manga_preview
Boruto TBV 09

Ano Ko no Inochi - kap. 13: „Ty prostě zemřeš!“

anokonoinochi-2.png


XIII: „Ty prostě zemřeš!“

Sasuke zdrceně seděl na zemi u své postele, jako tomu bývávalo kdysi.
Yū… zase si nadobro zmizela? Uvidím tě vůbec ještě někdy? Asi ne. Opět jsem ti nebyl schopen říct to, co jsem chtěl… tak jsem se bál, že jen co bych to řekl, zmizela bys, ale teď jsi zmizela, aniž bych něco z toho vyslovil. Snad budeš mít aspoň pokojný život…
„Ignoruješ mě, jo?“ houkla mu přes rameno Yū, která u něj celou dobu nevidinně stála, „Co kdybych se svlékla? Zpozorněl bys, co?! Ts! Tohle ti nedaruju!“ dupla si nožičkou a k tomu ještě protestantně zavrčela, než se otočila ke dveřím a vyšla z pokoje pryč. Dveřmi při svém odchodu pořádně bouchla. Sasuke v tu chvíli vylekaně povyskočil.
„Co to bylo?“ pronesl tiše a díval se z jednoho konce místnosti na druhý. Pokoj byl liduprázdný. Byly to tyhle dveře, vím to… Průvan?
Otočil se za sebe, kde se nacházelo normálně okno. To bylo otevřené.
Ah… nejspíš jsem nedovřel pořádně dveře… Ona se už asi nevrátí, tak bych měl přestat s tou nadějí, že to byla ona… Moc jsem si zvykl, že tu se mnou byla, že jsem… eh, co tohle je? Tázal se sám sebe, když nechtěně zadrhl o svou kapsu. Sáhnul pro obsah a opět mu v rukou ulpěl onen svitek z nemocnice.
Nebo možná…
„Možná bych mohl zkusit odepsat,“ pronesl zamyšleně nahlas, načež se začal ze země zvedat. Při chůzi ke stolku nahodil vážný výraz a svitek ve své dlani pevně a odhodlaně stiskl.
Jakmile stanul u vybraného nábytku, otevřel boční šuple a vytáhl odtamtud jeden prázdný svitek, který následně položil do půli stolu, k němuž se posadil. Vzal do rukou pero a s přestávkami, kdy se zadíval zamyšleně do stropu a konec pera měl zabodnutý pod dolním rtem, to po chvíli dopsal. Nakonec pečlivě svitek zavázal.
Pak se ještě ohlédl po svém pokoji, zda jej třeba někdo nesleduje z oněch nejtemnějších koutů, načež se hryzl do palce a zvolal prosté: „Kuchiyose no Jutsu!“. Pokoj zahalila kouřová clona, ze které nechvíli poté vylezla bílá kočka.
„Á, Sasuke-sama,“ promluvila a začala máchat ocáskem sem a tam.
„Dokázala bys odnést tohle tomu, kdo napsal tohle?“ zeptal se a k jejímu drobnému čumáčku nastavil onen obdržený svitek. Číča to očmuchávala nějakou dobu, než se posadila s opět rozdivočelým ocáskem, načež se počala promluvit.
„Myslím, že ano. Nejsem sice pes-nyan, ale ten pach je vážně osobitý, že bych jej určitě nepřehlédla. Možná to ale bude chvíli trvat, než tu osobu najdu,“ oznámila.
„Takže bys mi pomohla, Kyon?“
„Ano, Sasuke-sama. Ale musíte vyřídit své matce, ať mě nepřivolává, dokud vám nedám znamení, že jsem zpět, rozumíme si?“ kladla své ne moc těžké podmínky. Sasuke pouze cuknul svým levým koutkem do úsměvu, když jí kýval na souhlas.
„Tak tedy mi dejte ten svitek, ať jej můžu předat-nyan,“ dodala.
„Jasně, jasně,“ přitakal a ujal se číče zavazovat kolem krku svitek, jenž právě dopsal.
„Nuže… itekimasu,*“ rozloučila se, když skočila na parapet otevřeného okna a už se chystala k seskoku. Sasuke kývl na pozdrav a Kyon se vydala okamžitě na cestu.
Mladý Uchiha se poté jen opět posadil na zem vedle své postele.
Bylo to určené mě. Proč mi teď vlastně někdo napsal? Opět za to může Yūin návrat nebo…? Zvlášť, když to vážně vypadalo jako její písmo… Nechápu to.

* * *

Yū si to mezitím pochodovala Konohou se zamyšleným, ale zároveň i hodně zamračeným pohledem a při chůzi si podpírala bradu rukou, což tomu dávalo ten pravý myšlenkový efekt.
Tak… čí smrt by ho nejvíce zasáhla? Tak moc, že by mě zase chtěl vidět…? Itachi! Ne… kdybych ublížila jemu, proklel by mě a už nikdy nechtěl vidět. Ale proč vlastně chci, aby mě viděl? Není to takhle lepší? Nějaká moje část si prostě nechce připustit, že jí Sasuke už nechce vidět… chce to tak nějak odčinit a získat zpět jeho přízeň… proč? Ah, to ta láska, chápu.
Ale při válce musí prostě city stranou, takže na to musím přestat myslet. Zůstanu u svého poslání a nebudu se jím zabývat, aspoň ne teď.
Poté se jen někam rozeběhla.

Zastavila se až před nemocnicí, kam následně i vstoupila. Prošla nevidinně přes chodby, vystoupala i některé schody, dokud nerozhrnula jedny dveře. Obyvatel onoho pokoje se při tom zvuku instinktivně otočil.
„To snad… sním?“ opáčil, když se jeho zrak zastavil na dívce.
„Vidíš mě?“ tázala se zmateně.
„J-Jistě… proč se tak hloupě ptáš? Neměl bych?“
„Ne. Jsem mrtvá… něco jako duch,“ vysvětlila a mladík, sedící na posteli, se zarazil.
„Aha… Měl jsem pocit, že si nezemřela, ale Sasuke mi do hlavy cpal opak.“
„Měl pravdu, bráško. Pamatuješ si na to, jak jsme byli malí a Ino se ptala, jak moc jí má Sasuke rád? …Skrytě ve větách, samozřejmě.“
„Eh, jo… matně. Proč?“ nechápal Sai.
„Tehdy se to stalo. Jakmile jí nevědomky odmítnul, tak utekla a já za ní běžela. Koutkem oka jsem pak viděla, jak běžíte i vy. Než jsem se ale stihla otočit zase čelem vpřed, zakopla jsem o kámen. Když jsem chtěla vyrovnat balanc, špatně jsem došlápla a trochu si vyvrkla kotník, takže jsem se neudržela na nohou. Pak už si jen pamatuju, jak padám ze srázu.“
Sai na ni vykuleně civěl. Cože? Fakt? To se… stalo? Ne. Nepamatuju si to! Proč si to nepamatuju?!
Poté se jen vykuleně chytil za hlavu a zděšeně zíral před sebe.
Co se tehdy stalo? Viděl jsem to? Jestli jo, tak bych pochopil, proč jsem to zapomněl… určitě bych si nechtěl pamatovat, jak se dívám, jak moje sestra umírá.
„Víš,“ začala opět mluvit. Sai stále byl zabraný do své mysli, „Utopila jsem se… To mi tam řekli. A víš ještě co? Nemusela jsem zemřít!“
He? Černovlasý mladík náhle zbystřil a zadíval se překvapeně na Yū.
„Co? Jak to myslíš? Co?“
„Kdybyste tam nestáli, jak přikovaní a nečuměli, jak chcípám, mohli jste mě z té vody vytáhnout! Nebyla jsem ještě mrtvá, ale pomalu jsem umírala! To vy jste zavinili mojí smrt!“
„Ale… nijak. Kdybych tehdy byla opatrnější…“ opáčila nahlas milým tónem.
Tse… Proč to říkám? Jen mu vylič, za co může! Vmést mu to pěkně do obličeje! Tu vinu hodit na jeho bedra! Dělej, proč to neřekneš nahlas?! Kruci! Mrcho jedna, jak se opovažuješ přebírat kontrolu?! Jen se začneš probírat, tak mi kradeš kontrolu nad hlasem. Tse! Nevím, o co se teď vlastně snažíš?! Myslíš, že mu chci zase provrtat hrudník? Už jednou můj útok přežil, znovu bych ho nenapadla! Když se z toho dostane, přežije, a když ne, tak prostě zemře… takový jsou pravidla.
„A…Ai-tane,“ hlesla Yū téměř přiškrceně.
Ty mrcho! Kam si myslíš, že lezeš?! Fajn, jak chceš! Tebe se zbavím jako první! Eh… teda druhé, přeci jen ten Inuzuka už natáhl bačkory. Promiň, sebral ti prvenství!
„Co? Co se děje, Yū?“ nechápal Sai a když viděl, jak se dívka drží za krk a zuřivě přidržuje své oči semknuté, vyděsil se.
„Yū? Co je? Nemůžeš dýchat?“ vyjel zhrozeně a černovláska konečně pootevřela bolestně aspoň levé oko. Barva jejího oka se stále měnila, v jednu chvíli byla hrozivě rudá, v druhé růžová. Dívka do toho ještě pootevřela koutek levého rtu, odkud jí následně vytekl pramínek karmínové krve.
„Sakra! Co to je? Co se s tebou do háje děje?! Můžou duchové vůbec krvácet? Chikushou!** Řekni mi, co mám udělat?!“ začal Sai jančit a pomalu se zvedat z postele. Yū v tu chvíli vykulila obě oči.
„Ne! Nevstávej!“ křikla a jednu ruku dala protestantně před sebe, když v tom jí opět rychle vrazila okolo svého krku.
Nepřemůžeš mě! I když se snažíš. Přivlastnila sis hlas, ale tohle tělo je pořád moje! Zabiju tě! Tohle tělo může ovládat jen jedna z nás! A hádej, kdo to bude.
Sai se po jejím výkřiku zastavil. Seděl přesně na kraji postele, jak se předtím snažil zvednout.
Co mám dělat? Chci jí pomoct, ale jak? Prosila mě, ať se nehnu, tak co mám teda udělat? Nechci koukat, jak jí něco ubližuje… Už ne.
Zemřeš! Já ti říkám, že tě zabiju! Tak s tím prostě nebojuj!
V tu chvíli si Yū prorazila jedním nehtem hrdlo. Docela značnou dobu jí před uškrcením sebe sama bránil onen pevný obojek, co na krku nosívala, ale proti zuřivě tlačícímu nehtu na holou kůži nad oním doplňkem to už nepomohlo. Netrvalo dlouho, než byl její krk, obojek i šaty, prosáklý téměř skrz naskrz krví.

____________________
* Odcházím.
** Sakra!

Poznámky: 

Omlouvám se, že minulý týden nebyl díl vydán, nezapomněla sem na to, jen nebyl čas... (a taky za to, že je tenhle dílek poměrně kratší - i když v bloku stejně dlouhý, ale evidentně jsem to moc roztahovala Laughing out loudLaughing out loud) tak sem si řekla, že to přesunu na sobotu a začnu se starým vydávacím termínem, ale to se mi zase nechtělo psát, tkaže sem se k tomu dokopala až teď Laughing out loud Další díl nevím jak vyjde, napsanej ho nemám a celkově jsem o prázdninách napsala jen stránku k mé nové povídce, páč jsem nevydržela ignorovat ten nápad :DD Takže možná, že do konce prázdnin nevyjde nový díl, nevím... ještě uvidíme Smiling
Tak Yū se nám jinak pořádně rozkecala v těch svých myšlenkách, to v předchozích dílech skoro vůbec nebylo - snad jste pochopili, že tam pořád nadávala na tu druhou Yū Laughing out loudLaughing out loud No, a taky se snaží zabít sama sebe, což mě dost zabíjí Laughing out loudLaughing out loud Sasuke konečně odepsal na doručený svitek, i když jsem vám pořád neřekla, o co v něm šlo Laughing out loud To až časem budete vidět jenom třeba útržky, na které bude třeba Sasan vzpomínat a tak... :DD Jo a ještě se nám po dlouhé době tam ukázal Sai se svou barvičkou Laughing out loudLaughing out loud Snad se bude líbit Smiling

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, Po, 2013-09-09 15:35 | Ninja už: 4049 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

Nechceš poslat další díl? Ja to nebyl Pjosíím?? Smiling

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-09-09 21:42 | Ninja už: 4541 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je náhoda Laughing out loud Dneska sem ho zrovna chtěla poslat, ale nějak se nenašel čas... právě jsem dneska ve škole napsala rovnou dva díly, takže pomalu začnu zase vydávat Smiling Jen zítra mám dlouho školu, tak nevím, jestli se k tomu přepsání stihnu dohrabat Laughing out loud

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Čt, 2013-08-08 12:48 | Ninja už: 5176 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

OMG Laughing out loud Môže duch zomrieť? Laughing out loud Laughing out loud lebo krvácať zrejme áno Laughing out loud
No rozhodne ma to prekvapilo a preto mám takéto otázky Laughing out loud Takže...ak to chápem správne, tak Yu a hentá Kurumi sú v jednom tele a vždy len jedna z nich môže ovládať telo....a jedna mám dosť vražedné úmysly Laughing out loud Absolútne tajomné, ale to je super Kakashi YES Najviac ma dostalo, že Yu je zamilovaná do Sasukeho a pritom chce zabiť niekoho z jeho blízkych, aby si ju všímal, pričom netuší, že on za to nemôže Laughing out loud Laughing out loud Z čoho som ešte viac zmätená - že prečo ju nevidí ani nepočuje Laughing out loud No to bude mať nejaké epické vysvetlenie určite a ja si naň počkám Smiling
Samo čarovných 5/5 Mrk

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-08-08 15:48 | Ninja už: 4541 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Nádherně si to napsala Laughing out loud A není to přímo Kurumi v jejím těle, jen ta její druhá osobnost má něco z Kurumi... jakou spojitost ty dvě mají a proč se pak zrodila jejich smíšenina, se dozvíte později, no Laughing out loud A jako je to sice divný, ale ona není přímo duch, že jo... je ale i není, páč typický duchové jsou průsvitný a tak dál Laughing out loudLaughing out loud Takže prostě se ještě uvidí Laughing out loud A právě tady je ještě tohle s tou láskou... která z nich je vlastně do Sasana zamilovaná? Laughing out loud To všechno bude vysvětlené později, no Laughing out loud
A tak proč už jí Sasan nevidí, tam jednou vysvětlené bylo, nebo aspoň tak okrajově, ale na druhou stranu, když to zatím nevíš jistě, mě spíš těší, že aspoň je tu o tajemství navíc Laughing out loud To později bude taky znova a doslovně vysvětleno, takže všechny tvé otázky budou určitě zodpovězeny Laughing out loud Doufejmeee Laughing out loud
Jinak teda váážně mockrát děkuju ^^ Jsem ráda, že se líbilo a že to čteš a komentuješ :3 Moc moc kuju Smiling

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, St, 2013-08-07 22:01 | Ninja už: 4245 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Trpělivost přináší ovoce Laughing out loud
Opět skvělý díl, i když ke všem předchozím, mi přijde příliš klidný (nebo možná obráceně) - pravděpodobně mě překvapilo, kolik myšlenek ze sebe dokáže Yu nakonec vysoukat Laughing out loud a ano, mě také dosta zabíjí, že se zabijí . nezabíje jí to? Laughing out loud
Rozhodně si počkám na vysvětlení dopisu, abych to taky pochopila a zároveň na Yuinu další oběť Sticking out tongue
Sai je asi dost mimo, což mě dost mrzí, většinou je buď stoický, nebo zas mele nesmysly Eye-wink Laughing out loud
Ale kapitolka se mi zase líbila, rychle jsem jí zblajzla - aso vážně byla trochu kratší - a těším se na rozuzlení (pokud se toho dočkám, abych náhodou dřív neomdlela nedočkavostí) Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-08-08 00:39 | Ninja už: 4541 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ano, dílek byl dost klidný, alespoň v první části, kde Sasan sedí na zemi Laughing out loudLaughing out loud Ale ta druhá ke konci už tak klidná nebyla, nebo alespoň u mě při živé představě to tak nevypadá Laughing out loud No, ale tak nevadí... každopádně mockrát děkuju ^^ Jsem hodně ráda, že se dílek líbil a že... no... no, každopádně všechno, na co čekáš, přijde Laughing out loud Kdo ví kdy, ale jednou určitě Laughing out loud A jestli se zabije? Kdo ví, sama ještě nevím, jak to s touhle její hrátkou nakonec dopadne Laughing out loud Vím, co se stane jako celkově, ale přímo tohle ještě musím promyslet Laughing out loud Takže nakonec prostě opět mockrát děkuju jako vždycky :3