manga_preview
Boruto TBV 11

Tábor 16

Tak konečně je tu 16 díl! Už jsme ale daleko co????

,,Pšššššš!" sykl Neji Sasukemu přímo do obličeje a vydal se v čele kluků na nebezbečnou misi. Jejich plán spočíval v tom, že chtěli nějak zvláštně ochutit jídlo, ale dopadlo to trochu jináč.....ale nebudu předbíhat, zrovna teď bylo: ,,0:00 šéfe!" vyhrkl Lee, čumějící na hodinky. Naji pokývl hlavou a vrazil do prázdné kuchyně: nikde nikdo. Všici se tedy odvážili dovnitř, ale protože měli přeci jen podezření, tak raději nechali zhasnuto.
Gaara zašmátral v kredenci a vytáhl nějakou tu čokoládu: ,,Na Neji!" Naji si ji vzal a naházel do každého hrnce kousek čokolády. Pak se radující kluci přemístili do ložnice, a přemýšleli o tom, co pak Hanko ukuchtí.

,,Píp! Píp! Píp!" začalo se ozývat v 8 ráno a ve dveřích se objevil Jiraiya imitující budík. Kluci vyskočili z postele a už se nemohli dočkat na vyvrcholení jejich vtípku.
Seskákali z postelí už oblečení a prchli na snídani. Za nimi hnedholky a přidal se i Gai. Takhle proběhli celou budovou až k jídelně. Na stolech už všude rohlíky, máslo paštika ale čokoláda nikde. Klukům spadla spodní čelist a málem jim upadla, když se ve dveřích objevila Anko a Hanko s ústy od čokolády. ,,Tak tenhle vtípek se moc nevivedl!" zašeptal Naruto a holky se ušklíbly. Ale pak jim zas sklaplo, až uviděli Jiraiyu bez nového hára.
Celá výprava posmutněla a z rohlíků toho moc nesnědli- víc toho bylo na zemi než v jejich žaludcích. Kluci zůstávali smutní, když v tom Jirayia podezřele zdrhl.....Byl pryč asi tak deset minut, když pak se objevil ve dveřích: ,,........RŮŽOVÁ?!" vyjekl Neji a spadl ze židle. Všechny pohledy se zapíhli do Jiraiyových vlasů. ,,Jsou růžové!" začala se řehtat Anko a Hanko se k ní přidala.
Jir se znovu usadil a háro neháro rohlík měl v sobě. Pak už se nic nedělo až v noci.......

,,Holkýýýý!" vzbudila se Ten Ten: ,,Něco jsem slyšela. Ostatní sebou znepokojivě sukli a zaposlouchali se do nočních zvuků....nic neslyšeli. Pak, ale vrzly panty a ve dveřích stáli kluci s něčím v ruce: ,,Čauves holčiny!" spustil Lee a vytrhl předmět Nejimu z náruče: ,,Jdem si číst ZUBY NEHTY- horory!" Holky nadšeně vyvýskly a následovali opačné pohlaví do ložnice. Všichni si posedali do kruhu a knihu podstrčili Shinovi, aby četl:
,,Ahoj jmenuji se...blablablablabla.....hrajeme si na schovávanou.....schovám se do vany.....něco mě chytá za palec......vyjeknu!"
No v ložnici taky někdo vyjeknul, ale nešlo poznat kdo, protože byla tma, Shinovi svatojánští broučci měli zrovna náhradní volno a baterka začala stávkovat. ,,Na Shino! Půjčím ti svou!" prohlásila nějak podezřele Temari a podala Shinovi záhadný předmět v podobě válečku...Shino zmáčkl válec tam, kde si mislel, že je ON a OFF, ale bohuže to nebyla baterka, ale sprej proti klíšťatům. Shino začal ječet, drbat si ruku a nahradit ho musel Kiba: ,,Do koupelny vlezl můj brácha a myslel si, že to byl pavouk. Blablabla! Náhle jsem zhasla a ta věc se zase vynořila z výlevky. skočilo to na bráchu a všude stříkala krev a ta věc se jenom zachechtala: chichichi..." Kiba schválně okamžik natáhl a pomalu přejel pohledem všechny ty vyděšené tváře, pak zase pokračoval: ,,Znovu jsem rožnula a viděla všechno to červeno..." Všichni zaječeli až na....,,Já se vůbec nebojím! Nejsem poseroutka jako vy! Jednou ze mě bude Hokage a pak povýším i na Paroubka a pak eště povýším a budu uklízeč a....." ...ano uhodli jste zprávně- byl to Naruto. Pyšně si odfrkl a prohlásil, že jde na záchod a ať na něj počkají.
Tak se čakalo...a čekalo....a čekalo....a Naruto stejnak nikde... ,,Kde je??" zamručel Shik a Ten Ten se začal v hlavě rodit plán: ,,Já pro něj dojdu!" Ten Ten odešla a Sasuke jišel špehovat co se jako bude dít...Sakura šla za ním no a apk se chodbou potloukali všicni. Došli až k chlapeckým záchodům. Ten Ten co nejrychleji Narutovi zhasla a vyštěkla: ,,chichichi!" Jak rychle to Ten Ten řekla ze záchodů vystřelil Naruto s holým zadkam a toaleťákem v ruce... všici se začali smát, ježe se za nimi ozvaly kroky a zase tu byli dohližitelé.

Co bude chtít Hok děte oznámit??? Zavládne smutek či veselí??? Čeká Vás ten nejpřekvapivější díl!!!!

4.857145
Průměr: 4.9 (21 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Út, 2010-07-13 22:19 | Ninja už: 5278 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

no, ujde to, ale připadá mi, že to bylo na díl sériovky strašně krátké a navíc píšeš hrubky a nespisovně.

no, tak z hrubek mě dostalo asi tohle: zprávně
a nespisovných věcí tam bylo opravdu dost: rožnout (rozsvítit), všici (všichni), jináč (jinak), ...atd...

navíc ti tam chybí spoustu čárek (např. před oslovením: 'Na Neji, přitom bych tam asi napsala 'Tumáš, Neji. dobrá, Na, je taky ucházející, ale ta čárka tam být musí, potom to nejde přečíst správně), ale to je jinak tvoje věc.

samo o sobě mi to vtipné nepřipadalo, až možná na ten konec s tím Narutem, to uznávám, že se povedlo Kakashi YES

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 22:03 | Ninja už: 5595 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

úža, hned jdu dále * chichichchichi*

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, Po, 2008-04-07 23:54 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

good Eye-wink

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Po, 2008-04-07 19:55 | Ninja už: 5973 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

17ka je na zch ale mám pocit, že mě zaživa stáhnete z kůže!!!!!

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Po, 2008-04-07 19:51 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

Mno, fakt super *-*, honem další dílešek! Laughing out loud

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Po, 2008-04-07 19:15 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

heheee, to je fajnee Laughing out loud

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Ne, 2008-04-06 16:40 | Ninja už: 6011 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

takm to je dobrý co dobrý úúža

https://konoha.cz/~naruto/?q=node/24210

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-04-06 15:15 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud chudák Naruto

Obrázek uživatele naruto x sasuke
Vložil naruto x sasuke, Ne, 2008-04-06 14:39 | Ninja už: 5978 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

to je supa