manga_preview
Boruto TBV 13

Ztracená 2

Díl 2:Začátek mise

Skákali po stromě rychlím tempem kterým je Kakashi hnal, vypočítal si že s takovou rychlostí by tam měli být kolem dvou dní.Asi po devíti hodinách se začalo stmívat a tak Kakashi zavelel že se přes noc utáboří.

„První hlídku budeš mít ty Neji po tobě bude Sakura a pak já“řekl Kakashi.

Každý si lehnul podle svého.Naruto si lehl co nejblíže k ohništi, Sai si lehl pod strom, Sakura pod jiný a Kakashi si lehnul kamsi za křoví.Neji zůstal sedět u ohně a vždycky po nějaké chvíli prozkoumal okolí svým byakuganem.Po třech hodinách šel vzbudit Sakuru.Když kní došel zastavil se nad ní.Chvíli na ni koukal a aniž by si to uvědomil tak se kní pomalu přibližoval.Asi pět centimetrů nad ní si to uvědomil a rychle se od ní odšoupl.Chvíli přemýšlel, ale pak ji vzbudil.Sakura se pomalu rozkoukávala.Po chvíli byla totálně probuzená koukala do ohně, když v tom někde zapraskala větvička.Sakura se podívala tím směrem odkuď to šlo.V tu ránu už byla v bojové pozici.Chvíli tam jenom tak stála a čekala co se bude dít.Když v tom se na ní vyřítilo asi pět nájemných ninju.Ti vzbudili i ostatní.Kakashi hned hodil kunai po jednom z nich.

„O jednoho idiota méně“ pomyslel si Naruto,když viděl jak Kakashi jednoho zabil.

To už mu v ruce pulzoval rasengan a Naruto běžel proti jednomu z nich.Rasengan do jednoho z nich vletěl a ten jen bolestně vykřikl.Sai nakreslil pár lvů a měl vyhráno.Neji hned na druhý pokus mu zasáhl síť chakry a pak ho dorazil kunaiem.Ani Sakura neváhala a hned svému protivníkovi vrazila takovou, že odletěl na sto padesát metrů od ní.

„To bude nový rekord“ řekl Kakashi a začal to zapisovat do svého zápisníku.

Už se začalo rozednívat a oni vyrazily dál.Už byli u pouští vesnice písku. Pomalu byla vidět písečná, když v tom je smetla veliká vlna vody.Pak se objevil Kisame, který měl svůj meč opřený o záda.

„Máte pro mě ten svitek??“ řekl pobaveným hlasem Kisame.

Sakura se na něj hned vrhla a chtěla mu ji vrazit, ale Kisame se jí vyhnul.Naruto udělal asi dvacet pět stínových klonů a obklíčil ho.Kisame si připravil svůj meč a vyčkával kdy zaůtočí.Narutové se na něj vrhli.Kisame je mlátil svým mečem ,ale vždy když je uhodil bylo slyšet jen známé “puff“.
Když všechny pobil tak Kakashi už měl připravenou chidori se kterou se na něj řítil.Kisame se to snažil vyblokovat ,ale chidori ho přece jen zasáhla do ramena.Kisame spadl na zem, hned byl zas na nohou a začal s jutsu tsunami.Zvedla se obrovská vlna, která naše hrdiny smetla pod vodu.
Poušt se v tu chvíli proměnila v moře.Všichni po chvíli vyplavali nad hladinu, kromě Sakury.

„Kde je Sakura“ začal se strachovat Neji.

V tu chvíli se už vracel spátky pod hladinu aby ji našel.
Sakura tam ležela na dně a nejevila žadné známky života.

4.7
Průměr: 4.7 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele LittleGiant
Vložil LittleGiant, Ne, 2016-02-28 16:46 | Ninja už: 3134 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise V: oh neřekla bych že to bude ,,Neji and Sakura love" ㅇㅅㅇto se mi začíná líbit x3 xD jinak píšeš celkem hezky ^3^ až na pár pravopisných chyb ale tak to časem spravíš Smiling Laughing out loud já taky nepíšu dokonale XD a mám chyby XD. Ale k té povídce... dobrá práce! :3

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Ne, 2008-07-13 18:52 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

good...5bodov

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, St, 2008-06-18 22:09 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

pěkné ale smutné Smiling