manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki hard show! 1.díl

Akatsuki show.jpg

Akatsuki hard show, 1.díl
"Akatsuki, na scénu!"

Pein byl celý nervní. Okusoval si nehty a zarýval si je do svého nového modrého pláště. Celý byl od hlavy až k patě pokryt makeupem a vůbec mu to nebylo příjemné. Vypadal jako teplý jedinec to mu vadilo, jelikož měl mínění o tom, že jediný možný gay je Kakuzu. Najednou si to ovšem přihasil Tobi. "Peine, tobě to ale slušíí, vypadáš jako králííííček, mňááááu, jsi tak kawaii!"
Tobi při jeho slavnostním pokřiku skočil na Peina a ten ho od sebe musel odstrkovat. Navíc se Tobi po místnosti promenádoval v jeho sexy růžové podprsence s medvídky.
"Tobi, ty úchyle, vypadni!"
Křičel Pein na rozvášněného Tobiho, ale ten nehodlal přestat. Proto ho Pein od sebe odkopl tak silně, že se Tobimu rozepla jeho podprsenka. Na zdi se objevila silueta Deidary, ten totiž vcházel do místnosti.
"Hej, co je to tu za rámus? Nemůžu se soustředit na úpravu mého makeupu. Vizážistka si už stěžuje!"
Najednou si ovšem Deidara všiml, jak tam Tobi NAHÝ visí na zádech Peina a začal hlasitě křičet "Božeeee! Sasooooori, Sasoooori, jestli chceš vidět dva přiteplený úchyláky jak se po sobě nazí plazí, pojď rychle sem!"
Pein ze sebe sundal Tobiho, který k němu byl pověšený jako klíště a začal vysvětlovat. Jenže už bylo trochu pozdě, protože přímo před ním stála Konan, která měla hysterický záchvat. "Tak proto nám to nejde, ty jsi normální teplouš! Tobi na tobě visí jako ručník na věšáku! Sbal si svý debil*í kufry a táhni z mé vily!"
Pein se okamžitě vše snažil vysvětlit, vyskočil skoro tři metry vysoko a chtěl začít vysvětlovat. Jenže do řeči mu skočil Kisame, který zrovna krmil svou rybičku Lucinku "Já jsem stejně věděl, že jsi hentai!" Řekl a uklidil své krmení.
Pein zuřil, stále mu někdo skákal do řeči.
"Já se hanbím!!" Křičel Tobi celý rudý.
Dokonce i Itachi dostal záchvat smíchu! Ano, slyšíte dobře, ITACHI! Takhle se naposledy smál, když zabil Kisamemu jeho minulou rybičku, která byla mimochodem Lucinky máma. Tehdy to svedl na to, že Hidan potřeboval oběť pro Jashina.
"Ůůůů, Paine, ty svůdníku!" Křikl zničeho nic Sasori, který nikdy neměl ve zvyku moc mluvit. Tohle si ale vychutnával.
Pein už to ani nehodlal komentovat. Prostě po Sasorim skočil, jenže Sasorimu zachránil zadek pohotový Deidara. A tak se nám tam strhla taková malá bitka.
"Tak dost! Vrať mi mojí podprsenku, Tobi!" Křičela rozzuřená Konan, ale do hádky skočil Kakuzu.
"Konan, mám za to, že tahle je moje, kupoval jsem si jí předevčírem v Takku!"
A tak se strhla bitva i mezi těmito dvěma. To už ale produkční Michael Jackson nevydržel a připletl se do hádky.
"Sakra, ticho! Akatsuki na scénu, hned!" Byl už nervní, jelikož neměl ve zvyku začínat si s problematickými lidmi.
Všichni se ihned uklidnili, protože měli z velkého taťky Majkýýho bobky. Konan si rychle upravila vlasy, Hidan si je ještě trochu nageloval, Tobi si nasadil svou vypůjčenou podprsenku s medvídky, Sasori si vzal jako talisman panenku, kterou si zrovna před chvíli vytvořil, když se tam všichni prali a hádali.
"Show se začíná za 3,2,1, jedete naživo!!" Křikl táta Majkýý a jelo se.
"Dobrý den, vítám vás v prvním díle naší Akatsuki hard show, dnes se budeme zabývat vámi požadovaným tématem a to je facebook!" Spokojeně prohlásil Pein a byl pyšný, jak dramaticky to prohlásil. Sám se v duchu pochválil. "Já se jmenuji Pein a ostatní jsou Konan a spol."
Tohle představení se ale ostatním nelíbilo. Deidara se "nečekaně" ujal slova jako první a ptal se Konan na naprosto nesmyslnou otázku. "Jsi hodně naštvaná, že to Pain dělá s Tobim?"
