manga_preview
Boruto TBV 07

Nový člen, díl 14

„COŽE?!“ zakřičela překvapeně Natsumi, když se dozvěděla svůj a Hirokiho trest.
„Jak jsem řekl. A už tu prosím tak nekřič, nerad bych přišel o sluch,“ napomenul ji Pein.
„O co ti, sakra, jde?! Vždyť je to úplně nelogický! Kdo by k sobě přivazoval dva nepřátele?! Ze snahy o vybudování dobrýho vztahu?! A jako seš normální?! I když jsem s ním jen v jedný místnosti, mám chuť ho zabít a ty nás chceš ještě přivázat k sobě?! Tak hrabe ti nebo co?!“ protestovala Natsumi velmi hlasitě a občas i velmi sprostě.
„Přesně tak! To prostě nejde!“ přidal se Hiroki.
„Tobě to taky vadí?“ zeptal se Pein trochu překvapeně.
„Samozřejmě!“ odpověděl hned.
„Tak to je dobře, protože to má být trest a tak by se vám neměl líbit,“ zasmál se zrzek, „ten provaz bude naplněný chakrou, takže ho nerozvážete ani neodseknete. Když budete chtít jeden druhému ublížit, dostanete elektrický šok, takže to raději ani nezkoušejte. A budete ho mít, dokud neuznám, že se váš vztah zlepšil.“
„A jak to bude se sprchováním, spaním a chozením na záchod? To si to budeme moct sundat, ne?“ uvědomil si Hiroki.
„To si vyřešte mezi sebou,“ řekl znuděně Pein.
„Děláš si pr*el?! Zašel si příliš daleko! Když tě zabiju, tak ta chakra zmizí, předpokládám!“ křičela naštvaně Natsumi se zdviženou pěstí.
„Uklidni se. Budete se s tím holt smířit. Neměli jste včera dělat takovej bordel,“ připomněl jim a vzal ze svého pracovního stolu metr dlouhý provaz.
„Doufám, že si nemyslíš, že to půjde tak snadno,“ dívala se Natsumi na šéfa a ucouvla. Hiroki udělal totéž.
„Ať to půjde po dobrém nebo po zlém, ten provaz na vás dostanu,“ upozornil je a blížil se dál k nim.

„Natsumi už protestuje. Co myslíš, že na ně Pein připravil?“ zašeptal Kisame Kakuzovi, když seděli ve společenské místnosti a slyšeli dívčí nadávání z Peinovi pracovny.
„Jak tak znám Peina, bude to něco, co viděl ve snu nebo tak. Prostě nějaká stupidita,“ odpověděl bez zájmu a dál si četl noviny. Ninja se už nadechoval pro další otázku, když vtom se rozletěly dveře pracovny a z nich vylezla rozzuřená Natsumi, kterou následoval Hiroki s trochu naštvaným výrazem. Přítomni už byli i Hidan s Deidarou. Pohledy všech směřovaly na rozzlobenou dvojici, tedy hlavně na provaz, který jim spojoval zápěstí. Ihned se strhl hlasitý smích.
Parchanti..., nadávala Natsumi v duchu a zatínala pěsti. Hiroki se na druhou stranu trochu začervenal studem.
„Tak tohle jsem fakt nečekal,“ podařilo se říct Hidanovi během záchvatu smíchu. Natsumi se rozešla směrem k chodbě s pokoji. Když si všimla, že ji Hiroki nenásleduje a jen tam stojí jako opařený, škubla provazem tak silně, že mu málem utrhla ruku. Prošla kolem stále se smějícího Hidana a věnovala mu nemilý pohled.
„Co se teď chystáš udělat?“ zeptal se Hiroki trochu vystrašeně.
„No co asi. Budu muset nějak vymyslet, jak se toho zbavit. Do té doby to budeme muset přežít,“ odpověděla za chůze, až došli k jejímu pokoji.
Sakra... Musím si někde sehnat dveře, pomyslela si a vešla dovnitř. Ze skříně vytáhla oblečení a zamířila ke dveřím koupelny. V úkrytu byly jen tři koupelny; Natsumina s dveřmi do jejího pokoje, další patřila Peinovi a Konan ve druhém patře a poslední na úplném konci chodby, kterou používali členové mužského pohlaví. Ale jelikož si někteří z nich naivně myslí, že nemají potřebu sprchovat se každý den, o to, kdo půjde do koupelny první, nemají nouzi.
„Sakra, nejde to,“ prohodila bruneta při snaze zavřít dveře i přes lano.
„Už to tak bude,“ souhlasil znuděně mladík.
„No,“ povzdychla si, „jak jsem řekla, budeme to muset nějak přežít.“ Začala si tedy sundávat tričko, ale Hiroki ji zastavil v jejím počínání, ve tvářích celý rudý.
„P-počkej! To se jako chceš jen tak převlíct?“ koktal.
„A co mám jinýho dělat? Jen v pyžamu se tu promenádovat nebudu,“ ohradila se s pohledem upřeným na něj.
„Vždyť to děláš každý ráno a nevadí ti to!“ zvýšil nechtěně hlas.
„Tak se otoč, když ti to vadí,“ odsekla a pokračovala ve své činnosti. Hiroki se rychle otočil.
Netušila jsem, že je tak stydlivej. Ale jindy bych toho mohla využít a udělat si z něj celkem dobrou srandu, pomyslela si Natsumi a v hlavě se jí začaly rodit všelijaké nápady.
„Fajn, už se můžeš otočit,“ ujistila ho dívka a vydala se, společně s Hirokim, najít nějaké ty dveře.

„Natsumi? Už jste si s Hirokim naplánovali společný trénink?“ zeptal se Pein během oběda, spíš aby řeč nestála, než že by ho to skutečně zajímalo. Dívka se trochu zakuckala.
„Společný trénink? Jak to myslíš? Ty nás chceš takhle posílat na mise?“ podařilo se jí říct, když už přestala kašlat.
„Samozřejmě,“ odpověděl trochu lhostejně Pein. „Měli byste se naučit spolupracovat, pokud tedy nechcete zemřít,“ dodal ještě a usrkl si polívky.
„No to si ze mě děláš srandu!“ vykřikla a vyskočila ze židle, „jak bych s ním mohla spolupracovat?“ Všichni blikali pohledy z Natsumi na Peina a z Peina na Natsumi, jen Deidara si dál nepřítomně jedl svoji polívku. Tedy do té doby, než Natsumi praštila pěstmi do stolu tak silně, že se překlopila nejen jeho miska.
„Hidane?“ oslovil najednou hlasitě zrzek bělovlasého, „pomůžeš Natsumi a Hirokimu s tréninkem. Jelikož jsi nesmrtelný, nebudou tě muset šetřit.“ Hidan přešel z pobaveného na překvapený, poté na nesouhlasný výraz a stejně jako Natsumi vyskočil ze židle.
„Tak to teda prr! Práce navíc? Pche! Na to se ti můžu víš co!“ protestoval.
„Půjdeš s nimi hned po obědě!“ rozkázal Pein poměrně naštván už z předešlého rozhovoru.
„Odmítám!“ bouchl pěstí do stolu, ale už se nemělo co rozlít, takže jeho rána naštěstí neměla žádné následky.
„Půjdeš nebo ti useknu hlavu a pověsím ji jako lustr ve společenský místnosti!“ zahrozil Pein. Kisame se trošku uchechtl, Hidanovi však do smíchu nebylo, protože jak znal Peina, udělal by to bez sebemenšího zaváhání.
„Jenom na dnešek,“ ustoupil nakonec Hidan a nasadil výraz dítěte, kterému právě sebrali lízátko. Možná proto mu Tobi hned jedno podával.
„Uvidíme,“ zmírnil konečně šéf hlas a dosedl zpátky na svoji židli. Když však uviděl překlopenou misku a polévku rozlitou po celém stole, pomalu zvedl hlavu, až jeho strašidelný pohled dopadl na Natsumi.
„No jo, už jdu...,“ pochopila z jeho pohledu a hned šla, samozřejmě i s Hirokim, do skříně pro hadru.

Co si, sakra, myslí? nadávala v duchu Natsumi, když se chystala na trénink. Hiroki už nachystaný byl. Dívka si připevnila na záda pochvu s katanou a otevřela dveře, které sehnala neznámo kde. Když vyšla, málem vrazila do právě procházejícího Deidary, zareagovala však rychle, takže se jen otřela svým ramenem o jeho. Za ní vyrazil Hiroki a snažil se s ní držet krok. Blonďák si pořád nemohl zvyknout na její přítomnost. Myslel si, že je mrtvá, ale teď je tady a chová se jakoby nic. Navíc je připoutaná ke člověku, kterého nesnáší. Pořád mu vrtalo hlavou, co se mezi nimi asi stalo. Rozhodl se tedy, že to nějak zjistí.

„Tak kde se flákáte? Čekám tu na vás jak nějakej de*il!“ vyjel na ně Hidan hned, když vyšli z úkrytu.
„Klidni hormon. Nejdem zas tak pozdě,“ uklidňovala ho Natsumi a rýpla ho do žeber.
„No jo. Tak jdem, ať už to máme rychle za sebou,“ vložil se do rozhovoru Hiroki a vykročil první.

Poznámky: 

Uf! Já to stihla! Laughing out loud No to víte, hokej mi o toho vlezl Laughing out loud Snad se líbí a držte mi palce, abych další díl napsala taky v termínu, protože zatím nemám ani ň! Laughing out loud Ale budu se snažit! Laughing out loud
Tento díl je v takové dobré náladě, ale zase se tam nic nestalo no Laughing out loud Tak, dít se tam pořád něco nemůže, žejo Laughing out loud Ale chci poděkovat, že to vůbec ještě čtete! Laughing out loud

4.789475
Průměr: 4.8 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-05-31 14:06 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

xDD Tohle je myslim po prvý, co komentuju tuhle tvou sérii Laughing out loud Ale jednoduše si teď nemůžu pomoct a musim se vyjádřit... zároveň i s omluvou, že to čtu až teď, ale předtím sem si nového dílku nevšimla...
Takže dílek byl nemálo úžasnej Laughing out loud Úžasný nápady, úžasně napsané a úžasnej humor Laughing out loud Prostě sem se musela několikrát zasmát Laughing out loud Vážně moc hezký dílek Smiling Takže jenom hurá na další Sticking out tongue

Obrázek uživatele Yuzuru
Vložil Yuzuru, Út, 2012-05-22 12:42 | Ninja už: 4371 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasné Smiling Laughing out loud moc dobrý nápad s tím provazem Eye-wink už se těším na další kapitolu

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Út, 2012-05-22 11:02 | Ninja už: 4392 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Krásny diel..Laughing out loud A veľmi zaujímavý..Laughing out loud Fakt super nápad pripútať ich k sebe som zvedavá čo vymyslíš do nového dielu a veľmi sa naň teším..Laughing out loud Tak rýchlo ďalší diel..Laughing out loud Laughing out loud