manga_preview
Boruto TBV 09

Sharingan a Byakugan a nebo jako Jin a Jang 01

Hanabi se procházela lesem. Byla už skoro tma, stromy a keře pomalu začaly vypadat nebezpečně. Hanabi ale šla, jakoby to ani nevnímala. Šla a šla stále hlouběji a hlouběji, když tu najednou se za ní něco ozvalo, otočila se a uviděla Itachiho. Začala se připravovat k boji, ale Itachi ji zarazil.
"Nemá cenu bojovať. Hanabi Hyuuga... prišiel som si pre tvoj Byakugan. Buď múdre dievčatko a nebráň sa, ako som už povedal, nemá to cenu."
Hanabi jeho slova nevnímala, aktivovala Byakugan a vrhla se na Itachiho, ale Itachi ji jednu vrazil a ona vyčerpaná padla k zemi. Byla tak slabá, jakoby z ní někdo vysál všechnu energii. Itachi na nic nečekal a spolu s ní zmizel. Dorazil s ní ke skrýši Akatsuki.
"Vravel som ti že to nemá cenu. Asi nebudeš také múdre dievčatko, ako o tebe všetci v Konohe vravia. Dovoľ, aby som ti ukázal samotné sídlo Akatsuki. Pozeraj sa pokým máš čím. Onedlho bude tvoj Byakugan môj."
Hanabi sebrala všechny síly, co jí ještě zbývali a ze všech sil na něj zaječela.
"Klidně se o to pokus, klidně se mě pokus zabít, ale moje sestra a všichni z Konohy mě budou hledat a najdou mě a můj Byakugan ty nikdy nedostaneš."
"Aké silné slova, od niekoho, koho vyradila z hry jedna rana. Hovorí sa, že si silnejšia ako tvoja sestra, ale tá sa vydržala hrať dlhšie. Tvoja sestra ťa nenávidí. Všetci s Konohy neznášajú rozmaznanú princezničku s Hyuuga klanu. Hanabi, si už dosť veľká, aby si pochopila, že Hinata ťa nenávidí, lebo to ty si bola oteckov maznáčik. Jedine tvoj otec ťa mal rád. Škoda že neprežil to, ako sa s ním Kisame a jeho rybičky hrali."
"Lžeš! Moje sestra nikdy nedovolí, aby se mi něco stalo." Hanabi už v návalu křiku a pláče docházely síly. Pomalu přestávala vnímat svět okolo. Pomalu už nevnímala ani svoje vlastní slzy a křik a pomalu upadala do bezvědomí.
"Vážne? No ako povieš pusinka. Veď uvidíme, kto má pravdu. A ešte jedna vec. Ak by aj náhodou Hinata prišla, aby ťa zachránila.... príde včas?"
Itachi se ještě jednou podíval na Hanabi. Ta už ale ztratila vědomý a omdlela. Itachi se sám pro sebe usmál, vzal Hanabi do náruče a odnesl jí do malé černé místnosti bez okna, s obrovskými dveřmi. V místnosti nebyla ani postel. Byla tam jenom suchá sláma a stará deka. Itachi opatrně položil Hanabi na slámu a lehce ji přikryl dekou. Pak vstal a šel ke dveřím, které s obrovským rámusem zavíral se slovy...
"Dobrú noc, pusinka. Zajtra sa zase budeme hrať. Dúfam, že vydržíš viac ako dnes." .... a odešel do jídelny, kde byl jenom Hidan, který právě dořekl jednu z jeho stupidních modliteb k Jashinovi. Ostatní byli na misích a Pein s Konan měli líbánky.
"Stále veríš na tie sprostosti o Jashinovi, Hidan?" Zeptal se Itachi ironicky.
"Ne*er se do toho Itachi a vůbec co ta ku*va? Kdy mě k ní pustíš, abych si s ní mohl trochu pohrát. U Jashina Itachi… vždyť to mi nemůžeš odepřít!!!"
"Tá Ku*va, je moja hračka Hidan. Ak mi pokazíš hračku, ani ten prije*aný Jashin ťa už nevzkriesi. Rozumieš?! Je to Hyuga Hanabi. Má Byakugan, a na zajtra má naplánované, že sa bude hra so mnou!"
"A co pozítří?" Zeptal se Hidan jako nevinná školačka.
"Hidan... ne*er ma! Buď taký dobrý a ne*er ma! MOJEJ hračky, sa ani nedotkneš, inak ti tú tvoju kosu aj s Jashinom niekam strčím, a nebude sa ti to páčiť!" Křičel rozčílený Itachi.
"To jako ty? Itachi přece nevěříš, že bys byl silnější než já a víš co? Nechej si tu ku*vu pro sebe mně je to u prd*le, ale Jashina kritizovat nebudeš! Je to ten nejmocnější, nejlepší a nej..."
"...pri*ebanejší Ch*j! Hidan... TY že si silnejší? Haha.... Mangekyou Sharingan!" Zařval Itachi a Hidan se ocitl v tmavém prostoru, kde viděl, jak se pomalu rozpadává, a příšerně ho to bolelo...
"Ku*va dost! Itachi vyhrál jsi... nech mě už bejt!" Křičel Hidan.
" Tak si Ku*va uvedom... s kým sa bavíš!" Řekl Itachi a odešel do svého pokoje, lehl si na postel a so sladkým úsměvem na tváři za chvíli usnul. Hidan ležel v jídelně na zemi a v duchu proklínal Itachiho.

Poznámky: 

Tak jsme se rozhodli,že napíšeme první CZSK FFku na naše oblíbené téma- Romantika. Doufáme, že se vám to líbilo a když čeština není dobrá, může za to Mayagaara Laughing out loud
Tipujte, jak to skončí.

4.7
Průměr: 4.7 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele MayaGaara
Vložil MayaGaara, Po, 2012-07-02 08:09 | Ninja už: 4608 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

Naša prvá spoločná FFka je na Konohe. Dúfame, že sa vám páčila. Budeme sa tešiť s komentárov ale uvítame aj kritiku. Smiling

Moje FFky:

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2012-07-01 21:20 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Kinatu
Vložil Kinatu, Ne, 2012-07-01 22:30 | Ninja už: 4753 dní, Příspěvků: 249 | Autor je: Prostý občan

Jj... já jsem sem ještě večer šla, abych to rychle opravila, když jsem si na to vzpomněla. Jo určitě to doopravíme Smiling

Nejhorší je někoho milovat, jen tak letmo se ho dotýkat a vědět, že nikdy nebude tvůj.
Cesta, která nikam nevede, je blbá.
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Trpělivost růže přináší.