manga_preview
Boruto TBV 08

Icha Icha (31) - Lhostejnost, strach a krev

Tokime se probrala zhruba po hodině, co upadla z tvrdého nárazu hlavou do zdi do kómatu.
„Jau… Ta sv**ě. Nejdřív mě skoro uškrtí a pak mi způsobí nějakej otřes mozku,“ zastěžovala si blondýnka do prázdna, jakmile se rozpomněla, co se vlastně stalo, a nabrala plné vědomí.
„To ti udělala ona?“ ozval se hlas nedaleko od její osoby, odkazujíc na její předchozí větu, o které si marně myslela, že ji říká jen sobě.
Tokime vytřeštila oči, „He? Sasuke?“ opáčila překvapeně, ignorujíc položenou otázku, když rozpoznala mladíkův hlas.
„Jo,“ kývl, „Co si tak překvapená? Přeci jen jsem tu zůstal, tak jasně, že jsem pořád tu,“ dodal.
Blondýnka po jeho větě sebou mírně cukla, „Ah, když o tom teď mluvíš… Kde to vlastně jsme?!“ vyjekla.
Sasuke musel potřást hlavou, jak dívka byla úplně mimo, kdy byla schopna zpozornět a snad si i jen zapamatovat jen část vět, které řekl. Nato povzdychl a jal se alespoň on zodpovědět otázku od ní, „Bůhví. Ve vězení jeho nového doupěte, které je bůhví kde. Ten had se prostě tak rád přemisťuje, a když nejsi po jeho boku, tak nikdy nevíš, kde vlastně jsi…“ opáčil, sedíc ve vedlejší cele, zatímco měl ruku na pokrčeném koleni, druhou se opíral o zem a zády naopak o stěnu.
„No jo, celej on,“ vyprskla blondýnka, konečně snad poslouchajíc. „A jak to tu zvládáš? Proč si tady vůbec zůstal? Udělal ti za tu dobu, co jsme se neviděli, něco?!“ chrlila tentokrát jednu otázku za druhou ve spěchu.
„Klídek, uklidni se. Jsem v pohodě… sama vidíš, že ještě žiju a nic mi není… tak víc netřeba ani říkat,“ odbyl ji prostě s klidným tónem.
Tokime se zatvářila podezřívavě. S vyšpulenou pusou a zamračeným pohledem se na mladíka vedle zadívala, „Jak to myslíš? Nic víc není potřeba?! To se pleteš. Co se tu od té doby dělo?!“ nevěřila jeho slovům i tónu z předchozí jeho věty.
„Nic… Á,“ najednou vyjel, jakoby si na něco snad vzpomněl, „Co ty tu vůbec zase děláš?!“ zbystřil tentokrát ohledně dané situace konečně i on, možná usilujíc o změnu tématu.
„Co by?“ opáčila a pokrčila přitom monotónně rameny, „Přišla jsem pro tebe. Nenechám tě tu přeci s ním… Dostanu tě odsud. Zachráním tě!“ řekla rozhodně, teď již se zaťatou pěstí jako důkazem, že to myslí doopravdy vážně. Sasuke otočil hlavou směrem od ní, kde si pusu přikryl rukou, aby snad nebyl vidět či slyšet jeho smích. Měl, tak jak se říká, jednoduše dost. Na jednu stranu si ten fakt ale snad chtěl i připustit, ale ve druhé chvíli už zvážněl a navrátil svou ruku zpět na místo na koleni, když otáčel hlavou zpět směrem k blondýnce. „Zbláznila ses?!“ vyštěkl nenadále. „Kvůli takové kravině si mu spadla zase do spárů?! Myslel jsem si, že si chytrá, ale tímhle jsi mi dokázala pravej opak.“
Tokime se zarazila. Věděla, že to tak doopravdy nemyslí, ale také pochopila onu narážku. Zírala na něj a v očích se jí pomalu začal zračit smutek, jenž přecházel v hrozivý pocit, kdy někoho zklamala. Když se poté rozhodla, že něco přeci jen namítne, přerušil její snahu s otevřenou pusou, zvuk smíchu.
„Hah… Ano! Je hloupá! Je pitomá… jsem ráda, že to tak taky cítíš, Sasuke!“ rozesmál se potěšeně dívčí hlas, jenž se zde právě odnikud roznesl.
„Ach bože,“ hlesl Sasuke otráveně, když protáčel očima, načež se ještě podíval na levou stranu do země, aby snad ukázal, že jej příchozí dívka akorát jen obtěžuje a nestojí mu ani za jediný pohled. „Zase ty? Jak dlouho mě budeš ještě otravovat?“
„Jé!“ zajiskřily dívce v očích jiskřičky, „Zase se mnou mluvíš? Pokrok, jupí!“ zaradovala se. „Ehm,“ odkašlala si však hned po chvíli, již znovu rozvážným hlasem, „To je ale teď vedlejší… sama tomu ani nemůžu uvěřit, ale nejsem tu teď kvůli tobě, nýbrž kvůli téhle hloupé - jak si sám řekl, svini!“ oznámila důvod svého příchodu.
„Jak si ten slizoun dovoluje ji dát hned vedle tvé cely?! Nepřípustné! Neodpustitelné! Za to, že si s ním mluvila, tě zabiju ještě bolestivěji, než jsem měla původně v plánu!“ obrátila zrak k Tokime, která na ní pro změnu civěla beze slova jako na nějaké zjevení, a zlověstně na ní zavrčela s pohledem lačnícím po krvi.

„To jsi tak padlá na hlavu? To hodláš zabít každýho, s kým jen promluvím? Většího cvoka jsem snad neviděl, a že jsem toho viděl dost… Nemůžu uvěřit, že jsem si začínal myslet, že nejsi až tak špatná… ale to, co se z tebe stalo. Nemám slov, jsi úplně posedlá… Měli by tě co nejrychleji někam zavřít a už tě odtamtud nikdy nepustit. Svět by byl pak hned lepší a pohodlnější místo nejen pro jednoho člověka,“ opáčil Sasuke opět svým vyrovnaným tónem.
Neznámou to evidentně vykolejilo, jelikož sebou trhla tak mocně, až zavrávorala. Tokime teď věnovala vyjevený pohled právě mladému Uchihovi, který si akorát znuděně a s klidem zívnul. ‚To jako vážně?‘ řekla si přitom v duchu.
„Ne… Neboj,“ promluvila po chvíli dívka, jež se akorát probrala z onoho nečekaného šoku, „Až bude vše připravené, už si to myslet nebudeš…“ ujistila jej, než se začala opět soustředit na svůj zlověstný pohled, který celý věnovala blondýnce.
„Ale nebudu tedy hrát před tebou špinavě, Sasuke. Vyřešme to tedy férově,“ oznámila k Tokime, „Bojem na život a na smrt. Jestli jsi Sasukeho byť jen trošku hodna, budeš mít alespoň nějakou, ač mizivou, šanci mě porazit. Bude to jednoduše poháněný boj láskou!“ vykřikla a rozkopla bez problému, doteď nikým netknuté a nedobytelné, mřížové dveře od blondýnčiny cely. Tokime na ní na druhou stranu nechápavě civěla po celou dobu jejího výkladu, že se ani nepozastavila nad faktem, že neprorazitelné dveře vyletěly z pantu.
Sasuke pro změnu zpozorněl a mírně se napřímil, zatímco napjatě sledoval a vyčkával, co blondýnka udělá.

* * *
Mezitím se Konohou plížila podezřele vypadající osoba. Schovávala se totiž za každým rohem, keřem, snad i kamenem, který míjela. Když v tom ji popadl kdosi za rameno.
„Co to tu nacvičuješ?“ pronesl bělovlasý poustevník se zamračeným tónem i pohledem, „Ayano,“ zdůraznil tvrdě.
Zmíněná dívka sebou trhla překvapením. „Fuj! Jsem se tě lekla. Nevidíš, že se schovávám?! A ty mě takhle hnusně vylekáš! Mělo by ti už sakra dojít, že tohle se soustředěným lidem nedělá!“ okřikla svého přítele, jakmile mu věnovala zpoza ramene pohled.
„Hó, tak ty ses soustředila? A na co, prosím tě? Na to, jak se co nejlépe ukrýt, aby tě každý, ale úplně každý, viděl?“ zasmál se od srdce Jiraiya.
Ayano jen uraženě nafoukla tváře, jak to bývá jejím zvykem. Najednou absolutně zapomněla, před čím nebo kým se to vlastně pokoušela skrýt. Jiraiya jí jen poplácal po hlavě, ale trochu drsnějším způsobem se slovy, „Tak před kým to utíkáš?“ dožadoval se s falešným úsměvem.
„Helé!“ ošila se v moment, kdy jí dal ruku na hlavu, „Nebylo to před tebou, tak nebuď hned tak násilnickej!“ vyjela na něj. Jiraiya překvapením zvedl o pár centimetrů ruku z její hlavy, pročež vykulil oči a několikrát zamrkal. Paži ponechal ve vzdušném prázdnu ještě několik málo chvil.
„Ah, tak před kým?“ dodal zakřiknutě.
„Ale to…“ začala poněkud klidně a rozvážně, ale hned na to celá zrudla, když si onu ošemetnou situaci, ve které se nacházela, uvědomila a v hlavě připomněla. Jiraiya pouze naklonil hlavou do strany nad jejím ztichnutím a rudýma ušima. „Co?“ dodal nechápavě.
Následovalo několikaminutové ticho.
„Á, ale to nic,“ dodala po značné době. Pravděpodobně až teď ji do hlavy doputovala Jiraiyova otázka. „Jen jsem se prokecla před jedinou osobou, před kterou jsem nesměla. Jsem teď v trapné situaci a tak se to snažím ututlat tím, že se před ním schovám,“ zasmála se nad svou neschopností.
„Ty jsi blbá, děvče moje,“ utrousil jakoby nic, zatímco kroutil nesmyslně hlavou s potutelným úsměvem na tváři. Ayano se okamžitě přestala smát a při jeho slovech opět nafoukla ohradivše tváře.
„Jedna věc je, když to o sobě povím já, ale když ty, tak to je už vrchol!“ protestovala, i když z jejího tónu šlo poznat, že není vlastně vůbec uražená. Snad to řekla jen, aby řeč nestála.
Jiraiya se pousmál o to víc a poté dívku poplácal opětovně po hlavě, tentokrát však již mile, „No jo, promiň,“ řekl coby omluvu. Ayano kývnutím a úsměvem naznačila, že ji i v takovémto podání přijímá.

Chvíli se na sebe ještě bezúčelně usmívali, než poustevník promluvil.
„No nic, pokračuj ve svém maskování, já musím jít za Tsunade,“ oznámil jí, jakmile svěsil ruku z její hlavy směrem k zemi podél jeho těla. Ayano lehce kývla, i když v jejích očích bylo poznat, že to tak úplně nechápe. K otázce na vysvětlenou se ale přeci jen nepřiměla, takže jej bez dalšího slova nechala odejít, pročež se vrátila ke své roli viditelného a nápadného ducha.
Avšak Jiraiya se vydal směrem ke konožským branám namísto k nemocnici, kde se Hokage právě nacházela, což ale mladá Mitarashi poněkud opomněla, takže se Konohou poté plížila bez vědomí, že jí její přítel vlastně lhal o tom, kam a proč má ve skutečnosti namířeno.

‚Ha, měla bych toho už nechat!‘ okřikla se v duchu po pár dalších projitých uličkách, ‚Je přeci nukenin, nemůže se tu zjevit, takže klid. Jsem tu v bezpečí… teda i když. Proč vlastně utíkám? Už to ví, tak bych mu měla čelit a ne se schovávat… může se to přeci jen obrátit i v můj prospěch. Možná bude cítit to samé? Chci vědět jeho odpověď… Jenže, co když mě odmítne?! Ááá, nevím, co mám dělat!‘ rozkřičela se ve své mysli o to víc, zatímco navenek vydávala pouze prapodivné zvuky. Chytila se přitom za hlavu a namířila ji směrem k nebi, když si cuchala vlasy v rozpacích a nerozhodnosti.

* * *
Hitomi v tutéž chvíli akorát vyšla z dané nemocniční místnosti, kam před nedávnem s Tsunade zavítala. Ruce měla celé od krve a oči plné chladu a bez špetky života. Její pravý bok na tom, co se týče krve, nebyl o nic lépe.
„Sakra!“ vyjekla při pár krocích vpřed a bezmocně se nalepila levým ramenem na vedlejší zeď, o kterou si následně opřela i hlavu. „Proč i já?!“
Po chvíli ji po čele a tváři začaly téct kapky potu a očima začala klimbat. Únavou se hned nato sesunula podél zdi k zemi. Krvavý otisk se ovšem po bílé zdi táhl společně s ní.

Poznámky: 

Zdravííčko, tak po další dlouhé době je tu nový dílek... omlouvám se, poslední dobou na mě číhají samé zápočty a tak až teď se mi naskytl konečně volný čas pro přepsaní dalšího dílku... ten následující mám už napsaný taky, ale nevím, kdy tu bude.. jestli za týden, za dva nebo za tři.. to se uvidí opět podle volného času Smiling Jinak sem si pročítala stránku, kterou jsem napsala už před dávnou dobou pro jednu z posledních kapitol pro povídku a našla sem tam plánované názvy kapitol Laughing out loud sice se tím neřídím (vím, jak to chci ukončit už od začátku, ale ty mezikapitoly, které k tomu povedou, stále měním a vlastně ani dopředu nevím, jak to bude, takže tak se nebudou všechny kapitoly jmenovat, ale i tak sem si řekla, že bych se o to s vámi podělila jako náhradu za tu dobu, kdy povídka byla pozastavena... není to tak úplně spoiler, protože jak říkám, napsala jsem ty názvy už dávno předávno a hodně se toho už změnilo, ale pokud nechcete, nečtěte to, protože něco z toho tak určitě zůstane Laughing out loud)

