manga_preview
Boruto TBV 10

Proměna 11 díl

Kurama se probral. Seskočil z jeskyně na písečnou zem vedle Sakury a Hinaty.
„Už si se vyspal?“ zeptala se Sakura.
„Proč bych asi jinak vstával?“ Kurama dělal uraženého, ale moc dlouho to nevydrželo. Po krátkém občerstvení se vydali k branám Suny. Skrz hradby prošli hladce, ani stráže se neobtěžovaly ptát se na jejich jména. Všichni ve vesnici je znali.
Jedinou zvláštností byla oranžová liška s pláštíkem. Bylo zvykem, že jsem občas zavítala zlatá liška. Toto byla novinka, a tak si jí musel každý řádně prohlídnout.
„Proč se na mě musí každý dívat?“ zašeptal.
„Já bych se nedivila, přeci jen liška ve vesnici není moc častá.“
„Právě naopak mladá slečno.“ ,jakýsi starý pán o berli, který zaslechl jejich rozhovor, začal vysvětlovat. „Víte, zde není nijak zvláštní, když sem zavítá liška. Jenže jsou to fenkové, ale my je nazýváme ‚Děti ohně a písku‘. Prvně byli spatřeni na hranicích se zemí ohně, ale pak přešli do naší země.“ Neznámí se k nim otočil zády a šel pryč.
„Zvláštní muž.“
„Souhlasím Kuramo. Tak pojďte Gaara na nás čeká.“ Hinata s Kuramou přikývli a vydali se k sídlu Kazekageho.

Naruto kráčel uličkou mezi liškami hned za princeznou vesničky.
„Co to je vlastně za vesnici?“
„Tato malá ‚vesnička‘ jak to nazýváš se jmenuje Kitsooka. Je to útočiště pro nás fenky.“ Po zbytek cesty už byl potichu. Dorazili před jednoduchý, malý, kulatý domek. Princezna vešla dovnitř.
„Pojď dovnitř.“ Naruto chvíli váhal, ale nakonec přeci jen vešel. Ve vnitř se nacházelo neskutečné množství barevných polštářů, rozložených do kruhu. Na každém seděl jeden fenek a každý měl okolo krku ovázaný jiný šátek různé barvy. Na vyvýšeném místě byl jeden obrovský fialový polštář se zlatými střapci. K němu si to mířila princezna. Vyskočila na polštář a udělala si pohodlí. Zprava a zleva vyšli dva fenci se stříbrnými šátky na obou předních packách. Sedli si vedle princezny na své rudé polštáře.
„Takže proč jsi přišel?“
„Ehm, já… já jsem netušil že… že bych mohl něco vůbec objevit, já…Auu!" Co si ho kouslo do ocasu. Přitáhl si ho k sobě a uviděl malou zlatou lištičku, jak visí na jeho ocase.
„Kuro! Pusť ho!“ Malá lištička povolila stisk a neobratně spadla na zadeček.
„Ale já si chci hrát!“ Křikl Kuro.
„Neboj se. Za chvíli si budeš hrát. Tak se běž hezky posadit.“ Něžně řekla princezna. Kuro se vesele zasmál a upaloval k zelenému polštáři.
„Omlouvám se Naruto, ale je to tvoje chyba. Neměl si tak mávat ocasem.“
Naruto!
Opět stál v mělké vodě před vysmátým lišákem.
„Máš ty vůbec tušení s kým to mluvíš?“
„Princezna kitoky nebo tak nějak. Proč?“ Naruto se zvědavě podíval na Kyuubiho. Ten se jen usmál a začal povídat.
„Víš, ještě než jsem byl poprvé zapečetěn. Tak jsem se měnil na malou lišku.“

Kdesi poblíž hranic mezi Písečnou a Listovou byl les, do kterého nikdo nevkročil. Byl prokletý! Kdokoliv do něj vstoupil už nikdy nebyl spatřen. V tom lese kdesi hluboko se nacházela jeskyně. V té jeskyni se ukrýval a vyčkával na svou příležitost mocný démon Kyuubi. Cink.
„Konečně.“ Devítiocasý se začal z plna hrdla chladně smát. Vstal a ve své zmenšené podobě vyšel do pustého lesa.
Běžel vysokou trávou rychle a tiše. Blížil se k hranicím svého lesa odkud přicházelo zvonění rolničky. Už pár metrů. Poslední skok a už byl na menší mýtince, kde na zemi ležela o něco menší zlatá liška než byl on sám. Ležela tam s velmi ošklivou ránou na přední tlapě a na druhé měla lano. Okolo krku měla masivní ocelový obojek s kusem řetězu. Kyuubi začal obcházet kolem bezmocné lištičky a začal se pochechtávat.
„Co se ti asi tak mohlo stát, že jsi tak zbídačená. Nejspíš si věřila těm podlým vesničanům co?!“, Kyuubi se začal smát ještě víc, „Jen se neboj já tě zbavím toho trápení!“
„Prosím… pomoc… musím… zachránit… sestřičku.“ Liška už nedokázala víc udržet pozornost. Zavřela oči a upadla do bezvědomí.
„Hm, zajímavé umíš mluvit. Zatím jsem teda neviděl lišku, která by uměla mluvit. A zachránit koho? No uvidím pro teď tě nechám být a zbytek mi dopovíš později.“ Jedním seknutím drápů přeťal ocelový obojek. Když spadnul, naskytl se mu pohled na sedřený krk. Z packy jí sundal lano a dal jí trochu své čakry na zacelení ran. Dal si jí na záda a odnesl do své jeskyně.

