manga_preview
Boruto TBV 11

Zrození Bílého Tesáka z Listové 04

V minulém díle: jste zjistili, co se doopravdy stalo v napadené vesnici. Dnes našeho hrdinu čeká pronásledování nepřítele v týmu s písečnými ninji…

Kapitola 04 - Pronásledování
Hatake Sakumo, Guuku, Ihoko, Miro a Sasori vyrazili společně pronásledovat nepřítele. Sakuma po celou tu dobu trápila jedna věc. Pokud totiž mají pracovat společně jako jeden tým, musí si navzájem věřit a zároveň i vědět, co může každý od toho druhého očekávat. Ovšem nelenil a se svými obavami se ihned podělil s velitelem písečných ninjů.

„No, takže, jak bych to asi nahrubo popsal“ začal hlubší představování Guuku „Ihoko je genius v lékařských technikách, takže pokud se ti něco během našeho malého dobrodružství přihodí, běž ihned za ní. Mimo jiné se o sebe dobře dokáže postarat, byl jsem s ní na misích již mnohokrát a naprosto ji věřím. To by bylo o naší jediné člence.“ Vypravování přerušil hluboký nádech, který přešel do předešlého monologu. „Dál tu mám dva nováčky, Miro, i když to nerad říkám, je obdařen speciálním kekei genkai, které mu umožňuje nahlédnout do jakékoli duše, čímž se stal nejmladším členem našeho vyslíchacího týmu. Mimo to je také zkušený shinobi.“ Opět následovala pauza, když v tom se něco pohnulo v nedalekém křoví v blízkosti řeky. Všichni se okamžitě zastavili a zpozorněli. Byl to však pouze obyčejný divočák, který hledal něco k snědku a jakoby vycítil nebezpečí, okamžitě upaloval zpět ke své rodince na druhé straně cesty.

„Nic to nebylo.“ Prohlásil klidným hlasem Miro.
„Pokračujeme,“ zavelel Sakumo.
„Kde že jsme to skončili?“ Zeptal se Guuku, ale vzápětí si sám odpověděl. „Jo u tamtoho, no tím druhým je Sasori. Velice nadaný hoch, loutkař abych byl přesný. A ne tak ledajaký, své loutky si staví sám. Ale je tak trochu uzavřený, slyšel jsem, že nemá otce ani matku. Jinak je ale schopný a v boji podle hlášení nedělá chyby.“ Dokončil své vyprávění, ale nakonec dodal svou otázku, kterou Sakumo čekal.
„Teď bych rád také věděl, co dokážeš ty.“ Vyřkl již jasný dotaz velitel písečných.
„Nikdy jsem nebyl velký egoista, takže o sobě nebudu mluvit přehnaně. Bojuji efektivně a zásadně s tímto bleskovým ostřím“ poukázal Sakumo na záda, kde měl pouzdro s Hakkou Chakura To (běloskvoucí chakrové ostří).

Když v tom se zastavil. Ostatní ho následovali. Všichni věděli proč jejich stopař tak zbystřil. Psi, které vyslal, zde totiž čekali na svého pána, aby podali hlášení.
„Tak co jste zjistili?“ zeptal se narovinu Sakumo.
„Před námi je nastraženo mnoho pastí, podle pachu jsou za nimi ty, které hledáš. Nejspíš se utábořili a jsou dva nebo tři. To je vše.“ Zakončil hlášení jeden z psů.
Hatake je odvolal a začal s ostatními kontrolovat, o jaké pasti se jedná a jak útok na nepřítele provedou. Nyní však, Guuku zdvihl ochranou bariéru a všichni si šli odpočinout.

Jak se příběh vyvine dál a jaká legenda vznikne? Těšte se na další díl.
Příště:
Kapitola 05 – Útok!

Poznámky: 

Opět doufám lidičky, že se to povedlo, a že z toho něco málo pochytíte. Za chyby se omlouvám. Smiling

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2019-08-15 15:16 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: I informativní dílky musí být. Takhle povídka má jednu zásadní chybu. Kapitoly jsou strašlivě kraťounké. Sotva se začtu, už je jako konec? To ubírá na kráse, sice je o to děj narvaný tolika informacemi. To by až tak nevadilo. A to Guuku nezná Chiyo? jeho stále se hrající mrtvou babičku? To se tedy divím. Navíc když to byla ve své době hodně nadaná Loutkářka. Už mlčím, ty jsi autor. To bych se docela pobavila, kdyby jeden z jeho psů byl štěně Pakkun. Laughing out loud Určitě musel děsně kawaiii. Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Út, 2012-07-31 23:33 | Ninja už: 4652 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

je to úžasný,jelikož jsem se ke čtení dokopala až teď tak ti to napíšu za všechny díly,je to boží a jen tak dál pokračuj a těším se na další díl

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele kotelmaniac
Vložil kotelmaniac, St, 2012-08-01 06:52 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Prostý občan

Díky moc. Samozřejmě, že hodlám pokračovat. Jen ještě nevím zda frekvencí 1 díl za týden nebo častěji Eye-wink