddychla si. Došla jsem k nim a zářivě se na ně usmála. „Ahoj kluci, mohli byste mi, prosím, ukázat, kde je cvičiště?“ zeptala jsem se a zatvářila jsem se až nepřirozeně mile, alespoň na mně. „Samozřejmě,“ odpověděl mi pohotově Izumo a ukázal na něco, co vypadalo jako o trochu větší hřiště. „Támhle to je!“ řekl a na tváři se mu rozlil taky úsměv. „Tak čau a díky!“ poděkovala jsem Izumovi a rozešla se pomalu ke cvičišti.

Dorazila jsem přesně úderem osmé. „Skvělé, jsi přesná,“ ozval se těsně za mnou něčí hlas tak znenadání, že jsem leknutím nadskočila. ‚Tohle mi přesně dělal Taisei-kun a vždycky jsem ho za to zpeskovala, koukám, že tady mají stejný zvyky, jen s jednou malou změnou- zbýt tohohle kluka by se asi nevyplatilo,‘ říkala jsem si, zatím co jsem se otáčela, abych pohlédla na svého zkoušejícího. Dlouhé, hnědé vlasy mu rámovaly překrásný obličej a dokreslovaly to šedavé oči, ve kterých, jak jsem se dovtípila, sídlil Byakugan.

„Začneme, připrav se do bojové pozice,“ řekl a sám už stál v bojovém postavení s aktivovaným Byakuganem. Taky jsem se postavila do bojové pozice, ale svoje Kekkei Genkai neaktivovala, pamětiva si slov svého mistra. Stála jsem a čekala na první pohyb svého soupeře a ten zřejmě čekal na totéž. Jelikož nenávidím dlouhé čekání začala jsem. Udělala jsem sadu pečetí. „Tsuki no Kasu,“(V překladu to znamená měsíční kletba) zašeptala jsem potichu, aby se to nedostalo k jeho uším, ale i přesto to jeho nesmírně citlivý sluch zareagoval. Téměř okamžitě se kolem nás rozprostřela tma, kterou ozařovala neznámá záře. Neznámá pro zkoušejícího nikoliv pro mě. Pruh měsíčního světla začal směřovat k němu a pálil vše co mu přišlo do cesty. Za chvíli byla cítit spálená tráva a nejspíš začal hořet i nějaký ten strom.

Konečně ho paprsky ‚mého‘ měsíce dostihli a ozářily mu oči. „C-co?“ uslyšela jsem jeho nechápavý výkřik a vytušila svou šanci. Teď byl dočasně oslepen a tím pádem vyřazen z boje. Vytáhla jsem z pouzdra na zádech svou stříbrnou katanu a přitiskla jsem mu ji zezadu ke krku. „Puf!“ klon se rozplynul. Začala jsem si v duchu nadávat, že jsem to nepoznala a už mi nezbývala žádná šance než použít své kekkei genkai, protože s mojí vnímavostí bych nenašla ani zítra. Můj hlas se rozléhal do tíživého ticha. „Kyuukan!"

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Erian
Vložil Erian, Pá, 2008-04-11 15:49 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

jejda ...vy s tim pravopisem nadelate Laughing out loud ...me se ta povidka libi a budu ju cist aji kdyby tam byly pravopisny chyby Eye-wink

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-04-08 12:53 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Šikulka Smiling, jen je škoda, že ti sem-tam chybí nějaké písmenko ve slově, i-y si taky občas vymění místo. Ale téma je to zajímavé, hurá do další části, moc mě zajímá, jaké je kekkei genkai tvé hrdinky.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Út, 2008-04-08 19:04 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

no jo, já na češtinku moc nejsem xD

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-04-08 20:28 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak to je škoda, protože je to vada na kráse tvého příběhu Smiling Četla jsi Eragona a Eldesta ? Je to perfektně napsaný, co myslíš, ale formu tomu dala Paoliniho maminka, on s gramatikou podobně jako ty nějak nekamarádí. Najdi taky nějakého korektora Sticking out tongue

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, St, 2008-04-09 14:24 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

poprosím strašího brášku Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-04-08 20:29 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

stačí psát ve wordu...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-04-08 20:33 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

To máš pravdu, ale ten taky neopraví všechno Sticking out tongue

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-04-08 20:38 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

ale ukáže chyby...no, já naštěstí s pravopisem problémy nemám, ale je to dobrá věc na kontrolu.