manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto Akkipuden - 28) Velký krach, Tým Sarn vs. Zakurova banda

Titulní 1.jpg

Kapitola 28.Velký krach, Tým Sarn vs. Zakurova banda

"Ty zmetku," zavrčí tiše Zakuro, když v posledním okamžiku reaguje a uskakuje přes polovinu lodě před nebezpečím. Třísk! Výbuch lístku rozmetá kousek přídi, ale nikomu nezpůsobí ani škrábanec... Nyní stojí Sarn na hladině moře kousek od pirátského korábu. Zakuro na něj znovu hledí z vrchu, stojí na zábradlí lodě a šklebí se jako by zvítězil: "Uvědomuješ si kde stojíš idiote?" zeptá se dost povýšeným tónem, "řekl jsem ať se nenecháš zabít tak snadno a ty mi hned v druhým kole vlezeš do moře!" křikne rozčíleně, jako by jej Sarn svým hloupým chováním naštval, "buď rozdrcen hlubinou oceánu!" doslova praští silnými dlaněmi do prkenné paluby.
Na hladině oceánu se rozprostře ohromný prstenec, jako kdyby do moře padla obří dešťová kapka a z hlubin oceánu vystřelí kolmo vzhůru dračí tlama. Sevře čelisti a strhne Sarna do hlubin oceánu. Ohromná síla proudu jej táhne stále hlouběji, do stále temnějších končin oceánu. Bojuje ze všech sil, snaží se překonat dračí dravost, avšak pak jim proud ohromnou silou praští o podmořskou skálu. Sarn se o skálu roztříští, jako by byl ze skla.
*Právě si udělal velkou chybu, podcenil si jounina ze Skryté Listové vesnice,* pomyslí si originál Sarna přichycen na trupu lodi, sledujíc zkázu křišťálového klonu a očekávajíc vhodnou chvíli pro překvapivý útok. Onen moment právě přichází, neboť Zakuro hledí na mořskou hladinu, opírajíc se o zábradlí, zacházející se pouhý metr nad Sarnem.
"Tse, zasraná nuda! Měl bych se zbavit odporu na druhé lodi," zavrčí pirátský kapitán a ukryje čepele zpět do pouzdrům, připravenou k boji nechává pouze jedinou zbraň.
*Nesmím ho pustit na hladinu!* uvědomí si okamžitě Sarn a složí pečetě potřebné pro přeměnu dřeva v krystaly, *Shouton! Uvidíme co s tím uděláš,* krystaly bleskově vyšplhají po trupu lodi, vlezou na palubu a obalí ty pirátské nohy, kráčející pryč z lodi. Zakuro je vbrzku uvězněn na místě a krystaly vyrostou až do výše jeho kolen. Nemůže se ani pohnout, je svázán. Směrem od něj vede stopa rudých, lesknoucích se, krystalů stejně, jako se táhnou stíny při provedení Kagemane no Jutsu.
"Jak to, že žiješ?!" zařve rozlícený Zakuro a bleskově tasí druhou katanu. Údivem vyvalenýma očima sleduje, kterak Sarn vyskočí znovu na palubu a doskočí na ruce, čímž udělá stojku na koberci z rudých křišťálů. Odráží se rukama od podlahy a vysokým přemetem se dostává za pirátova záda. *Tři, dva, jedna...* poslední odpočet a další překulení ještě dál od syčícího výbušného lístku, jenž Sarn umístil na koberec z křišťálů.
Prásk! Dřevěné třísky i křišťálové střepy jsou vymrštěny silou výbuchu, doprovázeny zášlehem ohně zasáhnou pirátského kapitána Zakura, který se k výbušnému lístku na poslední chvíli otočil alespoň z části zády. Stvořil před sebou slabý štít z fuutonu, čímž se částečně ochránil před střepinami a celou explozi ustál jen s potrhaným pláštěm a několika mělkými krvavými šrámy.
*Jak jsem čekal, rychle si všímá okolí, ale teď!* okamžitě tasí svoji vlastní katanu a udeří na Zakurova záda... Prásk, naprosto nepravděpodobný pohyb a naprosto přesný pohyb! *Kso, to jeho kenjutsu!* zakleje Sarn, když vidí, kterak Zakuro bez obtíží vykrývá jeho zákeřný útok. Ačkoli byl otočen zády, dokázal přesně odhadnout situaci a překřížil čepele dvojice mečů tak, že vykryl Sarnův sek, v ten samý okamžik dokáže uvolnit jednu nohu z krystalického sevření a natočit se k protivníkovi z Konohy do mnohem výhodnější pozice.
Sarn znovu útočí sekem katanou, míříc na krk, aby jediným povedeným úderem celý boj ukončil. Jenže rychlost Zakurových rukou skutečně podcenil, Zakuro provádí mnohem rychlejší protiútok křížovým sekem. Sek směřující na Sarnův hrudník se setká s katanou a je zastaven, avšak sek směřován na Sarnovo levé koleno je daleko rychlejší než dokáže Sarn nohu zvednout. Zakurova čepel se zasekne docela hluboko do Sarnova lýtka. Sarn zavrčí bolestí a uštědří šklebícímu se Zakurovi úder čelem do čela, přičemž ocelová destička čelenky umí rozdávat pěkné rány a ani pirátský kapitán proti nim není imunní.
"Urg, ty zmetku!" hekne Zakuro, při srážce čel, čímž povolí v tlaku na obě čepele a Sarn dostává šanci se vysvobodit ze skutečně bolestivého zaklesnutí. *Shouton: Shuisho Enbu* levou Sarnovu ruku pokryje slabá vrstva křišťálu a na vnější hraně paže vznikne čepel s ostrostí skla.
"Tady to máš zpátky!" zavrčí Sarn a využije výhodu ve prospěch pomsty, křišťálovým ostřím se zasekne do svalnaté ruky piráta, ruky v niž pirátský kapitán drží meč, zaseknutý v Sarnově noze. *Zatraceně, ta rána je hodně hluboká... Musím ho zranit a ustoupit dál!* tentokrát vlivem návalu silné bolesti zavrčí Zakuro a povolí ve svém snažení ještě víc, tím dá Sarnovi možnost vytrhnout jeho ostří ze své nohy a za použití jen jedné nohy uskočit asi pět metrů vzad, dopadnout do kotoulu vzad a zakončit to hozením dvojice kunaiů. Jeden kunai odrazí zbraní v zdravé ruce, ale druhá ruka nedokáže zdvihnout meč na obranu tak rychle a tím pádem se černé ostří zabodne hluboko do pirátova ramene a ještě o něco více zlikviduje již velmi vážně raněnou paži. *Do háje s tímhle, musím použít provizorní lékařskou techniku... Jako když ránu vypálíš... Ale přestane to krvácet a budu moc dál bojovat... Shouton!* položí dlaň na ránu v lýtku a ta se velmi rychle zaplní krvavě rudým křišťálem, kámen se částečně propojí s tkání a způsobí Sarnovi ukrutnou bolest, že i v ohni kalenému jouninovi hrknou slzy do očí. Avšak ta bolest rychle pomine, stejně jako krvácení.
Zakuro mezi tím vytrhl kunai z ramene a upustil katanu z oné již nepoužitelné ruky. Kunai mu totiž zasáhl důležitou šlachu v rameni a skleněné ostří vážně poškodilo svaly. Avšak stále dokáže složit pečetě. Složit pečetě a tvrdě udeřit na jounina, ležícího ve vlastní krvi a úpícího bolestí: "Suiton: Daibakufu no Jutsu"
Znovu roste úzké tělo vodního draka, jeho zářivé oči hledí přes palubu a jeho tělo roste stále více do výšky, otáčí se a směřuje pozornost na Sarna. Za hlasitého řevu draka i Zokura se vrhá přímo naň: "Chcípni ty šmejde!" v hlase piráta je slyšet šílená zuřivost. Jako by jej silné zranění ruky rozlítilo k nepříčetnosti, jako by tím byla zasaženo jeho ego na nejcitlivějším místě. Byl tak strašně hrdý na své bleskurychlé ruce a nyní se může s jednou z nich rozloučit.
*Shouton: Shuishegy, tohle dračí šleh nemůže zadržet,* používá Sarn obranou techniku, praští prsty do paluby, dřevo se promění v jediný pevný krystal a ten se jako štít vztyčí k nebi, proti zuřivosti vodního draka, *Teď mám šanci, musím techniku dobře načasovat... Dračí vodní šleh se nesmí bariéry dotknout na moc dlouho.* Masa vody se přiblíží a rozevřená tlama jako by se toužila zakousnout do křišťálové hradby. *Raiton: Suppoku no Jutsu, tohle se ti nebude líbit, zmetku!* výboj elektrické energie se uvolní ve chvíli, kdy se vodní masa setká s krystalem. Záblesk, hlasité zahřmění a tělo draka se rozletí na tisíce kapek. *Teď už se nesmím zdržovat, pravděpodobně už zná můj druhý element a ví, že těžce ve výhodě, musím jej vyřídit přímým úderem. Využít toho, že nemůže používat obě ruce!* uvědomí si Sarn a přeskočí svoji, hroutící se bariéru, aby se dostal dost blízko k ochromenému pirátu a vrazil mu ostří do srdce.
"Mě nedostaneš! Suiton: Ryuke no Ame!" ve vzduchu se z vody tvoří rotující bodce, obalené ke všemu chakrou fuutonu, aby byl účinek ještě ničivější a případné užití raitonu nemělo na obranu žádný velký vliv. Zakuro rudce švihne rukou, jako by vodní bodáky ovládal prostřednictvím provázků. Jenže během okamžiku spolknou všechny čtyři bodáky, každý po jednom kunai s výbušným lístkem a v okamžiku se všechny čtyři bodáky rozstříknou ve vodních explozích. Sarn pokračuje vpřed, ale znovu se musí vyhýbat, jelikož pirát obalil čepel svého meče větrnou chakrou, dvakrát naprázdno sekne a dvě ostré fuutonové čepele směřují přímo na jounina. *Shunshin no Jutsu!* Sarn se uhýbá větrným úderům a probleskne vpravo od protivníka, ještě v dokluzu položí dlaň na promočenou palubu. *Raiton: Yutan Reishuku, jestli tě to zasáhne, končíš!* modré blesky se nezastavitelně prodírají palubou a řítí se na Zakura jako vlna k pobřeží.
"Trapnej pokus! Fuuton: Kaze Rappa!" meč pokrytý větrnou chakrou zabodne do paluby, čímž kolem sebe do okruhu rozežene tlakovou vlnu, jejíž síla rozlomí a do moře odnese i široké palubní zábradlí. Síla větrné vlny zcela zlikviduje koberec blesků a Sarn jí jen těžko uniká namáhavým vysokým skokem, dopadá na zem do podřepu s grimasou bolesti v obličeji. *Do háje s tou nohou! Shouton: San Kyusho,* znovu se dřevěná paluba mění v krystal a trojice skleněných bodců vyrazí z podlahy ku nepříteli, aby mu rozpáraly tělo a pronikly skrz. Ale jako by snad takový útok očekával, připravil se pirát k bleskovému vyhnutí. Bodce bodnou do prázdna, Zakuro díky Shushin no Jutsu uhnul až na zábradlí u druhého konce paluby. *Do háje, další větrné ostří!* všimne si Sarn zvlněného vzduchu znovu až na poslední chvíli a celkem neohrabaně uskočí, rovněž až na okraj lodi. Obě větrná ostří useknou kus trupu a zmizí.
*Hmm, vyčkává na první pohyb nebo se snaží o něco jiného... Samozřejmě, ten by nečekal... Vzduch kolem jeho zbraně se zase rozvlnil, pokud bych proti jeho větrnému meči šel s obyčejnou ocelí, docela rychle bych o meč přišel... Raiton je sice slabší, ale v kombinaci se shoutonem... Měl bych se ho už zbavit, naše loď je pod útokem a ty čtyři se musí prát s pořádnou přesilou...* přemýšlí Sarn, snaží se zůstat co nejklidnější a nemyslet na nic víc než úspěch v souboji. Jediným úspěchem je vyřazení nebo smrt protivníka. *Už cítím vyčerpání, hladina chakry klesá dost rychle... On už se taky netváří tak sebevědomě jako na začátku,* dále uvažuje a vyčkává, čepel jeho katany se nejprve obalí krystalickou vrstvou a následně párkrát zajiskří, aby se za okamžik celá obalila blesky. Na druhé paži nechá Sarn znovu narůst Shuisho Enbu, krystalické ostří. *Už můžeš používat jenom jedinou čepel, jsi na tom stejně jako já... Uvidíme, jestli námořnické pověsti a tvůj arogantní úšklebek, jestli tvrdili pravdu o tvých schopnostech kenjutsu... Tři zbraně jsou jedna věc, ale jak dokážeš ovládat tu jednu a jedinou, která ti právě zůstala? Co uděláš? Zaútočíš a pokusíš se mě zbít, abys pak mohl zbít i geniny... Nebo necháš své muže umírat dlouho v tesácích Inari, údery Shiori, kunaiem Minata a katonem Mukua?* jejich pohledy se střetávají v samotném středu paluby pirátského korábu. Zakuro, při pohledu na poničenou loď bere souboj velice osobně a při vzpomínce na ponížení, způsobíc mu Sarn vyřazením jedné ruky, vidí poměrně dost rudě. Sarn nevnáší do souboje žádné výrazné emoce, necítí k soupeři nenávist. Ví pouze jediné, tento muž musí být eliminován, aby mohla mise pokračovat. Královská dvojice musí být ochráněna za všech okolností.
*Shunshin no Jutsu!* Oba bojovníci zareaguji v jediný okamžik. Zmizí z okrajů lodí a problesknutím se setkají ve středu paluby. *Smrt ani porážka nepřicházejí v úvahu.* Čepele katan se střetávají v masivním třesku. Totožná síla obou úderů zapříčiní, že se oba znovu odstrčí o několik kroků na zpět. Sarn mrští tři shurikeny a znovu zaútočí. Zakuro obloukovým švihem srazí všechny shurikeny k zemi a vybíhá Sarnovi vstříc. Čepele se znovu střetávají, hlasité třesky protínají palubu prázdné lodě a jeden úder střídá druhý. Oba protivníci vkládají do úderů velkou sílu a provádějí je vysokou rychlostí. Sarn využívá větší obratnosti a sérií přesunů a kotoulů se snaží získat výhodnější pozici, avšak Zakuro bez podstatných problémů stíhá s jouninem držet krok. Bojovníci jsou vyrovnanými mistry kenjutsu, stejně tak i chakrou obalené zbraně se zdají být stejně odolnými. Jeden druhému se snaží dostat na tělo a zasadit rozhodující úder, ale nic se nedaří. Sarn se však oné chvíli velmi přiblíží.
Vysokým saltem skočí nad hlavou Zakura. V průběhu salta sekne shora velmi silným úderem, avšak je protivníkem hravě vyblokován. Při dopadu využívá výhodnější pozice a provádí prudký sek z otočky. Pirát právě nyní zaváhá a nestačí zatnout držení meče, čímž by úder zablokoval. Prvním úderem katany tedy ztratí Zakuro jistotu v držení meče a následujícím úderem krystalického ostří přichází o meč nadobro, jelikož je mu z měkké ruky vyražen tvrdým Sarnovým sekem. Stačí již provést rozhodující bodnutí, avšak Sarn je příliš pomalý, či snad jeho protivník příliš rychlý. Zakuro stačí tasit poslední nepoužitou katanu z třetího pouzdra a bodnutí mířené na srdce odkloní tak, že je pouze říznut do, prozatím zdravé, paže.
Prohnaný pirát okamžitě využívá nabylé výhody, svoji čepelí nadzdvihává meč Sarna a provádí následný rychlý sek, v nebezpečně plynulé návaznosti, vedený na břišní oblast. Naštěstí i před tímto nečekaným výpadem Sarn ještě stačí úskokem uhnout do bezpečnější vzdálenosti. Celý souboj se ovšem náhle komplikuje, neboť se Sarn sám dostává do pasti. Ustoupil přesně tak, že se zády zastavil o dřevěný stěžeň. Cesta vzad je zamčena.
"Tohle je tvůj konec, shinobi!" zařve běsnící Zakuro a provede divoký úder shora. Sarn se samozřejmě nechce nechat zasáhnout, vyráží vstříc masivní síle, osvědčenou a velmi prostou křížovou obranou. Překříží zbraně nad hlavou, katanu využije jako hlavní zastavovací plochu a krystalickým ostřím na druhé ruce ji podepře. Zakurova katana se o tento kříž ocela a krystalu zastaví jako o nezdolný kamenný val. Nyní má výhodu zase Sarn, dostane krystalické ostří z obranného kříže a téměř se mu podaří Zakura bodnout do boku, bohužel pirátský protivník je rychlý. Dokáže se vymanit ze zaklesnutí zbraní a uskočit zpět.
"Tak dost..." zahřmí Zakuro a chytí katanu i druhou rukou, kterou doposud kvůli zranění nepoužil, je na něm vidět strašná bolest, "chcípni už konečně ty bastarde!" ostří katan se znovu střetává, znovu onen silný třesk. *Ta síla! To není...* Sarn se nyní setkává s ohromně silným úderem protivníkova meče. A najednou tlak povolí, Sarnův meč se v místě střetu čepelí roztříští a zlomí. Pirátův meč proniká shinobiho krytem a protíná jeho oblečení, kůži i maso na hrudi. Krev vystřikne z rány a rozlije se po celém hrudníku. *K sakru! Jak se tohle stalo?!* Probleskne Sarnovi hlavou otázka, zatím co zatíná zuby bolestí a schytává Zakurův mocný kop, nímž jest narván zpět ke stěžni. Během letu stihne udělat jediné, rozloží krystalickou čepel a složí zní čtyři kunaie, které hodí po nepříteli. Následně vráží zády do dřeva a pociťuje silnou bolest v zádech. *Tohle... Tohle musí vyjít.* Sarn se pomalu sesouvá po stěžni k zemi a vtom přichází další nával bolesti. Chladné bolesti, téměř ledové bolesti. Pirátský kapitán Zakuro několika rychlými kroky překoná poslední metry, obratně ustoupí stranou krystalickým zbraním a vší silou bodne. Ostří katany prochází krví a pod Sarnovým hrudním košem. Krev se řine z rány a potřísní i obličej vraha. Obličej na němž se tvoří sadistický pohled a radostný škleb. Silná bolest zraněné ruky je v tu ránu pryč, přichází naprostá euforie.
"Ty zmetku, konečně! Konečně jsem tě porazil ty bezcenná hromado s**ček! Už nic nedokážeš, tvůj život končí a ta loď, kterou si tak usilovně chránil, skončí na dně oceánu i s celou její posádkou... Nezmůžeš s tím nic, vůbec a vůbec nic! ... Ach, tohle je ten nádherný pocit zaslouženého triumfu, velké vítězství po boji s pořádným protivníkem! ... Ani jounin z Konohy nedokáže zastavit Zakura! Grha ha ha ha ha ha!" hlasitý smích plný krvelačného šílenství, které se probouzí s tou spoustou krve unikající ze Sarnova umírajícího chladnoucího těla...

*****

*J-já ho zabil... Tohle je jeho krev... Já toho chlapa zabil!* děs a hrůza se zračí Minatovi v očích. Upřeně hledí rozšířenými zornicemi na krev, stékající po černém ostří kunaie až jemu na prsty. Kunai zabořený v pirátském srdci ukončuje život toho muže, ruce ochabují a upouštějí zbraň. Pohled překvapený, ale už chladný a mrtvý. Kolena se podlamují a Minato vytrhává kunai z jeho hrudníku zbroceného krví. *Takže takové je vzít někomu život... Zvláštní pocit, hrozivý a strašidelný, ale když se tě snažil před tím zabít... Jako bych cítil příjemné teplo v srdci, pocit uspokojení... Nenávidím to a zároveň jako bych chtěl ten pocit znovu okusit! Proč?! Vždyť tohle je odpornost, zabíjení...* prohání se rozkutálené myšlenky v Minatově hlavě, nedokáže si udělat jasno jestli cítí k zabíjení odpor nebo lásku. Snad jako by jej na tom vše děsilo a odrazovalo, ale zároveň by znovu rád zvítězil v souboji a svého nenáviděného protivníka znovu donutil pokleknout a následně padnout k zemi před naprostou převahou a mocí. *Tohle mě docela... Docela dost děsí, vážně bych mě takové pocity cítit a přistupovat k nim tímto směrem? Je správné takhle přemýšlet?* rozpakuje se, avšak není mnoho času přemýšlet nad významem myšlenek a opojného pocitu nadřazenosti nad nenáviděným protivníkem. Jeho vlastní parťáci a přátelé z týmu též bojují se lvím zápalem a dravostí. Krev pirátská i přátelská pokrývá palubu i rozplývá se v mořských vlnách. Mnohem více, než-li pouhé jediné tělo, leží na palubě mrtvé ve vlastní krvi i krvi mnoha dalších lidí. Taková je realita boje, realita boje kterou Minato právě poznává a je mu osudem servírována bez servítek...
Shiori doposud jen neustále odrážela zákeřné útoky pirátských nepřátel, jako by snad vědomě, či nevědomě, chtěla oddálit ono nevyhnutelné, co prostě jednoho okamžiku muselo v jejím životě nevyhnutelně přijít. Snad jako by chtěla zůstat dítětem alespoň z malé části a bála se toho okamžiku, kdy poprvé vezme vlastníma rukama život skutečnému, lidskému nepříteli. Stačí však pohlédnout na strašlivou přesilu pirátů a na množství padlých těl, válejících se na palubě. *Nezvládáme to... Já nezvládám náš boj, nemohu neustále jenom uskakovat stranou a doufat, že nikomu neublížím... Jsou to naši nepřátelé sakra! Chtějí zabít nás a následně zabít oba prince! Dattebayio, takové zostuzení přece nemůžeme dovolit! Já si nemůžu dovolit selhat!* znovu se skrčí do kotoulu a vyhne se ostří sekery jednoho z prohnilých pirátů. Zblízka může vidět ty mrtvé námořníky, jejichž život mají na svědomí muži z lodě s černým praporem na stožáru. Rozhlédne se a zří Muka, kterak dokáže bojovat a s chladným pohledem srážet k zemi jednoho protivníka za druhým. Jeho zbraň, oblečení i obličej je potřísněn kapkami krve. *Muku vydrž! Ty jsi silný, nejsilnější z nás... Ale sám je všechny neporazíš, musím. Musíme ti pomoci!* rozhodne se rázně a vrhne na nepřítele krvelačný pohled, velmi temný pohled jako by chtěla piráta zastrašit a donutit skočit přes palubu. Pirát ale viděl už děsivější věci než malou naštvanou holku.
"Zaseknu ti tu sekerou do té tvé hlavičky, ty malá couro!" zavrčí naštvaně a frustrovaně, ale šklebí se, jako by měl radost, že malá holka konečně přestává uskakovat a utíkat. Shiori napadá neohrabaným, ale velmi silným sekem. Shiori vyráží neohroženě útoku vstříc. Její byakugan už to vidí, to místo kam zasadí první úder a následně i místo kam zasadí úder rozhodující. Vidí ovšem i boj druhého z parťáků a přátel. *Minato taky dokázal poprvé zabít... Už taky zabil svého nepřítele, zrovna jako Muku, Inari-san a Sarn-sensei... Taky pochopil náš úkol a taky sebral odvahu, aby tu věc provedl. Všichni tím musíme projít a já chci poprvé zabít zrovna někoho s tak špinavou duší a prohnilou povahou, jako je jeden z těchhle pirátů!* usmysli si během kraťounkého okamžiku, kdy vidí, kterak Minato vytrhává zakrvácený kunai ze srdce nepřítele. Je třeba nezůstat vzad, je třeba nedovolit koukat na záda těch dvou, je třeba porazit a zabít nepřítele co nejdřív. Zasazuje tvrdý a překvapivě bolestivý úder loktem pod pirátská žebra, pirát totiž zaútočil příliš pomalu a Shiori se během té chvíle dokázala dostat až za čepel sekery a těsně k nepříteli. *Ty už mi nikdy...* úderem vznešené dlaně zpřetrhá nepříteli šlachy v rameni, ...nebudeš říkat! pirát nedokáže sekeru udržet a ukročí zpět, tváří se zatraceně překvapeně, absolutně nechápe co se právě stalo. Jak mu vůbec mohla malá holka zasadit dva údery tak brutální silou.
"Couro!" zakončí Shiori své myšlenky velmi hlasitým výkřikem a s oním rozlíceným pohledem v levandulových očích. Udeří vznešenou dlaní přímo do pirátského srdce, jenž právě zatlouklo naposledy. Poslední co pirát vidí jsou rozlícené vrásky na tváři malé holky, která s naprostou brutalitou ukončila jeho život způsobem typickým pro klan Hyuuga, ale s emočním prožitkem pocházející odněkud jinud. *Je po něm! Konečně je po něm... Ten prohnilej zmetek, říkat mi "malá couro" a vůbec zasloužil si to... Jsem ráda, že je mrtvý, někdo jako on by neměl žít a vlastně vůbec žádný z těch odporných vší!*
"Za tebou!" vykřikne Minato jasné varování a okamžitě vrhá kunai, aby ochránil Shiori před zákeřným přepadením. Ona se okamžitě otáčí čelem k nepříteli a vidí, kterak tři shurikeny zasáhnou cíl. První se pirátovi zasekne do kolene, druhý do stehna a třetí se zasáhne jeho zápěstí. Shiori tentokrát neváhá ani vteřinu, jako by právě získala instinkt zabijáka a dokázala se se zabíjením bez obtíží vyrovnat. *Červ, který útočí na záda malé holky a plaví se pod pirátskou vlajkou si nezaslouží ani zrnko soucitu, ani tolik soucitu, co by se za okousaný nehet vešlo!* rozhodne jako by řídila soudní proces a dvěma údery vznešené dlaně ukončí další život se slovy: "Takhle chutná spravedlnost!" na rtech.
*Převaha začíná být na naší straně... Ta dva se už konečně zapojili do boje, ale... Málo kdo dokáže zabít tak brzy a vyrovnat se s tím takovým způsobem, jak je správné... Snad se všechno nezkomplikuje, snad je nedoženě svědomí pod rouškou nočních můr,* uvažuje Muku a jako blesk stačí vykrývat útoky hned pěti pirátů naráz. Nikdo z nich nepatří zrovna k sortě dokonalých šermířů a ani jejich nepříliš kvalitní zbraně nebudí dojem přílišné použitelnosti v rychlém boji. *Měl bych se přesunout za Shiori na střed a těchhle krys se musím zbavit co možná nejrychleji!* rozhodne a prosmykne se pod nohama jednoho z pirátů, tenhle je zrovna ozbrojen kyjem. Muku okamžitě vstává ze země a bodá za sebe. Ostří zbraně pronikne do boku toho piráta. *Zatraceně na tohle nemám čas, musíme vyčistit palubu a rychle se s tím problémem vypořádat,* skočí, jako by skákal šipku, čímž se dostává z obklíčení.
"Katon: Gokakyou no Jutsu!" rozsáhlý proud plamenů pohltí všechny předešlé Mukovy protivníky, zapálí jim oblečení a dokonale je všechny sežehne. Dva "šťastní" jsou dostatečně blízko okraje lodě a tak se v plamenech vrhají přes palubu, aby našli útěchu ve vlnách. Avšak ostatní už nestačí loď opustit, žhavé plameny je ponoří do tak strašlivého sevření bolesti, že pouze strašlivě ječí a mění se v zuhelnatělé mrtvoly. Muku už na nic nečeká a útočí na dalšího piráta o patro níže. Skáče z lodního můstku a vlastní vahou jej sráží k zemi, muž je mrtev dřív než spadne k zemi, jelikož mu Muku vráží přímo do spánku, aby následně přiběhl až k Shiori a utvořil s ní základ formace, kterou ovšem musí doplnit ještě někdo třetí.
"V pořádku Shiori?" zajímá se okamžitě.
Shiori souhlasně kývne, "Zatím jo, ale přicházejí posily a... A naši už..." právě si s hrůzou všímá, že na palubě už je pouze ona, Muku a Minato, všichni ostatní zemřeli nebo jsou ranění a nebo je nevidí, například Inari-san na palubě vůbec není.
"Dokážeme je porazit, Shiori! Jenom vytrvat, Sarn-sensei se brzy vrátí a všemu bude konec... A Inari-san už jistě získala podpalubí pro nás," vysloví Muku konejšivá slova, motivující k dalšímu boji, ale kdo vlastně skutečně ví, jak to všechno je. Jestli třeba nepodlehnou přesile dřív, než Sarn-sensei stačí zvítězit na lodi samotných pirátů.
*Mají recht, nesmíme být takhle rozházení po celé lodi... Společně jsme silnější, než každý sám... Sakra!* uvědomí si Minato, všímajíc si Mukuova přesunu do středu, avšak musí čelit především nové trojici útočníků, vybíhajících po schodech z podpalubí, aby pomohli svým špinavým druhům v krutém boji s trojicí geninů, procházejících křtem ohněm.
"Tohle bude tvůj konec, s**či!" zavrčí pirát a dravě se vrhá na Minata, aby mu mohl vrazit dýku do břicha. *To tě mám taky zabít? Ne, tohle nemá cenu. Nebudu zabíjet, když nemusím! Nebudu zabíjet slabochy a blbce!* mrštně se odvalí bokem, tudíž útočník se už vrhne jenom na vzduch, tudíž padá na všechny čtyři a schytává od Minata tvrdý kopanec do brady. *Ještě tyhle dva zmetky a rychle pryč!* hodí dva shurikeny, každou rukou jeden. Oba se zaseknou pirátům do stehen, čímž ztratí v noze sílu a na okamžik klesají na jedno koleno. Nabytého času Minato samozřejmě využívá k ústupu na zábradlí, stírá si z tváře kapky vlastní krve a sahá pro svitek, jenž vloží mezi zakrvácené prsty.
"Připravte se na setkání s mistrovskou technikou shinobiho Uzumaki Minata, vy bando hnoje!" křikne a šklebíc se na tu bandu, provádí tři pečetě a jedním tahem rozmotává svitek, "Kutchiyose: Ami no Chou!" z oblaku bílého kouře vyletí obrovská, světle modrá, plachta. Jednoduše pořádně velký kus modré látky. Ale to už létají další pečetě: "Fuuton: Toppu no Jutsu" pořádně se nadechne a dřív, než plachta dotřepetá k zemi, vyfoukne pořádně silný poryv větru. Tohle už je vlastně pěkně silná vichřice. Plachta je stržena proudem vzduchu a vržena přímo na trojici pirátů, které náhlý poryv silného větru, v kombinaci s plachtou, odnesl pár kroků zpět a všichni tři se nyní motají pod modrou látkou, nebezpečně blízko stěžně.
"Finální útok, Kage Bunshin no Jutsu!" tři stínové klony. Nyní všichni čtyři Minatové popadnou jedno volné lodní lano a jeho pomocí přirazí trojici pirátů, pod plachtou, ke stěžni lodi. Několikrát je oběhnou, aby lano bylo pořádně uvázané a následně pořádně zatáhnou a oba konce uvážou k lodnímu zábradlí. Následně mizí a Minato ve velkém stylu skáče o patro niž a už s kunaiem v ruce se zapojuje do formace, aby se stal třetím vrcholem trojúhelníku. *Jo to byla show!*
"Minato! Nevytahuj se, měl si je vyřídit rychle a ne stylově," zabručí Muku nespokojeně a pozorně sleduje vlastní průchod.
"Závidíš?" zeptá se Minato provokativně a dloubne do Mukua loktem, šklebíc se směrem ke svému průchodu.
"Radši se připravte! Plují sem další lodě!" řekne Shiori docela rozčíleně, jako by jí vadilo, že si ti dva z takového boje snad ani nic nedělají. *Blbost, určitě jsou stejně na pochybách jako já... Eh, jenom to dobře maskují... Ale ty další dvě lodě, to je budeme muset všechny zabít? Jo, určitě si smrt zaslouží, ale... Ale tolik lidí?* při té představě projede tělem chlad, naskakuje husí kůže.
"Odvahu Shiori, tohle zvládneme. Prostě je chytnem za triko kopnutím do zadku pošleme zpátky do moře," pronese Minato sebevědomě, ale též si není příliš jistý, jestli náhodou nebude potřeba pozabíjet další, ačkoli velice vinné, lidi. *Bude jich nejmíň dvacet.* Přesně třiadvacet, třiadvacet po krvi lačnících lidských zrůd. Pádla mohutně zabírají, aby mohli napadnout loď co nejdříve. Již jsou blízko, meče se lesknou a děravé škleby se těší na snadné obsazení lodě. Z dáli neviděli, co se na palubě stalo, už neslyší boj a věří v snadné vítězství svých kumpánů.
"Tak pohněte zadkem," zašeptá nedočkavý Minato. Už chce shodit nervozitu a další předbitevní strach. Ale loď jako by náhle začala protestovat. Jako by jejich koráb už nechtěl další boj na své palubě. Celá loď se roztřese, podlaha vibruje a z nitra lodě vychází tlumené křupání a rupání, praskajících prken. A pak se to stane, část paluby před trojicí geninů se rozletí na kousky a z nižších pater se ven vyřítí šedivé tornádo ve tvaru doutníku. Vleče sebou z dolních pater tři pirátské krysy a teprve zde, na samotném povrchu lodě, je vír odhodí, tudíž všichni tři vyletí vysoko vzhůru a opisujíc malý oblouk padají do moře. Inari se přestane točit a skočí na okraj lodě, aby si prohlédla nové útočníky. Je celá nějaká větší a děsivější, její srst je naježená a ocelově se leskne. Celá potřísněna lidskou krví, v očích zlost a krvežíznivost, cení hrozivé zakrvácené tesáky a svírajíc v nich lidskou bytost, vrčí a mrtvé tělo člověka pouští z tlamy přes palubu, aby si jej vzalo moře.

"Z-zatraceně, co je tohle za zrůdu?"
"Kolik ten pes zabil lidí?!"
"Ta držka od lidské krve... Co je zač? Proč ji nedokázali zabít, když už obsadili celou loď?"
"Přece se nebudete bát nějakýho čokla, zaberte!" přeruší nějaký velmi odvážný pirát náhlé vyděšení svého mužstva. Ale to už všichni začínají vnímat realitu. Vidí krev, stékající z paluby jako by se přes ni přehnala krvavá vlna, vidí mrtvá těla, visící z půlky z paluby. Zří ohořelé mrtvoly plovoucí na hladině i muže, jenž se zmítají pod zakrvácenou modrou plachtou a provaz, kterým je tak přivázali, aby měli po bitvě koho mučit a plně tak ukojit své sadistické choutky.
"Do háje co je tohle za loď?!" vyjekne překvapivě vysokým hlasem jeden z pirátů a nejraději by utekl. Nyní přicházejí tři geninové, tři malá děcka v očích hloupých pirátů, přicházejí k okraji. Tváře i ruce potřísněné cizí krví a hledí na ně se zájmem a opovržením. Ta blonďatá holka a její hrozivé oči s vystouplými žílami. Stojí tam, jako by jen vyčkávali, až budou moci rozpárat na cucky další nebožáky. A Minato, Shiori i Muku poznávají, že se pirátská posila bojí a drží se zpátky.
"Tohle!" vykřikne Minato vychloubačně a pohladí Inari za ušima, "není žádný pes, ale vlk. Je psem asi stejně jako ty jsi opicí... Che, možná ještě o dost míň, jak se tak na tebe dívám... No a teď si představ, jak super musí mít tento roztomilý vlk pánečky!" vysvětlí pirátskému osazenstvu a začne skládat pečetě: "Smůla, natrefili jste na partu ostřílených shinobi!" hraje Minato dál své divadlo. Divadlo, které má obrovský úspěch, neboť pirátům dojde, že nemají sebemenší šanci porazit tato monstra. Jednohlasně rozhodnou o návratu a vesla okamžitě mění směr. Avšak zjevně ještě neřekli poslední slovo.
"Kapitán Zakuro vás zničí! ... Připravte se na smrt!" vyřvávají, když už plují v úctyhodné vzdálenosti.
"Uff! Ještě, že na to skočili," povolí Minato bezstarostný úšklebek a posadí se, "Inari-san, ty jsi vážně děsivá," uzná. Tohle hrůzostrašné divadlo jej vyčerpalo snad víc než celá bitva o loď. *Kdyby měli trochu víc odvahy, prostě po mě mohli něco hodit a zabít mě... Ještě, že se umí Inari tvářit tak hrůzostrašně... A ty její chlupy na hlavě pěkně bodaly, au...*
"Kdo je kapitán Zakuro?" položí Muku docela zásadní otázku.
Odpověď však přijde ze zcela nečekaného zdroje, další pirát.
"Je to shinobi na vysoké úrovni a vás bez problému zničí, stáhne do hlubin celou tu vaši bárku!" zavrčí ten hlas.
Vychází z průchodu do podpalubí a drží nůž na krku prince Hikaru. Všichni tři geninové i Inari okamžitě znovu zpozorní a zaměří všechny smysly tamním směrem. Nůž je skutečně velice blízko krční tepny. Není třeba být génius ani jounin, aby člověk poznal, že tahle situace rozhodně není dobrá.
*Zatraceně, jak jsme mohli dopustit, aby někdo pronikl do jejich kajut... Mohl bych jej ochromit sharinganem, ale taky by mohl poznat, že se o něco snažím a říznout...* Muku si asi ze všech nejlépe uvědomuje v jakém srabu se právě oni a hlavně princ Hikaru nacházejí.
"Okamžitě ho pusť nebo tě zabiju!" štěkne Minato a snaží se znít přesvědčivě.
"Udělej jediný špatný pohyb a zabiju já jeho!" oponuje pirát a cukne rukou, čímž mělce řízne a několik kapek Hikarovy krve se prodere na povrch, "brzy vás všechny stáhne do hlubin, ale to už tady nebudu, jasný!? Ani tahle tučná kořist, starý dobrý princ Hikaru... Půjde se mnou na loď a vydělá nám prachy na výkupným! Tak pěkně zahoďte ty zbraně," vysvětluje a přikazuje trochu vystrašeně, ale hlavně hrozně rozčíleně.
"Udělejte to!" řekne Shiori rázně.
"Ale to přece..." chce Minato oponovat.
"Hned! Princ musí mít šanci!" vykřikne Shiori ještě hlasitěji a na oko naštvaně, ale při přímém pohledu z očí do očí, jako by Minato poznal, že Shiori skutečně ví, co říká a tedy zbraň zahodí. Muku zrovna tak bez řečí uposlechne. *Malý princ Menma musí dostat šanci, dokáže to, určitě! No tak Menmo, už držíš zbraň. Pomoz svému otci, udělej to! Dokaž, že nejsi tím, za kterého tě ten hlupák Minato-baka má... Udělej to, Menmo! Vezmi odvahu a zlost do hrsti, udeř!* povzbuzuje Shiori v duchu toho malého poseroutku, on má nyní šanci naprosto ukončit celé snažení všech odporných pirátů, srazit na kolena toho posledního špinavce....

Poznámky: 

Doufám, že jsem vás dostatečně navnadil na další pokračování. Věřím, že vás některé skutečnosti celkem dostaly a modlím se, aby vám nepřišlo, že se naši geninové přes první zabití přehoupli moc snadno (On není moc čas filozofovat uprostřed bojiště, víte?) Děkuji, že čtete a komentujete. Děkuji mnohokrát všem věrným čtenářům...

Příští díl nese název plný otazníků: Hrůzná skutečnost

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Izaya Orihara
Vložil Izaya Orihara, Po, 2017-02-20 21:42 | Ninja už: 2782 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Recepční v lázních

Ahoj, chci se zeptat, budeš ještě v té povídce pokračovat? Je fakt dobrá. Smiling

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2017-03-05 22:42 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Já nějak nevím. Mohl bych, že? Laughing out loud

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Izaya Orihara
Vložil Izaya Orihara, So, 2017-05-13 20:54 | Ninja už: 2782 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Recepční v lázních

Mohl no. Byla totiž fakt super Smiling

Obrázek uživatele johnybiglajs
Vložil johnybiglajs, Čt, 2017-04-13 15:41 | Ninja už: 3467 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

no to by si teda mohol Laughing out loud

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, So, 2015-10-03 22:45 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

Eh, dotaz. WHERE ARE YOU!!!
Kde je moje pravidelná dávka téhle povídky, jako chlape už mm absťák a to docela solidní Laughing out loud dokonce ani žádná tvoje audiokniha, teda nějaká, která by byla ohlášená Smiling
Tohle mi teda pěkně vynahradíš, teda pokud máš pořád v plánu vydávat povídky, což doufám, že ano, protože mě už začíná celkem mrzet, že všichni sugoi autoři pomalu a nenápadně končí Sad


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2015-10-04 19:39 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Děvče. Kolik dílů tvé povídky, že jsi to vdala, když jsi byla v maturitním ročníku?

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2015-10-04 20:55 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

Oh,to jsem netušila, že i ty jsi v maturitním ročníku, tak to je jiná. Já se jenom lekla, že už jsi o psaní ztratil zájem. Tak to gomenne a doufám,že ti ta maturita vyjde Laughing out loud, příště, ale dej nějaké oznámení, protože já jsem se vážně lekla Laughing out loud


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Ne, 2015-08-09 04:41 | Ninja už: 3672 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

WHAT THE EHMMMMM... Ty chces zabit SARNA?? jako faaaakt??? zase musim uznat ze to byl super souboj a cely dil byl napinavi a akcni a vubec super mega ultra bomba ale.... COOOOOOOO SARN A ZEMRIT??? PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC??? uprimne doufam ze to nehrozi... ze NE!? Sarn je super... jinak se mi libi jakej smer to nabira kazdej dil je cim dal tim lepsi a lepsi.... jen tak dal... btw: konohamaru a moegi jeste neumreli na stari ze ne?? naposledy jsme o nich slyseli az prilis davno... huh?! Eye-wink Smiling Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele johnybiglajs
Vložil johnybiglajs, Ne, 2015-07-12 22:18 | Ninja už: 3467 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Mne tato cast, kde si asi zabil Sarna pride uplne ako Game of thrones, kde hlavne postavy umieraju vkuse. Inak vyborne 5* Smiling

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2015-07-12 22:25 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

OMG! Tohle byl zatím jeden z nejlepších soubojů jaké jsi kdy napsal. Obdivuji tvou bitevní představivost a schopnost napsat techniky v japonštině. Tohle bylo skutečně hodně napínavé. Doufám, že nemáš v plánu Sarna skutečně zabít! To snad ne! Sad Cry Hodně jsem si tuhle postavičku zamilovala.
A to jak si popsal boj týmu bylo taky suprové. Konečně boje, které vypadají jako boje shinobi. Upřímně řečeno to co je teď v anime je k smíchu. Všechno je moc OP, dřív se muselo skládat spoustu komplikovaných pečetí a teď už se pouze zakřičí název (ani to už ne) a bum, je to na světě, hodně mě štve i skutečnost, že dřív se musely všechny techniky učit a trvalo to dlouho než se ovládli. A tady už, převážně Naruto, používá mistrovsky i to co v životě nepoužil. Taky mě zaráží ta neskutečná zásoba chakry, která je zřejmně nekonečná. Najednou je v celé válce nejsilnějších pomalu jenom šest-deset lidí z celé aliance a rozhodně to postrádá celou tu válečnou atmosféru, skoro nikdo se tam nezabíjí. Úroveň anime bojů v Narutovi se rok co rok zhoršuje, vlastně od boje Naruto vs Pein to jde do kytek. Jediné co mně z války zaujalo byl boj Madara vs Aliance v poušti a pak Uchiha brothers vs Kabuto. Chybí mi ty časy kdy byli skuteční záporáci s chamtivými cíly - jako například starý Orochimaru, to byl do shippuudenu asi nej. záporák se skutečným a jasným cílem a myslím, že kdyby dostal více prostoru mohlo by se to celé obejít bez té Akatsuki šarády, a nebo když už museli být Akatsuki tak se měli držet pouze toho polapit všechny Bijuu a za pomoci jejich síly ovládnou svět.


Ale to odbíhám, jsem neskutečně nedočkavá na další díl a tenhle posuzuji jako jeden z nejlepších, který jsi doposud napsal. Ta pauza ti rozhodně prospěla Eye-wink Laughing out loud Jen tak dál a nenech nás dlouho napínat.


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2015-07-12 23:35 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Tomu se říká pořádnej koment! Laughing out loud Díky za důvěru a nezoufej, oblíbíš si i další postavy, určitě Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Po, 2015-07-13 17:52 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

Netuším proč, ale poslední část tvého komentu mi vyzní kapku zlověstně. Mám se bát? Laughing out loud A nebo jsem paranoidní a je to možná už jenom přenesenej pocit z tvých povídek. Smiling


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, So, 2015-07-11 11:23 | Ninja už: 4295 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

už som sa bál že si s tým sekol, skvelý diel

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2015-07-11 14:14 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Vrazil jsem už do psaní tolik času, že bych šel sám proti sobě seknout s tím. Prostě píšu v úsporném režimu.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Čt, 2015-08-13 19:23 | Ninja už: 4295 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

to ma teší, lebo mnoho dobrých poviedok zostalo nedokončených a bola by obrovská škoda keby sa to stalo aj s takouto skvelou poviedkou