Konan div nevyskočila z kůže. "Ale ne, to víte že mě to neštve. Proč by mě jako mělo štvát, že je jediný člověk, kterého jsem milovala teplej jako globální oteplování? Proč by mě mělo trápit, že jediný člověk, kterému jsem kdy dala to celu dobu dělal s dýní? To by mě jako mělo trápit? Ach Deidaro, ty hlupáčku. To mě vůůůůbec netrápí! Jinak, facebook používám denně. Zrovna dnes jsem se fotila s Painem a mám to na profilovce. Ani se neopovažujte dát like, protože jí právě teď mažu, ano přesně tak, tato nadupaná Nokia N90 má internetové připojení!" Řekla Konan, chlubící se svým nadupaným telefonem a publikum zůstalo v oněmění.
"Nooo, já mám k facebooku velice dobrý vztah, hraju Happy Aquarium, mám level čtyřicet pět a mám asi šedesát rybiček! Moje nejoblíbenější se jmenuje Olivia, ale když tak přemýšlím, Linda je taky skvělá, nebo snad Jiřinka? Ne, úplně nejlepší je Dorotka, ta nepapá tolik jako ostatní!" Kisamemu zjevně vůbec nedošlo, že nikoho nezajímá a tak se tam ztrapňoval nad tím, jaká jeho rybička je nejlepší.
"Já radši hraji Pet Society!" Tímhle vyrazil Sasori všem dech. Koukali na něj, jako by byl z jiné planety.
Naštěstí se našel někdo, kdo chtěl situaci zachránit.
"No, já mám na facebůůčku nejraději skupiny. Vytvořil jsem už šedesát skupin o Jashinu. Má dva členy!!" Tentokrát to nezachránil ani Hidan, který se chlubil svou novou skupinou na facebooku.
"No, já chci jen říct, že já mám na facebooku nejraději lajkování skupin. Proto jsem Hidanovi lajknul každou jeho skupinu!" Takhle Kakuzu povzbudil svého kamaráda. Publikum mělo stále stejný výraz v očích, nechápavý.
"Já si myslím, že facebook je jen žrout času, lidi běžte ven, bavte se, užívejte života, není tak dlouhý!" Konečně jeden inteligentní názor přišel od Itachiho. Lidé začali tleskat. Itachi se cítil jako král, tak mluvil dál.
"Když už ale na facebook vstoupím, přidávám se do skupiny nájemných vrahů, už sem díky tomu vyvraždil asi padesát rodin. Protože ale nejsem v tomhle oboru moc zkušený, tak se mnou chodí Kakuzu. Jako odměnu za to, že se mnou chodí zabíjet mu dávám peníze, které mi vždy za odvedenou práci dávají mstitelé."
Tak. A jak to Itachi otevřel, tak to taky zavřel.
Všichni se vrátili do své původní pózy. Majkýý si tam vzadu klepal na čelo. Nastala minuta ticha. Tu ale prolomila slova produkčního Majkýýho. "Po reklamní přestávce jsme zpět."
Všem se strašně ulevilo a tak odpočívali do té doby, dokud pořad opět nehodlal začít. Najednou se ale promítla reklama, která naprosto vyvedla Konan z míry.
"Bííbíí, bííbííí, bííííbí, bíííbí, iniciály, které si zamilujete!"
Dokonce přestala být naštvaná na Peina. Ta reklama jí naprosto uchvátila. "Kakuzu, prosím, založ mě! Chci si koupit ten B.B. cream, prosíím!"
Škemrala na kolenou, ale Kakuzu se mezitím zabral do jiné reklamy.
"V naší sázce je dnes 745 549 789 Korun!" Byla to reklama na Sazku a Kakuzu jen oněměně sledoval, jak v reklamě skáče jedna cifra za druhou.
Další reklama zase uchvátila Tobiho.
"Toužíte po tom, aby jste měla hezky vytvarovanou p***lku? Chcete mít krásná a plná prsa? Neváhejte a volejte na číslo uvedené na obrazovce!" Tobi už vytáčel číslo. "Ano, chtěl bych zhubnout bříško, posílit prsíčka a vytrénovat p***lku!" Tobi celý zažraný do telefonátu skoro ani nedýchal.
"Litujeme pane, ale tyto lekce jsou jen pro ženy!"
Tobi byl totálně naštvaný. "Poslouchejte mě slečinko, až se ze mě stane Madara, zničím celej svět a vás budu mučit mým Rinneganem tak dlouho dokud nezdechnete!" Tobi si zjevně myslel, že ho nikdo neslyšel, ale spletl se. Slyšeli ho všichni.
"No Tobi, co to ku*va kecáš?" Naštvaně křičel Hidan a k němu se pomalu přidávali i ostatní.
Tobiho ale zachránil konec reklam, kdy se všichni opět museli usadit a tvářit se, že se nic neděje. Pein už byl ovšem dnes tak nervní, že tuto show ukončil. "Dnes se s vámi loučím, pokud chcete další show, dejte like na naší facebook stránce Tobinka je naše micinka, nebo můžete také čeknout naší internetovou stránku lekcetangastobim.akatsuki.sexy.lucinka.cash.com."

Tímto skončilo první vysílání televizní Akatsuki show. Všichni mezi sebou byli rozhádání a Tobi ještě stále vyhrožoval dívce do telefonu. On opravdu chtěl pevný zadek a velká prsa. Žena mu to ale zavěsila a tak byl v koncích. Konan měla absťák kvůli Peinovo úletu s Tobim a tak pojídala zmrzlinu. Všichni se tam naváželi do Peina s tím, že je gay. A tak se Pain rozzuřil tak, že tentokrát všechny přeřval a vysvětlil jim to. Všichni, kromě bleska Konan to pochopili.

A závěr? Všichni se usmířili a chystají se natočit další díl Akatsuki show, který už bude mít úspěch! Snad...

Poznámky: 

Táák a po krátké době je tu další FF Smiling. Teprve moje druhá Sticking out tongue. Všem vám chci poděkovat za pozitivní ohlasy u předešlé FF, moc mě to potěšilo a tak jsem zvědavá, co vám dá tahle FF. Snad to nebude propadák Smiling. Tentokrát je to série.

4.882355
Průměr: 4.9 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Noemyska
Vložil Noemyska, Po, 2013-06-17 15:55 | Ninja už: 4017 dní, Příspěvků: 675 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak tohle je epic Laughing out loud A mám stejnej mobil jako KONAN jupííííííííííí Laughing out loud

Obrázek uživatele Satsu
Vložil Satsu, Ne, 2013-05-05 19:00 | Ninja už: 4058 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Recepční v lázních

To je dooost dooobre jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Hakime Yuu
Vložil Hakime Yuu, Ne, 2013-05-05 20:20 | Ninja už: 4315 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Pěstitel rýže

Strašně moooooc děkuji Smiling) !!!

Obrázek uživatele Bebe
Vložil Bebe, Ne, 2013-05-05 16:23 | Ninja už: 4021 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Pěstitel rýže

pobavilo... a poriadne... Laughing out loud Laughing out loud



Obrázek uživatele Hakime Yuu
Vložil Hakime Yuu, Ne, 2013-05-05 18:40 | Ninja už: 4315 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc děkuji, potěšilo mě to Smiling