manga_preview
Boruto TBV 09

Hidanova romance

large.jpg

Byl horký slunečný den a v Akatsuki sídle bylo až podezřelé ticho. Když v tom zazvonil telefon, ke kterému se zběsile přiřítil Tobi. Zvedl sluchátko a zapištěl prosté: „Haló?“
*Šepot v telefonu* „Kdo je tam?“ otázal se. Z telefonu se začal linout hurónský smích, načež Tobiho zalil studený pot a začal se třást po celém těle.
„Tady tvá sestra Dangan.“ Tobi okamžitě odhodil telefon a utekl. Přišel k němu Deidara, opatrně uchopil sluchátko a pozval Tobiho starší sestru na návštěvu.
„Senpaíí, co to děláte?!“
Mezitím, co Tobík zběsile vyšiloval, si jeho sestra sbalila batoh a vydala se na dlouhou cestu.

*******

V tom znovu zařinčel telefon. Právě se objevivší Zetsu opět uchopil sluchátko a Deidara se přemístil ke vchodovým dveřím, kde netrpělivě vyhlížel Tobiho „roztomilou“ sestru.
„U telefonu Kaktus… Už jsem ti to minimálně stokrát říkal, abys mi nevolal!“
Zatímco se černá a bílá půlka naší masožravky dohadovaly, zda volajícího upéci či osmažit, zazvonil zvonek a ve dveřích se objevila statná žena se zrzavými zapletenými vlasy.
Tobi okamžitě zpozorněl a utekl se schovat do ledničky, zatímco se jeho sestra seznamovala s ostatními členy Akatsuki. Slepý Itachi se do ní ihned „zahleděl“ a začal jí skládat sladké verše.
Tobiho sestra kolem něj bez povšimnutí prošla a začala prohledávat sídlo. Zamířila přímo do kuchyně a odstrčila chudáka hladového Kisameho od poloprázdné lednice. Spatřila v ní ukrytého Tobiho, celého promrzlého, jak pojídá zmrzlinu. Natáhla své ohromné paže a objala ho kolem krku, při čemž mu snědla zbytek vanilkové zmrzliny, kterou právě jedl.
„A...a...ahoj, jak jsi se sem dostala? Toto místo je přísně tajné,“ zašeptal vyděšený Tobi.
„Podle velké zářící vývěsky s nápisem: Zde sídlí Akatsuki,“ ušklíbla se Dangan a zavřela lednici, ještě před tím než stihl vyskočit ven.
Do kuchyně nakráčel nahněvaný Pein. „Co je to tu za příšerný hluk?! A proč Itachi stále opakuje, že nemá důvod, proč by žil?!“ rozkřičel se z plna hrdla a okázale ignoroval nově příchozí.
„T...To je moje starší s..sestra. Bude tu nějaký čas bydlet s námi,“ vykoktal Tobi a opatrně vystrčil hlavu z lednice.
„Vypadáme snad jako nějaká ubytovna?!“ pokračoval zrzek v hysterickém záchvatu, když v tom vstoupila do přeplněné kuchyně i Konan.
„Tobi, co jsi dělal v té ledničce a kdo nám sežral zbytek naší zmrzliny? Co teď bude jíst Deidara, když dostane znovu depku?“ řekla rozhořčeně.
„Nemám zdání,“ zamumlal Tobi sklesle a začal si nezaujatě pískat, načež si ho Konan začala nepřiměřeně prohlížet.
„Ahoj, já jsem Dangan,“ ozvala se Tobiho sestra.
„Tak se nám konečně představila osoba, která zabírá osmdesát procent místnos-“ zarazil ho její nepěkný pohled. Pein poznal, kdy je zahnán do kouta a rezignoval. „Dobrá tedy, na příšery jsme tu už zvyklí,“ řekl jen a změřil si pohledem zbylé členy místnosti.
„Myslím, že toto od tebe bylo velmi nevkusné, Peine,“ odfrkla si Konan. „Najde se tu už konečně někdo, kdo nám vysvětlí, o co tu jde?“
„Pozval jsem tu krasavici k nám na návštěvu,“ culil se DeiDei a dával si obzvláště záležet, aby nevyprskl smíchy nad jejich jednotlivými reakcemi.
„DEIDARO!!! Jak jsi si mohl dovolit pozvat někoho úplně cizího do našeho úkrytu bez toho, abys mi o tom něco řekl?!“ křičel již vážně, vážně naštvaný Pein.
„Stres opravdu nedělá dobře tvé pokožce,“ přehlížel blonďáček Peinovu kousavou poznámku a přešel k Tobiho sestře. „Uvolním jí svůj pokoj,“ řekl nakonec.
„H..Hej! Deidaro, ještě jsi mi neodpověděl, co tu dělá to monstrum!“ vřískl Pein, když v tom se *kulička (tedy vlastně Dangan) postavila a dala mu pořádnou ránu.
„Víš… Víš co? Ať si klidně vezme můj pokoj. A přenechte jí i mé místo v čele stolu u večeře,“ vykoktal ze sebe náhle zrzek s pohledem upřeným ke stropu. Následně se jako spráskaný pes odebral do kouta a šel se vyplakat.
*******

Za půl hodiny se podávala večeře a všichni usedli k jídelnímu stolu.
Konan se mile usmála na Dangan, která se neskutečně nacpávala, a otázala se: „Tak… Dangan, správně? Přišla jsi jen navštívit Tobiho, nebo máš nějaké jiné plány?“ „PEINE! Pojď už konečně ke stolu, nebuď taková citlivka!“ zakřičela ještě.
Dangan zvedla oči od své porce a polkla. „Vlastně je za tím něco víc,“ odpověděla zcela vážným tónem s kamennou tváří a zahleděla se na bělovlasého Jashinistu, který jí dělal společnost. Ten se na ni nechápavě zadíval a vyslovil otázku: „Co to k****? Proč jste mi nikdo neřekl, že je tady?!“
„Můžeš nám to, prosím, vysvětlit?“ odpověděl Deidara laškovně otázkou.
Hidan s překvapeným výrazem předstíral, že nic netuší a připojil se k Peinovi v koutě.
Tobiho sestra si naložila plný talíř dušené zeleniny a natáhla se pro šťavnatou porci kuřete. Poté pokračovala ve vysvětlování.
„Tady s Hidankem jsme se měli sejít před pár dny, ale když zjistil, jak vypadám, už se mi neozval, parchant! A tak jsem sem přišla za mým silným bráškou, aby mu to všechno vrátil,“ vypověděla v slzách Dangan.
Konan přinesla krabičku voňavých kapesníčků a přisedla si blíže. „To nechutné sexistické prase!" ulevila si nakonec, zatímco si Dangan utírala slzy.
„Hidane, ty a to monstrum?!“ rozklepal se zrzek v koutě.
„Peine, zkus to ještě jednou vyslovit a dnes už se nemusíš obtěžovat v naší posteli ani ukázat, protože budeš spát na podlaze!“ okřikla ho modrovláska.
„Ano, madam,“ svěsil Pein hlavu mezi ramena a pomalu se odebral z kuchyně.
„Ty jedna chudinko,“ přitulil se Deidara z druhé strany a podal jí další kapesníček. Poté se otočil na přikrčeného Hidana a zle se na něj zamračil.
„Na Facebooku měla krásnou fotku, kde byla vážně sexy, to ona mě podvedla!“ vymlouval se ukřivděný Hidan.
„Hidane, ty prase! Vám chlapům záleží jen na vzhledu!“ obvinila ho Konan.
„Přesně tak!“ zakřičel Deidara, aby nezůstal pozadu.
„Skončili jste už?“ zavrčel Sasori nevrle a zvedl se od stolu. „Je mi z vás špatně. Nemám pravdu, Kakuzu?“ otázal se a zadíval se na židli, která stála přímo vedle té jeho. Byla prázdná… Zabloudil pohledem zpět k plačícím dívkám a Deidarovi (pozn. autorů: dívkám - ano, nechme to tak) a spatřil fňukajícího Kakuza, který plakal společně s nimi. „Jste ztracený,“ odfrkl si a se znechuceným pohledem odešel.

Tobi se pomalu přiblížil k Deidarovi a pošeptal mu do ouška: „Deidara-senpai, co by měl Tobi udělat?“
„Zmizni Tobi, tohle je ženská věc!“ odpálkoval ho blonďák.
Tobík s pláčem odešel do obývacího pokoje, kde už seděl zbytek obyvatelstva. Konan se postavila a počala sklízet špinavé nádobí z jídelního stolu. Deidara jí pomáhal a vesele si u toho notoval. Mezitím si Kakuzu opatrně prohlížel emocionálně vyčerpanou Dangan a z koutků úst mu odkapávaly sliny jako nějakému bernardýnovi.
„Kakuzu, to je nechutné, přestaň!“ odpověděla mu ta a následně zamířila k Hidanovi.
„Je mi to líto, ale je to i tvá vina,“ řekl Hidan, když se vedle něj usadila.
„Uznávám, že použití světoznámé modelky jakožto profilové fotky nebylo nejupřímnější, ale přeci jen jsi mohl být mírnější,“ zahleděla se na něj a usmála se tím nejhrozivějším způsobem, jakého byla schopna. Hidanovi se zhrozil a trochu se od ní odtáhl.
„Stejně to vypadá, že už máš lepší nabídku,“ řekl a podíval se na svého staletého společníka, který se snažil vypadat co nejvíce mužně.
„Hej! Dangan, kašli na toho zbabělce, já jsem pravý muž z oceli. Když se rozhodneš se mnou odejít, dám ti jedno z mých pěti srdcí,“ zakřičel sebevědomě Kakuzu.
To Hidana nesmírně rozzuřilo. „Komu říkáš zbabělec, ty zkorumpovanej komunisto! Dangan je moje!“ Následně se začali mlátit jako smyslů zbavení.
V tom se přiřítil Itachi, svírajíc rudou růži mezi zuby. „Zatanšíme ši, kráško?“ zahuhňal směrem ke Kakuzovi.
„Cože?“ zeptal se tázaný tvrdým hlasem. Itachi proto vyplivl květinu a zopakoval svou předešlou otázku.
„Zatančíme si, krásko?“ řekl již zcela srozumitelně a uchopil Kakuzovu dlaň. Vůbec se při tom nepodivil jeho mužnému a nedbalému počínání.
„Ty máš tedy nádherné hebké ručky, ale jsou nějaké studené a trochu chlupaté,“ poznamenal slepý Itachi.
„Ehm... Itachi... ITACHI... Hej!“ zakřičel Kakuzu.
„Prosím Vás, můžete chvíli nerušit? Vidíte snad, že právě tancuji s touto překrásnou slečnou, tak prosím ticho tam,“ zarazil ho Itachi a dál pokračoval ve svém dosavadním počínání.
Konan odložila veškeré špinavé nádobí do kuchyňského dřezu a odstrčila nemožného Itachiho.
„Pojď, dnes večer raději přespíš u mě v pokoji, tento dům je plný úchylů,“ oznámila dívce a věnovala trojici znechucený pohled plný opovržení. „Pein si totiž dnes ustele na podlaze,“ při poslední větě zvýšila provokativně hlas a koketně se usmála. Vystoupala s Dangan do poschodí a nechala hašteřící se trojici v závěsu.
„To by mě zajímalo, který z nich tu Dangan získá,“ přemýšlela černá půlka Zetsu, který sledoval celou událost z bezpečné vzdálenosti.
„A proč ji vlastně chtěj? Vždyť je to ohava...“ dodala bílá polovička. „Hidan zřejmě jen soupeří s tím starým úchylem. Ale Itachi? Tomu to Genjutsu asi poškodilo mozek...“

*******

Mezitím v obývacím pokoji:

„Všem je snad jasné, že ji musíme ihned dostat z domu. Otázkou ovšem je, jak?“ řekl Pein zamyšleně a změřil si všechny přítomné zkoumavým pohledem. „Nějaké návrhy?“ otázal se ještě a s šálkem horké kávy se pohodlně usadil do křesla. Jako první se přihlásil Kisame.
„Co ji dát mým žralokům k obědu? Stačí jen říct,“ ozval se.
„Zbláznil ses? Je to má starší sestra, ty jedna přerostlá rybo,“ zamítl návrh naštvaně Tobi. „Řekněte něco, Deidara-senpai!“
„Prosím Vás, mně je jedno úplně jedno, co s ní uděláte, hlavně mě nechte na pokoji, sleduju tu seriál, Nákupné maniačky.
„Vzhledem k její spřízněnosti s Konan by to asi nebyl ten nejlepší nápad. Další noc na podlaze už nevydržím,“ vrtěl zrzek nesouhlasně hlavou a upíjel po malých doušcích horké kávy. „Přemýšlejte dál. Musíme ji sami donutit, aby odešla,“ pobídl je s nadějí v hlase.
V tom do místnosti vtrhla Dangan a oznámila, že odchází.
„Proč?“ zeptala se Konan, které se právě podařilo ji doběhnout.
„Už to tu déle nevydržím. Vyřiďte Hidanovi, že ho miluji, i přesto, co mi udělal.“
„Jeho?!“ ozvali se Kakuzu s Itachim sborově.
„Vítězství!“ zavýskl Pein šťastně, načež na něj Konan vrhla rozzuřený pohled. „Te… Tedy, je mi moc líto, že už od nás odcházíš, měj se hezky a snad se zase uvidíme,“ odříkával zrzek spěšně, jeho pohled ovšem svědčil o opaku.
„Opravdu? Tak to bych možná ještě mohla-“ nedokončila Dangan.
„Ale nenech se přemlouvat!“ přiskočil hbitě Pein a podal jí cestovní tašku se zabalenými věcmi.
V cestě ji však zastavil Hidan se slovy: „Promiň, ale mezi námi by to nemohlo fungovat. Víš, já jsem nesmrtelný a hledaný zločinec. Věřím, že jednoho dne potkáš toho pravého a na mě zapomeneš.“
„Přestaň, ty Romeo!" zakřičel Kakuzu. „Pojď se mnou, Dangan. Až budeš umírat, nebo se zraníš, dám ti jedno ze svých srdcí a zašiji tě,“ smlouval.
„Eh... Děkuji za nabídku, něco takového mi ještě žádný chlapec nikdy neřekl," usmála se Dangan na Kakuza rozpačitě.
„Tak tomu věřím,“ zamumlala Konan.
„Neodcházej, má lásko!“ vkročil do dění dramaticky Itachi. „Zamiloval jsem se do tebe, nedokážu bez tebe dále žít.“
„Itachi, zkus tohle,“ poradil mu Kisame a nasadil mu brýle.
„ÁÁÁÁ!“ zděsil se Uchiha starší, utekl do svého pokoje a zamkl za sebou dveře.
„Hidane, odpouštím ti, sbohem,“ usmála se naposledy a vyšla ze dveří.
„Ahoj, starší ségro,“ zamával jí Tobík ještě a podal jí na cestu třešňové lízátko.
V tom přikráčel Sasori a zabouchl vchodové dveře. „Stejně jsem ji nikdy neměl rád,“ prohlásil nezaujatě.
„Svým způsobem mi bude chybět,“ podotkla Konan a odebrala se zpět do obývacího pokoje. Ostatní ji následovali.
„Počkat? Co to řekla? Sbohem?! Není žádný Bůh, je pouze Jashin!“ zavřískl zlostně Hidan.

Poznámky: 

Snad se náš chorý výmysl alespoň někomu zalíbil. Budeme velmi rádi za jakýkoli komentář či ohodnocení. Smiling

*Dangan znamená kulička

4.83871
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele evekka
Vložil evekka, Ne, 2017-02-05 03:50 | Ninja už: 3863 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Metař Gaarova písku

Misia V2: Lol, tak to bylo dobré, ráda vidím, že Suiken umí kromě kreslení i psát Kakashi YES Musím přiznat, že několik obrazů z hlavy jen tak nedostanu, např. Tobiho dlabajícího zmrzlinu a ukrývajícího se přitom v ledničce, ustrašeného Peina krčícího se v koutě, nebo Itachiho tančícího s Kakuzem. Vlastně myslím, že by z toho byly i dost dobré fanArty Smiling Povídky moc nečtu, ale doufám, že od vás dvou narazím ještě na nějakou! Jo a myslím, že je jedině dobře, že jste se to rozhodli dát do jednoho jazyka, kdyby to bylo dvojjazyčné asi by to nepůsobilo tak dobře, to funguje jen když se střídá mluva-myšlenky dvou postav.

evekka podpis

Obrázek uživatele Joshina
Vložil Joshina, Po, 2014-10-27 22:21 | Ninja už: 3700 dní, Příspěvků: 252 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Vraciam spätne.. ^^
Poplakala som si pri tom.. Laughing out loud Zo začiatku som očakávala úplne niečo iné.. Pochmúrny dej, niečo tajomné.. Iné.. Potemnelé.. Zmýlila som sa vo vás! Laughing out loud
Bolo to naozaj perfektné a dokonca ste mi touto jednorázovkou úžasne zdvihli náladu! Málokomu sa to podarí. Laughing out loud
Chvíľku som sa zdesila, že chudáčik Hidan, ale nakoniec to predsa len skončilo šťastne.. Laughing out loud
„Na Facebooku měla krásnou fotku, kde byla vážně sexy, to ona mě podvedla!" ..... Hihňala som sa už skôr, ale pri tomto mi vytryskli prvé slzy. Laughing out loud Koho to bol nápad? Laughing out loud
Ste naozaj úžasná dvojka a to som zistila len po tejto FF. Smiling Neoľutovala som a dúfam, že prác od vás dvoch bude o mnoho, o mnoho viac! Smiling

You can run, but you can't hide.

FC pre Katemu!
FC pre Karimao Toshiku!

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Po, 2014-10-27 22:35 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Velmi děkujeme za zastávku a následný komentář. Smiling Jsme velmi rádi, že sis na nás našla čas.
Vskutku mě těší, že ses tak dobře zabavila, protože to my u vymýšlení také. Část, kterou zmiňuješ, vymyslel Suiken - a pokud mohu podotknout, také mi přijde skvělá.
Další podobné projekty ti bohužel přislíbit nemohu. Už jsme se o to párkrát pokoušeli a některé pokusy se nám dokonce zamlouvaly, nicméně nechali jsme si je pro sebe. Možná se ještě o nějaký ten vtípek v budoucnu společně pokusíme, kdo ví?

Každopádně ještě jednou děkujeme!

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2014-09-04 17:23 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

tuší niekto prečo som dal "vlastnej" poviedke hodnotenie? Laughing out loud ah... to som nemal v pláne...viem že sa "vlastná"(nie je to len moja práca.... Laughing out loud ) práca nemá hodnotiť... som ťunťa sorry Laughing out loud

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Pá, 2014-09-05 11:18 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Ách, ty jsi ale ťunťa! Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Pá, 2014-09-05 15:44 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii


ťunťa no Laughing out loud

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, Čt, 2014-09-04 17:34 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Áno Sui, jsi ťunťa Laughing out loud Laughing out loud

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, Ne, 2014-08-10 20:37 | Ninja už: 3774 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

povedlo se Laughing out loud Kakashi YES

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-08-31 14:06 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Děkujeme. Smiling

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, St, 2014-09-03 21:48 | Ninja už: 4046 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Pá, 2014-09-05 11:16 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2014-09-04 10:35 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

ah Laughing out loud tak to nie je....no...nejak sa zabudlo no Sad prepáč... Sad
až prídem domov napíšem ti PM Laughing out loud

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, St, 2014-07-30 13:42 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak musím říct, že při čtení něčeho takového jsem se vážně zasmála Laughing out loud Ten Deidara je prostě bezchybnej a vůbec, všichni ti "zabijáci" jsou bomboví Laughing out loud Vážně paráda! Kakashi YES

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, So, 2014-08-02 09:13 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ďakujeme Smiling

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, St, 2014-07-30 12:09 | Ninja už: 3653 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

Hah Laughing out loud tak to se vám povedlo Laughing out loud Kakashi YES (chudák Itachi Sad Laughing out loud)

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, St, 2014-07-30 12:10 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Laughing out loud Laughing out loud Ďakujeme Laughing out loud inak...aj to s Itachim bola práca kage-sami Laughing out loud

Obrázek uživatele Zinuska99
Vložil Zinuska99, St, 2014-07-30 12:12 | Ninja už: 3653 dní, Příspěvků: 264 | Autor je: Konohamarova chůva

Laughing out loud ale fakt mě to rozesmálo Laughing out loud

the sun is a deadly laser

jsem docela sarkastická ale hej, umím se s lidma docela kamarádit muah

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-08-03 14:00 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

To jsem moc ráda. Laughing out loud Děkujeme. Smiling

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Út, 2014-07-29 11:23 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Keďže kage-sama práve nemá možnosť odpovedať tak by som Vám všetkým chcel poďakoval za nás oboch Smiling Veľmi si vážime vašej podpory a to že ste si našli čas na prečítanie našej FF Smiling ďakujeme...ste super Kakashi YES

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Po, 2018-09-17 21:36 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Tuto možnost už mám nyní volně k dispozici, takže bych Vám všem chtěla ještě jednou poděkovat. Tolik pozitivních ohlasů jsme opravdu nečekali a moc nás to těší. Jsme rádi, že Vás náš malý experiment tolik pobavil, Děkujeme! Smiling

Obrázek uživatele ŠIŠI-CHAN
Vložil ŠIŠI-CHAN, Po, 2014-07-28 08:29 | Ninja už: 3759 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Videla som, pochopila som, dočítala som, nedosmjala som sa XD...
Bolo to zábava a pri časti „ „Vítězství!“ zavýskl Pein šťastně “ som si spomenula na asi 2.časť Naruta to ako ako sa vyhlasoval tým 7 Laughing out loud ... Kto vie o čom hovorím - dúfam že ste a pri tom bavili. Kto nevie... Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Bolo to sugoii. Smiling

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-08-03 14:00 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Opravdu se Ti líbila právě tato část? Shocked To je zrovinka má práce. Sticking out tongue Smiling
Děkujeme moc.

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2014-07-27 19:52 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Doufala jsem a také očekávala něco na styl BL - dle obrázku - ale předčili jste má očekávání Laughing out loud
Opravdu povedená zábava, zajímavý příběh, rozhodně suprová spolupráce Eye-wink
Jen tak dál Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Ne, 2014-07-27 17:06 | Ninja už: 4046 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Prečítala som, lebo som veľmi bola zvedavá na vašu spoluprácu. Parodie nečítam, ani nevyhľadávam...takže mi chvíľku trvalo, než som sa do toho dostala. Smiling

Napísané je to pekne. Ujeté, ale v dobrom slova zmysle. Strašne sa mi páči Pein - podpapučiak. Laughing out loud Konan je zlatá, taká klasická "manželská" dvojka Laughing out loud. Deidara a jeho nákupné maniačky ma zabili a aj Itachi s okuliarmi Laughing out loud. Taktiež aj Kisame s tým, že onú veľkú sestru predhodia žralokom. Laughing out loud

Mierne, čo mi vadilo...resp. ma vyrušovalo, bola tá štylistika. Svojská, takže to je vec autora. Smiling To viac menej nebola ani kritika, len môj názor. V podstate vám tam ani nie je, čo skritizovať, lebo je to veľmi fajn a pohodové. Smiling 5*

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Ne, 2014-07-27 09:18 | Ninja už: 3859 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

No... mě osobně to přišlo trochu zmatené, ale nápad určitě zajímavý!!! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud „Vítězství!“ zavýskl Pein šťastně, načež na něj Konan vrhla rozzuřený pohled.= Tak u toho jsem se smála Laughing out loud Laughing out loud No... je pravda, že bych nepoznala, kdo psal co Laughing out loud Laughing out loud No, zkoušejte to dál, určitě vám to půjde! Eye-wink

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Ne, 2014-07-27 09:23 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

to je určite moja vina Laughing out loud Laughing out loud občas som vážne nevedel čo ďalej...no, je to prvý pokus Smiling zabavili sme sa teda kvalitne Laughing out loud Ďakujem...určite ďakuje aj kage-sama Smiling som rád že ťa to aspoň trochu pobavilo Laughing out loud

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Út, 2014-08-19 16:07 | Ninja už: 3859 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Aspoň trochu? Smála jsem se tu tedy víc než u některých FF, které jsou zařazené pod humor! Pobavili jste mě hodně, o to se nebojte! Laughing out loud D Laughing out loud

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Út, 2014-08-19 16:11 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Laughing out loud tak to je super Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2014-07-27 09:05 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jste super tým, jen tak dál Kakashi YES!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, Ne, 2014-07-27 11:20 | Ninja už: 4259 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Děkujeme mnohokrát za přečtení a za pozitivní ohlas. Velmi si toho ceníme. Smiling