manga_preview
Boruto TBV 09

Lásku si získáš, nevynutíš! 1x05=HanabixKiba

„Hanabi… Hanabi! Kde si? Hanabi!“ Hinata křičela a se slzami v očích hledala svojí sestru. Doběhla až k bráně, kde jako výjev z Tristana a Isoldy stáli Kiba a Hanabi a líbali se. Hinata stála jako opařená a tupě zírala před sebe.
„Hanabi?“ Kiba ji uslyšel a rychle uskočil. Hanabi se jen ušklíbla a s opovržlivým výrazem odkráčela pryč. Hinata došla až ke Kibovi.
„Jak si jenom mohl? Je vdaná a ty to moc dobře víš.“
„Já vážně nevím, co s ní bylo, byla jako kdyby se zbláznila. Spíš teda byla pěkně naštvaná a sama mě začala líbat. Já se jí bránil, ale nešlo to.“
„Musel ses teda asi hodně přemáhat co?“ Praštil ho znenadání do zad Naruto, který jakoby právě spadl z nebe. Jediný útrpný pohled od Hinaty ho však zarazil v dalším rozhovoru. Raději se odklidil, aby Hanabi našel. Hinata jakýmsi lehkým smutným výrazem pohlédla na Kibu. Ten ji objal.
„Ne, nebudu to nikde roztrubovat, můžeš se na mě spolehnout.“ Jen lehce kývla hlavou.
„Naruto ji přivede brzy domů, asi bych jí měla připravit něco k jídlu.“ Řekla jen tak mimochodem a pak už jen Kiba sledoval, jak odchází. Pořád mu to jaksi nesepínalo v hlavě. Nedocházelo mu, proč to musel být vždycky jenom on, kdo se stával terčem milostných afér klanu Hyuuga. Hinata s ním byla, když si myslela, že je Naruto mrtvý a teď Hanabi. Ale on byl vždycky takový idiot, že jim dovolil, aby ho jen využívaly. Vždyť Narutovi nikdy neřekl, že s Hinatou měl vztah a teď slíbil, že nikomu neřekne o jeho polibku s Hanabi. Před očima měl stále tu sebevědomou Hanabi, plnou vášně. V tu chvíli se rozhodl, že Hanabi si jen tak utéct nenechá a že o ni bude bojovat, ať to stojí cokoli. Vztah mezi Hanabi a Kibou trval dál. Snažili se to utajit před veřejností a hlavně před Hinatou a Narutem. Pro Kibu to byl pocit jakého si příjemného napětí a vzrušení a pro Hanabi spíš něco jako droga po které se cítila dobře a zapomínala na toho slizouna Sasukeho a tu děvku Karin. Neustále si pro sebe opakovala, že teď je jí dobře s Kibou a tak chce, aby to i zůstalo a že Sasuke je pro ni jen jakýsi nepříjemný kamínek v botě. Od Kiby se vždy vracela s nepříjemným pocitem v žaludku, ale neustále jej zklidňovala pomocí vsugerovávání si, že je vlastně teprve teď konečně šťastná. Tajný vztah mezi Hanabi a Kibou vydržel asi půl roku. Náhodně je totiž viděl Neji, který samozřejmě neopomenul Hanabi upozornit, že je představitelka mocné rodiny a nemůže si dovolit něco takového a ať to okamžitě ukončí. Hanabi se od toho nedala odradit. Nechtěla, aby jí někdo diktoval, co má dělat. Neji s tím však počítal, proto vysvětlil Kibovi, co ho nutí k tomu, aby se snažil své sestřence bránit v jejich vztahu. Kiba, který si ve skutečnosti nechtěl proti sobě poštvat celý Hyuuga klan, kterým mu Neji vyhrožoval, se rozhodl kapitulovat.
„Nechám jí, slibuju ti to.“ Neji se usmál, byl rád, že to Kiba tak skvěle pochopil a se spokojeným výrazem odešel. Kiba si sedl na zem a opřel se o strom. Jedna část ho zrazovala od slibu, jenž Nejimu dal a druhá ho naopak nakopával k něčemu jako odejít z vesnice na nějaký ten rok a nechat věcem volný průběh. Nevěděl, pro kterou z těch částí by se měl rozhodnout a tak pořád seděl a s tupým výrazem zíral před sebe. Hanabi mezitím došla domů a naštvaně za sebou zavřela dveře od svého starého pokoje. Hinata, kterou už o incidentu Neji informoval, chtěla jít za ní, ale Naruto ji chytil za ruku.
„Nemá to cenu. Teď je na nás na všechny naštvaná.“ Hinata pokývala hlavou a nechala se Narutem obejmout. Hanabi vběhla do pokoje a zabouchla za sebou dveře.
„Oni to nechápou, s Kibou jsem zapomínala. Byla jsem šťastná, skutečně, ale všechno musí zkazit Hinata, Naruto a Neji.“ Hanabi nadávala a hodila polštářem do stěny. Pak si lehla na postel a usnula. Spala až do hluboké noci, kdy ji probudil nějaký hluk. V pokoji uviděla dva muže, kteří se přibližovali k její posteli. Chtěla se bránit, ale ten, co byl s nimi a stál za Hanabi ji praštil do hlavy a společně se svými kumpány ji unesl pryč z Konohy. Ráno Hinata klepala na dveře Hanabiina pokoje. Když neodpovídala, myslela si, že je pořád ještě naštvaná a na radu Naruta se rozhodla netlačit na pilu a od dveří odešla. Pak jí to ale nedalo a rozhodla se, že si s ní promluví, když ale otevřela dveře, našla pokoj prázdný. Okamžitě začala šíleně křičet. Ve vteřině u ní byla Ino a společně se vydaly po vesnici Hanabi hledat. Hledaly ji všude, ale nikde ji nemohly najít. Večer už zcela vyčerpané došly domů, kde na ně čekali, v křesle usazení, Neji a Naruto.
„Kde jste byly? Měli jsme hrozný strach. A kde je Hanabi? U sebe není.“ Začal mluvit zprvu vyčítavě, ale později se jeho hlas změnil na starostlivý, Neji.
„Je pryč. Myslely jsme s Hinatou, že bude někde ve vesnici, ale hledaly jsme ji všude a ve vesnici není.“
„Takže buď odešla sama, nebo ji někdo unesl.“ Dokončila myšlenku Hinata.

Poznámky: 

Tak další díl Laughing out loud byla jsem trochu líná uznávám Laughing out loud snad se vám bude líbit Smiling

4.166665
Průměr: 4.2 (6 hlasů)