manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 35 - 2. polovina

Díl 35.) Tygr proti hadovi. Ultimativní zbraň - 2. polovina

„Co to kruci bylo?“ zeptal se Orochimaru a Yorochi se zasmál.
„Má druhá nejsilnější technika. Prakticky jde o spojení Genjutsu a Ninjutsu. Oběti se zjevují tváře všech, co zabil, nebo nějak zapříčinil jejich smrt. Ty tváře jsou přesně takové, jako v momentě, kdy ti lidé umřeli. Krom toho ještě oběť pociťuje stejnou bolest, jako cítili ti, co zabil. Avšak, tato technika není určena, aby zabila jen tak. Když zemřeš, tak kvůli té strašné bolesti. V lepším případě se jen zblázníš. Ale ty už blázen jsi, takže to mělo jen efekt samotné techniky.“ odpověděl Yorochi a Orochimaru se pokusil vstát, ale celé jeho tělo bylo rozklepané.
„Jsi troufalý, proto se mi tvé tělo zamlouvá více, než kdy dřív.“ poznamenal Orochimaru, ale Yorochi do něj lehce kopl a tím ho převrátil na záda.
„Jak říkám, jsi blázen. Ty bys nedokázal ovládnout plný potenciál. Možná jsi legendární Sannin, ale tvá mysl je uzavřena ve své klícce. Jediné, po čem jdeš, je nesmrtelnost. A jaká to ironie, já jí dosáhl dřív než ty.“ řekl Yorochi a Orochimaru ustrnul.
Nechápal, proč by mu něco takového Yorochi tvrdil, kdyby to nebyla pravda. A jestli-že to je pravda, tak to nemohl Orochimaru uznat. Nemohl připustit to, že by byl poražen v tomto ohledu svým žákem, ale zase se mu ulevilo, protože přemýšlel nad tím, že de facto Yorochi je jeho nejsilnější žák.
„Jen mi vysvětli jednu věc. Proč, když jsi měl po ruce Katakiho, sis nevzal jeho tělo?“ zeptal se Yorochi, který stále nechápal Orochimarovo myšlení.
„Bannō, Kataki a další byli vytvořeni jen proto, aby tě odstranili. Ale já potřebuji, aby tě odstranili a zároveň nové tělo. Proto jsem si nevzal Katakiho, i když získal Fuumetsu Mangekyou Sharingan. Potřebuji, aby někdo plně po tobě šel a prostě tě zabil. Jsi až moc velká hrozba, ale to ty víš. Jsi nebezpečný… pro všechny.“ řekl Orochimaru a uchechtl se.
„Konečně ti začínám rozumět, ale to je špatně, protože tím se k tobě přibližuji. Tohle jsem ti chtěl ukázat. Myslím, že to je ta pravá smrt pro tebe.“ poznamenal Yorochi a vytasil se se zvláštním svitkem z černého papíru, na kterém bylo rudé písmo.
„A to si myslíš, že končíme?“ zeptal se Orochimaru, který se proměnil na bahno, takže Yorochi celou dobu mluvil ke klonu.
Zničehonic projel Yorochiho hrudí Orochimarův meč. Několikrát jím Orochimaru pohnul do stran a pak meč z Yorochi vyjmul.
Yorochi padnul na kolena, ale hned nato se objevilo ono bílé světlo a rána se mu zacelila.
„Nelhal si, dosáhl jsi nesmrtelnosti.“ řekl s úžasem Orochimaru a Yorochi se postavil a otočil k němu čelem.
„Nemám důvod lhát někomu, kdo je nad hrobem.“ odvětil suše Yorochi, pevně uchopil katanu a zaútočil s ní na Orochimara.
„Kuchiyose: Edo Tensei.“ křikl Orochimaru a před ním z půdy vyjely čtyři rakve a Yorochi se zastavil, protože stejně nemělo cenu útočit na Orochimara a navíc, nevěděl, jak odvrátit tuto techniku.
Víka rakví odpadla a Yorochi si pozorně prohlédl ty uvnitř.
Z první rakve vylezl Bannō.
Z druhé někdo se znakem Skryté Vírové vesnice na čelence. Dotyčnému bylo asi třicet, i když mohl být už dávno mrtvý. Muž měl na sobě uniformu jouninů Skryté Vírové, měl také kratší rudé vlasy a zelené oči. Byl hodně vysoký, statný, ale výraz měl takový nechápavý.
Ze třetí rakve vyšel mladík v Yorochiho věku. Měl dlouhé černé vlasy a černé oči. Na sobě měl velmi světlé oblečení, připomínající to Orochimarovo, ale ve světlejších barvách. Jinak byl nižší a pohublý.
A z poslední rakve vylezl velmi podobný mladík tomu, co vyšel ze třetí. Jen neměl dlouhé černé vlasy, ale černé vlasy na ježka. Oči měl hnědé. A oblečení měl naopak v tmavších barvách. Ale byl podobně vysoký a hubený, jako ten z třetí rakve.
„A já měl vždycky pocit, že na toto potřebuješ živé lidské oběti.“ podotknul Yorochi a Orochimaru dal tomu muži z Vírové něco do hlavy, pečeť na odstranění svobodné vůle.
„Jsi prakticky v oblasti mého úkrytu, samozřejmě, že tu mám několik vězňů, kteří se mi na nic nehodí, tak je využiji tímto stylem. Seznamte se. Bannōa určitě znáš, vlastně to ty jsi ho poslal na smrt… A toto je Uzumaki Toboshii. Jeden z posledních z klanu Uzumaki. Při mých výpravách, kdy jsem hledal někoho schopného, kdo by uměl zapečetit Yamatu, tak jsem narazil na tady Toboshiiho. On mi stál v cestě, ale byl dost schopný, takže využiji jeho síly teď. I když jeho žena mi při pečetění pomohla daleko víc… A tihle dva, to jsou bratři. Vybral jsem si je, protože se měli stát jinchuuriki Yamaty, ale v době dospívání, během hormonálních změn těla se Yamata víc rozbouřil a tak jsem ho musel opětovně přemístit, díky čemuž tihle dva zemřeli. Jinak, jmenují se Yamaarashi a Orokana. Ten bledý je Yamaarashi a ten druhý Orokana. Přeji ti příjemnou zábavu s jejich likvidací.“ řekl Orochimaru a ti čtyři vyrazili proti Yorochimu.
„Tak dobře. Raiton: Arashi no Shi.“ pronesl Yorochi a v jedné ruce se mu začala koncentrovat Chakra.
Díky té koncentraci vytvořila zvláštní kouli, která se následně proměnila díky podstatě Raitonu, v bleskovou kouli.
A právě z té koule vyšlehl blesk, který díky své síle, proletěl skrz Orokana a zanechal v něm velkou díru. Avšak, koule z Yorochiho ruky nezmizela.
Vyšlehl další blesk, který spálil Orokana na popel a následoval další blesk, který ustřelil hlavu Bannōovi.
Toto nemělo žádnou cenu, protože se těla Orokana i Bannōa ihned obnovila a Yamaarashi zaútočil zblízka.
Yorochi musel uhnout jeho pěsti, ale najednou mu z paže vyjely bodce, které málem Yorochiho trefily.
Yorochi se sklonil, až na zem, a plnou silou vykopnul Yamaarashiho do vzduchu, čímž měl na chvilku o nepřítele míň.
Tím si moc nepomohl, protože Bannō po něm poslal své naváděné výbušniny, před kterými musel Yorochi zdrhat.
Bohužel se mu do cesty připletl Toboshii, tak toho Yorochi využil, rozplynul se na vzduch a naváděné výbušniny zasáhly Toboshiiho.
Yorochi se opět zhmotnil a našel možné řešení, jak se těch čtyř zbavit.
Ze země před ním vyhřezl nějaký kov, který se rozletěl za něj a popadl Bannōa. Kovové rameno mrštilo s Bannōem zpátky do rakve a uzavřelo víko. Nakonec celou tu rakev obtekl Fukashin a zajel s rakví někam do hlubin zemských.
„Řešení se vždy najde.“ podotknul si pro sebe Yorochi, když na něj zezadu zaútočil Orokana.
Orokana mířil Yorochimu na hlavu pěstí, ale Yorochi se vyhnul a popadnul Orokana za ruku. Následně ho mrštil zpět do jeho rakve, kterou opět zavřel a nechal obtéct Fukashinem.
Rakev s Orokanou zajela do země a zrovna v tu chvíli přistál Yamaarashi, který se rozplácnul o povrch zemský a znovu se složil dohromady.
Yorochi využil momentu, když se Yamaarashi dával zpět do jednoho celku a vrazil ho kovovým ramenem do jeho rakve a opětovně udělal ten samý proces, jako s těmi dvěma před ním.
Zbýval jen Toboshii, který stál na místě a cukal sebou ze strany na stranu a přitom si něco mumlal.
„Že by pečeť nefungovala správně?“ pomyslel si Orochimaru a Yorochi pomalu kráčel k Toboshiimu.
„Nechci útočit, nechci... nechci... nechci.“ opakoval si Toboshii, který se náhle vyřítil proti Yorochimu, ale vyhnul se mu, přeskočil ho a pokračoval zpět do rakve.
Yorochi ho v ní uzavřel kovem a nechal zajet jeho rakev společně s Yamaarashiovou a Orokanovou.
„Teď už ta technika nemá smysl.“ pronesl Orochimaru, udělal pečeti a zrušil techniku Edo Tensei.
Yorochi se proti němu vyřítil s katanou, ale přitom ho nenápadně spoutal kovem, takže se Orochimaru nemohl pohnout.
Když to Orochimaru zjistil, tak sebou trhal do stran, ale bez výsledně.
Orochimaru poté otevřel, co nejvíc pusu a z ní ´něco´ vyskočilo. Za Yorochim byl velký bílý had tvořený menšími bílými hada, ale hlavně měl tvář podobnou Orochimarovi.
„Vypadá to, že jsme si přece jen hodně podobní. Chceš si vzít mé tělo, že?“ zeptal se Yorochi a Orochimaru v hadí formě po něm vystartoval.
Yorochi však udělal několik salt dozadu, aby se dostal od něj dál a mohl provést svou techniku.
Yorochi schoval katanu zpátky do pravého předloktí a černý svitek do kapsy. Složil ruce do pečeti Tygra a koncentroval Chakru, ale ne svoji, nýbrž Chakru Ichibiho.
Orochimaru proti němu znovu vyrazil, ale již měl okolo sebe Yorochi bílou Chakru, která mu vytvářela tygří Chakrový ocas a na hlavě dokonce měl trochu Chakry, která vypadala, jakoby tvořila tygří uši.
Yorochi se v této formě rozletěl na Orochimara a ti dva se střetnuli.
Začal lítý boj, ve kterém Yorochi bojoval rukama, nohama a Chakrovým ocasem, zatímco Orochimaru se snažil zakousnout své hadí zuby, nebo obalit Yorochiho svými ´šupinami´, neboli bílými hady.
Souboj pokračoval nadále ve stylu, že Yorochi odtrhával ty hada od Orochimara, který se zoufale snažil zaútočit.
Všude do okolí vystřikovala krev z Orochimara, který se stále dokola regeneroval, až to bylo otravné.
A i když krev těch bílých hadů se začala vypařovat a přeměňovat na paralyzující jed, tak to na otevřeném prostoru s velmi dobrým větráním nemělo žádný efekt. Yorochi, tak mohl bojovat na plno bez obav opětovného otrávení.
Po deseti minutách takovéhoto boje už to vypadalo, že se Orochimaru pokusí plně zaútočit, protože k němu byl na chvilku Yorochi zády.
Ve chvíli, kdy se Orochimarova hadí hlava přiblížila k Yorochimu, tak Yorochi chytil Orochimara, přehodil si ho přes hlavu a praštil s ním vší silou o zem.
Orochimaru téměř v mdlobách ležel a už nic nevnímal. Boj s Yorochim ho příliš vyčerpal a to takovým stylem, že Orochimaru už nebyl sto dále bojovat.
Yorochi přestal užívat Chakru Ichibiho a opět vytáhnul černý svitek.
„Zřejmě si mě dostal, tak se předveď.“ pronesl na smrt vyčerpaný Orochimaru.
„Vzdáváš se? Jak neuvěřitelné. A nyní hleď na tohle. Víš, jednou jsem se vážně setkal se smrtí a uzavřel s ní pakt. Jde o tuto techniku. Když odevzdám smrti polovinu své Chakry, tak si ona smrt k sobě přivine nějakého mého nepřítele a odejde s ním, což jinak znamená, že nepřítel zemře. A tu techniku hodlám teď na tobě otestovat, měl by si být hrdý. Zabit smrtí, to je teprve něco, že, Orochimaru? Budu o tobě mluvit, jako o ninjovi, kterého nemohl nikdo zabít a tak si pro něj přišla samotná smrt. Shi no tōchaku.“ řekl Yorochi a začal skládat pečetě.
Po složení třiceti pečetí se konečně něco začalo dít. Orochimaru něco uviděl.
Vedle Yorochiho se zhmotnila z temnoty nějaká postava v černém plášti. Namířila svou nepřirozeně hubenou, spíše kostnatou, ruku na Orochimara a řekla: „Pojď se mnou, nadešel tvůj čas.“.
Orochimaru nechtěl, ale očividně měl smůlu, protože technika byla silnější, než jeho vůle.
Orochimaru naposledy vydechnul a pak zemřel. Jeho ´duše´ zmizela s tou postavou v plášti, kterou však Yorochi vůbec neviděl.
„Tak, a je mrtvý. Myslím, že bych měl donést jeho tělo na pohřeb do Listové. I když byl nukenin, tak přece jen odtamtud pocházel, ale nemůžu přinést tuhle hadí potvoru. Raději vezmu jeho schránku, to bude lepší.“ řekl si nahlas pro sebe Yorochi a pohlédl na schránku, ze které předtím vyskočil onen bílý hadí netvor, kterým se Orochimaru stal.
Yorochi vstal a namířil dlaně kousek od místa, kde leželo hadí tělo Orochimara.
Z dlaní mu vyšlo světlo, které rychle zmizelo, ale nechalo v zemi vyrytý nápis: Koumyou no Ken.
„To je za tebe, Ando. Škoda, že jsi musel umřít, tak mladý.“ pronesl Yorochi a chystal se vzít Orochimarovu schránku a odejít, když si všiml, jak ho pozoruje mladý shinobi, Uchiha Sasuke.
„Jsi vetřelec, a tak, než tě zabiju, pověz, co se tu stalo a kdo je ten Ando?“ zeptal se chladně Sasuke, kterého nic nepřekvapovalo.
„Co by se stalo, zabil jsem Orochimara? Stejně jsi to chtěl udělat, tak jsem ti ušetřil práci. A kdo je Ando. Ando je syn jistého Uchihy Fukagu, toho znáš, ne?“ odpověděl s otázkou Yorochi a Sasuke na chvilku ucuknul pohledem.
„Fukagu byl můj otec a měl jen dva syny, mě a mého staršího bratra. Neříkej takové bláboly, když nevíš, s kým mluvíš.“ odvětil drsně Sasuke a Yorochi se rozesmál.
„To ty neotevírej hubu, když víš kulový. Fukagu, tvůj otec, nebyl vždy čestný muž. Jednou podvedl tvou matku a vzešel z toho Ando. Tvůj nevlastní mladší bratr, Sasuke, kterého Orochimaru nechal sprostě zabít a ještě nechal odstranit jeho oči, které dal potom jednomu ze svých experimentů. A ten se nyní pyšní nejvyšší formou Sharinganu.“ řekl Yorochi, sednul si na nějaký balvan a Sasukeho oči začaly kmitat.
„Lžeš!“ křikl Sasuke a vytasil katanu.
„A proč bych ti asi lhal? A vůbec, neměl bys to poznat tím tvým Sharinganem? Jsi snad Uchiha, ne? Ten váš klan, jak já ho nenávidím, a to dokonce, i když už neexistuje. Klan lhářů, podvodníků, zrádců, vychloubačů a kdejaké další chátry. Nechápu, jak ten klan někdo mohl uznávat. V dějinách jste nedokázali nic. To klan Senju založil Konohu, zatímco vy, Uchihové, jste se jen chtěli ujmout moci. Je mi na blití téměř z celého vašeho klanu. Nenávist, lži, krveprolití, ano, tím vládli Uchihové, protože to byli barbaři, kteří nedokázali nic jiného. A to tvé chování? To se mají všichni pos**t z toho, že ti pobili klan? To to musíš dokazovat tím, jak moc se chceš pomstít? Tam, odkud pocházím a kam se nejspíš nikdy nevrátím, tam vyvražďují celý můj druh. Všichni z tvého klanu jsou, tak zkažení, snad jen Uchiha Ando a Uchiha Obito byli jediní nezkažení členové tohohle klanu. A to jen proto, že umřeli příliš mladí. A ještě také génius klanu, Uchiha Shisui, který také zemřel poměrně mladý.“ řekl zostra Yorochi a Sasuke proti němu vyrazil, protože tím Sasukeho naštval.
Sasuke namířil svou katanu přímo na Yorochiho srdce, zatímco Yorochi se vůbec nehýbal.
Sasuke se však přepočítal, katana se zastavila o kovovou kůži, kterou si Yorochi vytvořil.
Sasuke tedy chtěl zasáhnout Yorochiho pomocí Chidori,což také selhalo, protože si Yorochi vytvořil další ochrannou vrstvu, z Chakry nabyté Fuutonem, která kompletně vyblokovala Sasukeho pokus o Chidori.
„Budeš ještě pokračovat, nebo můžu jít?“ zeptal se otráveně Yorochi a Sasukeho Sharingan jen kmital.
Nechápal to. Nedokázal ho probodnout. Chidori mu nic neudělalo.
„Ha, to je ten zkur***ej Sharingan. Běž s ním tam, kam Slunce nesvítí. Genmitsuna Byakugan.“ řekl Yorochi a aktivoval Genmitsuna Byakugan, což mělo za následek deaktivaci Sasukeho Sharinganu.
„Co se to děje? Tenhle shinobi z Listové je tak mocný…“ pomyslel si Sasuke a marně se pokoušel opět aktivovat svůj milovaný Sharingan.
„Nemá to cenu. Když aktivuji tohle doujutsu, tak jakákoli jiná doujutsu v okolí se vypnou. Víš, já a ty jsme úplně jiná liga. Já jsem se narodil jako syn nejsilnějšího válečníka a nejsilnější válečnice mého světa. Potom jsem byl uchvácen bohy, kteří mi dali svoji moc, abych jim byl nápomocen. A nakonec mě do rukou dostal Orochimaru, které na mě provedl všemožné experimenty a zapečetil do mě démona. A já sám na sobě provádím také kdejaké experimenty. Víš, já jsem byl zplozen, narodil jsem se a vyrůstal jsem jako ultimativní zbraň. Pro každého jsem se měl stát jen pouhým nástrojem. A nyní už jsem, už jsem plnohodnotnou ultimativní zbraní. A nikdo mě již neporazí. Natož ty…“ řekl Yorochi a podíval se na oblohu, která byla bez mráčků, čisté a jasné nebe.

Poznámky: 

vysvětlení: Shi no tōchaku - Příchod smrtky
Jde o vysoce rizikovou a náročnou techniku, pro kterou je třeba kontrakt se smrtí. Tento kontrakt je napsaný na onom černém svitku a jen ten, kdo ho podepsal, může tuto techniku užít. Samotný svitek je ostatním bez kontraktu, na nic. Pro techniku je zapotřebí velké množství Chakry. Ale takové množství, že si normální shinobi ji užít nemohou, leda by riskovali vlastní smrt. Tato technika je pro jinchuuriki, či shinobi s podobnými zásobami Chakry, jako mají bijuu. Tato technika de facto přivolá vyslance smrti, který sebou odvleče duši oběti této techniky. Další podmínkou musí být, že tato oběť již dlouho smrti uniká.

Tak, toto je tady poslední dějová část této série. Příště dodám ještě onen zmíněný speciál a pak si dám na delší dobu pauzu, ale určitě zase začnu vydávat druhou sérii.
Jestli se vám tato série líbila, tak jsem nadšen.
A doufám, že jsem nikoho nezklamal. A k schopnostem mých postav, tak ano, v této sérii se zdají být nepřemožitelné, ale to se v druhé významně změní, protože přijdou silní a mocní nepřátelé, či se vrátí někteří ze starých s novou silou. Evil

4
Průměr: 4 (4 hlasů)