manga_preview
Boruto TBV 09

Bad day

Mladá dívka utíká zablácenou cestou. Neúprosná bouře jí brání ve viditelnosti. Utíká pryč, pryč od něčeho, co nikdy nechtěla zpatřit, něčeho, co jí změnilo život, něčeho, čemu se nemělo nic stát…
~~~
Jednoho ospalého zataženého rána probudí mladou zrzavovlásku křik malého dítěte šířící se po celém domě. Rusovláska stále oslepeně pátrá po svých pantoflích a poslepu se vydá ke vztekajícímu synáčkovi. Protře si trochu oči a pozoruje rozzlobeného malého chlapečka, který si právě začal cucat palec u nohy a všude se najednou rozlehlo temné ticho.

Svýma zářivě modrýma očíčkama pozoruje svou ospalou maminku, která nabyla vražedného výrazu. Vyndá palec z pusy a nahlas se rozesměje. Se svými špičatými žlutými vlásky vypadá jak sluníčko, které rozesměje úplně každého, takže i rozmrzelou zrzku. Dívka se rozesměje a už dokonale probuzeně vezme svého vysvátého synka do náručí.
„I ty, takhle probudit maminku, to se dělá?“poškádlí ho trošinku dívka. Chlapeček si začal krát se zářivě oranžovými vlasy a pozléze si je opět strčil do pusy a pak je s nechutí vyplivl.

Rusovláska ho opět položila zpět do postýlky a šla se obléct do svého oranžovočerného oblečku. Pročísla si párkrát vlasy a vrátila se k postýlce. Chlapeček pro změnu seděl a právě žužlal svůj polštář.
„Ty máš hlad, viď. Tak počkej, já ti udělám něco dobrého.“ Pohladila ho po hlavičce a vydala se do kuchyně. Vyndala misku a mléko. Z přípravy snídaně jí vyrušil až nepříčetný řev jejího malého synka.

Rychle doběhne zpět do pokoje. Uprostřed stojí vysoká postava s bílýma vlasama v černém plášti, který byl zdobený červenými mraky. V jedné ruce držel nepříčetného hošíka, kterému stékaly slzičky po tvářích a v druhé obrovskou kosu.
„Hidane, co tady chceš?“ zařvala na něj matka zajatého kloučka.
„To co nám patří,“odpoví s klidem.
„Okamžitě mi ho vrať, nemáš právo mi ho brát,“ zaječí rusovláska.
„Pssst, strejda Hidan se o tebe postará, neboj,“uklidňuje vetřelec svého zajatce, který neustále pláče.

Žena přemýšlí, co má udělat. Zbraně nechala v kuchyni a pořád nemá dost síly. Bezhlavě se rozběhne proti nepříteli a jen ztěží se vyhne jeho kose. Popadne synáčka a vyzkočí z okna. Přímo před domem jí zastoupí cestu další stejně oblečený člověk jako předtím v jejím domě. Její syn se konečně uklidnil a přitulil se blíž k jeho mamince.

Druhý nepřítel náhle hodil několik shurikenů. Dívka jen stěží uskočila a co nejrychleji se rozběhla lesem pryč. Těsně před ní se objevil cizinec z pokoje. Jednomu úderu se vyhla, druhý jí strefil přímo do zad a ona těžce dopadla na zem a její chlapeček kousek dál. Pomalu se k němu doplazila a ztěžka se začala zvedat. Nepřítel se lehce rozmáchnul a srazil jí zpět na zem. Vykašlala trochu krve. Pomalu se začala zvedat a témeř okamžitě lapila syna a rozběhla se pryč.

...ozvalo se pár hromů a těsně potom co zrzavovlasá kunoichi vyběhla z lesa se spustil prudký déšť a celé okolí zahalilo šero. Na nic nečeká a i přes velkou ztátu krve dál utíká.

Utíká skrze hluboké louže. Voda vystřikuje vysoko do vzduchu. Zrychlí tempo. Vodou nasáklé vlasy jí šlehají do obličeje, ale ona se nezastavila. I přes naprosté vyčerpání běžela dál do mokré temtoty. Jediné co jí drželo při životě byla její vůle, která jí nedovolila se vzdát. Utíká, a neustále k sobě víc tiskne malý uzlíček na prsou…běží dál stinnou tmou a nevnímá kapky deště, které se jí silou dopadu zarývají do těla. Na zádech se jí mísí krev s dešťovou vodou a šíří se dál po světlém oblečení.

Vyčerpáním a velkou ztrátou krve dopadne na kolena a tiskne k sobě svého synka.
„Po smrti tvého otce jsem si slíbila jen jedno, že tě za každou cenu ochráním…“odmlčí se na chvíli, „a já zklamala, zklamala jsem tvého otce i tebe, prosím odposť mi to…“oči se jí zaplnily slzami díky bolestivým vzpomínkám na klučíkova otce.

Vyčerpaně se jí zrychlí dech. V černé temnotě klečí na blátivé zemi a nechává na sebe dopadat velké kapky deště.
„Ne…“šeptne.
„Ne, nevzdám se tam rychle, on by to taky neudělal,“síla se jí vrátila do žil a ona se opět rozběhla směrem k rodné vesnici pro pomoc.

Utíká. Nevnímá bolest, kterou jí způsobují zranění ani prázdno v plících. Celá záda má i přes oranžové oblečení rudá od krve. Běží dál. Utíká. Těsně před ní se objeví opět její nepřátelé.Oba se k ní rozběhnou a chystají se ke konečnému úderu. Při zásahu se dívka rozplyne v mrak.
„Klon!“šeptne vyšší nepřítel. Oba se ohlížejí okolo sebe.
„Támhle je,“ zakřičí bělovlasí muž s kosou na zádech.

Rozběhne se a zasadí ženě plnou ránu do zad. Zhroutí se na zem. Bolestí se jí do očí nahrnou slzy a ona jen natáhne ruce ke svému synovi. Klouček usnul. Usmála se na něj. Nad ní stál jeden člen akatsuki a napřahoval se ke smrtelnému úderu.

V dešti se objevilo několik stínů. Jeden rychlostí srazil útočníka na zem. Dívce se sice zamlžil obraz, ale i tak poznala žáka jejího bývalého manžela.
„Kaka….shi,“šeptla potichu, ale dostatečně nahlas aby jí slyšel, „prosím postarej se o mého syna, pro….- sím,“

Černá silueta se k ní přiblížila.
„Ale co to říkáte, dyť se uzdravíte, určitě.“ řekne.
„Ne, tohle by nevy-……léči-la ani Tsu…..na…de, prosím po…sta...rej se o Na-rut…a,“řekla naposledy pohladila jejího synka a pak její ruka dopadla na zem…

Poznámky: 

tak tohle je má první ff jednorázovka, napsala jsem jí v jedné příšerné depresi, hm, když to tak vezmu, tak nedávno /5.10.08/ jsem dělala betaverzi, protože si možná vy, kdo jste četli mé první příběhy, tak jsem neoddělovala přímou řeč od odstavce a odstavec psala nazačátku s třemi tečkami a malým písmenem a na konci odstavce též... no teď už tak nepíšu, jen při normální mluvě/psavě Laughing out loud / pro zájemnce, včera /4.10.08/ jsem napsala veršovanou verzi... tak jestli budete někdo chtít, tak si ji přečtěte

4.848485
Průměr: 4.8 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kaori
Vložil Kaori, St, 2016-11-02 21:55 | Ninja už: 3564 dní, Příspěvků: 419 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Mise H: Tajemné, tragické, napínavé, smutné, krásné Smiling Úplně na mě dýchla ta atmosféra, asi budu mít taky depresi T.T (Ber to jako kompliment Laughing out loud) Jako jedinou výtku mám možná to, jak si střídala čas přítomný a minulý. Je lepší to psát všechno v jednom čase, tohle mi přijde takové zmatené. (Případně, češtinářka nám říkala, že je dobré psát v minulém čase a při nějaké akci přejít do času přítomného Eye-wink Laughing out loud To jen tak na okraj Laughing out loud) Ale jinak nemám co vytknout, bylo to opravdu krásné Smiling Ta scéna, kdy Kushina utíkala před Hidanen byla jednoduše úžasná Smiling

Obrázek uživatele eugh
Vložil eugh, St, 2010-03-24 22:55 | Ninja už: 5154 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

velmi pekne dielko , len tym uderom som nepochopil , hidan ju sekal kosou ci len buchal, lebo pokial sa nemylim ak by ju hidan sekol s kosou bol by konec ovela skor.

Mám rád niektoré filmy, nedávno som zíral na jeden s tamtým šedovlasým americkým hercom, ktorý voľakedy býval vtipný, teraz už nieje.

Obrázek uživatele _Emo Kikul_
Vložil _Emo Kikul_ (bez ověření), Po, 2009-08-24 14:32 | Ninja už: 19836 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Opakovať sa hádam nemusím, pretože je všetko vyjadrené podomnou. Smiling

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 19:44 | Ninja už: 5401 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Neriešim, že Hidan ešte nebol v Akatsuki, to nemá zmysel riešiť Laughing out loud
Aj tak to bolo veľmi pekné... Pozastavila som sa nad spojením mokrá temnota... to sa mi naozaj páčilo, ale v tejto poviedke je veľa podobne krásnych výrazov, ktoré jej dali patričnú úroveň Smiling

Obrázek uživatele KatuSHka
Vložil KatuSHka, Čt, 2008-09-04 18:19 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

fenomenální!!! hele mýlím se a nebo tohle nemáš na blogu?

...

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-09-04 19:41 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

ale ano, je to tam ~> rubrika: jednorázovky

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2008-08-30 14:01 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

fakt krásný(v uměleckém slova smyslu Eye-wink )


Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Po, 2008-07-28 11:26 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Ach jo ... Povídka o Narutově rodině - ty miluju ... Tohle bylo nádherný, takový smutný, ale zároveň tam bylo to "Postarej se o něho", co naplnilo celej příběh něčím ... strašně krásným ...
Umíš moc dobře psát a tohle byl zajímavej nápad, psát to všechno stylem "teď se děje" ... Moc se mi to líbilo Smiling
Nepřemýšlelas někdy o seznamu FF? Přecejenom, bude si to číst víc lidí, a to je u tvých povídek jenom a jenom dobře, že se to dostane k dalším očím ...

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Sobaku no Gaara
Vložil Sobaku no Gaara, Ne, 2008-06-29 13:10 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

skvělý...teda překvapil mě ten hidan xD takej saďour xD

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Pá, 2008-07-04 19:33 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

neřeš...jaksi jsem neřešila záporáky...XD

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-06-10 14:34 | Ninja už: 19836 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Prej že si přečtenim tvých FF zvýšim sebevědomí...VELKÝ KULOVÝ!!!!!!! Laughing out loud Kurňajs...tak teď je mý sebevědomí na bodu mrazu a ještě níž!!! xDDD Mno co...prostě krása!!!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Út, 2008-06-10 16:19 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

heeej to neříkej... Laughing out loud píšeš užasně...tak co řešíš...

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Čt, 2008-06-05 21:06 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

mam len jedno slovo:UZASNEEEEEEEEE uplne uzasne ale smutne smrk ale is trieda sa musin uznat

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, So, 2008-05-31 12:21 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

arigatooo vám všem Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-05-31 10:27 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

teda ďalšia smutnučká poviedka...smrk...Ryuuka si úžasná, bolo to skvelé Smiling len pekne píš ďalej, hoci aj takéto poviedky, lebo ti to ide pekne od ruky, a od srdca Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele alexxiis
Vložil alexxiis, So, 2008-05-31 10:17 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

kráísne nádherné... moc hezké.. .čododať? skvele píšeš... poklona

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-05-24 18:34 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Po přečtení tvé technopařby začala rolovat moje myšička jako zběsilá a hledala mezi FFkami Ryuuku. Zasekla jsem se tady a dnes už od tebe nic dalšího hledat nebudu, pro dnešek bylo překvapení z tvé strany dost Smiling Moc, moc hezké. Je vidět, že zvládneš psát "hlouposti" i vážné věci na jedničku.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, So, 2008-05-24 19:07 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

děkuji děkuji... Smiling vážně mě to těší

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Pá, 2008-05-23 22:29 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Překrásné. Zajímavé téma. Kráááááááááásááááááááá.Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, So, 2008-05-24 10:27 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

děkuji moc Smiling myslela jsem že už tahle povídka zapadla

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-03-29 17:52 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

To je moc pěkný! Na to, žes měla depku neber ohledy, Erben, když psal Kytici ji měl taky... Jinak by něco takovýho nenapsal. Tohle má aspoň nějakej smysl...

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, So, 2008-03-29 20:56 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

děkuji děkuji....kytice je náhodou moc dobrá to věc hlavně kolovrátek lol tys ten zlý had tys ta divá zvěř a ted jí vydloubli oči a uřezali nohy a ruce ááááááá krev...neřešte....sem dnes nějaká na krev

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, So, 2008-03-29 22:19 | Ninja už: 6197 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Ať žije Erben. Kytici bych odříkala i kdyby mě o půlnoci vzbudili Laughing out loud

Obrázek uživatele mischaaa-chan
Vložil mischaaa-chan, So, 2008-03-29 20:59 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 323 | Autor je: Prostý občan

Jenom dnes??XD XD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2008-03-29 20:58 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Vodník je lepší xD sex s vodníkem a následné eliminace hlavy děťátka xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, So, 2008-03-29 22:12 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

přesně...krev je nej

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, So, 2008-05-24 19:33 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Souhlasím s tebou! Mimochodem je to naprosto úžasný!!! Píšeš fakt skvěle! I s depkou i bez ní! Smiling

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, So, 2008-03-29 19:09 | Ninja už: 6197 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

A Kytice smysl nemá? Laughing out loud

Obrázek uživatele Teny.a.Michiko.
Vložil Teny.a.Michiko., So, 2008-03-15 17:39 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

je to fak moc hezounký moc se ti to povedlo

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-03-13 17:36 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Hezké^^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem