manga_preview
Boruto TBV 08

Myslela sem, že budu vždy ta poslední stojící

Cítím teplo rozlévající se mi pozvolna po obličeji. Vím, že mi z koutků úst vytéká krev a barví mi okolní kůži do karmínova, zatímco rty mi začínají modrat a vytrácí se z nich život. Lehce špičkou jazyka olíznu koutek, ale hned ji stáhnu zpět odporem. Moje krev totiž chutná moc kovově a já to nesnáším. Dodnes nechápu, jak to dokázal, že ji přijímal tak často. Sasuke pokaždé, když si ode mne bral mojí chakru, musel pozřít také tuhle odpornou tekutinu, která mi koluje žilami.

„Cítíš svou vlastní krev?“ rozletí se prostorem místnosti jako na povel ten milovaný hluboký hlas. Jako by věděl, že na něho právě myslím. „Myslela sis, že se vzdám tak lehce?“
„Kolikrát se mě ještě pokusíš zastavit? Myslela jsem si, že budu ta poslední stojící,“ proletí mi splašeně hlavou. Místo toho odpovím s obtížemi: „Ne, myslela sem si… doufala sem, že na mě zapomeneš. Nepotřebuješ mě k ničemu a léta sem o tobě neslyšela.“
„Řekl jsem ti jednou, dvakrát, že není cesty zpět,“ odpoví prostě. „Věnoval bych ti nějaký čas, kdybys ovšem za to stála.“
„Nech si svoje sympatie,“ zamručím s přivřenými víčky. „Nemusíš říkat, promiň.“
„Vědělas, co přijde, jestli se pokusíš se mnou zametat.“
„Nezajímá mě to, nebojím se,“ odpovím okamžitě. „S přítelem jako jsi ty, nepotřebuji nepřátele. Kolikrát se mě ještě pokusíš zastavit, Sasuke?“
„Je to tak prosté,“ pronese. „Mohla ses mě lehce zbavit. Nejsou slova, která bych už od tebe předtím neslyšel. Vzdej to. Myslíš si, že jsi tvrdá, ale já jsem v pohodě. Pořád tu jsem a čekal jsem na tebe.

Smích se mi sám prodere skrze chvějící se rty. Zarazí ho to, ale nevykolejí. Pozoruje mě a zřejmě promýšlí všechny možnosti. „Nikdy se nevzdám. Vždycky budu ta poslední stojící. Nikdy se nevzdám své snahy a jsem připravena jít. Jsem tu a čekám. Budu ta poslední stojící…“ letí mi divoce myslí. Musím zasáhnout a zablokovat své myšlenky, jinak si ve mně bude číst jako v otevřené knize a to nechci.

„Co chceš, hm?“ zeptám se prostě.
„Máš něco, co je moje, Karin,“ odpoví ponuře, „a já to chci.“ Dokončí větu a v očích se mu objeví sharingan.
„Nevím, o čem to mluvíš, Sasuke,“ odpovím. Pro jistotu ale zavřu oči, aby nezahlédl bolest, která se mi v nich bezpochyby odráží.
„Nelži mi, Karin,“ přeruší mě okamžitě. „Vím o Hebi. Vím o ní, a proto jsem tady.“

Bolest, která mi sevře útroby, je nepopsatelná. Zcela mne ochromí a zároveň otupí. Jak sem si vůbec mohla myslet, že její existenci před ním dokáži utajit. Můj sladký, temný andílek. Moje spása a očista od všech mých předchozích hříchů a bolesti, jež jsem způsobila. Je jeho, stejně jako moje a pramálo záleží na okolnostech, jež vedli k jejímu stvoření. Nevzdám se, vždycky se budu snažit a pořád budu ta poslední stojící. Ještě není konec, pořád můžu bojovat. Palcem začnu kreslit ve vlastní krvi symbol pro uvolnění. Sasuke mě u toho pozoruje, ale nesnaží se mě zastavit. Zřejmě to považuje za zábavné a neškodné. Neví, že tím uvolňuji ochrannou bariéru kolem celého domu. Tahle zábrana nedovolí Hebi vejít dovnitř a umožní jí uniknout před ním dřív, nežli si uvědomí její přítomnost anebo zachytí její chakru. Neublíží jí.

„Karin, já ji potřebuji živou,“ řekne s potutelným úsměvem na tváři. „Potřebuji její unikátní schopnosti. Ty i já jsme jí předali kus sebe a své historie, stejně jako prokletí. Vyvolám v ní dovednosti, které může probudit pouze Uchiha, abych pak sám získal něco nového. Může to trvat roky a roky, takže prozatím je v bezpečí. Nicméně přišel sem si pro ni a bez ní neodejdu.“
„Nedovolím ti, aby ses k ní dostal…“ oznamuji mu klidně právě ve chvíli, kdy jsem dokončila znak a uvolnila bariéru. Hebi má šanci a to mi ke spokojenosti stačí, ať už se se mnou stane nyní cokoli. „Mami, jsi doma?“ zazní z chodby pištivě hlas mé dcery. Střetnu se pohledem s pobaveným výrazem v Sasukeho obličeji.

Dozajista shledává mou předchozí marnou snahu jako navýsost zábavnou. Obrátil se ke mně zády, odstoupil bokem a očekává vstup naší dcery. Nevěnuje žádnou pozornost pohybu mého těla. To je dobře. Obracím se namáhavě na bok a přitom smočím obě dvě dlaně ve vlastní krvi. Sepnu dlaně, abych dokázala aktivovat následující jutsu. Mezitím sleduji jak Hebi ohromeně pozoruje Sasukeho. Ví, kdo to je a čím je pro ni. Nikdy jsem před ní neměla žádné tajemství a od malička jsem ji připravovala na tuto možnou budoucnost.

Odpoutala od něho oči právě v okamžiku, kdy jsem zvolala: „Kagura Hójin.“ Růžová koule obalila moje tělo, stejně jako Sasukeho.

„Karin!“ zavrčel vztekle, protože pochopil, co se mu stalo.

Sice se mi podařilo znehybnit ho, ale jasně cítím, jak bojuje. Systematicky „otukává“ hranice koule a hledá její slabé místo. Nebude to trvat dlouho a osvobodí se z mého mentálního sevření. Pak už je to jen otázkou okamžiku, než z ní pronikne ven. To nemohu dopustit. Uvolním proto dlaně po posledním jutsu. Technika Kagura totiž zůstává zachována i bez toho. Místo toho ukročím bokem, přidřepnu si a pravou dlaní se dotknu země. Levou naproti tomu přiblížím k ústům. Příprava na přivolání je ukončena. Podívám se naposledy do vyděšených očí své dcery. Koutky úst mi zacukají a já zaváhám. „Copak není jiná šance?“ zapochybuji na moment. Obavy mi vydrží přesně tak dlouho, dokud neucítím narůstající sílu Sasukeho po mém boku. Není! Znovu pohlédnu Hebi do očí a naposledy k ní promluvím.

„Miluju tě a dělám to jen pro tebe,“ řeknu jí prostě. Na to vyřknu Kuchiyose no Justsu a okamžitě se kousnu do levého zápěstí. Zbytek přivolávacího příkazu zanikne ve dvojím výkřiku. Zoufalé „Mami!“ zazní od mé dcery, zatímco vzteklé „Karin!“ vyletí z pusy Sasukemu.

Padám zpět k zemi a sleduji, jak se postava mého dítěte vytrácí. Po tvářích mi stéká první slza. Hlasité žuchnutí potvrzující bolestivý a nevyhnutelný dopad mého těla se ozve ve stejný okamžik, jako rána oznamující mi, že Sasuke konečně prolomil mou růžovou bariéru. V mžiku stojí nade mnou a já vidím, jak vzduchem letí ostří jeho meče. Zabodne se mi do hrudníku, až mi celé tělo samovolně naskočí prudkostí toho útoku.

Sasuke se opřel z vrchu o jílec zbraně dlaní a pouze zavrčel k ženě pod sebou. „Kde je, Karin?“

Bolest mi otupí na moment mysl, abych v následujícím okamžiku naplno pocítila sílu a rozsah zranění, stejně jako chlad oceli katany poblíž mého srdce. Pouze odmítavě zavrtím hlavou. Sasuke svraští čelo nad tou opovážlivostí a vzdorem. Přesune ruku a opět uchopí rukověť do dlaně. Pak prudce pootočí ostřím a mírně s ním uhne do strany. Je to jakoby mi vyrval srdce z těla, ale pořád mám dost času na to, abych zaslechla jeho poslední slova.

„Nevadí. Dřív nebo později ji stejně najdu. Na rozdíl od tebe mám času dost.“

Slyším jeho vzdalující se kroky. Klíží se mi víčka a pozvolna se propadám do propasti zapomnění. Nemohu už ani otevřít oči, ale je mi jasné, že umírám. S posledními údery srdce si vychutnávám pocit triumfu, takže zprvu ani nevnímám na svém těle ruce dvou lidí. Cítím, že první z nich, které se mi právě noří do těla, aby obalily celé mé srdce, patří bezesporu ženě. Ty druhé pak jsou mohutnější a silnější a dotyčná osoba je opatrně pokládá na vrcholek otevřené rány. V příštím okamžiku z nich začíná do mého organismu proudit v silných dávkách chakra. Je mohutná a neskutečně teplá, jako by to byl čirý oheň. Dojde mi hned, kdo je jejím majitelem. I přes bolest dokáži ze sebe s námahou vypravit jeho příjmení. „U-zu-ma-ki.“ Pak se ale propadnu to temnoty a naprosto nic nevnímám.

Poznámky: 

Jutsu Kagura Hójin sem si "vypůjčila" z Narutopedie. Nicmene český překlad a výklad chybí, takže pouze "tápu" s ohledem na chabé schopnosti v angličtině. Snad se i tak zalíbí Smiling

PS: Povídku bych ráda darovala Fňu za její neunávanou činnost tady ;-)

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Čt, 2014-02-20 19:12 | Ninja už: 4318 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Nevím, jestli jsem tak natvrdlá, ale vůbec mi nedocházelo, kdo je Hebi Laughing out loud Upřímně - v první chvíli mě napadlo, že Karin chová hada :3 :DD Ale uznávám, že dítě je lepší nápad Eye-wink
Je to skvělá povídka Laughing out loud 5* a do oblíbených Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2014-02-20 11:23 | Ninja už: 4228 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Myslela jsem, že Sasukeho a Karin jakožto pár nikdy nesnesu, ale tys to podala tak skvěle, že jsem si ji musela okamžitě dát do oblíbených a někdy se k ní vrátit.
Celý děj byl prostě strhující a ten konec byl skvělý, takže když neumím podávat komplimenty a srozumitelné komentáře, tak prostě říkám, že jsem si tohle tvoje dílko zamilovala :3 Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, Čt, 2014-02-20 13:35 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Dekuji Smiling Jo a musim te opravit, protoze komplimenty ti jdou skvele Eye-wink Sem rada, ze se libilo a treba si prectes i neco jineho ode me. Mam moc rada neobvykle pary/ne moc casto propiranou postavu bo toho je tu mraky. U me najdes napr. Ibikiho a Anko - Shizune a pan tajemny - Orochimaru a moje OOC atd.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, St, 2014-02-19 21:41 | Ninja už: 4708 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Opravdu mě fascinují tvoje povídky a nevadí mi, že jsou na páry, které nemusím. Mají prostě duši.
A toho si cením Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, St, 2014-02-19 22:52 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Dekuji za kompliment Eye-wink Rada poskytnu dusevni stravu, kdyz to jde. Navic je to vlastne velice jednoduche. Napadu je plno a zkusenosti jeste vic Eye-wink To se pak pise samo. Navic ja se tak i ventiluji, coz nikdy nezaskodi a skutecnost, ze to nekomu dalsimu udela radost (aspon na chvili pri cteni) je bonus k nezaplaceni.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, St, 2014-02-19 17:18 | Ninja už: 5492 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

Akurát minule som na teba myslela a rozmýšľala či si sekla s písaním, pretože by som si od teba opäť niečo rada prečítala. Takže keď som uvidela túto FF a tvoje meno, rozžiarila som sa ako slniečko, ďakujem za ďalšiu skvelú FF od teba! ^^ A ešte o Sasum :3 Síce Sasukarin sa mi neskutočne hnusí, tu mi to nevadilo a ja som nebola schopná prestať čítať až do konca. Odkiaľ máš tak dokonalé nápady a vieš tak dokonalo spracovať FF? /-T Teším sa na ďalšiu tvorbu :33


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, St, 2014-02-19 23:08 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

A me bylo hned divne, ze sem skytala jako diva Laughing out loud S psanim sem neprestala a predpokladam, ze ani neprestanu (pokud mi bude slouzit pamet). Je to ventil, radost, zivotni elan a jeden z TOP konicku a takove veci se preci neopousteji, pokud k tomu neni duvod. Pokud jde o povidku a jeji postavy - sem rada, ze si to docetla a nepustilo te to driv nez na konci, to vzdy potesi. K napadum jen tolik - vetsina je z meho vlastniho zivota. Hadam, ze nikdy sem nenapsala povidku nebo basnicku, kde by se nepromital kus meho zivota a prozitku. Jak sem psala mnohokrat, dost takto ventiluju vlastni pocity Eye-wink Neni nic vic osvobozujiciho, nez se pekne vyradit na papir (i ten virutalni) a vypsat veskerou bolest, vztek, opovrzeni, hnus, perverznosti (no, to moc neumim, pravda), depresi, ale i lasku, nadeji, poblouzneni, vasen atd. atd. atd. Neverila bys, jak se tim jednomu ulevi Laughing out loud Takze diky a cti dal - az neco bude.

Mmch, pisu i na dalsi anime - vice info v podpisu, mas-li zajem. Je tam toho dost a dost (napr. Ouran HSHC, Vampire knight, Bleach, Inuyasha, Kaleido star, Honey and Honey Drops...)

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, St, 2014-02-19 12:33 | Ninja už: 3854 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Je to úžasně napsané! Moc mě to bavilo číst! Laughing out loud A chtělo by to pokračování, ale co už Smiling Rozhodně za 5* Laughing out loud

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, St, 2014-02-19 13:25 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Diky Laughing out loud Dalsi kapca nebude, ale mozna nekdy jina - navazujici jednorazovka Eye-wink Fnu by mohla vykladat, ze tohle je moje uchylka.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2014-02-19 12:11 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Moc ďakujem za krásne venovanie. Smiling
A za takú skvelú poviedku. Jaaaaj, vieš, ako mám tvoje dielka rada. Smiling A ako ma vždy pri ich čítaní napadne, že by to chcelo pokračovanie. Laughing out loud Ty máš toľko skvelých nápadov, ale vždy držíš čitateľa v napätí a nech si to dofantazíruje. Smiling
Som rada, že stále píšeš aj sem. ^^


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, St, 2014-02-19 13:23 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Co já bych pro tebe neudelala, ty nase dobra duse Eye-wink Napady - jsou. Chut psat - je. Ehm, jen ten cas porad nejak chybi Sad Moc prace, malo volna, hodne povinnosti doma a draha polovicka na dve veci. To je pak dabelska kombinace.

PS: Mam novou neNarutovskou jednorazovku, tak mrkni. Mohla by se ti taky libil. Je na Ouran Highschool Host Club a hlavni hrdina je Honey. Ani nevim, jak me to napadlo, ale dost sem se u toho bavila sama. Odkaz najdes jako vzdy v podpisu schovany, ale to vis.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"