manga_preview
Boruto TBV 08

Ponožky v sandálech 008, Apríl?

PicsArt_1343660238169_2.jpg

Jiraiya vytřeštil oči a na zádech ho silně zamrazilo. Potom ale jenom rychle přikývl a odvrátil se.
"Znal jsem ji." řekl a přešel k malému oknu vedle postele.
"Tak mi to vyprávej." zašeptala a na posteli se posadila. Chtěla vědět víc. Její matka už byla dávno mrtvá, skoro ji neznala, takže využila příležitosti se o ní něco dozvědět. Jiraiya se dlouho rozmýšlel, jestli má s tímhle citlivým tématem začínat, ale přeci jenom to byla její matka.
"Milovali jsme se." začal zostra a pořád jeho pohled směřoval z okna ven.
"Byli jsme oba mladí a ona byla ještě navíc krásná, byli jsme spolu štastní. Ale potom šlo všechno do háje. Hazari těžce onemocněla, měla rakovinu. Já jsem věděl, jaké je to břemeno, že se o ni budu muset neustále starat, ale já jsem ji z celého srdce miloval a taky jsem se o ni příšerně bál, musel jsem to prostě všechno vydržet. Jasně, bylo pro mě hrozné poslouchat její neustálý pláč a sebelítost. Nemohl jsem jí pomoct, věděl jsem, že dřív nebo později zemře, ale pořád jsem byl odhodlaný s ní být a být jí jedinou oporou až do konce. Ovšem kdyby Hazari nezjistila, že je těhotná. Byl jsem tehdy mladý, nechtěl jsem zahodit svůj život Shinobiho, abych někde doma do noci vysedával a staral se o malé dítě, které potřebuje neustálou péči. Tohle nebylo nic pro mě, nebylo to mým posláním a tak jsem prostě a jednoduše odešel. Udělal jsem chybu, tu největší chybu, kterou jsem mohl udělat. A je mi to líto." domluvil a stále zůstával odvrácený, aby Akyu neviděla jeho pochmurný výraz v obličeji a slzu, která se zatoulala na tvář neporazitelného Shinobiho a která vyjadřuje všechno co právě cítí. Nejspíš si chtěl zachovat kamennou tvář a veškeré své city skrýt, jako tomu bylo doteď.
Akyu se mírně naklonila a nechybělo málo a spadla by z postele. Začala nad tím přemýšlet, dala si dvě a dvě dohromady a po jeho neustálem mlčení dospěla k názoru, že Jiraiyovi to nejspíš nedochází.
"Jiraiyo," začala, sama ještě dost v šoku, "víš, po tom co jsi mi řekl... je možný, že jsem tvoje dcera." Jiraiya se prudce otočil a vypadal dost zaraženě. Tolik zvratů se událo v jeho životě a to jenom díky jedné tajemné holce! Přešel, celkem klidně, zpátky k židličce, znovu se posadil a zadíval se jí do očí. Nemohl uvěřit tomu, co Akyu právě řekla. Ovšem mohla to být pravda a taky nemusela.
Najednou se otevřely bílé dveře a do pokoje vtrhla obtloustlá sestřička s teploměrem a dvěma balíčky prášků v ruce. Neobtěžovala se ani zaklepat, dokonce se ani nezeptala, jestlipak náhodou neruší, místo toho se začala vlezle na něco vyptávat Akyu.
"Tak jak se má naše novopečená maminka?" úsměv.
"Nebolí vás něco, necítíte, že máte teplotu?" úsměv.
"A tohle je budoucí tatínek?" úsměv.
"Moc vám gratuluji pane...?" úšklebek. Jiraiya přimhouřil oči a těkal jimi střídavě na vlezlou sestřičku, střídavě na šokovanou Akyu. Potom se upřímně rozesmál.
"Tak to jo!" řehtal se, až se za břicho popadal.
"Dneska je Apríl? Děláte si ze mě srandu, že?" smích neustával, místo toho se rozléhal po celé nemocnici. Vlezlá sestřička nahodila nechápavý výraz. Nejspíš si myslela, že Jiraiya utekl z nějakého ústavu, ale nebylo se vlastně vůbec čemu divit. Akyu se rozhodla, že přebere situaci do svých rukou.
"Ne Jiraiyo. Neděláme si srandu, jsem fakt těhotná." řekla a pohladila se na břichu, které ještě ale nevykazovalo žádné známky o těhotenství. Jiraiya vstal a nejistým krokem došel ke dveřím.
"Promiň." zašeptal, nebo spíš naznačil pusou a pak opustil místnost a vyběhl ven z nemocnice.
Nejdříve chvíli běžel, ale pak usoudil, že na přemýšlení běh není zrovna dvakrát ideální.
"Já mám teď dceru a budu děda?" zastavil se, když se mu vrátil rozhovor v nemocnici.
"Já mám teď dceru a budu děda a to všechno jenom za jeden den? Ani ne! Za jednu návštěvu v nemocnici?" opravil se a znovu se rozesmál.
"To vážně není možný!" zaúpěl a ruce zvedl nahoru směrem k nebi.
Vypadalo to, jakoby chtěl znovu utéct před pravdou, utéct před skutečností. Úplně stejně, jako tehdy před lety. Znovu utíkal sám před sebou. Jeho plán pro dnešní večer ale byl zapomenout na tu pochybnou návštěvu v nemocnici. A jak se nejlépe zapomíná? Přece tak, že se jde do baru a stříská se do němoty.

Poznámky: 

Už to sviští, blížíme se k závěrečnému dílu! Děkuji všem za přečtení Smiling

4.916665
Průměr: 4.9 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2019-01-06 23:28 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise3S: Fíha, teď si mě fakt pobavila. Tos mi připomněla jednu historku, co kdysi dávno vykládal náš Král komiků o zamotaném příbuzenstvu. Vřele doporučuju si to poslechnout. Nenechala ses náhodou inspirovat? Laughing out loud Nedalo mi to a prostě jsem si to k dílu pustila jako kulisu a musím říct, že to šlo skvěle dohromady. Až mi z toho šla hlava kolem, ale ne tolik jako Burianovi, ale i tak.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, So, 2013-01-26 02:49 | Ninja už: 5323 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Well… Co na to říct? Můžu jen doufat, že je to na něj jen nějak narafičené, protože se mi moc nezamlouvá, aby byl dědečkem svého dítěte… I když tentokrát musím uznat, že by se mu to stát fakt mohlo Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Ne, 2012-10-21 16:35 | Ninja už: 4288 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Už při prvních větách jsem si říkala, jestli to nakonec nebude jeho dcera Laughing out loud no a teda zvrat tak je teda dost, už jsem si říkala, co se bude dít a ono se stane tohle Smiling sugoi Laughing out loud

Obrázek uživatele Anee-chan
Vložil Anee-chan, St, 2012-10-17 21:29 | Ninja už: 4262 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Heej to je KAWAI. Plosíím další dílek. To je jediná povídka na kterou čekám.Smiling

Miluji, tedy jsem. Samota není.

Obrázek uživatele Ronnie
Vložil Ronnie, St, 2012-10-17 21:04 | Ninja už: 4281 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

No tak to bylo boží! Laughing out loud Vážně tohle miluju, mám takový ten divný pocit v břiše, to je asi napětí a natěšenost co? Laughing out loud Tvoje příběhy se mi čtou vážně skvěle, nevím co k tomu dodat Smiling Snad jenom, už konec? A neplánuješ další kapitolovku? Ráda bych si od tebe ještě něco přečetla. A co takhle udělat si ten seznam povídek tady na Konoze? Abys v tom měla lepší přehled a my tví věrní čtenáři, abysme hned našli to co hledáme! Uvažuj o tom Smiling

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-10-17 21:25 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju ti, moc mě to těší a dělá mi to radost Smiling Jinak co se další série týče, už dlouho mám jednu v plánu, tak snad se mi podaří do vánoc poslat první díl. A ohledně seznamu, nad tím jsem ještě nepřemýšlela, ale připadá mi to jako dobrá věc. Až tu budu mít více věcí, protože nevím jestli má smysl zakládat ho, když jsem prozatím nevydala tolik povídek, tak nad tím pouvažuju Eye-wink

Obrázek uživatele Kvakinka
Vložil Kvakinka, St, 2012-10-17 19:56 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 178 | Autor je: Pěstitel rýže

super, super, super jinak se to ani nazvat nedá XD

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, St, 2012-10-17 21:19 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuji ti, Kvakinko Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Po, 2012-10-15 21:28 | Ninja už: 4544 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Incéééést!!! Laughing out loud Né promiň, ale to bylo první, co mi zařvalo v hlavě.. Laughing out loud
Dílek byl úžasnej... Jiraiya je dědečkem, úžasný! *utírá imginární slzu*...
Těším se moc na další díl, tenhle byl skvělej.. Smiling)

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-10-16 06:50 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ale ne, vždyť máš pravdu, jde o incest Laughing out loud I když to rozhodně nebude hlavní pointa příběhu Laughing out loud Děkuji ti.

Obrázek uživatele Anee-chan
Vložil Anee-chan, Po, 2012-10-15 21:07 | Ninja už: 4262 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

To to to je KAWAI!!! Víš jak dlouho sem na tenhle díl čekala??? Je to úžasný všechna očekávání splněna.Laughing out loud Rychle další díl ale už to tak nenapínej!!. Dávám 5

Miluji, tedy jsem. Samota není.

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-10-16 06:51 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

To jsem vážně moc ráda, děkuji ti Smiling

Obrázek uživatele Kvakinka
Vložil Kvakinka, Po, 2012-10-15 21:06 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 178 | Autor je: Pěstitel rýže

tak to je super fakt uhozený dávám 5

Obrázek uživatele MangeykouKakashi
Vložil MangeykouKakashi, Po, 2012-10-15 21:03 | Ninja už: 4311 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Ty mi to snad děláš schválně! Laughing out loud Ani nevíš, jak moc mi rve srdce, když to tak brzo utneš, to není normální Laughing out loud Ale abych konečně napsal co jsem chtěl: Konec? Už? Laughing out loud To uběhlo nějak rychle! Každopádně si s tím ještě vyhraj a hlavně ať to skončí šťastně!

Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, Út, 2012-10-16 06:53 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ano, máš pravdu, uběhlo to hodně rychle. Každopádně už mám v plánu akorát dva díly a pak šmitec. Není důvod to více nějak natahovat. Skončí to v tom správném okamžiku a můžeš mě proklínat jak chceš, stejně to skončí Laughing out loud Děkuji ti.