manga_preview
Boruto TBV 09

Pouta ep.7 - Ohnivá vůle : Final episode

Naruto s ostatními dorazil k jižní bráně vesnice, odkud zněl poplašný zvon. Tam se již shromáždili pohotovostní jednotky vesnice, Naruto na nic nečekal a hned zjišťoval co se děje. Před branou stáli Sadao Uzumaki a tři jeho společníci.
„Obyvatelé Listové vesnice, vydejte Uzumaki Naruta a nic se vám nestane, vydejte nám ho a mi odejdeme, vydejte nám ho a budete odměněni v nastávajícím Novém řádu. Máte pět minut.“
Odpovědí na tuto výzvu bylo několik kunaiů, které po Sadaovi hodili stráže stojící na ochozech.
„Táhni pryč, Naruta nikdy nevydáme, je jedním z nás!“ ozvalo se z davu.
„Výborně, svým způsobem jsem doufal v tuto odpověď. Doton : Ganchuusou“
Sadao vyslal na městskou bránu kamenné střely, které ji zcela zničili. Trosky dopadaly na zem, ve vzduchu byl zvířený prach, všude panoval chaos. V prachu se pohybovala pouze jedna postava mířící ven z vesnice, byl Naruto, který nyní stojí tváří v tvář svému oponentu Uzumaki Sadaovi.
„Chtěl jsi mě, tak tady jsem. Pojďme to ukončit jednou pro vždy jen ty a já.“
„Myslím, že to nebude možné, nemohu nechat své společníky jen tak postávat a nic nedělat, oni chtějí také bojovat.“
„A taky, že budou, ale s námi!“ za Narutem se objevili Akane, Haru a Kano.
„Sensei tyhle tři nechte nám!“
„Výborně, souhlasím s tím a aby to bylo zajímavější já ani oni nepoužijeme techniky klanu Uzumaki, lépe řečeno nebudeme je muset použít.“ Prohlásil sebejistě Sadao. „Ale jestli někdo další z vesnice zasáhne do tohoto souboje bez váhání zničím vesnici, je to všem jasné?!“
„Tajju Kagebunshin no jutsu, moje klony zajistí že se nám do toho nebude nikdo plést.“ Klony vytvořili u hradeb vesnice zeď, aby nikdo nemohl projít dovnitř. Vteřiny před započetím souboje byli nekonečné, všichni čekali kdo udělá první tah.
„Katon : Goukakyouu no jutsu“ Sadao vyslal ohnivou kouli
„Suiton : Mizu rappa“ Naruto ji uhasil vodní vlnou
„Fuuton : Juuha Shou“ Naruto poslal několik vzdušných bumerangů, kterým se Sadao vyhnul.
I ostatní začali bojovat.
„Doton : Yomi Numa“ Haru vytvořil bažinu, která zpomalila nepřítele, toho Haru využil a rozběhl se k nepříteli s mečem a zasadil mu ránu do hrudi. Byl to ovšem jen nastrčený klon.
„Raiton : Jibashi“ na Hara zamířil blesk, ten byl odražen jeho mečem.

O několik metrů stranou bojovala Akane, měla štěstí protože její protivník byl také bojovník s ninja vybavením. Jejich souboj probíhal ve stylu házení kunaiů, oštěpů a jiných zbraní na dlouhou vzdálenost.
Kano bojoval s uživatelem genjutsu, naštěstí pro něj jej v minulosti právě pro boj s takovým nepřítelem Naruto vycvičil, takže se nenechal chytit do nějaké iluze a mohl plně využít svých schopností v taijutsu boji.
Mezitím souboj Naruta a Sadaa nabíral na obrátkách, okolí kde bojovali začínalo připomínat měsíční krajinu, krátery po výbuších papírových bomb i použití ničivých technik byli všude.
„Fuuton : Shinkyuu Gyaku“ Naruto vystřelil vzdušné jehly, ty zasáhli Sadaa který se skácel k zemi. Naruto přistoupil k Sadaovi, aby zkontroloval jeho stav. Na toto Sadao čekal, nashromáždil čakru do ruky a použil Chidori, Naruto si toho všimnul, ale i tak dostal zásah který mu vytvořil ošklivou ránu na hrudi.
„Uznej Naruto nemůžeš vyhrát, dnes tu zemřeš tak proč si to neusnadnit, vzdej se udělám to rychle.“
„Na to zapomeň, nikdy se nevzdám někomu jako jsi ty!“
„Nuže dobrá, boj až do hořkého konce, vlastně mi to tak vyhovuje víc, ukážu světu co znamená pomsta.“
„Já ti to nedovolím Sadao, zastavím tě, ať to stojí co chce!“
„Čím mi chceš ještě vzdorovat? Podívej se na sebe, už nemůžeš skoro stát na nohou, příštím zásahem tě vyřídím.(smích)“
„Když mi dojde čakra, použiji ruce nebo nohy, mě nepohání pomsta, mě pohání ohnivá vůle klanů Senju a Uzumaki, ohnivá vůle mých přátel, dokonce ohnivá vůle této vesnice a jejich obyvatel i za cenu vlastního života je budu ochraňovat, to je něco čeho člověk poháněný pomstou není schopen učinit natož pochopit.“
„Pche, ohnivá vůle? Podívej k čemu vede ta tvoje vůle, tvoji studenti tu bojují na život a na smrt. Proč vlastně? Z úcty, lásky, oddanosti to jsou zbytečná pouta, která jenom otupují a vedou ke zkáze, tak jako tomu bylo u našeho klanu, jediné co zbude je pomsta!“
„Vidím, že tě nic nepřesvědčí.
Kage-bunshin no jutsu“
„Výborně, ty řeči mě už začínali nudit.“
Naruto vytvářel další Rasen-shuriken, tentokrát ale pomocí tří klonů, to proto aby mu dodal co nejvíce síly, věděl totiž že to bude pravděpodobně jeho poslední útok, bolet se jeho tělem šířila a síly mu docházeli.
„Fuuton: Oodama Rasen-shuriken – Katon: Bafuku Ranbu“
Oba soupeři proti sobě poslali své techniky, vítr proti ohni, odvaha proti šílenství. Techniky se srazily a vytvořily obrovskou ohnivou rotující kouli, která po chvíli explodovala a odhodila Naruta i Sadaa na opačné strany. Oba upadli do bezvědomý. Haru, Kano i Akane si toho všimli, ovšem jejich souboje právě vrcholily a oni nemohli nijak zasáhnout. Po několika minutách se první probral Naruto, pokusil se vstát, znovu však spadl na zem. Nyní byl vzhůru i Sadao, zraněný a otřesený. Naruto i Sadao na sebe chvíli hleděli.
„Kdy už hodláš zemřít Naruto?“
„Ne dřív něž před tebou ochráním své přátele.“
Tři souboje okolo nich vnímal jen Naruto.
Ikdyž klečel na zemi a pravou ruku měl přiloženou k hluboké ráně na hrudi, rozhlížel se kolem sebe. Akane byla v bezvědomí a její protivník ležel vedle ní, byl mrtvý. Kano právě upadl na zem, je vyčerpaný téměř bez čakry, ale i jeho protivník je mrtvý. Stejně tak Haru dokončil svůj souboj. Všichni Narutovi studenti si vedli dobře, dostáli svému slibu, že ochrání své přátele. Jediný kdo zbyl je Sadao, ten je také zraněný, přesto stále bojeschopný, ukázal se jako úctyhodný oponent. Naruto potřebuje pár okamžiků, aby nabral trochu sil, musí získat čas, ale jak to má provést a pak se zničehonic zeptal Sadaa:
„Pověz mi stálo ti to všechno za to? Ta zkáza, ničení a zabíjení, co tě dovedlo až k této chvíli, tak stálo to za to? Zničil jsi tolik životů, že je nemůžu ani spočítat, zbytek našeho klanu jsi vyvraždil, stalo se z tebe mostrum jen kvůli pomstě staré desítky let a já se ptám STÁLO TO ZA TO!!!“
„Ano, každá jedna vteřina mi za to stála, každý život který jsem si vzal mi za to stál a víš ty co, kdybych to měl udělat znovu tak to udělám a budu ještě preciznější, vezmu si více životů, ano vezmu si je všechny!! HAHAHA“ začal se smát, ale to nebyl obyčejný smích, ne to byl smích šílence, který právě přišel o zbytky příčetnosti.
„Teď je mi jasné, že tě zastaví jenom tvá smrt, musím tě zabít, musím ukončit tvé šílenství, musím …“
„A jak to chceš udělat, vždyť se ani neudržíš na nohou.“ přerušil ho Sadao.
„Má pravdu“ pomyslel si Naruto.
Naruto má jen zbytek čakry a pak mu to došlo, náhle ví co musí udělat, je to až ironické. Naruto se začal usmívat, postavil se s bolestí na nohy, musí dokončit souboj. Naruto se otočil směrem k vesnici kde stáli ti co se neúčastnili boje, hledal Hinatu, netrvalo dlouho a našel ji.
„Miluji tě, Hin,“ řekl jejím směrem. Pak se otočil k Sadaovi a začal skládat pečetě, každý hned poznal co se chystá udělat. Ano začal skládat SHIKI – FUIN. Čas jakoby se zastavil, výkřiky jeho přátel byli tlumené, nezřetelné, každá vteřina byla jako hodina, jediné co vnímal byli údery jeho srdce, věděl že brzy zemře, ale také že tím zachrání své přátele.
„Je to dobrý způsob smrti, jediný který má smysl.“ Pomyslel si.
„Co si myslíš, že právě děláš?!?“
„Co, kdo? Nechápavě Naruto
„Ptám se CO SI MYSLÍŠ, ŽE PRÁVĚ DĚLÁŠ ?!?“
„Kuramo?“
„Jasně, že já, nebo jsi čekal anděla co tě vítá v nebi?“
„Na mě nebe nečeká.“
„Proto se ptám naposledy, co si myslíš, že děláš?“
„Co bys tak asi řekl, chystám se zapečetit Sadaa pomocí Shiki – fuin.“
„Jo a sebe sním.“
„Ano, takhle ta technika funguje, není jiná možnost která by mi zbyla.“
„Vždy je jiná možnost.“
„O žádné nevím.“
„Ale já ano. Koukan Tamashii*“
„Co to má být?“
„Technika kterou mohu použít pouze jednou.“
„Proč? Vyčerpá to zbytek tvý čakry?“
„Zničí mě to!“
„Jak, že tě zničí, co tím myslíš?“
„Vysvětlím ti to. Je to technika výměny duše, ty poskládáš pečeť Shiki – fuin, ale já obětuji duši.“
„P-proč bys něco takovýho dělal?
„To kvůli tobě Naruto. Kvůli tobě jsem si vzpomněl jako co mě Rikudou Sennin stvořil. Stvořil mě jako projev nejsilnější emoce na světě a tou není nenávist, je to láska. To nejsilnější pouto, které můžeš s někým sdílet a za to ti děkuji Uzumaki Naruto.“
„To já ti děkuji Kuramo, jsi skutečný přítel.“
„Nech toho, víš existuje i možnost že to nevyjde a zemřeme oba. Pokud to ale vyjde, slib mi jednu věc a to že si splníš svůj sen a již nikdy o sobě nebudeš pochybovat jako dnes ráno.“
„Dobře slibuji a víš že já neberu svá slova zpět!“
„(smích) Ještě jedna věc, poslední dar od tvé matky Kushiny, ona byla opravdu dobrá v pečetících technikách tvého klanu, předám ti informace o technice kterou vymyslela, je to technika Kanki Kare Te Shi no Fuin**. Tato technika potlačí účinky Nikutai Hissui***, která byla použita na Kakashiho.“
„Jsi připraven?“
„Yosh!“
Vypadalo to, že jejich rozhovor trval několik minut, ale ve skutečnosti uběhli jen dvě vteřiny. Naruto doskládal pečetě a on i Sadao se skáceli k zemi. Hinata i Sakura současně vykřikli zděšením a rozeběhli se s ležícímu Narutovi. Netrvalo dlouho a u Naruta se shromáždili jeho přátelé, Hinatě stékali po tvářích slzy, Sakura na tom byla stejně, v klidu nebyl nikdo.Všichni se dívali na Naruta, ten začal otvírat oči a jen šeptem řekl
„Dokud se nestanu Hokagem nemůžu zemřít.“

Tak a je tu konec tohoto příběhu omlouvám se za delší prodlevu mezi díly času bylo málo, jestli chcete vědět co se stalo s Kakashim vyhlížejte novou serii příběhů jenž bude přímo navazovat na tuto. Serie ponese název Proroctví konce a již brzy zde bude prolog, do té doby ahoj.

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2019-08-11 23:41 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: Herdek filek! Tohle nemůže být konec!! Tys to, ale zakončil. Takový konec bych tedy nečekala. Chudák Kurama, obětovat duši zrovna ve chvíli, kdy se k němu mohl konečně dostat. A to už jako nebude? *fňuk* Pěkně nefér to je. Jsem z toho malinko rozčarovaná. Čekala jsem to více epičtější. Asi jsem zmlsaná z GOT. Nevím, co si o tom konci mám myslet. Je to takové pouze naťuknuté. Ale nám právo si stěžovat. Ty jsi autor. Stejně se nemohu zbavit dojmu, že mi tady pořád něco nesedí a nedokážu říct co...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska