manga_preview
Boruto TBV 07

DeiSaku - Zamilovaní nepřátelé 1

Poletoval jsem nad tou slabou skupinkou na svém jílovém výtvoru. Měli docela dobré postavení, uznal jsem, že ten klučina s copem nebude zas tak hloupý. Neznal jsem je jménem. No, ne všechny. Naruta jsem znal. Grr, jak já toho klučinu nesnáším. Jeho blonďaté bodliny na hlavě mě dostávali do varu, měl jsem chuť se vykašlat na celý plán a sejmout ho jedním jílovým pavoučkem. Umění je výbuch, hmm!
Četná skupinka pode mnou dostala rozkaz zaútočit. Zetsu vyšel z úkrytu, jako oběť. Podle plánu. Rozeběhla se po něm slečna s růžovými vlasy. Týjo, byla silná. S obdivem jsem sledoval, jak se zem začíná drtit, po jejím útoku, kterýmu se Zetsu jen tak tak vyhnul.
Uvědomil jsem si, že na ni zírám s otevřenou pusou. Připomněla mi někoho... ano... připomíná mi ji. Nevěděl jsem, co mám dělat, věděl jsem, že nesmím zklamat, musím jednat podle plánu, nesmím ztratit hlavu nad holkou, ještě k tomu když je náš nepřítel!

Z pohledu Sakury.

Sakra! Ten černobílý utekl. Zatím co se z lesa okolo začali vynořovat ostatní členové téhle zpropadené bandy. Každý z našeho teamu se pustil do boje. Zatím co já byla zaměstnaná Hidanem, při vyhýbání útoků jsem napočítala, že někdo chybí. Jasně, byl to ten blonďák. Porozhlídla jsem se. Každý měl někoho na práci, ale nikdo neměl ono výbušného chlapíka. Znervózněla jsem. Věděla jsem o něm, že díky jílu dokáže pusami, které má na rukách tvarovat výbušniny. Bylo by to nebezpečné. Shikamaru za mnou doběhl, že Hidana zvládne s Inou. Ať utíkám pomoci Hinatě se Shinem. Ohlédla jsem se, kde jsou a beze slov utíkala pomoct. Po cestě jsem ale šlápla na výbušninu z jílu. Vyhodilo mě to do vzduchu.
„Věděla jsem to...“ pošeptala jsem a ztrácela vědomí…

Z pohledu Deidary.

„Do p*dele!“ a bouchl jsem znovu do stromu.
„Co to sakra mělo být? Co jsem to udělal? Zradil jsem Akatsuki a zachránil ji.“ řekl jsem naštvaně.
Vzpomněl jsem si ale na ni. Musel jsem se pousmát, byla to kopie jí. Byla roztomilá, když nevěděla vůbec o světu. Už spí druhý den. A mě už druhý den hledají mý společníci, které jsem zradil. Znovu jsem se zamračil, Pein mě zmučí, zatvářil jsem se otráveně. Měl bych se jít podívat do té jeskyně, kde leží, jestli se nevzbudila. Měl bych jí vysvětlit, co dělá v jeskyni s menšími zraněními a s jejím úhlavním nepřítelem.
Po cestě jsem si bouchl ještě do pár stromů, až jsem byl u jeskyně. Vešel jsem do tmy, kolem zdí byli položené svíčky, aby věděla, kudma se dostane ven. Když jsem došel k místu kde byly deky s ní, všiml jsem si, že sedí a rozhlíží se. Nejspíš si mě nevšimla.
„Kde to jsem...“ řekla zmateně, vůbec netušila, že tam mohla umřít.
Koukal jsem, jak se pomalu zvedá s bolestmi. Trpěl jsem za ni.

4.95
Průměr: 5 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2022-02-28 22:31 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Mise 2022: Na rozdíl od Aki Uchihy mi nějak nevadí, že je kapitola krátká Laughing out loud Ani to, že se zdá, že hlavním motivem k sepsání povídky bylo spárovat dvě postavy, které by se normálně spárovat nedaly. Autorka tu už není, a tak se po předchozí větě neurazí Sticking out tongue I když přiznám, že mi představa Deidary, co se na první pohled zamiluje tak, že se rozhodne převrátit celý svůj život naruby, připadá docela pěkná. Přece jen, ten obrat v jeho životě je k lepšímu.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Čt, 2017-08-31 21:46 | Ninja už: 4898 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" Síce nemám rada, ak je prvý dielik poviedky krátky, ale čo už. No začiatok je sľubný a podľa všetkého to bude na pár DeiSaku a na ten som už strane dlho nič nečítala. No som zvedavá, ako sa bude tento ich príbeh vyvíjať. Ak ťa Pein nájde Dei za to, že si zachránil nepriateľa máč teda fakt po chlebe, alebo ani nie?

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, So, 2013-05-04 21:35 | Ninja už: 4554 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

ach jo ten týden bude utrpení nádhera

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Hikaru-Teruka
Vložil Hikaru-Teruka, So, 2013-05-04 21:29 | Ninja už: 4194 dní, Příspěvků: 180 | Autor je: Recepční v lázních

Hele nechci být nijak jedovatá, ale ta povídka se nějak moc podezřele podobá tý mý... Jestli to je náhoda, prosím, nevykládej si to zle Smiling jinak pěkný, ale jak říkám no. Jsem zvědavá jak to rozvedeš.

L Stamp by Death-Summoner Kill La Kill Stamp 2 by wow1076

Obrázek uživatele Tickle Tykev
Vložil Tickle Tykev, So, 2013-05-04 22:08 | Ninja už: 4062 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

No,protože se mi tvá povídka líbí tak bys ji mohla dopsat,jelikož byla vážně skvělá Smiling

Tickleholdies Sticking out tongue

Obrázek uživatele haliena
Vložil haliena, So, 2013-05-04 20:09 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 405 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc se mi to líbilo jen tak dál Smiling

"Nachystejte květináče do Vánoc jsem zpátky."
"A sbaštíme jim kočku" mimozemšťan Alf Laughing out loud


https://www.youtube.com/watch?v=EHSWLY6XZoE Tohle zbožňuju Eye-wink