manga_preview
Boruto TBV 09

Všehochuť 1

Tak jsem napsala něco pro zasmání, je to taková šílená pohádka. Je to má úplně první povídka, tak snad se bude líbit Eye-wink

Bylo nebylo jedno království, kde lidé po léta žili v klidu a míru. To království se nejmenovalo jinak než Listové.
Byl tu jediný a všemi uznávaný vládce - Tsunade.
Všechny ženy ji uznávaly a obdivovaly díky její síle a taky, přiznejme si to, ať žije feminismus.
A muži ji příjmuli a uznávali díky jejím vnadům a lásce k pití. Ano, je to tak, každý pátek se scházeli v knajpě, kde měli vůbec nejsilnější saké z království. Jednoho pátku se tam strhla ohromná bitka, protože jakýsi týpek chtěl sníst poslední Choujiho brambůrku, ten mu za to ukázal sílu své pevné pěsti a rozpoutala se taková mela, jakou ani ve válce Sever proti Jihu nezažili. Když v tom náhle v rohu vyskočila ze židle krásná žena, třískla rukou do stolu, čímž ho zarazila miliony kilometrů do země a zařvala: ,,To by stačilo, i*ioti!"
Všichni se jako zázrakem posadili na svá místa s rukama za zády, jako by každou chvíli očekávali pravítkem přes prsty. A tak se rozhodlo, že jediný, kdo dokáže udržet v království pořádek, je tahle žena se silou nadlidskou a krásou nevídanou.
Ale to by nebylo zajímavý, kdyby se v tomhle příběhu neobjevil nějakej zápornej s*áč, co znepříjemní klidné životy našich hrdinů v Listové velmoci.
Tímto zlosynem není nikdo jiný než všemi obávaný, krutý, nelítostný, nemilosrdný, krvežíznivý, smradlavý a bezesvědomížijící Lord Orochimaru a jeho dva synové - Sasuke a Kabuto.
O tomto Lordu Orochimaru bylo známo, že jako mladý klučík zabil svou matku, která to dotáhla až na Jounina, a otce, který neměl absolutně žádný talent, žádné genjutsu, ninjutsu ani taijutsu.
Také se o něm vypráví, že jest nesmrtelností obdařen, neboť kdysi dávno se upsal u Vodafonu, a to na dvě stě padesát let, a tím zaprodal svoji duši.
I tento panovník měl svůj zámek, jež se nacházel v bažinatém údolí a nesl jméno Panství Nicoty. Orochimaru měl i jinou zbraň mimo své nesmrtelnosti a byla to jeho armáda tupounů, také známá pod názvem Akatsuki.
Tyto dvě země žily celkem poklidný život, jelikož Orochimaru terorizoval jen malé okolní zemičky a až do dnešního dne si Listového království nevšímal. Ale bohužel jedné obzvlášť jasné noci, za působení úplňku, zdál se mu sen o krásné, ne, nejkrásnější dívce, jakou kdy viděl. Měla zelené oči a růžové vlasy.
I začal se po ní Lord Orochimaru shánět a od jedné ženy jménem Casandra se dozvěděl, že žije právě v našem Listovém království. A protože Lordu Orochimarovi táhlo na dvoustovku, nýbrž vzhledem tak na dvacet pět, a dlouho žádnou ženskou neměl, neboť princezna Diana se mu před osmnácti lety zabila pří autonehodě, když ji srazila tehdy ještě slepá Esmeralda, která prostě trvala na tom, že řídíčák udělá, začal střádat ďábelský plán, jak onu spanilou získat.

Ráno, když se Sakura probudila ve své komnatě, bylo už světlo, svítičko slunilo a zpíváčci ptáčili. Dívka se zelenýma očima a růžovými vlasy se protáhla a vylezla z postele, vtom začalo hlášení místního rozhlasu. Tsunade, zřejmě ještě po opici oznamovala, že se bude konat dobročinný ples a výtěžek se věnuje nemocnici pro duševně choré, ve které se zrovna nacházel Gaara.
Dál vyřvávala, že účast, jakožto i vstupné jsou dobrovolné a zahraje skupina, kterou vede Konohamaru a spol a jmenuje se Kolamanahoru.
Kvůli této události odpadnou všechny dnešní a zítřejší tréninky. Sakuru to trochu rozladilo, jelikož měla tréninky ráda a plesy naopak nevyhledávala, protože nesnášela ty luxusní šaty, které mívají všechny holky na sobě. Ale zase na druhou stranu, říkala si, je to pro nemocnici a protože už je mi osmnáct, můžu pít - i rozhodla se, že tam půjde.

Touto dobou už i Orochimaru o této události věděl, nechal si zavolat svého mladšího syna Sasukeho a řekl mu: ,,Protože jsi byl, milý synu můj, dlouho v cizině, a tudíž tě tu nikdo moc nezná, mám pro tebe úkol. Půjdeš do Listového království coby princ Krasoň a přivedeš mi pannu krásnou, s očima zelenýma a vlasy růžovými, avšak pamatuj, že pannou musí zůstat a ty se nesmíš prozradit."
Sasuke souhlasil a vydal se na cestu. Orochimaru si nechal zavolat i druhého potomka a pravil: ,,Kabuto, můj oddaný synu, i pro tebe mám úkol - vezmi si armádu tupounů, následuj svého bratra do Listového království a buď připravený srovnat toto panství se zení, kdyby ten vymatlanej trouba něco zkonil."
Kabuto se hluboce poklonil a mazal se připravit. Orochimaru byl spokojen. Věděl sice, že Sasuke je rozumu chabého, ale za to uměl okouzlit každou dívku a i kouzelné zrcadlo říkalo, že je z celé země nejkrásnější.

Sasuke dorazil do Listového království, když byl ples v plném proudu, pár lidí tancovalo, musel uznat, že zdejší kapela opravdu válí, poté si připomněl, proč že to vlastně přišel a začal se rozhlížet.
Uvědomil si, že několik dívek si ho už všimlo a obdivně na něj zahlíží. Usmál se a konečně ji spatřil, růžovlasá seděla u stolu a něco popíjela. Také si všiml, že tam není sama, seděl vedlo ní muž s bílými vlasy a četl jakousi knihu. Rozhodným krokem se vydal k jejich stolu.
Obešel kluka s takovým obočím, že by se za něj nemusel stydět ani Yeti. Byl to Lee a zrovna to s Ten-ten solidně rozjížděli na Hrobaře.
I Kiba se pokoušel řádit ve víru tance, ale Akamaru ho neustále hryzal do nohy, jelikož ho páníček zapomněl nakrmit a on měl hlad.
Sasuke se dál vyhýbal tanečním párům, když konečně stanul před Sakurou a se slovy ´Baby nebude sedět v koutě´ ji odváděl na parket. Mezitím si Kabuto, schovaný se svou armádou před branami Listového, nervozitou okousal i poslední nehet na noze.
,,Ne, už nemůžu dál čekat. Musím jednat. Nesmím dovolit, aby všechny zásluhy sklidil můj ubohý bratříček."
S těmito slovy dal pokyn veliteli armády - Peinovi, a zaútočili...

4.6
Průměr: 4.6 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-10-14 08:27 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Wow, tohle je kruté. Jdu na další Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Po, 2008-06-23 16:30 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Ok,upraveno. díky

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-06-14 18:12 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Kdyby ses k tomuhle dílku vrátila a trošku dokončila úpravu, bylo by to ještě lepší Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele rafee
Vložil rafee, So, 2008-03-22 19:16 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

jaká haluz superne si to mixla..... dost sa mi to páči,ale mohol tam byť este protest kakashiho na konci...... ale ináč paráda.... fakt sa ti to podarilo........ pís dalej ide ti to Smiling