Naruto se uchechtl.
„Teda to bych do tebe nikdy neřekl.“

Poznámky: 

Tak jsem to napsala a vydávám. Já osobně si myslím, že tento díl je pod můj průměr, ale snad se bude líbit. takový dotaz chtěli byste nějaký obrázek k této FF?

4.764705
Průměr: 4.8 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lefthandedpower
Vložil Lefthandedpower, Út, 2014-11-18 20:36 | Ninja už: 3526 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

Aaa... Kyuubi je lidumil liškumil! Laughing out loud Rozkošné a sladké...

Zatím si myslím, že Kurama hrál v historii "vesničky fenků" roli jakéhosi Mojžíše, že vyvedl zbídačené a utlačované lištičky ze spárů zlých, ehm... (Kdo že byli ti padouši? *vyhledám si jejich identitu v textu*) vesničanů, ano, zlých a šavlozubých vesničanů!

Obrázek! Laughing out loud Proč ne, pokud chceš, dej si sem klidně dva, čím víc, tím líp. Laughing out loud
P.S.
Je zde nějaká šance, že je tahle "princezna" výsledek Kyuubiho jednorázového povyražení si s touto osvobozenou a po záchraně sestřičky prahnoucí lištičkou? *rozzářený pohled plný nadějí a snů* Laughing out loud

Left-handers will rule the world!
Povídky od pomateného leváka

Obrázek uživatele niky.riky
Vložil niky.riky, Út, 2014-11-18 20:41 | Ninja už: 4736 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Student Akademie

Pytel plny otazek, ano, to jsi ty Laughing out loud sotva na jednu,odepisu, je tu dalsi Laughing out loud ale ja ti to kazit nebudu Laughing out loud jak rikam, cti dal a uvidis Sticking out tongue

Obrázek uživatele Lefthandedpower
Vložil Lefthandedpower, St, 2014-11-19 16:18 | Ninja už: 3526 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

Sticking out tongue na tebe! (máš babu! Smiling)
(To je normální, vyplazovat na lidi jazyky? Vždyť je to neestetické, nehezké a nehygienické.)
A není nic špatného na tom, být krapet... trochu... maličko... hodně zvědavý.
Kdo se hodně ptá, hodně se dozví Smiling Laughing out loud Evil

Left-handers will rule the world!
Povídky od pomateného leváka

Obrázek uživatele niky.riky
Vložil niky.riky, St, 2014-11-19 19:26 | Ninja už: 4736 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Student Akademie

teď ty Sticking out tongue ( a máš jí! Laughing out loud )
(jj, je Smiling )
ano neni Laughing out loud ale nejsi zvědavý.. krapet.... moc? Na to, že stačí jeden čuflík, abys zjistil, co se bude dít Laughing out loud

P.S.: napiš mi do soukromých zpráv, co tam mám za chyby Smiling ráda se poučím z mých chyb před třemi lety Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2012-09-14 22:53 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Zase se ti nechtělo kontrolovat pravopis? To ti ale u mě jako výmluva nezabere. Doporučuju najít si korektora, pokud se ti nechce (nebo na to prostě nemáš buňky; my to chápem, ne každý je na pravopis génius). Eye-wink
Pokud budou hrubky i v příštím díle, nevydáme ti ho, dokud si je neopravíš. A u všech předchozích bys to měla honem udělat taky.

Pozor, je velký rozdíl mezi JSEM (tvar slovesa být) a SEM (určením místa). "Bylo zvykem, že jsem občas zavítala zlatá liška."

A ještě jedna věc... "Flashback-konec flashbacku" je to největší zlo, které se může v psaném textu vyskytnout. Důvtipný čtenář si domyslí, že píšeš o minulosti, nebo vzpomínkách hrdiny. To, že nedůvtipný čtenář nepochopí, tě nemusí trápit. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie