manga_preview
Boruto TBV 08

Ano Ko no Inochi - kap. 14: Pravá podstata

anokonoinochi-2.png


XIV: Pravá podstata

Nedlouho poté se dívka s kratšími černými vlasy sesunula k zemi. Sai v tu chvíli zalapal po dechu a vyskočil na nohy se zděšeným výrazem ve tváři, jenž směřoval k právě ležícímu tělu bez náznaku života.
Mladík jen párkrát zamrkal, k dalšímu kroku blíže k dívce se už neodhodlal. Yū nechvíli poté však pohnula křečovitě pár prsty na pravé ruce, načež rychle otevřela oči a stoupla si na nohy, jakoby se právě teď nic nestalo - nebýt krvavých stop všude po jejím oblečení a velké kaluže na zemi, tak by to tak i vypadalo.
Porozhlédla se a poté se pohledem zastavila na Saiovi. Ten, jakmile tak učinila, sebou cukl. Šokem a zmatením z toho, co se právě stalo, ani nedutal a nebyl doslova schopen žádného dalšího pohybu. Urputně na něj civěla bez jediného mrknutí, díky čemuž se začal třást a napjatě vyčkávat se zrychleným tepem, co nastane dalšího.
Tak řekni něco! Jestli to takhle půjde dál, asi se zcvoknu! Když se však pohnula, lekl se. Sakra!
Ona ale jen začala oprašovat své oblečení. Saiovi stekla po tváři kapka potu.
Co to sakra?! Je to vůbec ona? Proč mě přepadl najednou ten strach? A ten pocit mrazení? Jen jeden pohled a přestal jsem se hýbat…Ví moje podvědomí snad něco, co já ne? Sore yori*… proč tohle dělá? Jaký má smysl oprašovat zakrvácený oblečení? Vůbec jí nechápu.
„Co na mě tak civíš?“ přerušila Yū jeho myšlenkový proud, zatímco na něj už nějakou tu chvilku zmateně koukala.
„C-Co? Já… nic,“ zakoktal se, zaskočen jejím nenadálým projevem.
„Hm, tak fajn. Měj se,“ opáčila prostě a jednoduše z pokoje odkráčela. Sai párkrát zmateně zamrkal.
Co se teď vlastně stalo? Proč sem vůbec přišla? Proč si ubližovala a pak se zvedla a jen tak si z pokoje odešla… jako by se z toho nikdy nic nestalo? Zamyslel se natolik, že si nevšiml vůbec ničeho, co se teď dělo. Když se však probral, uvědomil si, že po jejím odchodu z pokoje zmizely absolutně všechny stopy po tom, že tu vůbec kdy byla. Donedávna tu byla podlaha označkována louží rudé krve a stop od bot, směřujícími ke dveřím, zatímco v současnosti tu bylo doslova jako po úklidu.
„Co to sakra!“ vykřikl, když si to uvědomil. Zmateně se ještě popadl za hlavu a udělal pár kroků vzad, aby se posadil na postel. Poté si už jen v hlavě začal znovu promítat ono nedávné setkání.

* * *

Nemůžu ho najít! Stalo se snad něco? Proč jsem vůbec teď tak vystrašenej? V minulosti se stalo spoustu věcí, tak proč se o Sasukeho teď bojím tak desetkrát víc než normálně? Co je ta holka zač, že ve mně vzbuzuje takovou paniku a strach? Měl bych se uklidnit… To, že nebyl v nemocnici, jak se psalo na tom vzkazu, přece nic nemusí znamenat… prostě jsme se jenom minuli. Nic by mu přece neudělala, ne? Nebo snad jo? Do háje už!
Itachi se procházel vesnicí, rukou se drbal ve vlasech, což dělával hlavně v případech, když si nevěděl s něčím rady či byl dost nervózní, ale každý kdo jej znal, věděl, že takové momenty byly u něj doslova vzácné.
Určitě bych měl tenhle pocit ignorovat? Co když mu fakt hrozí nebezpečí, a to větší než si dokážu vůbec představit? Co když se ho doteď nedotkla, protože ho k něčemu potřebuje? Nechci být tak pesimistickej, ale cítím se fakt hodně divně. Co když to není fakt jen přehnaný ochranitelský pud, ale nějaký varování? Prostě nemůžu dělat, že se o něj nebojím… teď musím spíš přijít na to, proč tu ta holka je a k čemu ho chce… nebo co má celkově za lubem.
„Itachi?“ hlesla kolemjdoucí dívka, když okolo zamyšleného mladíka prošla a zastavila se až po pár krocích, jako by si právě uvědomila, s kým má tu čest. Itachi zpozorněl a ihned poté se poohlédl za hlasem.
Párkrát zamrkal, skoro jako by mu ještě nedošlo, kdo před ním právě teď stojí.
„Je ti něco?“ tázala se znepokojeně, zatímco na něj zmateně koukala.
Itachi se do té doby ani nepohnul, ale posléze skoro jako kdyby procitl. Jediné, co poté ale udělal, bylo, že se k ní strašnou rychlostí rozešel. Na tváři se mu hovil nic-neříkají výraz, což jí znepokojilo ještě víc.
Když byl už téměř u ní, vystrašeně sebou cukla a jen čekala, co bude následovat. On ji však jen pevně objal okolo ramen a hlavu zabořil do jejích fialových vlasů. Dívka párkrát zmateně zamrkala.
„I-I…“ snažila se ze sebe něco zaskočeně dostat.
„Jo, je,“ odpověděl po chvíli na její tamější otázku, „Vážně tě teď potřebuju,“ dodal. Ayano mu po pár dalších zmatených zamrkáních objetí začala oplácet.
Nechápu proč, ale před ní se prostě nedokážu přetvařovat… všechno najednou začne vyplouvat na povrch a já jsem nějak citlivější. Ale na druhou stranu…
Pročísl ji jemně její dlouhé vlasy, než ji do nich ještě instinktivně políbil.
…Jsem hodně rád, že ji mám a že je teď tady. Dodal si v mysli, než ji k sobě ještě pevněji přitiskl.

* * *

Sasuke mezitím celou noc vysedával ve svém pokoji a zíral znuděně do stropu. Alespoň do doby, než zničehonic vykulil oči, jako by jím projel snad blesk. Rychle vyskočil na nohy a přešel k oknu za sebou, odkud poté natěšeně a nedočkavě vykukoval ven, do právě se probouzející Konohy.**
Našla ji! Předala jí svitek… Měl bych tedy brzo dostat nový, ne? Doufám! Safra, teď jsem jako nějakej harant, co se nemůže o vánocích dočkat Santy.
Po pár minutách zírání do ničeho, zahlédl v dálce rychle se blížící černou skvrnu. Je to ona? Prosím, ať je to ona…
„Prosím,“ hlesl si tiše a bezmyšlenkovitě pod imaginární vousy.
Po chvíli mu však ona černá skvrna zmizela z dohledu, ale vteřinu na to se zjevila na jeho okenním parapetu.
„Hh***… tys mě vyděsila,“ řekl si spíš pro sebe, než si onu záhadnou příchozí lišku, kterou již viděl minule, prohlédl.
„Máš to?“ tázal se okamžitě. Liška pouze slastně zavřela své červené oči, než se z přímého posedu zvedla a obrátila se k němu levým bokem. Kolem pasu měla ovázaný další svitek, jenž Sasuke bez váhání a s radostně zářícíma očima převzal, načež se přesunul zase před postel, kde obsah na onom zamotaném papíru do ruličky začal číst.
„To ti to už došlo? Dost mě tvá rychlá reakce překvapila, ale…“ začal nahlas číst první řádky, dokud se neodmlčel a nezačal zbytek číst v tichosti se zamračeným a zadumaným pohledem v očích. Liška, jakmile zaregistrovala, že se mladý Uchiha pustil do čtení, zmizela v závanu kouře.

„Sakra!“ vykřikl po chvíli čtecího klidu, jakmile všechno důkladně přečetl.
Rozvinutý svitek poté položil na zem vedle sebe, pokrčil jedno koleno, které si ještě přitiskl rukou blíže k tělu, o nějž se ještě později opřel loktem a zároveň si tvář zastínil toutéž dlaní. S temným výrazem ve tváři začal následně přemýšlet.
Vždycky jsem věděl, že tu něco nehraje. Jenže teď, když už Yū evidentně nevidím, tak jsem dost bezmocný… Tušil jsem, že asi neodešla, jen jsem tomu chtěl věřit. Ale ona je teda pořád tady… Někde tu chodí a nikdo jí přitom nevidí. Takový byl od samého počátku jeho plán. Netušil ale to, co ví ona. To vlastně nikdo… takže nastala chyba, při které se ‚probudila‘ původní Yū, která přišla za mnou a začala tělo ovládat, neuvědomujíc si, proč tu vlastně je. Prostě jako pravý duch… Jenže potom se začala napovrch dostávat ta druhá, jím vytvořená bůhvíjaká stlátlanina, a všechno se dalo do pohybu. Chce zničit Konohu… Kdy to Yū udělá a jak? To jediný mi teď v téhle teorii chybí. Bože! Co se to s vámi jen stalo, Orochimaru-sensei?! Dával si dohromady všechny došlé informace s těmi, které věděl jen on, jejž mu do toho všeho vlastně krásně zapadaly.
Ale počkat… Svěsil ruku ze svého obličeje k zemi, stále ji však nechaje opřenou loktem o koleno.
Můžu věřit? Dokud ji neuvidím, asi budu o tom všem dost pochybovat, ale určitě tohle všechno nenechám jentak náhodě. Budu se teď muset pokusit Yū najít a podložit to všechno. V nejhorším případě ji budu muset zastavit, jestli se tohle, podíval se na svitek po jeho pravici, stane skutečností.

* * *

V úplně jiné části Ohnivé země vysedávala na stromě jakási osoba zahalená ve stínu korun stromů, když v tom sebou cukla ve stejném duchu jako předtím Sasuke. Netrvalo dlouho než se kunaiem řízla do ruky se slovy: „Kuchiyose no Jutsu!“
Místo na větvi zahltil kouř, ze kterého posléze vyskočila černá liška svému pánovi přímo do náruče.
„Takže to dostal?“ bylo první, co silueta řekla, zatímco zvíře láskyplně hladila po jeho hebké srsti na hlavě. Liška pouze kývla v zástupu vrnění.
„Fajn… Takhle o tom aspoň někdo bude vědět. Sice vůbec nechápu, proč chci Konohu zachránit, když jsem o ní doteď vlastně vůbec nevěděla, ale evidentně k ní mám nějaké to pouto. Pomalu se připravíme na cestu, Lū,“ pronesla poté a stoupla si. Na nohách se na kluzké větvi přidržovala o horní větev a zírala rovně před sebe. Kdesi v dáli se tam tyčila skála s těžko-rozpoznatelnými hlavami, vytesanými v ní.
„Myslím, že nikdo by neřekl, že tam někdy vkročím…“ dodala si tiše. Odpovědí jí bylo jen další liščí zavrnění v doprovodu šustění okolního listí.

* * *

Mezitím tam, kam se ona záhadná bytost chystala, se Yū procházela spokojeně uličkami, dokud nedošlápla na střed jednoho celkem velkého prostraní nedaleko hlavní brány do vesnice.
„Tady to půjde,“ řekla si zasněne.
Teď teprve něco uvidíte, vy bando zasr*ných šmejdů… Co asi tak uděláte, když smetu Konohu se zemí? Co takhle tu udělat nějaký ten kráterek? Oh! To je vlastně vcelku dobrej nápad! Konstatovala si v mysli a dokončila to onou známou pózou položení pěsti do otevřené dlani.
„Yū!“ zaslechla po chvíli vzdálené volání. Instinktivně se otočila za hlasem, aby spatřila Sasukeho, jak chodí po vesnici, volá její jméno a rozhlíží se do všech stran.
Zamračila se. Hm. Co si jako myslíš? Nevidíš mě, tak mě přestaň volat! Nemá to žádnej účinek a ty to víš. Jen na sebe upozorníš!
Chvíli na něj ještě koukala, dokud se k němu s temným výrazem nerozeběhla. Odnikud ještě vytáhla kunai, které obalovalo jakési větrné ostří, jejž se ještě poté přesunulo na ni samotnou, aby snad nabrala rychlost. To mělo však za následek i to, že pod ní začala praskat půda.
Sasuke se ještě pokusil o jedno zavolání, než se konečně podíval před sebe, kde si té rozpraskané půdy, která se k tomu všemu strašnou rychlostí blížila k jemu samému, všiml. V hlavě mu blesklo jediné… Sakra!

____________________
* Ale co je důležitější…
** …aneb akorát dostal zprávu od Kyon - té jeho číči z minulé kapči ;)

*** Nečtěte to jako smích, jen prostě jako taková ta zaskočená hláška - Tvrdé H xD (Vím, že tohle bych vlastně ani vysvětlovat nemusela, ale pro jistotu, ať si rozumíme… xD)

Poznámky: 

No, tak po měsíci je tu tedy konečně další dílek Smiling Napsala jsem ho včera ve škole, stejně tak i následující díl, takže příští týden se můžete těšit na pokráčko Smiling Už se schyluje k závěrečnému boji, takže to vidím fakt už pomalu na konec Smiling Teď se budu věnovat dopsání téhle povídky, pak se vrhnu na dopsání Icha Icha a pak se uvidí, co dál Laughing out loud Tak jako tak mi přejte štěstí, ať se mi k psaní zase někdy naskytne čas Laughing out loud
A teď k samotnému dílku... takže jinak Yū nám samým nasr... naštváním vystartovala i po Sasánkovi... Co bude dál? Co bude s ním?! Oh! Laughing out loud panika zahltila mé tělo! Laughing out loud Ne, až tak napínavé to asi není, což? Laughing out loud Jinak teda následující dílky budou jen z tohohle místa, takže už moc odskoků do jiných míst, které označuju typicky hvězdičkami (* * *) asi v ději nečekejte Laughing out loud A teda snad sem vám aspoň trochu něco vysvětlila ohledně Yūina původu + tu tajemnou holku s liškou budu zatím označovat... no, tajemně Laughing out loud a to "ona" a blabla ohledně jí bude kurzívou, abyste věděli, kdy je řeč o ní Laughing out loud Kdo to je a co a jak ví o tom, co se tam děje bude vysvětleno později, aneb to pak bude vysvětlení celkově o všem Laughing out loud Tak snad budete číst dál... Jo a ItaAya momentek tam byl kvůli vám, páč ste psali, že to tam dlouho nebylo a že to chcete Laughing out loud Tak... enjoy! Laughing out loudLaughing out loud

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, St, 2013-09-11 18:13 | Ninja už: 4228 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Dálší dílek! Laughing out loud


Takže hodně štěstí s dalšími dílky Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-09-11 21:22 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Panečku, mockrát děkuju za komentek :3 Od tebe vždycky moc potěší Smiling Tak já nevím, já toho Orouše prostě musím všude nacpat, jak koukám Laughing out loud Nikdo jinej jako ten zlej mě prostě nenapadl Laughing out loud A on je takový ten přes ty experimenty a další cosi, takže mi to tam zapadalo ještě víc Laughing out loud Za ItaAya moc děkuju Smiling Vážně mě stráášně moc těší, když je někdo má rád, ale to se už opakuju Laughing out loud Jak to bude se všema, se ještě uvidí... v příští kapče by se tam měli ukázat dvě nové postavy, jedna už tedy byla dříve zmiňovaná a celkově je vlastně i poslední z jejich party, která tam v současnosti neměla výstup, takže toho bude ještě dost následovat Laughing out loud Napjetí tam bude snad doufám do samého konce, páč já takový ty dramatický momentky mám ráda, takže jen doufám, že se tu nesnažím zbytečně a napínavý to je Laughing out loud Jestli ne, tak holt na to nejsem dobrá, nu Laughing out loud
No a nakonec teyd vážně moc děkuju :3 za vše: za koment, za přečtení, za popřání štěstí, které se určitě bude hodit a prostě za vše ^^ Kuju, kuju, kuju Smiling

Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, St, 2013-09-11 17:21 | Ninja už: 4032 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

Perfektní Moc se mi ten líbila kapča! Díky, že pokračuješ Laughing out loud Hodně štěstí!! Eye-wink A ať se ti nápady jen hrnou Laughing out loud

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-09-11 21:16 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, mockrát děkuju :3 Tak dnešním dnem jsem dopsala ještě 16. kapču, takže zatím to je fajn Laughing out loud ale jakmile začnou testy a tak všechno, tak to bude těžší Laughing out loud Tak či tak teda následující dva týdny určitě kapči vyjdou Smiling Budu doufat, že ty zase budeš pokračovat ve čtení a že se ty následující kapči budou taky líbit Smiling

Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, St, 2013-09-11 21:44 | Ninja už: 4032 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

Není vůbec zač Laughing out loud Samozřejmě na 1.místě je škola ale na nás taky mysli Mrk To sem ráda, že ti to jde a 2 týdny mám na co se těšit. Teď mám celkem kritický období, tak aspoň něco. Sad 100% budu pokračovat toho se neobávej Laughing out loud *ha můj nejdelší komentář :D*

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, St, 2013-09-11 16:57 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Wohoo, ono tu je nový diel Laughing out loud
ona je tajomná akože dosť Laughing out loud Absolútne netuším, kto by to tak mohol byť Laughing out loud A čo sa týka Yu: tam som akurát pochopila, že tú vraždiacu verziu vytvoril Orochimaru. Či? Laughing out loud A že tá ona, čo má hentú čiernu líšku, ktorá sa rada mazlí, o tom vie tiež Laughing out loud Kristepane, keď už som si myslela, že už- už asi viem, o čo tam dopekla ide, tak tam hodíš ju a ja len OMG WTF? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Nevadí, však ja to raz pochopím Laughing out loud
Páči sa mi štýl písania tej to FF, je to také...zaujímavejšie?...povedala by som Smiling Jediné, čo mi vadí je, že tam dávaš tie japonské spojenia alebo vety a potom musím ísť dole, pozrieť si, čo to znamená, vrátiť sa späť a čítať ďalej Laughing out loud Ako, to je len môj názor, len si myslím, že by bolo lepšie, keby že to napíše normálne a tým pádom by sa to čítalo vcelku (?) Smiling
5/5 of course Mrk

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-09-11 21:14 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ah Laughing out loud No, tak ohledně těch japonských slov, tak to mám tak, že mě baví poslouchat ten japonský dabing a tak povídce to chci taky vdechnout Laughing out loud krom toho tam dávám takové, které právě znám i bez samotného překladu, že nejsou vůbec těžké Laughing out loud Omlouvám se, jestli ti to vadí, budu se to tedy snažit omezit Laughing out loud
A jinak by mě hodně zajímalo, co sis teda myslela Laughing out loud Já tam tuhle mám právě vsazenou od samého počátku, takže nemám šajn, jak by to bez ní nakonec bylo Laughing out loud A jo, pochopila si to správně Laughing out loud Jaj, já toho Orouše prostě všude cpu, čoveče Ty kámo, co sis dal?! Laughing out loud No, nevadí... Laughing out loud A teda tady opět mám ráda takový ty momenty, kdy ti příběh dává prostor k tomu vymyslet si, o co tam vlastně jde... říct si, jak to asi je, a pak když se ukáže, jak to je, tak zjistíš, jestli máš pravdu, či ne Laughing out loud Takovýhle momentky já prostě absolutně žeru Laughing out loudLaughing out loud Asi protože většinou myslím správně (jediné mé plus Laughing out loudLaughing out loud), no... ale to jsem odbočila Laughing out loud Tak či tak vážně moc děkuju a budu se snažit nezklamat při dalších kapčách Smiling

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Čt, 2013-09-12 16:49 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

No, ešte predtým, ako si tam spomenula Oroksichta, tak som si myslela, že má na zemi niečo nedoriešené (ako to už s duchmi väčšinou býva Laughing out loud ) a ono to tak celkom nevyšlo, takže sa "prebudila" jej druhá osobnosť. To bolo zo začiatku. Potom bola spomenutá hentá Kurumi (môj pocit, že ona je dievča na obrázku a zväčšil Laughing out loud) a potom ma napadlo či nie je tiež mŕtva (OMG. O chvíľu tam bude pre mňa každý mŕtvy Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud ) a že či nevyužila situáciu toho, že sa Yu dostala späť a sa do nej natrepala (celkom pritiahnuté za vlasy, ale pri písaní FF je všetko možné Laughing out loud Laughing out loud )a ona je akože tá evil Laughing out loud No a ako si spomenula Oroháča, tak to už začalo dávať trochu zmysel. Že má tu temnú stránku. Neviem síce ako ju späť dostal a prečo práve ju, no má v tom prsty tá ona Laughing out loud Toľko asi k tomu, čo som si myslela Laughing out loud Pravdopodbne (preklad: určite Laughing out loud ) to sú total blbosti Laughing out loud Uvidíme ako to nakoniec bude Laughing out loud

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele yukiKATEKA
Vložil yukiKATEKA, Út, 2013-09-10 21:45 | Ninja už: 4180 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Pěstitel rýže

UZ SOM ANI NEDUFALA ZE BUDES POKRACOVAT A JA MARNE BUDEM CAKAT NA POKRACOVANIE. TAK TAHLE CAST SA TI PODARILA. UPLNE SOM TAKMER NEDICHALA KED SOM JU CITALA.

Niekedy dokonalosť tvoria nedokonalosti.

ZAVITAJTE SEM: http://sameta.blog.cz/
nemožete si to nechať ujsť Laughing out loud
Fanklub Katema-chan: http://147.32.8.168/?q=node/111453

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-09-10 22:08 | Ninja už: 4524 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak já určitě budu pokračovat Smiling Jen největší inspirací mívám ve škole a tam teď bude terno, takže sem jen musela najít čas k tomu, abych začala psát Laughing out loud a ten byl včera, takže Smiling No, jinak vážně moc děkuju Smiling Hodně si mě potěšila :3 Vážně moc děkuju, že to vůbec čteš a takhle čekáš ^^ Takováhle reakce prostě vždycky autora nepopsatelně moc potěší, kuju :3