manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto Akkipuden - 7) Spatřen v mlze, lež v temnotě

18.jpg


Kapitola 7.
Spatřen v mlze, lež v temnotě


Minato sedí na posteli, je ponořený do neuvěřitelného deníku svého otce, je uchvácen vším co se dozvídá. Zrovna čte o tom, jak zemřel Zabuza, když najednou otočí na stránku a na ní uvidí pouze nečitelné klikyháky, které nadávají absolutně žádný smysl. *Co to má znamenat?!* pomyslí si Minato a je pobouřen. Rychle otočí na další stranu a ta je popsána rovněž kupou klikyháků. Nevěřícně otočí na první stránku a spatří to co před tím, změti čar, které nadávají smysl. *Co to má znamenat? vím jistě, že tu před tím bylo písmo. Co se stalo?!* nedokáže tomu uvěřit, je rozhozený.
"Zatracený notes! někdo si ze mě vystřelil!" zabručí Minato a hodí sešit z okna. Onu chvíli někdo zaťuká na dveře, nejdřív slabě, jen prstem, ale poté silněji, celou pěstí. *Koho to sem čerti nesou,* pomyslí si Minato otráveně a přejde k okénku. Odhrne záclonu, aby zkontroloval, kdo k němu takhle pozdě v noci může chtít přijít. *Je tam nějaká postava... Ale stojí moc blízko u dveří, kdo to může být?* pomyslí si Minato trochu nedůvěřivě. Je trochu nervózní, ale přejde ke dveřím a otevře je. To co spatří mu vyrazí dech, brada mu údivem padne až na zem, vzrušením se roztřese a oči se mu zalesknou.
"Tati..." vydechne, nedokáže to vstřebat. *Co se to děje... Můj otec má být přece mrtvý, kdo je to!?* ptá se sám sebe, zatím co kouká na usměvavého muže před sebou. Je oblečený tak, jak si ho Minato vždy představoval, červenobílý plášť Hokage, částečně překrytý zbrojí podobnou té, kterou nosil První.


Poklekne a rozpřáhne ruce, chce Minata obejmout. Minato chvíli váhá, ale emoce nakonec zvítězí a on se vrhne svému otci do náruče.
"Kde jsi byl tak dlouho, myslel jsem, že jsi mrtvý!" řekne Minato a slzy štěstí se mu skutálejí po tváři na Narutovo rameno. Ten se od něho odtáhne a pohlédne mu zpříma do očí, tváří se najednou smutně.
"Je mi líto, že to musím říci, ale ano... Jsem mrtvý," povzdechne si.
"Ale co tu pak?" zeptá Minato zmateně zatím co mu úsměv mizí z tváře.
"Svět v něm žijeme," začne Naruto, "tento svět je propojený se světem mrtvých mnohem více, než si myslíš. Bohužel, navštívit vás můžeme pouze v době, kdy spíte. Popravdě, všechno tohle je sen... Toužil jsem se s tebou shledat," promluví Naruto k Minatovi. Oba jsou opravdu dojati tímto okamžikem.
"Taky jsem tě toužil vidět, slyšet... Dostat od tebe facku, cokoli! Proč jsi zemřel, proč jsi mě opustil? Jak se to všechno stalo, kdo tě ode mě odvedl!?" začne Minato a přechází stále více do rozčileného tónu. *Umře si a pak se jen tak po dvanácti letech objeví v mém snu jako duch! To mi pěkně vysvětlí!*
"Tušil jsem, že zatoužíš po pravdě. A proto ti ji ukážu... Ukážu ti vše, ale přijít na to musíš sám," řekne Naruto.
V ten okamžik se okolí roztočí. V momentě stojí oba někde jinde. Jsou na nějaké zahradě, je tma a kolem kvete spousta stromů. Naruto natáhne ruku a ukáže na zeď, ohraničující zahradu s velkým domem. Přes zeď přelézají temné stíny, pouze bílé masky jdou vidět v temnotě noci.
"To jsou ANBU z Konohy," řekne Naruto.


Minato pozorně sleduje. ANBU se tiše rozmisťují po zahradě, dvojice z nich se plíží k papírové stěně pokoje a rozřezává ji, postupně oba vniknou dovnitř.
"To je místnost, kde spí tvá matka," řekne Naruto tiše.
Minato ani nedýchá, netuší co se stane, ale cítí něco špatného. Vtom se ozve zvuk, který Minato nezná, ale není třeba mu nic vysvětlovat. Byl to zvuk, který zanechá pouze ostří pronikající do lidského masa. *Zabili ji její vlastní lidé?* zhrozí se Minato a rychle pohlédne na Naruta. Ten vážně přikývne. *Ne to není možné, to se mi nezdá, není to pravé,* Minato je ale příliš ovlivněný vším tím, co mu lili do hlavy na Akademii. Nedokáže to vstřebat a proto ho naplňuje bolest.
"Chceš vidět víc?" zeptá se Naruto.
"Chci se probudit z té lži!" křikne najednou Minato.
"Tohle je nějaká blbá sranda. Ty nejsi můj otec, jsi nějaký podvodník! Co jsi zač? Nadýchal jsem se té plísně v rohu? Lžeš mi, žádný shinobi z Konohy by nikdy nezabil moji matku!" začne křičet Minato. Naruto nic neřekne a svět kolem se začíná rozplývat jako mlžný opar. Minato začíná pociťovat, že se probírá, svět kolem zčerná a hoch začíná vnímat reálné okolí. Zavře oči a znovu je otevře. V ten okamžik leží ve svém pokoji rozvalený na posteli, všude je tma a venku dávno panuje noc. Deník leží na zemi. *Co se to?* Minato po něm rychle sáhne a otevře, uleví se mu. *Díky bohu, byl to opravdu jenom sen... Divný sen, viděl jsem tam svého otce a pak tu divnou scénku s ANBU... Nemohla to být pravda, Hokage by nikdy nic takového nerozkázal. Prostě jsem se asi na noc moc napil... Jo, je to blbost,*
Ticho náhle protne ťuknutí do okna. Minato sebou trhne a rychle nasměruje všechny smysly k oknu. *Co to?* Stále je z toho snu trochu vyvedený z míry a vystrašit ho dokáže snad vše. Chvíli váhá jestli se mu to jenom zdálo, ale když se ozve další ťuknutí, všimne si Minato stínu kamínku. *Kdo to může takhle pozdě být?* pomyslí si a přejde o oknu. Opatrně ho otevře a vykoukne ven.
"Shiori-chan, co tu děláš tak pozdě?" podiví se Minato a trochu se mu rozbuší srdce, je najednou celý nervózní. *Přestaň myslet na prasárny, kvůli tomu tu není!* poručí si a tak i udělá.
Shiori nic neříká, zvedne prst ke rtům a naznačí Minatovi, aby byl ticho. Hodí po něm další kamínek, tentokrát trochu větší. Minato jen těsně uhne a kámen přistane na posteli. *Co blbne...* zavrtí Minato hlavou a ohlédne se za sebe. Všimne si, že je kámen obalený papírem. *Vzkaz?* Rozbalí papír a je na něm krátký text: "Pojď dolů, potřebuji pomoc. Buď potichu, je to tajné!"
Minato se okamžitě začne uculovat. *Chacha! to je jako v Přistup blíž, který obraz asi budeme krást my?* pomyslí si, zahodí papírek a rychle na sebe hodí nějaké teplejší oblečení. Vyklouzne z bytu a seběhne po schodech na ulici, tam už čeká Shiori a je celá nějaká podezřelá.
"Tak co to bude, Shiori-chan?" zeptá se Minato a protáhne se v zádech.
"Minato, víš moje teta Hanabi je vážně zraněná. Hrozí ji, že do týdne umře," začne Shiori, hlas má smutně zabarvený, "dozvěděla jsem se o jedné doktorce, která žije někde v úkrytu, mimo vesnici. Dokázala by tetu zachránit, ale jenom Hokage ví, kde je," prozradí základní informace.
Minato pochopí, že tady nejspíš končí legrace. *To vypadá vážně... Ale co s tím můžu udělat?*
"Tak za ním zajdeme a nebo řekni Yumi ať..." chce Minato navrhnout.
Shiori ho rychle přeruší: "To nejde. Hokage by to nikdy neprozradil, to mi řekl sám...vedoucí nemocnice. Musíme získat dokument z Hokageho kanceláře, tam se dozvíme, kde tak doktorka je," řekne trochu váhavě. Ale Minato její malou lež nepozná. Je spíš zaměřený na tu krádež, zvedne ruce na obranu.
"Počkat, počkat, počkat... To se chceš vloupat k Hokagemu? Víš co se stane, když nás najdou? Pokud nás rovnou nezavřou do vězení, tak náš život shinobi skončí dřív než začal a..." rozjede se Minato a s těžkým srdcem sleduje, jak se Shiori začínají po tváři znovu koulet slzy. Kývne hlavou, jako že rozumí.
"Já... Myslela jsem, že mi pomůžeš. Teta pro mě znamená všechno a jestli umře... Prosím, Minato..." řekne Shiori uplakaně a rozhodně to není nějaké divadélko a cílená hra na city.
*Nemůžu se jen tak dívat, jak se Shiori trápí... Ale co se chystá udělat je strašně riskantní... Jestli nás chytí... Ale v sázce je lidský život! No tak Minato, o čem se to rozhoduješ?!* Minato se pere sám se sebou. Nechce riskovat, že jako shinobi skončí, ale taky se nechce vykašlat na Shiori. Po chvíli přemýšlení kývne.
"Dobře...život tvé tety je důležitější než nějaká čelenka," řekne nakonec a usměje se.
*Děkuji ti Minato-kun! Jsi super!* vyjádří Shiori vděk v myšlenkách a radostně ho obejme. Minato je nejdřív trochu v rozpacích, ale pak ji obejmutí opětuje.
"Jdeme na to, mám už jenom pár hodin tmy," řekne Minato.
"Máš pravdu, muchlovat se můžeme pak," odpoví Shiori. *Ježíši, co jsem to řekla?* uvědomí si vzápětí.
*Vážně řekla muchlovat? To je...fajn,* pomyslí si Minato a lehce zčervená. Oba dva, tiše a nenápadně ve stínech noci, zamíří k Hokageho sídlu.
---------------------------

"Kyuu, v Hokageho sídle je dokument... Je umístěný v jeho stole. Musíš ho vyměnit, za tenhle!" řekne Shikamaru.
Černovlasý chlapec v masce jestřába, klečící před ním, kývne a převezme dokument. Skryje ho pod plášť a položí svému veliteli otázku: "Vím, že je třeba přivést Haruno Sakuru do vesnice, co je tedy v dokumentu jinak?"
"Stále jsi příliš zvědavý, Kyuu. Původní dokument obsahuje informace o Kami. Informace, které se nesmí dostat na světlo," odpoví Shikamaru a mávnutím ruky pošle chlapce pryč. Kyuu neváhá, vstane a odejde. Vystoupá z podzemí, projde kolem stráží a vyskočí na střechu. Rychle překoná několik ulic po střechách domů a skočí na sloup elektrického vedení. Přejede zrakem celou budovu a ujasní si polohu tří stráží. *Opravdu by měl zpřísnit bezpečnostní opatření. Hokage příliš důvěřuje lidem za hradbami,* pomyslí si Kyuu zrovna, když zaslechne kroky dole na ulici. *To je Shiori a Minato, musím si pohnout!* řekne si a odrazí se. Přeskočí ulici a dopadne na balkón u Hokageho kanceláře. Na něm stojí strážný.
"ANBU? Co tu chceš?" zeptá se prudce zatím co sklání kunai k zemi.
"Nutně potřebuji dovnitř, ale nic jsi neviděl" řekne Kyuu a zpříma pohlédne strážnému do očí.
"Myslím, že můžeš dál, asi hledáš něco důležitého," přikývne strážný.
Kyuu rychle vpadne do tmavé kanceláře a okamžitě se zaměří na dolní šuplík stolu.
-------------

"Shiori, tohle se mi nezdá. Nikdo to tu nehlídá," zašeptá Minato podezřívavě. *Na druhou stranu proč by nemohlo být někdy něco snadné?* řekne si Minato.
"Proč myslíš, mám byakugan a tak jsem nás provedla kolem hlídek, ale taky se mi něco nezdá," souhlasí Shiori. *Alarm nebo tak něco? Jenom tři stráže? Divné,* pomyslí si a dál skenuje chodby kolem nich byakuganem. Postupně se proplíží kolem několika kanceláří, až se zastaví u dveřích za nimiž je místo, které hledají.
"Někdo tam je," zašeptá Shiori, když prozkoumá místnost svým zrakem.
"Co, je to Hokage?" zeptá se Minato téměř neslyšně.
"Nevím, ale odchází," ubezpečí Shiori nervózního Minata.
"Tak jo, jdeme na to," přikývne Minato a vytáhne z kapsy šperhák.
"Kde jsi to vůbec vzal?" zeptá se Shiori.
"Koupil, řekl jsem si, že by se to na misích mohlo hodit, trochu jsem trénoval... Na svých dveřích, samozřejmě," odpoví Minato a ubezpečí ji o svých dovednostech. Chvíli se šťourá v zámku, až se ozve cvaknutí a dveře se téměř samovolně otevřou.
"Na balkóně je jeden strážný, musíme být rychlí a tiší," špitne Shiori a vplíží se do místnosti.
"Budu dávat pozor na okolí, jdi pro ten dokument. Měl by být v nejspodnějším šuplíku," zašeptá, ukáže na stůl a posadí se do dveří. Pokračuje v pozorování okolí svým zrakem. *Stráže zatím drží pozice, ale jak dlouho?*
Minato se mezi tím doplazí až ke stolu a už si připravuje šperhák, aby odemkl zásuvku. *Je to otevřené? Co to s tím Hokage je?* zavrtí hlavou Minato, když si všimne povysunutého šuplíku. Pomalu ho vysune celý. *Je tu jediný dokument, takže pokud máme správný typ, tak je to on,* pomyslí si Minato a sáhne po žluté složce. Rozlomí pečeť a vytáhne jediný papír. Prázdnou složku vrátí zpět na místo. *Pokud Hokage zkontroluje jenom přítomnost, tak by nám to mohlo dát víc času... Co to sakra dělám?* povzdechne si Minato a doplazí se zpět ke Shiori.
"Všechno v pohodě?" zeptá se.
Shiori ho kývnutím uklidní. Můžou opustit budovu a konečně se vydat za Sakurou, která zachrání Hanabi život.
----------

"Úkol by splněn Veliteli," řekne černovlasý kluk, poklekne před Shikamara a před sebe položí složku s dokumentem.
Shikamaru si ji převezme: "Dobrá práce Kyuu, nyní se konečně zbavím nebezpečí, které živá Sakura představuje pro budoucnost vesnice," řekne temně.
"Takže to začne brzy?" zeptá se Kyuu.
"Dřív než jsem předpokládal," prohlásí Shikamaru.
---------

Shiori se s Minatem ukrývá za stromem, ve tmě malého parku. Sledují hlídku u brány a přemýšlejí, jak by se mohli dostat kolem ní. Dva muži sedí ve strážní boudě a hrají karty, avšak rozhodně nejsou tak zaujatí, aby jim proklouzla dvojice neohrabaných geninů.
*Vypadají docela svěže,* zamračí se Shiori, neúnavnost hlídky ji kazí plány.
"Co se proměnit v myši?" navrhne Minato šeptem a naznačí pečeť.
Shiori zavrtí hlavou: "Neumím proměnu na zvířata... Ty snad umíš věrohodně používat čtyři nohy?" zeptá se Shiori ironicky.
Minato zavrtí hlavou. *To máš pravdu. Jako krysa bych se asi neuplatnil,* pousměje se nad tou myšlenkou.
"Musíme prostě počkat, až začnou být unavení," šeptne Shiori a sama zívne. Minato přikývne. A tak čekají, uplyne deset minut a ti dva jsou stále stejně vitální jako před tím. Vtom ale zpozorní, vstanou ze židlí a křiknou: "Kdo je tam?!"
*Cože, našli nás?* lekne si Shiori s Minatem. Naštěstí výkřik patřil cizinci procházející bránou. Je to jeden jediný ANBU. Klidně k těm dvěma přistoupí a dá se s nimi do tichého rozhovoru. Minato ani Shiori neslyší nic než útržky, které nedávají smysl. ANBU jim něco ukáže. *Asi se identifikuje,* řekne si Minato a dál se snaží zaslechnout rozhovor. Nakonec ANBU odchází. Ti dva se vrátí zpátky do boudy, ale nepokračují ve své hře. Prostě se posadí, položí hlavy na stůl a rozhodnou se prospat. *Tomu říkám morálka, spát na stráží... Naštěstí pro nás!* řekne si Shiori a kývne na Minata.
"Počkáme´pár minut, než zaberou a pak vyrazíme," zašeptá a napnutě sleduje usínající dvojici.
"Už spí, jdeme," zavelí Shiori šeptem a začne se plazit k bráně. Minato ji následuje, rovněž přitisknutý k zemi. Oba sledují spáče v boudě a velice opatrně, ale co nejrychleji, se přesouvají bránou ven, za hranice vesnice.
"Rychle pryč!" zavelí Shiori znovu, vstane a vyběhne do lesa. Minato ji následuje.
*Snad nás nezahlédnou hlídky na hradbách,* zadoufá Minato a otočí se. Letmo zkontroluje hradby a přidá na rychlosti. Co nejrychleji překonají nekrytý pás kolem zdí a vběhnou do bezpečného úkrytu v lese.
"Nemůžu uvěřit, že nás nikdo neviděl," oddechne si Minato a uculí se.
"Zatím nám přeje štěstí... Snad najdeme Sakuru dřív než bude pozdě," zadoufá Shiori. *Hlavně ať dokáže tetu zachránit, všechen ten risk nemůže být přece zbytečný!* dodá si Shiori trochu sebevědomí. Sáhne Minatovi do kapsy a bez varování mu ukradne trochu pomačkaný dokument. *Tak co tu máme?* řekne si Shiori a pustí se do čtený celkem dlouhého textu.
"Haruno Sakura byla pro nepovolené experimenty v medicíně zbavena funkce Vedoucí nemocnice v Konoze. Experimentovala s rostlinami a bakteriemi, vytvořila jedovatý plyn, který při havárii unikl a zabil deset pracovníků laboratoří. Nyní žije poblíž vesnice Kyoha," shrne Shiori vše co se z textu dozvěděla do několika vět. Ale nemá ponětí, kde má ta vesnice být.
Minato se ale nevzdává, zamyšleně zamručí a zadívá se na nebe, kde se třpytí pás tisíce měsíčních kamenů.


*Hmm Kyoha... To mi něco říká... Ach ano, byla to vesnice na mapě Země Ohně v naší třídě... Proč si ji pamatuju... Taková bezvýznamná vesnička, možná proto... No jasně, písmeno O bylo probodnuté kružítkem. Vypadalo to jako Ky osm ha... Bylo to jenom několik centimetrů od Konohy... Směrem na sever. A měřítko mapy bylo takové, že vzdálenost odpovídá třinácti kilometrům,* Minato přemýšlí dost dlouho. Ovšem Shiori tuší, že by se mohla dočkat výsledku. *Jeho paměť je neskutečná. Jestli loví v myšlenkách něco co nám pomůže...* řekne si a nechává ho vzpomínat.
"Musíme přesně na sever od Konohy, ta vesnice leží u soutoku řek Chisat a Okisat," řekne najednou Minato. *Myslím, že to tak je, ale nejsem si jistý,* pomyslí si.
"To mě nepřestane udivovat, máš parádní paměť Minato!" řekne radostně Shiori. *Kdo ví jak to dělá, třeba v té vesnici už byl a teď se vytahuje, ale i tak je paráda, že ví kudy,* zapřemýšlí Shiori nad trochu nad jeho pamětí a sleduje ho směrem na sever.
---------------

"Takže už jsi poslal pro Sakuru?" zazní hlas zločince zavřeného v celách Rootu. Shikamaru kolem ní zrovna prochází a informace, které vězeň má se mu ani za mák nelíbí. *Jak se to dozvěděl? Proč by se to chtěl dozvědět?* zarazí se a obrátí se k cele neznámého zrádného shinobi, který má číslo nula sedm. Vězeň sedí ve stínu, sotva jsou rozpoznatelné jeho obrysy.
"Co o tom výš?" zeptá se ho Shikamaru váhavě. *Sakura se má vrátit a zachránit Hanabi, Kakashi by to nikdy nedovolil tak jsem to udělal za jeho zády... Ale jak to tenhle ví,* pomyslí si a podezřívavě hledí do cely.
"Vím pár věcí. Například přepadení Hanabi byla tvá práce, ta Hyuuga zemře a poté necháš zabít Sakuru... Zbavíš se dvojice hrozeb najednou," odpoví vězeň nula sedm na Shikamarovu otázku.
"Co to říkáš za blbosti? Nejsem žádný zrádce, nikdy bych nepřikázal zabít Hanabi ani Sakuru... Tomu by mohl uvěřit snad jedině nějaký blázen... Ale jak víš o zraněné Hanabi... Jak víš o Sakuře?" zeptá se Shikamaru a vůbec se mu nelíbí, co ten člověk říká. *Proč to všechno říká? Jaký má ta lež význam?* uvažuje Shikamaru, ale nedaří se mu dospět k nějaké rozumné odpovědi.
"Vím to. Všechny ty hrozné činy, o kterých nemáš ani tušení, to jsem ti já přikázal!" odpoví číslo nula sedm na otázku svého věznitele. Znovu je to podivně krkolomné.
"Jsi obyčejný šílenec jak se zdá," pousměje se Shikamaru, "jak bys my chtěl rozkazovat. To je směšné!" odbije ho Shikamaru a je na odchodu.
"Tak jako už pár měsíců... Oči navždy zavřené, nyní znovu spatří světlo světa!" pronese vězeň další podivná slova hlasem, který nažene Veliteli ANBU Root husí kůži. V onen okamžik otevře vězeň své oči. V temnotě cely se rozzáří dvě rudé oči s dávno ztraceným obrazem.


"S-sharingan!? Kdo sakra..." vydechne Shikamaru uchváceně "...na co koukáš sedmičko, už máš dávno spát!" řekne Shikamaru v momentě klidným hlasem, když vězeň nula sedm zavře rudé oči. Spokojeně odchází a dál kontroluje cely.
----------

Cesta Shiori a Minatovi ubíhá dost pomalu. Musejí se prodírat hustým lesem protože po cestách by to do vesnice bylo dvakrát tolik kilometrů a k tomu všemu by je mohly načapat hlídky. A tak jim trvá téměř dvě hodiny, než urazí těch pár kilometrů. Už z dálky slyší šum řek, které se slévají u vesnice a společně pokračují do Konohy jako jeden tok.
"Už jsme skoro tam," oznámí Minato a přidá. Shiori s ním v pohodě drží krok.
Ještě se proderou nějakým tím křovím a přelezou nějaký ten padlý strom. Konečně vyjdou z lesa a před sebou uvidí malou vesničku. Podle sítí se nejspíš bude hodně lidí živit rybolovem. Momentálně je ale vesnička naprosto tichá a její přítomnost prozrazují jen dvě světla ve dvou různých domech.
"Myslíš, že bude moudré rušit ty lidi takhle pozdě?" zeptá se Minato.
"Nebudeme je budit, ale co zajít k rozsvíceným oknům a zeptat se tam?" navrhne Shiori.
"Asi to bude nejlepší volba, maximálně nás pošlou do háje," pousměje se Minato a společně se Shiori vstoupí do vesnice. Minato lehce zaťuká na dřevěné dveře celkem velkého domu, odstoupí od dveří a netrpělivě čeká, jestli někdo otevře. Ale nikde nikdo.
"Zkusím to znova," pokrčí Minato rameny a zaťuká znovu, tentokrát trochu silněji. Tentokrát už to nejspíš slyšeli. Ozve se totiž ženský hlas.
"Namine, jdi otevřít, já tu mám práci!" přikáže neznámý hlas.
Lehké kroky se přiblíží ke dveřím a ty se otevřou. Stojí v nich starší dívka, docela vysoká, blondýnka. Podle vzhledu jí bude tak patnáct let. Na sobě má prosté oblečení překryté bílou zástěrou. Podívá se na ty dva nešťastníky na prahu. Povzdechne si.
"Co vás sem zavedlo, snad nejste další sirotci?" zeptá se unaveně a zívne.
"Ne to ne, jsme shinobi z Konohy, hledáme přístřeší," střelí od boku Minato první polovičatou lež, která ho napadla a doufá, že se ujme.
"Shinobi z Konohy... Počkejte chvilku," odpoví Namine tiše, zavře dveře a odejde.
"Podívej se na to," zaťuká Shiori Minatovi na rameno, pak ukáže na ceduli vedle dveří.
"Nemocnice? Taková díra má svoji vlastní nemocnici?" podiví se Minato.
"Haruno Sakura je lékařka, myslím, že jsme kápli na ten pravý dům," usměje se Shiori.
Oba napnutě čekají na odpověď, ale dostane se jim něčeho zcela jiného. Po několika minutách se znovu otevřou dveře. Tentokrát už to ale není vysoká Namine. Teď před nimi stojí starší žena v doktorském plášti. Trochu menšího vzrůstu, jen o hlavu a něco vyšší než Minato. Růžové vlasy, docela krátké, jen po ramena. Dioptrické brýle na nose za nimiž se schovávají zelené oči.


"Tak shinobi z Konohy? Proč jste..." začne žena, ale zadrhne se když ty dva uvidí, *to jsou oni!*
"Já jsem Shiori a tohle je Minato, vy jste Haruno Sakura-san?" vystřelí Shiori nedočkavě a bez jakéhokoli etického pořádku.
"Dobře, odhalili jste mě," přizná se Sakura, "asi to bude něco vážného, když jste ukradli dokumenty z Hokageho stolu, vykradli se z vesnice a překonali les tou nejhorší cestou," konstatuje a tázavě se na ně zahledí.
Minato i Shiori jsou jejím jasnovidectvím uchváceni. "Jak to...víte?" vysouká ze sebe Shiori obávajíc se nějaké formy trestu hned teď.
"Hokage by nikdy neposlal geniny, aby mě přivedli. Taky by vám nikdy nesvěřil dokument, který čouhá Minatovi z kapsy. No a soudě podle škrábanců a větvičce ve tvých dlouhých vlasech soudím, že vás sem nedonesli na nosítkách sluhové," odpoví Sakura usměvavě a znovu se zeptá: "Co se děje?"
"Znáte moji tetu? Hyuuga Hanabi?" zeptá se Shiori zatím co si znechuceně loví větvičku z vlasů. *Určitě jsem teď rozcuchaná,* povzdechne si.
"Ano, trochu ji znám," odpoví Sakura. *Takže jsou to opravdu ti dva. Hinata měla jenom jednu sestru,* utvrdí se v předchozí domněnce.
"Byla zraněná na misi, umírá a potřebuje vaši pomoc," řekne Shiori posmutněle.
"Co tím myslíš? Její zranění jsou tak vážná, že si s tím lékaři v Konoze neporadí?" zeptá se udiveně Sakura. *Je tam pár opravdu dobrých lékařů, co to může být za zranění?* zamyslí se.
"Myslím, že to je nějaký smrtelný virus nebo tak něco. Vypadá to jako černý kouř... No musíte to vidět! Prosím... pomocte tetě. Shikamaru-sama říkal, že přes odstraňování věcí z těla jste nejlepší!" začne Shiori žadonit o pomoc.
"Cože? To jsi mi neřekla, Shikamaru zradil Hokageho důvěru?!" vstoupí do rozhovoru Minato svým dost vážným obviněním. *A navíc mi lhala, říkala, že to má od doktora!*
"Prostě mu na Hanabi záleží víc než Hokagemu. Viděla jsem mu na očích, že trpí stejně jako já!" oboří se na Minata Shiori.
"Hokage chtěl Hanabi pomoci stejně jaká Shikamaru, ale nemohl dát příkaz k mému návratu, oficiálně jsem nukenin, zrádce. Ovšem vás nečeká trest. Znáte nové heslo Konohy?" zeptá se Sakura.
"Ten, který opustí své přátele je odpad, který není hoden být shinobi?" pronese Minato tak nějak automaticky. *Tohle se teda počítá jako naplnění hesla Konohy?* zamyslí se.
"Přesně tak! Pokud jste porušili pravidla ve prospěch svých přátel, poté vám nehrozí nic víc než pár pohlavků a trestný trénink," potvrdí Sakura.
"To je asi dobře," rozhodne se Minato.
"To je sakra dobře ty troubo!" opraví ho Shiori, "prosím Sakuro-san, potřebujeme se vrátit rychle. Nevím jak dlouho teta ještě vydrží," vrátí se Shiori k naléhání.
"Dobře!" přikývne Sakura, "za půl hodiny můžu odejít. Musím si sbalit nějaké věci. Zatím pojďte dál a odpočiňte si," pozve Sakura hosty alespoň do předsíně a spěšně jde sbalit nějaké věci pro úspěšnou léčbu.
*******

Hokage přichází ke své pracovně. Sáhne pro klíč, který má pověšený na krku a chce odemknout. *Cože?* podiví se, když se dveře otevřou sami od sebe. Zamračí se a rychle vstoupí do místnosti. Okamžitě mu je jasné, že v jeho pracovně v noci někdo byl. *Přístup sem má jenom Shino, ale pochybuji, že by zapomněl zamčít. Ale zdá se, že se nic neztratilo,* pomyslí si a jako první se rozhodne zkontrolovat pracovní stůl. Všechny dokumenty i svitky jsou na svém místě. U posledního dokumentu, když Kakashi vidí složku, chce zásuvku hned zase zavřít, ale něčeho si všimne. *Je trochu zmačkaná!* rychle ji vytáhne a podívá se dovnitř. *Zatraceně!* zakleje a odhodí prázdnou složku. Hned potom se ve dveřích objeví Sarn.
"Hokage-sama, Minato a Shiori nejsou ve vesnici. Něco se muselo stát," oznámí mu.
"Vím přesně co se stalo, šli pro mrtvého zrádce," odpoví Hokage značně podrážděně. *Tohle je vážné, Sakura měla zůstat mrtvá. Hodně lidí co nezná pravdu ji považuje za zrádce, vyvolá to pobouření. Musím ty dva zastavit,* pomyslí si Hokage.
"Nevíte proč by chtěli přivést tu ženu zpět? To je přece zrada!" řekne Sarn nevěřícně a rozčíleně zatne pěst. *Proč by něco takového dělali? Jak se o ní dozvěděli?* zamyslí se.
"Může zachránit život Hyuuga Hanabi, to je teta Shiori... Zatraceně, ani nevíte jak moc bych chtěl nechat Sakuru zachránit Hanabi, ale kdyby se lidé dozvěděli, že jim bylo tolik let lháno... Nedopadlo by to dobře, nakonec by musela být přiznána ještě jedna pravda... A to je na tom nejhorší," řekne Kakashi s obavami o budoucnost.
"Chápu, je to tvrdé, ale Hyuuga Hanabi musí být ponechána smrti," přikývne Sarn i když je mu takové rozhodnutí proti srsti. Kakashi pouze kývne.
"Vyšlu trojici ANBU. Doufám, že Sakura nebude chtít ublížit nikomu z Konohy a vrátí se dobrovolně do svého útočiště. Hanabi a Minato bude tvá práce, bude třeba jim to nějakým způsobem vysvětlit," vydá Kakashi příkaz, který Sarn poslechne.
"Dobře, dělejte co musíte. Já se zatím vrátím k Yumi... Nemá smysl ji nechávat zbytečně čekat, dnes už na trénink nedojde," odpoví Sarn ještě, otočí se a odejde.
*V nejhorším případě, prostě urychlím smrt důvodu, proč by tu Sakura měla zůstat,* pomyslí si Kakashi. Je plně rozhodnutý zachovat utajení pravdy i když to bude stát život jednoho člověka.

Trojice ANBU dorazí na balkón před kancelář během dvou minut. Kakashi už tam čeká a vydá jasný rozkaz: "Vyrazíte do vesnice Kyoha. Pravděpodobně vzdušnou čarou. Hledejte stopy po dvou mladých geninech. Je to Hyuuga s blonďatými vlasy a střapatý hnědovlasý kluk. Pravděpodobně s nimi bude subjekt HST7, váš úkol je prostý. Zadržet HST7 a vrátit ji zpět do vesnice Kyoha. Pokud dojde na boj, je vašim úkolem oznámit my to a zdržet subjekt co nejdéle. Všechno jasné?" zeptá se Kakashi ještě.
"Jakým způsobem očekáváte zprávu?" zeptá se nejmladší ANBU, který je však v roli kapitána týmu.
"Půjde s vámi Kuro, pokud budou potíže, já se o tom dozvím," odpoví Kakashi a ukáže na malého pejska s plandavýma ušima, který se vetřel mezi trojici ANBU, "rychle běže, nezbývá moc času!" odstartuje Kakashi misi a shinobi před ním se svistem opustí své pozice.


*Omlouvám se Hanabi, snad tě jednoho dne dovedu přivést zpět... Až dopadnu tvého vraha,* pomyslí si Kakashi. Je mu na nic z toho, co musí udělat. *Myslel jsem, že temnota ze světa zmizí společně s Čtvrtou válkou. Vypadalo to tak, ovšem vše to byla jen bláhová naděje. Od doby co Sasuke zemřel a Naruto odešel... Dny mi připadají stále temnější a chladnější, jako by svět pomalu umíral. Jak je vůbec možné, že po tolika hrůzách musíme ještě stále dělat taková rozhodnutí. Být Hokage je někdy odporné poslání, asi konečně částečně rozumím tomu, jak se cítil Třetí,* projde Kakashimu myslí, zatím co se dívá na temná mračna, která se ženou po plochých planinách Země Ohně a bičují zemi pod sebou modrými blesky. Je to úchvatné, ale zároveň děsivé.
******

Nad Zemí Ohně již dávno stanulo slunce a obrátilo své paprsky proti černým mrakům na západě. Bouře je Minatovi, Shiori a Sakuře v patách. Deště se samozřejmě nebojí, prodírají si co nejrychleji cestu lesem. Čas totiž může rozhodnout o životě a smrti Hanabi. Sakura překvapivě zaostává za Minatem a Shiori. Léta bez tvrdšího tréninku a boje, navíc batoh plný všelijakých věcí. To je dostatečná zátěž, navíc už jí taky není sedmnáct.
*Yosh, už vidím hradby. Zbývá kilometr a jsme tam. Vydrž teto, pomoc se blíží!* pomyslí si Shiori. A vtom zahlédne na stromech před nimi trojici postav. *ANBU? To ne!*
"Okamžitě zastavte!" přikáže docela mladým hlasem ten nejmenší v masce jestřába.
Seskočí ze stromu a dopadne pár metrů před Shiori. Zrovna v té chvíli dobíhá Minato a Sakura. *Tak to je konec, jdeme do lochu!* pomyslí si Minato rozčíleně.
"O co vám jde?" zeptá se Sakura tvrdě.
"Mé jméno je Kyuu, velím jednotce ANBU, která byla vyslána za účelem vašeho dopadení. Hokage-sama si nepřeje, aby se zrádce vracel do vesnice. Naopak geninové, které doprovázíte se musí vrátit okamžitě, aby čelili trestu," odpoví chladně a bez emocí ten v masce jestřába, Kyuu.
"Musíme se dostat do Konohy se Sakurou, moje teta Hanabi potřebuje její pomoc!" křikne Shiori bojovně.
"Lituji, vaše teta je již mrtvá. Sakura nemá důvod se do vesnice vracet, návrat vraha by pouze pobouřil obyvatele," oznámí Kyuu chladně, jako by mluvil o něčem běžném. *Zemřela!* proběhne Shiori to slovo jako nůž, který ji bodne do srdce. Sevře se jí žaludek a srdce se zastaví, padne zoufale na kolena. Není schopná mluvit, není schopná myslet, prostě klečí na zemi a před očima jí roste tma, upadá do bezvědomí.
"Ty zatracený parchante! Přestaň lhát!" zařve Minato a rozeběhne se proti Kyuu. Ten bleskově sáhne pro ninato na svých zádech a namíří ho proti Minatovi. Chlapec stihne sotva zabrzdit, ostří se téměř dotýká jeho krku. Rychle uskočí dozadu. *Ta sv**ě! Nevěřím mu, Hanabi měla vydržet ještě týden! Lže, aby donutil Sakuru vrátit se!* pomyslí si Minato rozčileně a zatne ruku v pěst. Ovšem potlačí hněv a raději se věnuje Shiori, která tu zprávu neunesla vůbec dobře a zhroutila se. Začne ji probírat.
Sakura celou dobu mlčí, pozoruje dění a hromadí se v ní rozčilení, zvedne ruku k obličeji a zatne pěst: "Vy tři by jste měli okamžitě uhnout z cesty. Vašemu tvrzení nevěřím. ANBU si vymyslí cokoli, aby uspěli ve své misi a neváhají ranit city i těla ostatních... Takovou bezohlednost já nenávidím. Rozumíte!?" rozohní se Sakura postupně z klidu až ke křiku. Udeří pěstí do stromu vedle, vyletí třísky a strom začne padat. Rychle se ale zachytí za jiný strom.
"Slyšíš Shiori, oni lžou," obrátí se Minato na Shiori, která ovšem stále oči neotvírá. Ale fyzicky je nejspíš v pohodě.
"Nemá cenu se nás pokoušet zastrašit, Sakuro-sama... Vraťte se a pokračujte v dosavadním životě. Zemřete při boji s mojí jednotkou nebo nás zabijte a staňte se opravdovým nukeninem," vyjmenuje Kyuu možnosti.
"Pche, ten váš chlad mi nikdy nebyl sympatický. Kakashi-sensei pochopí mé jednání stejně, jako já chápu to jeho," odpoví Sakura a prokřupe si prsty, poté se obrátí na Minata, "vezmi Shiori a běž dál, potřebuje pomoc a postel!" přikáže.
"Jasně!" kývne Minato, hodí si Shiori na záda a rozeběhne se skrze les, směrem k cestě. Jeden z ANBU se za nimi rozeběhne. Sakura na nic nečeká, odrazí se od země a provede velký oblouk. Sundá batoh ze zad a mrští ho po ANBU, ten je těžkým zavazadlem málem zasažen, ale uskočí. Sakura dopadne před něho a okamžitě jde do podřepu, díky tomu se vyhne čepeli katany.
"Tvůj protivník..." zavrčí Sakura a vystřelí pěstí vzhůru "...jsem já!" křikne a udeří ANBU do brady tak silně, že opíše oblouk, rozletí se mu maska a už v bezvědomí dopadne na zem.
"Suiton: Mizu Rappa!" ozve se a zleva se přižene vlna vody, která Sakuru smete.
"Raiton: Jibashin!" zazní již známý hlas a Kyuu přidá do vody velmi silnou dávku elektřiny.
"Moc pomalý!" křikne Sakura a než se k ní elektřina stihne dostat, tak už visí na stromě. Začínají kolem ní létat shurikeny, z různých stran a úhlů. Rychle se přesouvá z větve na větev až najednou pod sebou uvidí Kyuu, jak se nadechuje.
"Katon: Goukakyuu no Jutsu!" velká ohnivá koule zapálí strom na němž Sakura stála, ale to už stojí na zemi pod nim.
"Shusin no Jutsu." Sakura provede problesknutí, zpomalí těsně před Kyuu a chce ho pořádně praštit. Ten však v poslední vteřině prohne záda a vyhne se drtivé ráně, která roztříští kmen stromu za ním. *Cože vyhnul se tomu? Má skvělé reflexi,* řekne si Sakura a rychle uskočí další salvě shurikenů, které po ní Kyuu hodí.


Na místě, kam uskočí je však překvapení. *Výbušný lístek?!* zareaguje Sakura rychle, zakryje si obličej rukama a uskočí před explozí dozadu. Tam ale stojí další ANBU, *Sakra! To jsou fakt už jenom dva?* probleskne Sakuře hlavou a rychle uhne bokem před katanou, pak rychle těsně a nakonec se skrčí. Podrazí ANBU nohy, složí ho na zem a tvrdou ranou pěstí ho rovněž uspí. *Vzadu nahoře!* varuje Sakuru šustnutí listí. Otočí se v poslední vteřině. Kyuu padá přímo na ni, už nestihne uskočit a čepel ninjato pronikne do jejího...dřevěného těla. *Kawarimi?!* uvědomí si Kyuu, ale než se stihne otočit, tak ucítí na svém zátylku Sakuřinu patu, která ho pošle rovnou k zemi a do říše snů. Sakura ho konečně úspěšně zasáhla a jednou to stačilo.
*Dali mi pěkně zabrat, ten Kyuu byl dost nebezpečí a při spolupráci s tím druhým... Měla jsme štěstí... Teď musím rychle dohnat Shiori, ale před tím ... Henge no Jutsu,* Sakura se promění ve svoji mladou pomocnici, aby ji nikdo nepoznal. *Kakashi-sensei mě určitě nepřikázal zabít, asi příliš horlivý ANBU. Ovšem je mi jasné, proč mě ve vesnici nechce. Dost by to zhoršilo důvěru ve vedení,* pomyslí si, rychle najde svůj batoh a pokračuje do Konohy.
-------------

Kakashi netrpělivě vyčkává na střeše svého domu, vedle něho sedí sestra psíka, jenž vyrazil s ANBU. *Trvá to příliš dlouho,* zamračí se do dálky sledujíc bouři i bránu do vesnice.
"Kakashi-san, mise selhala," řekne najednou Akaura, psík vedle Kakashiho. *Potom tedy zbývá jediné. Sakura nesmí vzbudit žádnou pozornost,* povzdechne si Kakashi, kývne a odrazí se od střechy. Skočí na balkón, kde vyčkává na příkaz člen Rootu.
"Mise HST7 selhala, jdi!" přikáže Kakashi.
Voják Rootu, oblečený v běžném civilním oděvu, se rychle ukloní a bleskově vyrazí do míst, odkud proudí energie do nemocnice a kde se rovněž nachází její záložní zdroj, nemocniční sklepy. Plán byl přesně popsán.
*V nemocnici je momentálně jediný člověk, který žije díky přístrojům... Voják Rootu se dostane do sklepení nemocnice. Omráčí ochranku a zlikviduje elektrický zdroj nemocnice. V tu chvíli začne Hanabi umírat... Rovněž se ztratí několik velice drahých léků... Celé to padne na hlavu neznámého zločince, který vyřadil elektřinu celé budově kvůli alarmu... Budou existovat lidé, kteří budou mít pochybnosti, ale nikomu se nepodaří nic dokázat... Promiň mi to Hanabi, odpusť Shiori, ale musí to tak být,* prochází si Kakashi celý plán ještě jednou v hlavě. Je zklamaný ze svých rozhodnutí, která ho dostala do této situace.
------------

"Kde leží?" zeptá se Sakura Minata hned, když vstoupí do nemocnice. Nemocniční personál si hned převezme Shiori, jelikož nelze přehlédnout někoho v kómatu na zádech někoho na pokraji vyčerpání.
"Myslím, že na JIPce, netuším," odpoví Minato zadýchaně.
"Hledáte někoho děvče?" zeptá se starší zdravotní sestra, kterou Sakura poznává. Ale ona ji ne, díky Henge.
"Ano, kde leží Hyuuga Hanabi?" zeptá se Sakura rychle.
"Ta je na JIPce, ale teď..." odpoví sestra.
"Děkuji vám," odsekne Sakura a rychle vyrazí po paměti na pokoj Hanabi.
"Počkejte, teď tam nesmíte!" křikne za ní sestra, ale Sakura ji ignoruje. Raději přidá na rychlosti a během minuty se dostane na JIP. Chce vzít za kliku, když vtom se otevřou dveře. Sakura zaslechne mrazivě známý zvuk. Lehké pískání koleček u vozítek, na nichž směřují mrtvá těla pryč z nemocnice. Za svůj život ho slyšela jen několikrát, ale vždy nahání strach do srdce. A opravdu z pokoje vyjede. Tlačí ho dvojice mladých mediků a na něm leží tělo přikryté bílým plátnem. Hned za nimi vychází z pokoje doktor, který vypadá spíš značně rozčíleně než smutně.
"C-co se stalo? To byla Hyuuga Hanabi?" zeptá se Sakura vyděšeně a doufá ve slovo ne.
"Bohužel ano. A víte co ji zabilo? Nějakej bastard, co šel vykrást skladiště!" zavrčí doktor a odejde pryč.
*To snad není možné. Jako by to ti ANBU přivolali. Nebo věděli, že se to stane... Proboha, ještě, že je Shiori momentálně mimo a neviděla to. To by ji mohlo totálně odrovnat psychiku. Je hodně citlivá, ale kdo by nebyl v její situaci,* uvažuje Sakura, smutně si povzdechne, svěsí hlavu a pomalu se vrací zpět na recepci. Tam už je jenom Minato. A hned jak uvidí Sakuru, tak je mu jasné, co se stalo.
*Tohle je Ten obličej. Hanabi zemřela!* zhrozí se a rychle přejde k ní. Jen si vymění pohledy a oba pochopí, že není třeba říkat nic. *Takže ANBU nám říkali pravdu... Všechno to bylo zbytečné! Hanabi zemřela, Shiori se zhroutila a mě nejspíš čeká cela. Pokud přijdou na Sakuru, tak ji zabijou protože je zrádce! Co to má zatraceně znamenat?! Je to pár dní co jsem se stal Geninem, žádný hrdina nikdy nepadá do průs**u tak brzo! Chjo, to je asi tím, že tohle je skutečný svět,* lamentuje Minato v duchu.
"Co budete dělat teď?" zeptá se Minato.
"Asi půjdu s tebou k Hokagemu na kobereček, podívej," odpoví Sakura a kývne směrem před nemocnici. U vchodu už čekají dvě bílé masky, puma a orel.
"Děkuji, že mě podpoříte v průšvihu. Říkala jste, že Hokage býval váš sensei?" zeptá se Minato.
"Ano, je to tak," přikývne Sakura.
"To by mohl nad Shiori, mnou a vámi trochu očko přivřít ne. Přece jsme to dělali pro našeho přítele," řekne Minato s nadějí. Sakura pokrčí rameny.
"Tak jdeme," rozkáže Sakura a společně s Minatem vyjde před vchod.
"Uzumaki Minato a Hyuuga Shiori, pojďte s námi," řekne ANBU v masce orla. *Nevědí, že Hyuuga má mít byakugan?!* podiví se Minato a ohlédne se na Sakuru, která má být momentálně nejspíš Shiori. *Hehe, takže díky Henge je z ní Hyuuga. Tak to je dobře převezla,* uzná Minato a usměje se.
Všichni čtyři jdou v řadě. První ANBU orel, druhý Minato, třetí Sakura a poslední ANBU puma. Lidé kolem se na ně dívají podezřívavě a něco si šuškají. *Beztak je to o mě, něco jako "já to věděla, že ten kluk roste pro šibenici" a tak podobně,* ušklíbne se Minato nad švitořící skupinkou babek, která se na jejich řadu zaměřuje svýma starýma očima. Postupně míjí ulice a domy, až se dostávají k červenému domu Hokage se znakem ohně nad vchodem. Vstupují dovnitř a vedou je po schodišti až do nejvyššího patra. *Tady to znám,tady ten průšvih začal!* pousměje se Minato rezignovaně při vzpomínce na vloupačku.
ANBU zaťuká na dveře a ty se rychle otevřou. Stojí v nich Hokage-sama a tváří se hrůzostrašně. *To bude horší než jsem myslel, snad mě nezmlátí!* poleká se Minato při pohledu na zamračené Hokageho oči a zastaví se. ANBU za ním ho žduchnutím popožene a tak se najednou Minato a Sakura ocitají v Hokageho kanceláři. Ten pošle ANBU pryč a zamkne dveře. Najednou je nějaké šero, protože rolety u oken jsou zatažené. Kakashi předstoupí před dvojici hříšníků a jeho první otázka zní: "Sakuro... kde je Shiori?" zeptá se nečekaně klidně.
*Takhle nějak si ho pamatuji, nemá cenu nic hrát,* povzdechne si Sakura, zvedne prsty a uvolní Henge. V moment tam stojí nefalšovaný originál s brýlemi na nose.
"Změnila ses," přizná Kakashi, když si ji prohlídne.
*Proč není rozčilený?* podiví se Minato a nervózně očekává prudkou změnu přístupu.
"A co s tebou Minato? Víš vůbec co jsi provedl ty spratku?" zeptá se Kakashi opět klidně, i když použije nadávku, "to co jsi provedl nebylo nic jiného než zrada, nebo se snad mílím? A víš jaký trest se ukládá za zradu?" pokračuje.

Poznámky: 

Děkuji, že to čtete. Vaše komentáře mi dávají motivaci, i když se někdy nechce Smiling Ale snažím se každý týden vydávat. Těším se na hodnocení a komentáře, tak si to užijte Smiling

4.826085
Průměr: 4.8 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele whovian
Vložil whovian, Út, 2014-08-26 19:43 | Ninja už: 4848 dní, Příspěvků: 177 | Autor je: Prostý občan

Skvělá povídka, jsem zvědavý, jak to celé nakonec dopadne Smiling

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Út, 2014-08-26 23:51 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Přijde zima Laughing out loud

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Hinata-san
Vložil Hinata-san, Út, 2014-08-26 01:38 | Ninja už: 3584 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Recepční v lázních

skvelý diel fakt sa mi to páčilo ale ANBU by nikdy nemali prezradiť svoju identitu keď sú na misii Smiling to je asi jediná výčitka t&k len ďalej pridávaj diely a pokračuj v písaní Laughing out loud ozaj a máš to za 5* Eye-wink

All we have to decide is what to do with the time that is given to us
A single dream is more powerful than a thousand realities
-J.R.R.Tolkien
--------------------------------------------------------------------------
FC pre -Mieko-chan-
Poviedky od -Mieko-chan-
Moja "začínajúca" FB stránka

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Út, 2014-08-26 12:09 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

S tím se musíme smířit Laughing out loud Ona to nebyla zase tak úplně mise. ... Ne přestanu to obkecávat, to byl trochu fail Smiling

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele Hinata-san
Vložil Hinata-san, St, 2014-08-27 00:03 | Ninja už: 3584 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Recepční v lázních

no hej ja viem len som si to proste nemohla odpustit Laughing out loud

All we have to decide is what to do with the time that is given to us
A single dream is more powerful than a thousand realities
-J.R.R.Tolkien
--------------------------------------------------------------------------
FC pre -Mieko-chan-
Poviedky od -Mieko-chan-
Moja "začínajúca" FB stránka

Obrázek uživatele kyuubi no yoko
Vložil kyuubi no yoko, Ne, 2014-08-24 22:03 | Ninja už: 4629 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Utírač Udonova nosu

super nový díl! Smiling

Yo!

Obrázek uživatele SuiterHina
Vložil SuiterHina, Ne, 2014-08-24 21:17 | Ninja už: 3592 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Palec nahoru.. Smiling už se těšim se na odhalení to tajemného Uchihy... Laughing out loud

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2014-08-24 21:07 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

jéééé ten příběh začíná bít zamotanější než klubko nití, moc je mi líto Hanabi a hlavně Shiori Sad Sarn mě dost naštval s tou poznámkou že by klidně nechal Hanabi zemřít Sad
Hodně jsi mě dostal s tím Shikamarem a záhadným vězněm, tušila jsem, že se v téhle povídce musí objevit někdo se Shariganem to by nebylo ono Smiling docela dost by mě zajímalo co se přesně se Sakurou v minulosti stalo. doufám, že z toho Minato vyvázne v pořádku, ale opravdu chudinka Shiori, tolik toho podstoupila pro záchranu tety a nakonec...
moc se těším na další díl Laughing out loud


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2014-08-24 21:16 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Upřímně, mám co dělat, abych si v některých věcech neprotiřečil, ale snažím se to všechno nějakým způsobem vysvětlovat. Snad se moc nezamotám.
No a Naruto bez sharinganu není to pravé. Poslední fragmenty klanu Uchiha.

V 8. kapitole plánuji flashback, který se bude věnovat přesně tomu, co se s ní stalo.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2014-08-24 21:24 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

v tom případě se už nemohu dočkat Laughing out loud jak říkám, opravdu se na tvoji povídku těším víc než na samotný nový díl mangy Smiling
P.S: smím se zeptat kde jsi našel ten druhý obrázek naruta, je vážně sugoi :3
jinak ten psík mi spíš přijde jako plyšová hračka než bojový pes xD


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, So, 2014-08-30 21:12 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak změna, myslel jsem, že to do těch 40 kb textu nějak nacpu, ale vše bylo až moc rozsáhlé takže na flashback si budeš muset počkat. Ale max. do 10. dílu by se to mělo ukázat.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2014-08-31 19:04 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

achjo T_T no co se dá dělat, hold si budu muset počkat Smiling


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele BlackRose
Vložil BlackRose, Ne, 2014-08-31 19:04 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Prostý občan

achjo T_T no co se dá dělat, hold si budu muset počkat Smiling


Člověk nemůže jít kupředu ke své budoucnosti, pokud plně nezná svou minulost.

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2014-08-24 21:44 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

http://mangahelpers.com/forum/showthread.php/44346-Naruto-back-to-konoha-(-hokage-style-)

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.