manga_preview
Boruto TBV 09

SÁZKA (11. kapitola)

Sasuke na ni zíral, ale neřekl nic, co by naznačovalo, že by jí ho chtěl přenechat, naopak by ho zabil rád...

11. kapitola: Souboj smrti

,,To jsme se dlouho neviděli, co, Itachi!‘‘ řekl nakonec klidně Sasuke.
,,Asi tak…‘‘ zamručel Itachi a podíval se na svůj plášť. ,,To mi zaplatíš!‘‘ zařval na Hedannu.
,,Se ještě uvidí, debile!‘‘ oplatila mu to. ,,Když to teď přežiješ, o čemž silně pochybuju, tak si tě podám sama.‘‘ Itachi se začal rozmýšlet, jestli se Sasukemu nemá vzdát rovnou… Podíval se na Deidaru.
,,Tak ho aspoň pusťte, teď už vám bude k ničemu…!!‘‘
,,To si jako myslíš, že ty dvě necháme Orochimarovi ve spárech??!!‘‘ zeptal se Shikamaru nevěřícně. ,,Si fandíš…‘‘
,,Ne, toho vážně už můžete dodělat…‘‘ řekla Hedanna a pokývala hlavou na Naruta. Ten přikývl a rozvázal druhý pytel. Na první pohled si všichni všimli, že to cosi má kolem pasu uvázán nějaký fialový provaz.
,,Aha, Orochimaru…‘‘ podivil se Gaara. ,,A Sakura s Temari?‘‘
,,Vím já, proč maj takový zpoždění??‘‘ odpověděla Hedanna. V tom okamžiku z té strany, odkud se Hedanna a Naruto vrátili všichni uslyšeli nějaké brebentění. Po chvíli se odtud vynořila Temari a Sakura. Každá nesla plátěný vak. Bylo vidět, že ten, co nesla Temari je napěchovaný něčím, jako písek a ten Sakuřina byl potřísněný nějakou červenou barvou. Obě dvě se smály.
,,A? Co se to tu děje???‘‘ zarazila se Temari.
,,Jsi v pořádku?‘‘ dělal si Shikamaru starosti.
,,Jo, jasně…‘‘ odpověděla mu. ,,Jsem v pohodě…‘‘
,,Vysvětlí mi to tady někdo?‘‘ zeptala se Sakura.
,,Jako v kině!‘‘ zasmál Gaara a jak se jí vysvětlovat. ,,Tohle,‘‘ řekl a ukázal na Uchiha, ,,bude souboj smrti!!‘‘
V tom, když skoro nikdo nedával pozor, se Itachi rozběhl na Sasukeho. Ten se stihl sotva otočit a jeho bratr už byl u něho. Pevně zavřel oči, když viděl Itachiho s napřaženou katanou.
,,CO?!‘‘ zařval nejednou. ,,To není možný!!‘‘
,,Ale je! A pokud nechceš skončit hned rozcupovaném na kousky, tak budeš hrát podle pravidel soubojů!‘‘
Sasuke otevřel oči a první, co uviděl, byly dvě zkřížené katany. To druhé bylo cosi žlutého, pomalu přecházejícího do stříbrné. Kolem všichni vydechli úžasem, protože takovou rychlost nepředvedl ani Lee. Itachi uhnul dál.
,,Nevěřím, že bys to dokázala udělat! Na to jsi moc krásná!‘‘ snažil se Hedannu udobřit.
,,Myslíš?‘‘ řekla a odstoupila od Sasukeho. ,,Chceš to poznat na vlastní kůži?!!‘‘ zasmála se a vycenila zuby, které jí teď svítily stejně stříbrně, jako vlasy.
,,Zkrátíš mi život?‘‘ zeptal se Itachi.
,,Klidně…‘‘
,,Dokáže ho zkrátit někdo tobě?‘‘
,,Nevím, ještě to nikdo nepředvedl.‘‘
,,A obětovala bys ho?‘‘ zkoušel Itachi.
,,Podle toho pro koho,‘‘ odpověděla mu. ,,Pro tebe rozhodně ne!‘‘
,,A pro mého bratra?‘‘ hádal se. Sasuke zpozorněl. I ostatní (hlavně Naruto, z jistého důvodu) čekali na odpověď.
,,Mnohem radši!‘‘ odpověděla Hedanna a usmála se. Tím Itachiho ohromila, ale ne natolik, aby si nezapnul Sharingan.
,,Tak to udělej!‘‘ řekl a snažil se jí vsugerovat pohyby.
,,Sharinganem na mě nezapůsobíš…‘‘ odrazila ho klidně a zavřela oči. ,,Mám něco lepšího..!!!‘‘ a Itachiho plně zasáhlo světlo jejích stříbrných duhovek.
,,Co? To není možný! Orochimaru, ty hajzle! Proč jsi mi neřekl, že to je Uzumaki??!!‘‘ nadával, protože se nemohl ani pohnout. Sharingan, který vnucuje pohyby přece vznikl z Byakuganu a ten z Uzumaki Kekkei-Genkai.
,,Já nevěděl, co všechno dokážou!‘‘ bránil se Orochimaru.
,,Víš, co jsem já nevěděl?‘‘ začal zase Itachi. ,,Že nějací přežili!‘‘ a to bylo spíš pro Hedannu.
,,Přežili jsme proto, že jsme nejsilnější generace!‘‘ řekla Hedanna.
,,A jak se to pozná?‘‘ zajímal se Naruto.
,,Naši rodiče věděli, jakou budeme mít sílu,‘‘ odpověděla. ,,Podle toho máme taková jména: když složíš první dvě slabiky z našich jmen a přidáš obvyklou koncovku, je to název našeho Kekkei-Genkai…‘‘
,,Takže se jmenuje Nahegan?‘‘ zeptal se Naruto.
,,Ne, obráceně, jsem o pár minut starší…‘‘ odpověděla.
,,Takže kdybych byl starší já, jmenoval bych se…‘‘
,,Hedanu, a já Narutta… Ale to neřeš, starší nejseš!‘‘ a tím Naruta parádně naštvala. Soustředila se znovu na Itachiho. Ten, když to zpozoroval, řekl:
,,Víš, to, jak mluvíš je mi dost povědomý…‘‘
,,Blik, cvak, příjem! Nechápu, proč jsem tě nenechala utopit…‘‘ smála se. ,,Jsem tě tam mohla rovnou nechat plácat a jít si vlastní cestou. Kdybych věděla, co jsi týden před tím udělal, zůstal bys tam!‘‘ konstatovala. ,,Už věříš, že bych tě rozcupovala na kousky?‘‘
,,Jo, tenkrát jsi to málem udělala…‘‘
,,O čem se to tu bavíte?‘‘ zeptal se nechápavě Sasuke.
,,Ále, tvůj bráška, děsnej šikula týden po tom, co skoro vyvraždil váš klan, zahučel do bažiny…‘‘ odpověděla mu Hedanna.
,,Jo, protože mě tam ten tvůj vlk shodil…!!‘‘ hádal se Itachi.
,,Tak co, ty ses tak dlouho nemyl, že jsem tě cítila i já na deset kilometrů!!! Nedalo se to vydržet!‘‘ řekla a to Itachiho dost pálilo. Už věděl, proč jí říkali JJ (džejdžej) nebo Jedovatý Jazyk… Pálilo ho i to, že se mu všichni kolem smáli.
Byl na ni naštvanej, tak se na ni vrhl aby zaútočil. Když to zpozorovala, ihned se ohnula do zadu na most, odrazila se nohama a ty, jak letěly, přesně zasáhly Itachiho do obličeje. Dokončila přemet a připravila si katanu. Pomalu šla k Itachimu, kterému z nosu tekla krev. Ten sáhl pro svou zbraň a bránil se perfektním úderům dívky, dříve známé pod krycím jménem nebo přezdívkou.
Byl rád, že ho nechtěla zasáhnout, protože věděla, že proto tu není ona. On zase věděl, že kdyby to udělala, už by se z toho jen těžko a dlouho dostával.
Začal na ni útočit:
,,Nechápu, jak jsi to mohla přežít… Byla jsi jen taková malá holka, skoro nic jsi nedokázala bez těch tvejch vlků!!! Jak jsi to přežila?‘‘ Jak předpokládal, Hedanna přestala útočit a jen na něj koukala.‘‘
,,Jo byla jsem slabá, byla jsem hodně slabá…‘‘ řekla nakonec a všichni kolem tomu nemohli uvěřit. Vždycky to byla ona, kdo zůstal jako poslední, byla z nich nejsilnější, vždycky dokázala, co chtěla, tak jak by mohla být slabá??
,,Byla jsem nejslabší…‘‘ a po tváři jí stekla slza. Pořád ho ale hypnotizovala. ,,Teď,‘‘ začala nanovo, ,,už ale tak slabá nejsem!!!‘‘ a bleskovou rychlostí se ocitla před Itachim. Švihla katanou, ale ten její útok odrazil. ,,Nejsem taková slabá, jak jsem byla!!!‘‘ a Itachi měl co dělat, aby uhnul jejímu dalšímu vpádu. Zavrávoral a musel se nadechnout.
,,Jsi! Pořád jsi tak slabá! Jinak bys mě už zabila!!!‘‘
,,Víš proč jsem tě nezabila?‘‘ zasmála se. ,,Protože od toho je tu někdo jiný!‘‘ S tím schovala zbraň. ,,Vem si ho, Sasuke! Zab ho, nic jinýho si nezaslouží…‘‘ a uhnula Sasukemu z cesty.
,,Sakra, brácho, jak to, že tě ještě nezabila???‘‘ chechtal se Itachi.
,,Protože některý lidi by mě dokázali zabít! Ale ty buď v klidu, nejsi mezi nima…‘‘ To byla odpověď od Hedanny směrovaná jemu.
Itachimu sklouzl vystrašený pohled znovu na Sasukeho. Je vážně tak silný? No, když to říká ONA, tak asi bude…
,,Mohla tě zabít a podle mě by to klidně udělala…‘‘ začal Sasuke. ,,Když se to ale nestalo, zabiju tě já!‘‘ a s tím vytáhl několik shurikenů. Itachi to udělal po něm.
Jako na povel zároveň po sobě hodili všechny. Itachi zasténal: dostal to přímo do levého ramene a nemohl hýbat s rukou. Sasuke se jen usmál a zamířil na něj s kunaiem. Itachi uhnul, ale ne dost rychle: kunai se mu zasekl do lýtka. Sasuke se stále culil. Nechtěl však rovnou zamířit na nějaký důležitý orgán – chtěl se Itachimu doopravdy pomstít.
,,Lidi, ale já mám fakt hlad…‘‘ oznamoval snad po tisící Chouji, zatím co Sasuke s Itachim bojovali (bojovali? Sasuke Itachiho propichoval kunaiem za kunaiem a tak měl Itachi míň prstů, než Deidara…)
,,Chouji, ty seš ale nenažranec!!!‘‘ obořila se na něj Ino.
,,Tak víte co?‘‘ řekla Hedanna. ,,Shino, ty běž zapálit oheň. Kibo, Lee Shikamaru! Kousek tímhle směrem je pitná voda! Sakuro, ty ty ostružiny dej do nějaké misky, chtěly by oddělat stopky, a ty Temari vem holky a nějakým šutrem na můžete to obilí rozdrtit…‘‘
,,A co ty?‘‘ zeptala se Temari.
,,Já za chvilku přijdu…‘‘ odpověděla a kývla směrem k Uchihům a Temari pochopila.
Za chvíli se vrátili kluci s vodou. Pak šla Hinata, Naruto a Gaara pomoct Sakuře (těch ostružin bylo opravdu dost), Shikamaru, Lee a Neji šli za holkama s moukou a Kiba s Kankurem šli pomoct Shinovi s ohněm. Ten se nejdřív nechtěl rozhořet a pak bylo potřeba přikládat. Chouji jen tak běhal mezi nima a říkal, jak a co mají dělat. U ostružin se chvíli zdržel, jenže pak to Naruto nevydržel a poslal ho (nohou), aby si šel místo těch pracně nasbíraných ostružin vykopat kořínky…
Sasuke Itachiho ještě asi půl hodiny probodával jehlami, kunai a shurikeny, než se nad ním slitoval a přesným zásahem kunaie do krční tepny poslal Itachiho do věčných lovišť. Orochimaru je chvíli pozoroval a pak se snažil nabalit Hedannu, která mu po několika neúspěšných pokusech trhla vazem…

Poznámky: 

Pokračování... Líbí se vám?

4.80488
Průměr: 4.8 (41 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sabaku no Yuri
Vložil Sabaku no Yuri, St, 2010-08-04 15:20 | Ninja už: 5222 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

žužo Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele jirka-kun
Vložil jirka-kun, St, 2010-07-07 20:01 | Ninja už: 5371 dní, Příspěvků: 104 | Autor je: Pěstitel rýže

je to super jako vždycky ale zase děláš z Itachiho strašnýho slabocha nezapomínej že byl velitelem ANBU jednotek a má MS taky je mnohem rychlejší jinak skvělej nápad Narutova ségra taky s démonem to by mě nikdy nenapadlo skvělí!!!

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2010-07-11 16:46 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

dělám no to je problém téhle série no... Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Mafarazo
Vložil Mafarazo, So, 2009-05-09 20:55 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

Vybornej pribeh Smiling to mi rekni kde beres napady? Laughing out loud

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Ne, 2010-07-11 16:47 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

to bych taky chtěla vědět kde sem je vzala... ale fakt netušim Laughing out loud

Obrázek uživatele Temari16
Vložil Temari16, So, 2009-04-11 21:58 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 140 | Autor je: Prostý občan

Tohle je prostě fantasticke!! Je to... no super a hlavně tomu nechybí humor!! xD

Obrázek uživatele tivka
Vložil tivka, Čt, 2008-07-17 23:13 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

no to je surovka ale dobrá Smiling

Obrázek uživatele Zinata
Vložil Zinata, So, 2008-05-17 16:40 | Ninja už: 5825 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Prostý občan

booooooooooooomba.........!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, So, 2008-03-15 22:05 | Ninja už: 5946 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

no co říct než bomba