Jinak k samotnému dílku, opět se tam ukázaly naše tři dívčiny :3 jak já ráda o nich píšu :DD no nič, takže Toki se střetla s tou naší záporňačkou a se Sasíčkem a už se schyluje k boji, o kterém se teprve Oroušek dozví (my už ale víme, že to ví, ale teprve se to jakoby stane Laughing out loud)... Pak Jiraiya se kamsi chystá a dokonce o tom lže i jeho svěřenkyni, která je z Itachiho tak vedle, že se chová jak blbka Laughing out loud a Hitomiii... jooo, co se asi stalo s ní a tam v tý místnosti? Shocked Joo, na to si budete muset počkat Laughing out loud upřímně se na další dílek strašně těším, až vám ho ukážu.. jsem z něj fakt hotová :3 :DD ale jak se znám, tak až to budu přepisovat, tak mě to i možná přejde, ale doufejme, že ne :DD
Takže to by bylo pro dnešek asi vše.. doufám, že se vám dílek líbil a že se budete těšit na ten další stejně tak jako já ^^

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, So, 2014-11-29 23:50 | Ninja už: 4545 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Konečně, konečně, další díl! :333
A ta představa, že na další budu muset čekat tak dlouho.. To mě ničí.. Teda, já vím, že toho máš hodně a že za to nemůžeš, ale pro mě jako čtenáře, je to hotové utrpení. Laughing out loud
Jsem zvědavá, jak se nám to bude dál vyvíjet. Tokča to určitě zvládne, je to silná holka. Ta krá... krásná holka proti ní bohužel nebude mít šanci. (Neberme v potaz, že má trošku sílu a její vystoupení by se hodilo spíše do nějaké 'freak show')
A Ay. Laughing out loud Nevím jestli by jí bylo nějak to její schovávání nápomocné, kdyby opravdu mohl do vesnice.. I když on by našel každého.. Prostě nemůžeš hrát schovku proti někomu, kdo ovládá takové tajné techniky Laughing out loud
A Hit. Vážně? Opravdu? Laughing out loud Musela si to tak brzo useknout a nechat mě napnutou, co? Laughing out loud
Ale jinak úžasná práce Ríí! I'm so proud of you my dear! :333

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-11-30 13:05 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ooo, dvakrát konečně... ojojoj, zlatí ty si tak úžasná Laughing out loud jenom timhle si mě dostala do nebe, jak mám z toho pocit, že si se na mou povídku tak těšila Laughing out loud oh, děkujů ^^ ale neboj, já se budu snažit to co nejdříve přepsat... jen to bude záležet na tom, který pondělí budu z matiky psát.. jak sem ti psala, plavu v ní totálně a tak abych se stihla prostě aspoň trochu připravit, víš jak :DD
A rofl Laughing out loud ta krá...krásná holka Laughing out loud OMG... zabíjíš mě Laughing out loud jaj, za což ti samozřejmě strašně děkuju, vždycky z takových komentíků, který mě i rozesmějou, mám děsnou radost Laughing out loud ^^ LOL znova.. si prostě přečtu větu po větě, odepíšu a pak čtu dál a další zabijácká poznámka.. rofl, já si to měla přečíst všechno najednou, protože takhle ti tu větu po větě budu psát, jak si tohle a tamto zabila, jak si mě strašně potěšila atd Laughing out loud ach, teď se nějak moc rozkecávám, takže zpátky ke čtení...
JAAAAJ Laughing out loud Neasi.. tajné techniky Laughing out loud ona je fakt trošku máklá, to musim uznat i já, teda jak i já.. já si to myslím snad nejvíc :DD A ano... Hitominka je naše tajemství, které prostěěě se bude vysvětlovat ještě nějaký čas, takže tě v příštím dílku něco málo řeknu a pak zase na zbytek si budeš muset zase počkáát Laughing out loud To víš, nejlíp se mi povídky ukončují nějakou záhadou, má to pak větší šmrnc :DDD
Děkujůůů :3 jsem ráda teda, že se ti to páčilo, že si tomu věnovala čas, okomentovala to a tak moc mi zvedla náladu ^^ jsi opravdu zlato Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2014-11-29 20:44 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Taaak jsem tu brouku i se svým komentářem. Byl to skvělej dílek ^^ Hmmm.. Jíja a jeho tajemná stránka .. zajímavé Laughing out loud Vše je zajímavé Laughing out loud už se taky moc těším na další díl. Copak se asi stane s Hit a taky se těším na Toki se Sasíkem. Docela se mi vážně začíná líbit pár SasuToki Laughing out loud v tvém podání, ačkoliv se mezi nimi (zatím asi) nic neděje, se mi to prostě nějak líbí. Jen tak dál ^^ jsi šikula

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-11-30 12:58 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Anooo, banzaaai, jsi tu Laughing out loud oh, žejooo.. ale teprve to zajímavé začne.. oproti začátkům, které byly prostě klídek a leháro, jen takové mírné posunutí v ději vždycky to teď začne teprve nabírat na obrátkách ^^ já se na to strašně moc těším, ale za to asi může právě ta nejnovější povídka, co sem psala loni, páč tam bylo takový akce a já se do toho tak zabrala, že prostě už mi tahle, alespoň její začátek, přijde skoro děsnej Laughing out loud ale co.. já jsem moc ráda, že si tu, že sis to přečetla, že se ti to líbilo a že si to okomentovaláá... mooc děkuju ^^
Jinak ještě k SasuToki! Anooooo, já je taky tak strašně žeru, ale to už přeci vííš, sama sem tě žádala, jestli bych k ní Sasánka nemohla narvat, přeci jen áááh, so cute Laughing out loud Jediná, komu bych Sasánka pujčila, jsi holt jenom ty! :DD ^^

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, So, 2014-11-29 20:14 | Ninja už: 3769 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Tahle povídka je fakt super Laughing out loud Přeju štěstí při dalším psaní!!! Laughing out loud
Kakashi YES

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2014-11-30 12:55 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju, děkuju, děkuju, děkujůůů strašně moc :3 jsem ráda, že se líbí ^^

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, So, 2014-11-29 15:08 | Ninja už: 4228 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

A já se bála, že jsem přeskočila nějakej dílek Shocked Laughing out loud
Sasuke je úplně k sežrání, což zvýrazňuje jeho chování vůči naší neznáme - další ona Laughing out loud - a jak se to zajímavě motá v Orochimarově skrýši :3
Nejvíc jsem ale byla odvřená a nadšená s Ayano a Hitomi Laughing out loud Jirayiův nástup byl suprovej, ale věta o Ayanině blbosti mě z jeho strany zaskočila, stejně tak jeho lež → kam jde ksakru!!! Zase mám v hlavě milion nápadů, takže jsem zvědavá co z toho vypadne a nemůžu opomenout Ayaniny vtipné myšlenky ohledně Itachiho, což doufám, že se brzy k něčemu dostane :3 :3
No a Hitomi mě zarazila, protože taková bác a krev všude, fakt jsem měla dojem, že jsem něco přehlédla, ale z poznámky jsem pochopila, že to se dozvíme až v dalších dílech, takže snad si co nejdřív najdeš čas a pošleš nám sem ten super dílek Eye-wink Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2014-11-29 16:00 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nj, další ona Laughing out loud což v příštím dílku bude možná trošku matoucí, ale v následujících už jí budu nazývat jejím pravým jménem,páč se to, co nejdříve už dozvíte Laughing out loud Nj, vše se začíná zamotávat... Jíja někam peláší a lže a říká o Ayano, že je blbá Laughing out loudLaughing out loud Ale tak on měl vždycky takový kecy Laughing out loud a pak Hit no... to se bude vysvětlovat ještě pár dílkama, nu Laughing out loud a juu, budu se snažit Laughing out loud teď sem si přečetla pár dílků ze začátku, co jsem psala, jako takový ty 8-20 a omg... prostě ta Ayano mi začala tou její milostí lízt na nervy Laughing out loud takže jsem ráda, že se postupem povídky trochu změnila, i když ne o moc, protože přeci jen je těžký změnit někoho charakter Laughing out loud, nebo alespoň tak to vidím já, a celkově mi děj přijde teď lepší, zajímavější atd (asi díky AKnI a té brutalitě tam Laughing out loudLaughing out loud), takže doufám, že prostě teď ty následující kapči budou lepší a budou tě bavit i nadále :3 Děkuju teda za přečtení a za komentík Smiling a zároveň se omlouvám za své výlevy, které jsem tu teď tak nenuceně vypsala, a které nikoho nezajímají, ale jednoduše jsem to ze sebe nějak musela dostat Laughing out loudLaughing out loud