manga_preview
Boruto TBV 08

Válka o Konohu část 2.

Válka o Konohu část2.
„SHURIKENCHIDORIRASENGAN(nebo-li 2. elementový extra rasengan)“!!!!!!! Vykřikl Naruto.Vzápětí se okolo nepřátel a Naruta 6. Hokageho záře a ihned poté následný výbuch který se rozlehl na míle daleko.Když pár sekund po výbuchu otevřela Sakura a všichni Shinobi oči, viděli Naruto ležet na zemi se spousty kunai po celém těle, a okolo něj spousty mrtvých shinobi. Sakura ihned vyrazila podívat se na Naruta.
,,Nevím jestli se z toho dostane“.ale snad se dá něco dělat vyhrkla ihned Sakura.Sasuke se během chvilky objevil u Naruta a řekl: „Ty omezenče tys to ale zpackal“!!!!
„Já vím“. Úsmál se Naruto.
,,Hokage"!Přisel k nám naléhavý dopis z Písečné!!Naruto při léčení četl dopis: 6.Hokage, Písečná vesnice zanikla pod náporem Akatsuki a jejich nové vlastní bijuu Sojoba smrti.Příliv nepřátelských shinobi jsme odrazili, ale poté jsem dorazili Akatsuki a zníčili celou Písečnou vesnici pomocí jejich démonického bijuu!Je asi nesmrtelný!Poté co 300 shinobi z mé vesnice používalo nejlepší Jutsu to s ní ani nehnulo.Za pár dní příjdu i se zbytkem živých z naší vesnice, a doufám že nás přivítáš s otevřenou náruči!
Kazekage-Gaara
Narutovi se vykulily oči hrůzou ze Sojoba a opakovalo se mu dávné proroctví které zjistil po smrti Jirayi že je vyvoleným a že bude záviset jen na něm, jestli svět přežije nebo ho zničí.Když se Naruto vracel do Hokágovské Kanceláře cestou lidi skandovali.
,,Hogake je hrdina, Hokage je nepřemožitelný"!!!!Poté když už došel do kanceláře začal udávat rozkazy.
,,Opravte hradby, připravte domy pro lidi z Písečné a i řádné uvítaní a pošlete zvědy jestli tu není víc shinobi než předchvílí"!!!
Garaa si v duchu říkal proč odcházel ze své rodné vesnice, ale mrtvých bylo příliš hodně a v Konoze bude bezpečněji pro dobro vesnice.Neustále se třásl na pouhé pomyšlení na tu zrůdu!!! Byl sice Jinchuuriken Shukaku jednoocasý démon a vědel, že zrůda je silná a nedokázal si představit následky ůnosu Naruta(kdyby se to stalo)už zrůda se 7-mi Bijuu byla hrozná představa.Přežilo jen 5000 lidí z 10 000 a to bylo z toho jen 500 živých shinobi včetně speciálních jednotek ANBU kterých je zhruba naživo 300.
„Už jsme tu“!!! Vykřikl Jounin nalevo Gaarovi.Viděl hlavní bránu a v ní čekal jeho známý přítel Uzumaki Naruto se svým úsměvem.Již mu zachránil nespočetněkrát život.
„Ahoj“.Pozdravil Naruto Gaaru.Ubytování nemám pro tolik lidí, ale snad se dá něco dělat (všichni z Písečné začali jásat po 10-ti denní cestě).
,,Ale nejdřív si promluvíme a popíšeš mi sílu a velikost toho démona".Když došli do kanceláře Garaa už mluvil:
„Má 7-druhů chakry a jen se štěstím jsem přežil!!“vykřikl Garaa
,,Je neuvěřitelně silná"! ´
,,A to s ní byli i všichni členové Akatsuki".
,,Umí snad všechny ninjutsu a používala všechny elementy"!!!! Tornáda, vodní víry, ohnivé koule (Katon) , elektrické bolty!Allee ttto nejhorší byla černá chakra!!!!Měla bílou , Modrou ,žlutou , fialovou , béžovou ,hnědou a ta nejhorší byla černá!Byla to smrt, zkáza nic silnějšího jsem nikdy neviděl!!!!!
„Dobře“.vypadáš vyděšeně pojd si odpočinout.
„Hokage“!!!!!! Na hranicích ohnivé země se objevily Akatsuki s černou 7-ocasou zrůdou! Narutovi se vykulily oči a do mysli se mu vrátila zas ta stará známá Legenda: je vyvoleným a bude záviset jen na něm,jestli svět přežije nebo ho zničí!!

Doufám že se vám bude líbit:D
Ps jestli je to dvakrat tak se omlouvam nemam to tam ve svych prispevcich a nemuzu to najit:) tak se omlouvam kdyby to bylo dvakrat

4.733335
Průměr: 4.7 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Pá, 2008-12-19 19:06 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

fakt uuza!

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Út, 2008-06-17 14:58 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý...těším na další Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-04-21 09:46 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super příběch

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, St, 2008-04-02 22:40 | Ninja už: 6002 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Je to dobry ale mozna by bylo lespi se podivat na minuly dilek co ti tam napsal Karlos a trochu se s toho poucit, jediny co mi na tom vadilo byla ta prima rec jinak je to v poho Smiling

Obrázek uživatele Saintka
Vložil Saintka, Pá, 2008-04-04 15:06 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Prostý občan

jj dekuju budu delat tu rec tak otedka

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, St, 2008-04-02 22:27 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý...zatím sem nečetla povídku stím že Naruto je hned Hokáge ale nemysli si že mi to vadí.Právě naopak...je to fakt něco a ještě ten SHURIKENCHIDORIRASENGAN uplně uža....moc se těším na další! Eye-wink