manga_preview
Boruto TBV 09

Zrození Bílého Tesáka z Listové 05

V minulém díle: se tým písečných ninjů spolu se Sakumem vydali pronásledovat nepřítele…

Kapitola 05 – Útok!

Zrovna vycházelo slunce, když naši hrdinové nabrali sil a připravovali se na útok. Společně si již po několikáté procházeli plán, aby se nestalo, že by někdo zapomněl svou úlohu.
„Všichni chápou?“ Zeptal se Guuku a odpovědí mu bylo souhlasné přikývnutí.
„Dobře. V tom případě. Vyrážíme!“

Ovšem Sakumovi se celou dobu zdálo, že postupují nějak snadno, že i pasti jsou na úrovni začátečníka, ale jejich nepřáteli byli zkušení shinobi. A v tom mu to došlo, celou tu dobu se nechali vodit za nos. Po celý ten čas je nepřítel pozoroval, věděl, co mají v plánu a byl o krok před nimi. Chtěl se o tuto informaci podělit s Guukem. Ten mu však odvětil jen gestem, aby nemluvil. Znamenalo to snad, že o tom ví? Nebo je snad pod vlivem ještě něčeho jiného, silnějšího o čemž nemá ani potuchy? Jedno bylo jasné, genjutsu, které nepřítel použil, bylo zatraceně dobré. Takhle dokonalé iluze byli schopni jen velmi nadaní ninjové nebo uživatelé sharinganu. Ať už to bylo jakkoli, stál proti nim silný a odhodlaný nepřítel a nemínil se jen tak vzdát své mise. Sakumo nevěděl co má dělat. Pokoušet se o uvolnění nemělo smysl. U genjutsu takovéhle úrovně neměl nikdo šanci.

Ze zamyšlení probral Sakuma Guuku, který svou technikou Satetsu v mžiku zformoval zbraně a vyslal je do všech směrů. Iluze skončila a oni si konečně mohli prohlédnout své soupeře. Byli celkem tři. Teď už bylo jasné, kdo seslal iluzi. To co je postihlo, byla legendární oční technika Uchiha klanu, Kotoamatsukami.
„Ale copak to tu máme. Napodobenina člena Uchihů, rybář a čaroděj. Nádherná skupinka odpadlíků z bingo knihy.“ Začal vcelku drze Miro.
„Jsme tu s pověřením skryté Mlžné, jakákoliv akce vůči nám bude chápána jako válečný akt a bude se podle toho jednat.“ Odvětil suše uživatel sharinganu.
„Nejen, že jste se nacházeli na území písečné, ale a to je důležitější, bezdůvodně jste zaútočili na obyvatele a zmasakrovali je. Okamžitě vraťte ty dokumenty a zmizte!“ Vyprskl ze sebe zjevně naštvaný Guuku a sevřel ruce v pěst.
„To máte smůlu“ ušklíbl se další z trojice „ty dokumenty jsou pro naši vesnici celkem důležité a jen tak se jich nevzd…“
Než to však stačil dodat, byl už Sakumo spolu se Sasorim nad jejich hlavami a chystali se k útoku.

„Je to past!“ zakřičel poslední z trojice, ale to už bylo pozdě. Sakumo ho nemilosrdně proťal svým chakrovým ostřím. Sasori si také nevedl špatně a jen pomocí jedné loutky dokázal po chvilce bojů porazit i svého soupeře. Teď už zbýval jen jejich velitel. Tajemný ninja se sharinganem tak mocným, že si nikdo nechtěl domýšlet, co by s ním dokázal jeho pravý uživatel.
„Pokud vím, tak sharingan mají většinou jen Uchihové. Takže… co tady dělá člověk, který vlastní oči Madary a není mrtvý?“ Zeptal se Sakumo, když se situace uklidnila.
Nepřátelský ninja se pousmál „není to snad jasné? Sám Uchiha Madara mi daroval své oči a naučil mě vše, co uměl.“
Všichni se zhrozili. Každý slyšel o schopnostech Uchihů na bojišti a ještě hroznější zvěsti kolovali o jejich nesilnějším členovi a vůdci, Uchihovi Madarovi. Co od něho tedy mohou čekat?

To se dozvíte v další kapitole. A jak se příběh vyvine dál a jaká legenda vznikne? Těšte se na další díl.
Příště:
Kapitola 06 – Závěrečná bitva! Legenda ožívá.

Poznámky: 

Opět doufám lidičky, že se to povedlo, a že z toho něco málo pochytíte. Za chyby se omlouvám.

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2019-08-15 15:26 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: Nééé, tohle fakt není fér. Proč každá povídka musí být utnuta v tom nejlepším? A zrovna teď, když se to začalo tak krásně rozjíždět. Uááá!! Jěště, že jsme se tak nějak dozvěděli, kdo byli ti, co zmasakrovali vesnici, proč tedy ty dokumenty neměli jinde? Když určitě museli vědět o nepřátelích. Že by Madara byl tak hodnej a dal někomu cizímu své oči? Tomu se mi nechce ani věřit. Spíš to bude jen jakási jeho loutka. Fakt je škoda, že povídka není ukončená. Byla by o to lepší. Takže si budu muset zase domyslet konec... jinak se mi příběh líbil. Měl spád a ubíral se docela zajímavým směrem. Jen poslední rýpnutí. Nebyla v té době Konoha na kordy s Konohou? Nebo si to pletu?

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Ne, 2012-08-12 15:37 | Ninja už: 4589 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

supr těším se na další díl

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě