manga_preview
Boruto TBV 09

Pocítit smrt 07 - Neposedný Kioshi a zamilovaná Miako

"Cože?!" Rozezněl se křik skrz celou nemocnici. Pár sestřiček se otočilo, co se stalo, ale nakonec to nechaly být.
"Kioshi, uklidni se, nejsi ve stavu, kdy by ses měl nějak namáhat," pokárala ho blondýnka z klanu Yamanaka, zatímco ho kontrolovala. "Rána se hojí dobře, ale musíš být v klidu. Miako, možná jsme mu to neměly říkat," konstatovala při jeho dalším pokusu vstát z postele. Ale Miako si stála za svým.
"Přece mu nebudu tajit, že Naruto-sensei a Takumi jsou živí," řekla naštvaně a pomohla jí udržet Kioshiho v posteli. "Kioshi, uklidni se, jsou už pryč," zavrčela, když jí omylem uštědřil pěst do břicha.
"Promiň," omluvil se, když si všiml, co provedl a přestal se zmítat. "Řekni, co se teda přesně stalo," pobídl jí. Miako si s povzdechem zvedla židli, kterou úspěšně shodila při boji s Kioshim a posadila se.
"Zrovna jsem jí říkala, co se ti stalo...."

Sakura se probudila. Ležela na zemi v dětském pokojíčku, na tvářích měla ještě zaschlé slzy. Nejdříve si nemohla vůbec vzpomenout, proč vlastně brečela. Potom jí spočinul zrak na své hrudi, kde se jí houpal přívěšek prvního Hokage.
"Naruto," zašeptala překvapeně a v tu chvíli jí to všechno došlo. Došlo jí, co se stalo včera. Že Naruto i Takumi jsou stále naživu...Sakura zahnala myšlenky a vstala. Musela se postarat o děti a o dům. O pár chvil později už seděla u stolu a prohlížela si poštu, co dostala. Zaujal jí jeden složený papír. Nebyla na něm adresa, takže dotyčný musel vzkaz hodit přímo do schránky. Sakura zvědavě rozevřela papír a dala se do čtení.
Sakuro, zapomněl jsem ti říct, že tu knížku jsem napsal já. Myslel jsem, že bych ti tím dal signál, že stále žiju. A mimochodem, pojmenovalas naše děti krásně!
Sakuře bylo jasné, od koho to je. Dobře věděla, že Naruto nebyl ve vyjadřování nejlepší, na tyhle krátké a většinou i nepodepsané vzkazy už si dávno zvykla. S úsměvem hodila papír do šuplíku, hodlala si ten dopis totiž nechat.

"Kioshi, opovaž se je jít hledat!" Zahřměla modrovláska. Kioshi dostal strach, věděl, co dokáže Miako, když se naštve. "Já myslela, že už pochopils, že máš odpočívat!" Pokárala ho a usedla zpět na židli.
"Víš, jaký to je? Být tu zavřený?"
"Vím, nezapomínej, že jednou jsem tu strávila měsíc. Tebe ještě během tohohle týdne pustí," zamumlala Miako při vzpomínce, jak po "smrti" Takumiho a Naruta musela kvůli svým zraněním zde pobýt skoro měsíc. Nemocnice se jí vždycky hnusila a ten zážitek to nezlepšil.
"Promiň," omluvil se Kioshi a nadával si, jaký je debil. Na tu dobu nerad vzpomínal i on a ona to tehdy prožívala mnohem hůř. "Promiň," omluvil se znovu a chytl jí za ruku. Usmál se na ní, aby jí nějak podržel a pohodlněji si lehl. Pravdou bylo, že se stále ještě necítil nejlépe. Miako se pokusila o úsměv a stiskla mu ruku. Chvíli byli potichu, nebylo třeba slov. Oni si rozuměli i bez nich. Po chvíli však Kioshi promluvil.
"Co vlastně Mari a Kin?" Mariino jméno se mu vyslovovalo špatně, byl na ní navztekaný. Nesnášel jí už předtím, teď jí nenávidí.
"No Kin s námi zůstává, Mari jsem řekla, že se má přiznat a vzdát se našeho týmu," odpověděla a musela ho znovu držet v posteli.
"To jsi jí nechala jít jen tak?" Vyjel na ní a chtěl už vstát.
"Zalez zpět!" Zaječela. Už ani nevěděla, po kolikátého ho dneska okřikuje, že má zůstat v posteli. "Ona mě poslechla, tím jsem si jistá,"
"Jak? Jak si můžeš být jistá?" Zeptal se už o poznání klidnější Kioshi.
"Prostě jsem, trochu mi věř," odpověděla mu a vstala. "Já už musím jít, ale ať tě ani nenapadne někam jít," varovala ho a odešla z pokoje. Mohla jen doufat, že jí poslechne.
Kioshi jí sledoval odcházet, a když zaklaply dveře, znovu pohodlně ulehl.
"Věřím, ty víš, že ano," zašeptal a s úsměvem usínal. Neměl v plánu jí neuposlechnout.

Miako pomalu šla za Sakurou. Musela se ujistit, že je po včerejšku v pořádku. Když uviděla známý dům, s lehkým úsměvem k němu zamířila. Zazvonila a za chvíli na ní vykoukla usměvavá růžovláska.
"Vypadáš lépe, než jsem doufala," pronesla místo pozdravu a vstoupila do domu.
"No, nemůžu se sesypat, že. Na krku mám dvě děti," ušklíbla se Sakura a nalila každé chlazenou pomerančovou šťávu. Léto bylo v plném proudu a dávalo to znát.
"Takže žádné utěšování mě nečeká?" Zeptala se usmála se na Minata a Kushinu, kteří zrovna se vraceli ze zahrady.
"Ahoj teto!" Pronesly sborově a odběhly do svého pokoje.
"Ne, nečeká," odpověděla po chvíli Sakura.
"Ale otálela jsi s tou odpovědí," popíchla jí dívka s úsměvem. Takovou pohodu nezažila už dlouho.
"Že ty si vždycky něco najdeš," odsekla Sakura. Po chvíli pokračovala už vážněji. "Ale je to divný pocit, co? Že víš, že jsou naživu,"
"No, moc jsem nad tím ještě nepřemýšlela," zamumlala Miako. Dnes měla dost práce s Kioshim a včera to bylo příliš živé. "Ale jo, máš pravdu," řekla po chvíli ticha.
Sakura se jen usmála a vytáhla tu knížku.
"Dnes mi poslal vzkaz. Tu knížku napsal on," řekla a podala jí Miako. Miako jí opatrně převzala.
"A mohla bych si jí půjčit?"
"Jasně, já už jí stejně nepotřebuju. Dnes ráno jsem jí dočetla," Miako přikývla a hodila si jí do tašky.
"Miako, vlastně teďka můžeš počkat na Takumiho a být spolu, ne?" Napadlo Sakuru. Věděla o tom, že Miako ho měla dřív ráda.
"No ani ne. Už jsem se přes něj dostala," odpověděla jí. Sakura byla překvapená, nikdy nemluvila o tom, že by ho přestala mít ráda.
"A je někdo na obzoru?" Zeptala se a musela se ušklíbnout, když Miako zrudla. "Takže je," odpověděla si.
"No mo-možná," vykoktala Miako.
"No a jak se jmenuje? Je hezkej? Kolik mu je? Tak mluv!" Pobízela jí a Miako se chtěla nejradši zahrabat do země a už nikdy nevylézt.
"No...KI-Kioshi," řekla a oddechla si, že to bylo venku.
"Tak Kioshi, jo? No, doufám, že ti to výjde, byli byste krásný pár,"
"Nemyslím si," řekla Miako smutně.
"Proč ne?" Podivila se Sakura. Miako byla krásná a hodná a Kioshi nebyl žádný vůl, aby si toho nevšiml.
"Nemyslím si, že by měl o mě nějaký jiný zájem, než jako o kamarádku,"
"Ale no tak, určitě by o tebe stál, kdybys mu to naznačila. Určitě i on už něco naznačil,"
"No, něco tu bylo, ale...Spíš bych řekla, že to byl momentální zkrat, nic víc," nechtěla si přiznat, že by i on o ni mohl stát.
"No tak! Obě víme, že v tom určitě bylo víc, než jen zkrat. Kruci, trochu si věř," dodávala jí Sakura odvahu.
"To je jedno, pojďme se bavit o něčem jiném," ukončila debatu Miako a svým výrazem dala jasně najevo, že dál se na toto téma nehodlá bavit.

Poznámky: 

Ehm...Jo, já vím, takový docela dost nudný díl, ale ono to občas bez toho asi nejde. Tedy, alespoň mně ne Laughing out loud

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele wolfi-sama
Vložil wolfi-sama, Po, 2018-07-23 16:43 | Ninja už: 2273 dní, Příspěvků: 512 | Autor je: Kakuzův kardiolog

Mise L3: No, tak jsem si to přečetla a musím říct že u tebe jsou i ty díly, v kterých se takřka nic neděje, záživné. Kakashi YES A to se jen tak nevidí. Ty milenecké hádky Kioshiho a Miako žeru! Jump! Super! Jsem zvědavá na příští díl. Kakashi ^_^

Nebudu říkat neplakej, neboť ne všechny slzy jsou zlé...“-John Ronald Reuel Tolkien ;•3
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“-John Ronald Reuel Tolkien
KONOHA.CZ JE MŮJ ŽIVOT....
Podpoř mě na wattpadu... https://www.wattpad.com/user/wolfi-sama ;•3

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, Čt, 2018-08-02 21:33 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Jo, milenecké hádky mezi Miako a Kioshim byly moje specialita, u jejich psaní jsem se neskutečně bavila a mrzelo mě, že nemohly být častější Laughing out loud ale to bych se pak s dějem nikam nedostala....
Kruci, já se fakt budu muset vrátit a dopsat to, Miako a Kioshi jsou moje OTP....heh, asi je možná trošku divný být takovým fanouškem svých vlastních postav...nevadí Laughing out loud

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2016-09-06 16:53 | Ninja už: 5336 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Docela by mě zajímalo, jaký si dal Naruto pseudonym pro tu knihu. Nepředpokládám, že byl u toho extra důmyslný (koneckonců je to Naruto Laughing out loud ), takže to mohla Sakura třeba trochu tušit, když už více než výmluvný obsah knihy ji netrkl. A taky koukám, že je Sakura pěkná drbna Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, St, 2016-09-07 17:29 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Pseudonym pro knihu...já upřímně přemýšlela, že si Naruto pro utajení vzal jen nějaké normální jméno (Daisuke, Hikaru a tak...). Že jí to netrklo, ono když věříš, že je někdo stoprocentně mrtvý, tak taková možnost ti přijde absolutně šílená Laughing out loud A Sakura drbna, tak jí docela píšu často Laughing out loud

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Út, 2015-06-30 19:49 | Ninja už: 3327 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

Konečně jsem se dokopala k tomu, něco si přečíst Laughing out loud A tentokrát ty Sticking out tongue
No, zajímalo by mě, jak to dopadne se Sakurou a Narutem... A samozřejmě s Miako a Kioshim :3
Doufám, že novej díl bude brzo ^.^

:3

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, Út, 2015-06-30 20:10 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Mám být poctěná? Laughing out loud
A víš, že mě by to taky zajímalo? Laughing out loud S Miako a Kioshim už to tak nějak vymyšlené mám (haha, to se budete ještě divit Laughing out loud ) ale se Sakurou a s Narutem jsem snad vymslela už tisíc verzí, ale nevím, nevím...Nějak se nemůžu rozhodnout.
Nový díl už prochází konečnou úpravou, dneska nebo zítra (opravdu nejpozději pozítří Laughing out loud ) ho pošlu na shcválení Smiling

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Út, 2015-06-30 20:18 | Ninja už: 3327 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

No, stejně tady příští dva týdny a půl nebudu, takže až se vrátim, hnedka půjdu na konohu XD Laughing out loud
K tomu prvnímu: no, poctěná opravdu být nemusíš, to já jsem jenom takový bezvýznamný človíček ^^
I jestli si vymyslela tisíc verzí s NaruSaku, myslim, že jestli vybereš jakoukoli, stejně to bude krásný ^^ A to si srandu vážně nedělám Smiling Smiling

:3

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, Út, 2015-06-30 20:26 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

No tak já mám opravdu celé prázdniny v podstatě volný, jelikož mi odpadl můj pracně naplánovaný dvoutýdenní program, když jsem se rozešla s přítelem Laughing out loud Takže je dost možný, že až se vrátíš, už tu budou další tři díly xD
No, já jsem poctěná, kdykoliv sem k tomu mému paskvilu, který se zdánlivě podobá povídce, zavítá, ať už je to sebebezvýznamnější človíček, protože ať už jsem se za těch svých krátkých patnáct let cokoliv, pochopila jsem, že každý je jedinečný a nikdo není bezvýznamný Smiling
No, bojím se, že každá by asi úplně krásná nebyla, ale stejně, děkuju Smiling To každého autora vždy potěší Smiling

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Út, 2015-06-30 20:33 | Ninja už: 3327 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

To já ráda někomu komentuju (většinou pozitivně xD) FanFikce ^o^

:3

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Út, 2015-06-02 18:27 | Ninja už: 3673 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

jupííííí huráááááá... !!!další díl!!!............. ehmmmm jo už jsem v klidu Eye-wink ale vyvíjí se to moc pěkně a ani jsem se nenudil hodně tomu napomohl vztah Miako a Kioshiho který to dělá zajímavějším a živějším je to takové nóóó prostě se to tam vážně hodí já osobně mám tyhle typy vztahů a situací fakt moc rád (nebýt toho budíku snad v pátém díle asi bych napětím snědl obrazovku) Laughing out loud no budu se těšit jak se to mezi těma dvěma a v příběhu dále povede Smiling

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, St, 2015-06-03 16:00 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Tak to jsem ráda Smiling Někdy je těžké zakomponovat vztah ještě s vymyšlenými postavami, aby to do děje sedělo. A jsem teda na tom úplně stejně, tyhle vztahy a tak taky žeru Laughing out loud
Děkuji jinak za přečtení a omlouvám se, že mám mezi díly pauzy, u nás ve škole se totiž rozhodli, že ten poslední měsíc, kdy jim ještě budeme okupovat školu, pěkně znepříjemní. Aneb všichni učitelé se rozhodli, že si dáme sto referátů a prezentací, do toho tisíc testů a aby toho nebylo málo, tak ještě příprava rozloučení s deváťáky. Už si jenom přeji, ať už je červenec a já můžu psát opravdu tak, jak chci Smiling

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele hagar
Vložil hagar, Po, 2015-06-01 16:38 | Ninja už: 3963 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Super diel Smiling Nabudúce možno zase uvidíme aj Naruta ?

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, Po, 2015-06-01 17:05 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Nevím zda příští díl, nevím ani jestli ten další, ale rozhodně tam bude a to celkem často s důležitou rolí Smiling
A jinak děkuju Smiling

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky