manga_preview
Boruto TBV 09

Jak chtěl Pein vyznat lásku

Přitahovala mě. Hrozně moc mě přitahovala. Musel jsem vědět o každém jejím pohybu, což je jen chabá omluva za to, že jsem u ní ve skříní a tiše sleduju, jak se připravuje na koupel. Co mě k ní sakra tak táhne?! Může za to její lhostejnost, vnitřní klid či mírná povaha? Znervózněl jsem.
Prošla blízko kolem mého nanicovatého úkrytu. Jak jsem mohl být tak hloupý a lézt k ní do skříně?! Je to přeci kunoichi! Každou chvíli mou přítomnost musela zaregistrovat! A jakmile mě objeví, nepomůže mi ani můj jedinečný Rinnegan. To je konec! K mému překvapení se však odebrala do koupelny.
Naskytla se mi příležitost ke strategickému ústupu. Měl bych jí využít? Ne. Rozhodně zůstanu. Jak jsem tak tiše seděl, zmocňovaly se mého čím dál tím více zatemnělého mozku chmurné myšlenky.
Vzpomínal jsem na dobu, kdy Konan byla roztomilým, veselým děvčetem a já, Nagato, uzavřeným, smutným dítkem. Nějak se jí však podařilo rozbít mou ulitu tvořenou smutkem s odtažitostí a otevřít mě světu. Yahiko a Jiraiya-sensei jí malinko pomáhali. Ach, ti dva. Tak skvělí shinobi a tak špatně skončili. Kdyby Yahiko nezemřel, pravděpodobně by dnes s Konan tvořili šťastný pár. Zastyděl jsem se, když mě při této myšlence naplnila žárlivost. Žárlit na mrtvé je docela ubohé.
Yahiko byl můj nejlepší přítel, bylo ironické, že zemřel právě mou rukou. Svět je kruté místo, když nutí přátele se navzájem zabíjet, jenže v našem případě to byly hrátky osudu. Nikdy bych Yahikovi neublížil, byl jsem donucen. Kdybych to neudělal, Konan by byla mrtvá.
Yahiko byl hrdina, který se obětoval, a za to ho budu do smrti obdivovat stejně, jako obdivuju svého mistra Jiraiyu. Jiraiya.. další z mých blízkých, kterého jsem musel zabít. Ovšem co znamená jeden život ve srovnání s životy, které díky tomu zachráním? Zemřel ve jménu míru. On vlastně zemřít nemusel. Měl tolik příležitostí k útěku, ale žádné nevyužil. To se od něj dalo čekat. Přeci jen byl z Konohy, zdědil Ohnivou vůli, která všechny z vesnice po celý život provází.
Jen Itachi je výjimka. Ten se jí vzdal. Vždy se najde černá ovce, že? Ale proč sakra přemýšlím o Itachim?! Kde jsem to skončil? Ano, Jiraya.. Jeho oběť také nebude zbytečná, to přísahám! Už žádné války, už žádné utrpení! V novém světě, v mém světě, tohle nebude existovat. Bude to nádherné.
Jestlipak je z toho Konan také tak nadšená, jako já? Určitě ano. Ona sama přeci také kvůli válce přišla o všechno, nejprve o domov, pak o rodiče a nakonec o lásku. Tolik let od té doby uběhlo a ona se tím stále trápí. Jistě, některé rány ani čas nezahojí. Moje rány jsou také stále jakoby čerstvé. Stal jsem se Bohem a přesto nejsem šťastný.
Vlastním legendární Rinnegan, ale nejsem schopen vyznat lásku ženě. Komické. Co když se mi vysměje? Co když tím zničím naše přátelství? Měl jsem se o tom nejdřív poradit s Hidanem, ten má zkušeností na rozdávání, pomohl by mi. Taky jsem si to nejdřív mohl natrénovat na Deidarovi, jemu by se to nelíbilo, ale mé sebevědomí by stouplo. No, teď už bylo pozdě. Do karet mi nenahrává ani fakt, že na ni vybafnu ze skříně. Ach jo, jsem ztracený případ. Jenže mám tělo Yahika, toho muže, kterého stále hluboko v srdci miluje. Mohlo by to krapet pomoct.
Přemýšlím tady o ostatních, ale nad sebou se nezamyslím. Jak jsem vlastně skončil já? Šéfuju bandě nejhorších nukeninů, jací kdy chodili po světě. Loutka, chodící bomba, maniak s kosou, kleptoman, slizký had, lízátko, žralok, chladný génius, aloe vera. Opravdu různorodá skupina. Alespoň, že ten had je pryč. Měl jsem takový nepříjemný pocit, že se snažil sbalit Itachiho. Ale o čem to zase přemýšlím?!
Konan je tu jediná žena, musí to pro ni být hrozné. Na druhou stranu ji hýčkáme – podařilo se jí vydupat kloboučky s rolničkama a lakování nehtů. Stejně být v jejím postavení, zblázním se. Vlastně ani já to nemám jednoduché. Kromě toho, že jsem vůdce výše zmíněné skupiny, mám taky několik různých těl, přičemž moje vlastní tělo je uschováno v jeskyni pod naším sídlem. Sedí na železném trůnu, který se jednou určitě stane i jeho hrobem, dopadá na něj prach a sluneční svit nevidělo věky. To jsem to dopadl.
Ach, Konan se konečně vrátila! Seberu odvahu a půjdu jí říct o svých citech. Vydržel jsem spoustu horších věcí, takže mě nějaké vyznání lásky nezabije, jsem přeci Pein! Ale i tak mi držte palce!

Poznámky: 

Znáte ty dny, kdy venku prší, doma je hrozná nuda a na vás dolehne blbá nálada? Tak tohle je výsledek jednoho takového dne Smiling

4.842105
Průměr: 4.8 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sabaku no Tanuki
Vložil Sabaku no Tanuki, Ne, 2013-05-12 18:43 | Ninja už: 4046 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Držim mu palce Laughing out loud Máš opravdu zajímavej styl psaní a povídka se mi líbila Kakashi YES

If You win, you live, If You lose, You die, If You don't fight, You can't WIN. ~Eren Jaeger

Aye!

Aye!

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, So, 2013-05-11 22:46 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Takže abych to nějak shrnula. Tvůj styl psaní je zajímavý. Ač jsi v podstatě říkala jen věci, co známe z mangy, zaujalo mě to a donutilo dočíst do konce. Tvoje psaní má atmosféru a tempo. Prosím, nepiš parodie. Je jich příliš mnoho a dobrých autorů příliš málo. Hodně štěstí.
Dávám tři hvězdičky, ale dala bych tři a půl, kdyby to šlo. Piš dál, ráda si od tebe přečtu něco ještě lepšího.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Nyphriss-chan
Vložil Nyphriss-chan, Ne, 2013-05-12 18:16 | Ninja už: 4056 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Děkuju za chválu, kritiku i za rady. Rady jsem si všechny vzala k srdci a příště se pokusím vyvarovat jak náběhu k parodii, tak i těch rušivých momentů. Parodie asi jen tak psát nepřestanu, protože mě celkem baví, ale můžu slíbit, že budu psát i takovéhle vážnější povídky, ke kterým jsem si teď docela našla cestu Smiling

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Ne, 2013-05-12 22:50 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Jsem ráda, že tě to nerozčílilo. Mrzí mě, že jsem ti zkazila hodnocení.
Na parodiích samo o sobě není nic špatného. Jenže v současnosti je píše tolik lidí, že jsou hrozně opsané a málokdy dokáže autor přijít s něčím novým. (Je tu pár takových, ale to jsou skuteční géniové typu jeremi, Avárt atd.) Ale samozřejmě piš, co tě baví. Já jako čtenář ty můžu říct, co by se mi od tebe líbilo, ale pokud by tě to nebavilo, nemělo by to cenu.
(A už se ti tu nebudu vykecávat, slibuju. Smiling )

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Dani-chan
Vložil Dani-chan, So, 2013-05-11 22:14 | Ninja už: 4169 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Recepční v lázních

Vždyť to máš dobrý, trubko! Smiling

Mé Fanarty nic extra, jenom pár pokusů začátečnice Smiling

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, So, 2013-05-11 01:32 | Ninja už: 4581 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

chudák ten to teda dopracoval držím mu palce jinak povídka nádherná

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě